כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
אז הדרייברים החדשים של נוידיה, ה-52.16 יצאו לפני כמה שבועות וכולם אמרו שהם משפרים איכות וביצועים. גם אני שמחתי. עד שראיתי של-Win95/98[me=CommandoGuard]יש באתר רק את ה-45.23.[/me] אני נכנס לאתר של נוידיה אחרי כמה שבועות בציפייה למצוא דרייברים של 52.16 ל-Win98SE שלי. ועדיין אין. מה לעזאזל קורה ?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קניתי Club3D Radeon 9600 Pro, 128 MB DDR, TV-Out, DVI וחברים שלי אומרים לי שזה כרטיס על הפנים - הם אומרים שהכרטיס הזה חלש יותר מהמקבילים שלו (SHAPHIR ATI GYGABYTE POWERCOLOR GYGACUBE) אז רציתי לדעת אם יש איזשהו שינוי בין הכרטיסים המקבילים לבין הכטיס שלי ??? אמרו לי גם כי 3D CLUB מאיטים את הזכרונות ואת המעבד ! אז רציתי לדעת אם זה נכון .. תודה לכל העוזרים ???.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
המחיר הוא 100 ש"ח יותר ל-1900 ה-7900 הוא של חברת אסוס ה-1900 הוא של חברת ספייר האם כדאי לי לשלם עוד 100 ש"ח? ולמעשה בלי קשר למחיר...מה מהם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, היצטרפתי לא מזמן ואני כבר נהנה מפורום זה. הוא עמוס במידע חיוני, במדריכים טובים, והכי חשוב אנשים שמבינים ורוצים לעזור! אז יש בפי שאלה: אני מיתכוון לרכוש מחשב חדש בסכום שלא עולה על 5000 ש"ח ושמיועד בעיקר לעבודה מרובה ולמשחקים חדשים וכבדים. בדקתי באיזור ה"מפרטים המומלצים" שבאתר הראיתי את שני המפרטים הבאים: מפרט א. מעבד AMD AthlonXP 2500+ Barton 1833MHz , 512Kb 333 Mhz FSB - BOX - with stock fan 530 לוח אם nVIDIA nForce2 - ABIT NF7 v2.0 400 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz 540 דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition - 3Y Warranty 445 כונן DVD LiteOn 16/48 - Black 223 כונן דיסקטים Citizen 1.44 B…
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
המפרט שלי: לוח אם: msi z170 krait gaming s1151 כרטיס מסך: gtx 980 ti מעבד: 6700k intel i7 4.0 זיכרון ddr4 2133mhz , 16gb ספק כוח corsair 750w m80 שלום, אז ככה, קודם כל אגיד שהמחשב משמש בעיקר לגיימינג כבד ( לא רק אבל בעיקר ) עכשיו אני כרגע קונה מסך מחשב חדש ברזולוציית 4k. השאלות שלי הן כאלה: 1. האם אני יכול להחליף כרטיס מסך ללוח הנוכחי שלי בסדרת הכרטיסי מבך החדשים 2080 rtx או כאלה שייצאו בעתיד הקרוב 2. האם כדאי לי או חד משמעית עדיף לחכות כבר ( אין לי בעיה לחכות ) בשביל 3080 והאם גם אהיה מתאים ללוח אם הנוכחי שלי ?. תודה לעונים !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה נראה לכם מחיר סביר ל GF6600 מחברת sparkle, חדש לגמרי, 128MB AGP (מוחלף באחריות)?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני עובד על פיקס לוודוו, אז אני צריך שתפעילו את הקובץ ArmyOps.ini בתיקייה System. עכשיו. אמור להיות לכם למעלה Protocol=unreal ProtocolDescription=Unreal Protocol כזה דבר. אם יש, אז זה הקובץ הנכון. פיסקה מתחת לזה אמור להיות דבר כזה [Engine.Engine] RenderDevice=***** איפה שהכוכביות זה השם של הדוייס של הכרטיס- אני צריך את השם. לפני שאתם נותנים לי, חפשו דבר כזה: [*******] HighDetailActors=False UsePrecaching=False UseTrilinear=True AdapterNumber=-1 ReduceMouseLag=False UseTripleBuffering=False UseHardwareTL=True UseHardwareVS=True UseCubemaps=False DesiredRefreshRate=25 UseCompressedLightmaps=False MaxPixelShaderVersion=255 אני צריך שמה שבסוגריים ומה שברנדר דוייס יהיה תואם. …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום יש לי כרטיס 4850 וקניתי 5850 עכשיו השאלה היא איך אני מתקין אותו ( לא פיזית עם הברגים והכל ) רק שאלה של קודם להתקין את הדרייברים שלו ואז לחבר אותו ? או שיש דרך אחרת תודה עידן
