עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by karpad,

שלום רק רציתי לראות את ההבדלים בין הכרטיס הישן לחדש בקצב הפריימים בATITOOL פתחתי לי את התוכנה לתומי ומה ראיתי שם?!!!! רואים ממש מגעיל את ה3D VIEW למה רואים כלכך מגעיל מה עשיתי לא טוב!?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by yonatanph,

לא עשיתי סקר רשמי אבל נראה לי כאילו רוב המשחקים מפרסמים את עצמם כתואמי NVIDIA (יש את הלוגו של NVIDIA כשהמשחק עולה עם הסיסמה שלהם nvidia the way its meant to be played). אני לא חושב שראיתי בזמן האחרון משחקים שמפרסמים את הלוגו של ATI. תהיתי האם מישהו יודע למה זה ככה?

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  3. 1024 * 768 אם בכלל הטלוויזיות לא תומכות ברזולוציה הזאת? כמובן דרך S-video/composite

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  4. וגם אין לי את האייקון הקטן של ATI בצד ימין למטה. מישהו יודע אולי למה ?

5. Started by avivboker,

לאחרונה רכשתי מחשב עם מעבד I7 4790 השאלה שלי היא לאיזה כרטיס מסך שווה הליבה הגרפית שלו יש לי כרטיס radeon hd5450 1gb השאלה אם שווה לי להתקין אותו במחשב כמה הוא חזק או חלש מהמעבד? בנוסף לזה אני רואה לאחרונה שיש המון ירידות מחירים לכרטיסים על איזה הייתם ממליצים לי (אין מגבלה על מחיר-אבל כמובן שיהיה יעיל ביחס מחיר-תועלת) (אגב משחקים כמו בטלפילד ודומיהם....) חשוב לציין שהספק כח שלי הוא seasonic 550w 80+gold G550

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by marking,

למה מאז שיצא הR9700 כבר שוק הכרטיסי המסך לא מענין אותי יותר, אני אפילו לא טורח לקרא ת'חדשות על כל מני גירסאות חדשות ומה יהיה בקרוב. יש תגובות?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  7. אני בדיוק עמדתי לקנות לעצמי 1900XTX אמרתי בוא נקפוץ ל-TOMSHARDWARE כדי לראות את המתחרה ...ואני רואה הבדל של 300 נק !!!?!?? אני מדבר על רזולוציה של 1024X768 כי מה לעשות זאת הרזולוציה שאני משחק בה . האם אני טועה ? יש פה משהו שאני מפספס ??? כולם אמרו לי וואי איזה טוב ה-1900 כדאי לך לקנות אותו ...מה אנשים נהיו מפגרים ? מי בכלל יסתכל על החתיכת פלסטיק הזאת בהשוואה ל-7900 ?

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  8. היה בסדר אחרי שכיביתי את המחשב זה פשוט נעלם(כבר פעם שנייה) והפרופילים לא עובדם אני לא יודע מה לעשות... בבקשה עזרה...

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  9. נתונים: CPU Info CPU 1/1 AMD AMD Athlon XP 2000+ 1.7 GHz Manufacturer AMD Family AMD Athlon XP 2000+ Internal Clock 1.7 GHz Internal Clock Maximum 1.7 GHz External Clock 133.0 MHz Socket Designation Socket A Type Central Upgrade ZIF Socket Capabilities MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE Version AMD Athlon XP 2000+ Caches Level 1 128 KB Level 2 256 KB DirectX Info Version 9.0 Long Version 4.09.00.0902 -------------------------------------------------------------------------------- DirectDraw Version 5.3.0000000.900 …

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by Eli236,

בס"ד טוב נתחיל מהקישור https://www.amazon.fr/gp/product/B071CQ5LRV כרטיס מסך SAPPHIR PULSE RX580 8GB ב930 שקלים אחרי משלוח ומיסים. למהירי החלטה, אני לא יודע אם מדובר בטעות באתר או במחיר חדש. אבל עם הקטע של כורי המטבעות, כנראה שלא ישאר הרבה זמן במחיר הזה. לצורך השוואה, הכרטיס נמכר ב1400 שקלים ביד שנייה באיביי https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=RX580&LH_Complete=1&LH_Sold=1&rt=nc&_trksid=p2045573.m1684 ולמה אני אומר למהירי החלטה? כי אתמול הדגם NITRO + נמכר ב260 אירו והיום בבוקר עלה ל400 אירו. http://imgur.com/a/SXJTF אישית הזמנתי, בכל מקרה אם זאת טעות ב…