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוב קניתי את הכרטיס הזה אבל אני לא מבין או שזה רק אצלי או שזה אצל כולם.. הוא עושה רעש של גנרטור!!!!!!!! מה זה??? חשבתי הוא עם קירור שקט וככה הבנתי פה מהמלצות שלכם או שפשוט אצלי זה תקול האם אפשר לנתק את המאוורר שלא יעבוד...? הכוונה האם זה ישפיע?(לא מתוכננים אוברקלוק או משו סתם שימוש רגיל) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך 8800GT שמחובר לשני מסכים, 22 שפועל על רזולציה של 1680 * 1050 ו32 שפועל על 1360 *768 מעבד Q6600 ספק Corsair HX 520W אני מעונין להשקיע כמה שפחות חשבתי ללכת על 4890 שניתן להשיג אותו בסביבות 900 ש"ח. http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1680
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB הוא עולה באותו מחיר כמו האסוס איזה חברה יותר טובה?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן ראיתי בynet שמגיעים בפברואר כרטיסי מסך של amd במחיר זול מאד 50 דולר ומעלה אני כרגע משתמש באונבוארד של amd ה- geforce 6100 רציתי לדעת אם זאת קניה טובה לבעלי יכולות כספיות אפסיות כמוני :-[ או שזה סתם לקנות חתיכת פלסטיק (אפשר כמובן דגם קצת יותר יקר) היה כתוב שמה שכל כך טוב בכרטיסים הללו הוא שהם מנצלים גם את האונבוארד ולכן זה ממש משתלם ביחס של מחיר לביצועים מה דעתכם? אם יש לי כרטיס מובנה geforce אז אני אמור לחפש amd או nvidia...?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ביררתי אצל הרבה מסכים את זמן התגובה. אני ידע שמסך טוב כדי שיראו בו טלוויזיה ומשחקים טוב צריך קצב טוב. השאלה שלי מהו קצב טוב, זמן עולה או זמן יורד? Response Time 16 או 40 ומעלה? תודה
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
או לא יודע איזה מביניהם לקנות ואני דרך אגב משחק על רזולוציה של 1680X1050
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS בClub3D אם אני יקנה עוד אחד של Leadtek אמור להיות בעיות? (אותו כרטיס אותו קירור לא גרסאת OC או משהו) ואיך זה ישפיע אם ישפיע על OC?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מה עדיף מבין השניים? בהנחה ששניהם אותו מחיר תודה.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רציתי לישאול איזה כרטיס יותר טוב ומה יותתר מישתלם HD3870 או 8800GT
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה על כרטיס טלוויזיה כדי לראות סרטים מהמחשב על הפלאזמה וגם בשביל לקלוט ולהקליט את שידורי הלווין על המחשב. המפרט שלי הוא: P4 2.8Ghz HT Asus P4P800 Deluxe Samsung 512Mb x2 Radeon 9800np Maxtor 120GB S-ATA Antec Sonata 380w והטלוויזיה שלי היא: Panasonic 42PWD8 DVD Pioneer 383 Receiver Pioneer VSX-515 ממיר 3100 של Yes אני מחפש כרטיס סביר בעיקר בשביל לצפות בסרטים שנמצאים במחשב על הפלאזמה, תרגישו חופשי להציע כרטיס יותר זול מבתקציב תודה מראש, אלמוג.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום!!אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כבדים (1800)בבקשה תמליצו לי
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי, התחלתי לא מזמן סדרה של רכישות יקרות בתקווה להתמכר ל Project Cars 2 ב VR על לפטופ בתוספת כרטיס מסך חיצוני ... אחרי שהכל יהיה מוכן אחפש קבוצת תמיכה לגמילה מההתמכרות לפני שאתחיל לשחק אז רכשתי כבר Lenovo Yoga 920 בתור הלפטופ (בואו לא נכנס לדיון שהיה עדיף לי desktop , המחשב גם משמש לעבוד ואני חייב להסתובב איתו כשאני לא משחק) וגם PowerColor DEVIL BOX Thunderbolt 3 eGFX Enclousure רכשתי ואמור להגיע מ NewEgge מחר .. זאת לא היה הקופסה המועדפת עליי אבל תנסו אתם למצוא קופסא שנשלחת לארץ במחיר סביר ויש לה גם יציאות USB ו RJ-45 (היו תנאים הכרחיים בשבילי) ועכשיו נותר לרכוש Headset וכרטיס מסך לא החלטתי סופית אבל אני נוטה לעלות על עגלת ה Mixed R…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מכונה ישנה עם חלונות 98, ושני כרטיסי מסך (אחד PCI השני AGP). לשניהם מחוברים מסכים, והצלחתי להגדיר את הצפייה בשני מסכים כאשר כל אחד מציג משהו שונה. אני מעוניין ששניהם יציגו את אותו הדבר. האם זה אפשרי? אם כן, איך אני עושה את זה? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
דגמי MacBook Pro מעודכנים חושפים לנו כרטיסים גראפיים חדשים המבוססים על הארכיטקטורה העדכנית ביותר של מפתחת השבבים האדומה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-