11. http://www.gamestop.com/ תגידו אם מישהו מתכוון להזמין.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shlomi2003,

רציתי לדעת חוץ מהגודל מה עוד יותר טוב המסך LCD ממסך CRT ? פחות קרינה וזה פחות הרס לעניים ? מה בדיוק ?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by yossial,

סליחה בטעות דאבל פוסט כיצד מוחקים הודעה ?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by johnwoo,

בטעות כתבתי 2 הודעות

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by Aeternus,

למחוק

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  16. Started by gambitaw,

*

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by Omry,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by alord,

היי אני רוכש מחשב ב 2000 עם הכרטיס מסך הזה: Nvidia GeForce 8500GT 512MB (תומך DX10) בעל צלע קירור לקירור מרבי (לא מאוורר) רציתי לדעת איזה כרטיס זול יכול לתת ביצועים טובים יותר ... באותו סדר גודל של מחיר הכרטיס תודה

19. המחיר לשניהם הוא כמעט זהה ואני קונה מחשב עם ויסטה-מלבד dx10 האם יש הבדלים מהותיים ביניהם? שניהם 256mb/128bit ועוד שאלה בבקשה-האם הדרישות לספק כח זהות בשניהם? תודה תודה נ.ב-מדובר במחשב e6320 ,זכרון 512x2

20. שלום, אני מחליף צג לאחד הקוריאניים ברזולוציה 2560X1440, אשר דורש הזנה DVI-D Dual linked. אני עובד עם מחשב אנטיקה אבל במצב מצוין עם לוח P5K-E , מעבד E6750 וכרטיס גרפי GT8600 עם רבע ג'יגה זיכרון. הכרטיס הזה לא יתאים כנראה למסך. אני לא גיימר, עבודה נורמאלית על המחשב, קצת עבוד של תמונות וכן צפייה מרובה בסרטים באיכות טובה. אוהב לראות תמונה טובה מול העיניים. מבקש המלצה על כרטיס גרפי סביר שיתאים לקונפיגורציה הנ"ל. תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  21. Started by yonni,

GF TI 4200 VIVO או GIGABYET RAEDON 9200 VIVO ידוע כי ה-TI 4200 מציג ביצועים יותר טובים. אני לא מדבר על ביצועי הכרטיס אלא על איכות חיבורי ה-VIVO

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by BONO,

יש לי תמונה של טרקטורון ואני רוצה להדפיס אותה עם לוח שנה שיצא מן לוח שנה על דף אחד עם התמונה של הטרקטורון שלא תחשבו שאני איזה ילד קטן או משהו אני מקבל את הטרקטורון הזה בסוף השנה אז אני צריך לוח כמו של הכלא לספור ימים :)

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  23. למי יש 8600 gts מבקש חוות דעת על הכרטיס לאחר שבדק את הכרטיס

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  24. Started by online,

לאחרונה קניתי מסך 17 אינטש של סמסונג מדגם 730B: המסך נהדר מהמון בחינות, אבל מאחר שאני רגיש לאור, הוא בהיר לי מדי (גובה התאורה שלו הוא 300cd/m), ואני מתקשה לקרוא ממנו ברזולוציה הטבעית שלו (1280x1024). אני מעוניין להחליף אותו בדגם פחות בהיר. דיברתי עם אחד מהכותבים של Tom's Hardware, והוא המליץ לי על L1980Q של LG. המסך הזה נמכר בארץ, אבל לא הצלחתי למצוא אותו בתצוגה. אשמח אם מי שמכיר את המסך יוכל לענות לי על השאלות הבאות: 1. האם הרזולוציה הטבעית שלו (גם כן 1280x1024) נוחה יותר מרזולוציה דומה במסכי 17 אינטש? 2. האם הוא מתפקד טוב ברזולוציות נמוכות יותר? אני מתכוון בעיקר ל-1024x768. 3. איך איכות התמונה שלו ביחס למסכים אחרים? 4. איך הבהירות שלו? האם היא באמת נמוכה מדג…

• 10 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.