כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך samsung 730BF LCD (נקנה לפני 4 חודשים). כשאני מדליק את המחשב אין שום בעיה,אבל כשאני מכבה רק את המסך ולאחר כמה דקות שוב מדליק אותו אין תמונה הכל לבן,אני צריך שוב לכבות ולהדליק כדי שזה יסתדר,חוץ מזה הכל עובד מצויין. מה נראה לכם הבעיה אם בכלל יש פה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני צריך בנצ'מרקים לכרטיס מסך x700 בחיבור agp ... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
עכשיו אני עם האומגה שמתבססת על ה 6.3 ורצית לדעת איזה דרייברים עדיפים יותר הקטאליסט של ATI או האומגה? האם ישנו אתר שמשווה ביצועים של משחקים לגבי שני הדרייברים האלו? אודה להתיחסותיכם לגבי הדרייברים בלבד ללא התוספות מכיוון שאני משתמש גם ב ATI TRAY TOOLS .
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
Geforce 7800GS 256 MB GDDR3 AGP לאיזה כרטיס מסך הוא משתווה מכל הבחינות מסדרת ה-- Readon?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
כל האלקטרוניקה של המחשב הלכה =\ אז אין לי כבלים ואני רוצה דרך לחבר אותו לחשמל וליציאת וידיאו.. כאילו לפין הזה של הוידיאו.. כמו בפלייסטישן (לחבר אליו את המצלמת ביטחון שלי) תעזרו לי באחד יש 4 פינים ובשני יש 15 פינים עכשיו מי שלא הבין אני לא רוצה לחבר אותו למחשב או משהו,אלה לפין וידיאו,כזה נגיד: (לבננה של הוידיאו) איך אני עושה את זה? (עשיתי חיפוש בפורומים ולא מצאתי את מה שאני מחפש:\ )
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום .. יש לי מחשב סביר +- intel pentium 2.4 Ghz Kingstone 1 giga ddr 400mhz Gigabyte 8SQ800 geforce fx5200 אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס חדש שיהיה זול יחסית וטוב כי אין טעם להשקיע בכרטיס חזק על AGP X8 :\ בקיצור המעבד גם חלש יחסית פועל על 133Mhz אז חשבתי לקנות את הכרטיס 9800PRO 128MB מהמציאון של KSP ב450 שקל . דעות, הערות , הצעות אחרות אם למישהו יש . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כרגע יש לי FX5200 אני מחפש כרטיס טוב במחיר הזה שיתמוך ברוב המשחקים החדשים.. אם אפשר לדעת גם עוד פרטים זה יעזור כמו למשל אם אפשר לעשות לו OC טוב וכמו מאיפה אפשר לקנות.. תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלוויזיה ורואים טוב והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני מנגן קטע וידאו במדיה פלייר (וכל נגן אחר) רואים את הכל מסביב חוץ מהקטע וידאו עצמו. הוידאו מופיע במדיה פלייר על המסך של המחשב, אבל במדיה פלייר שמופיע על הטלווזיה רואים רק שחור ( הנגן עצמו נראה בטלוויזיה) חוץ מזה רואים הכל, השולחן עבודה, דפדפנים וכו'... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
איך מנקים מסך LCD? כמו CRT או שצריך לנקוט כללי זהירות מסוימים? האם יש חומר מסוים שיכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
בעיקרון להקליט אני יודע אבל אני לא יודע באיזה פורמט לשמור את ההקלטה למשהו יש מושג איך מכוונים את הכל שיהיה בכמה שפחות משקל ועל האיכות הכי טובה ביחס למשקל כמובן?!? תודה
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין כרטיס AIW לבין כרטיס רגיל של ATI עם VIVO או AVIVO?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע קניתי מחשב עם מסך LCD שטוח מתוצרת Samsung מודל 740B. כעיקרון אני מרוצה ממנו,ואיכות התצוגה ממש מעולה, אבל בעיה אחת מפריעה לי ואפילו קצת מדאיגה אותי: לפי הגדרות צריכת החשמל של Windows, המסך אמור להיכבות אחרי עשרים דקות ללא פעילות . בפועל, במקום להיכבות, עם חלוף אותן 20 דקות הוא מתחיל להבהב: נכבה לכמה שניות, ואז פתאום יש הבזק של איזה חצי שנייה כאילו המסך נדלק, ומייד שוב נכבה לכמה שניות וחוזר חלילה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? היא מדאיגה אותי כי אם זה באמת כמו שזה נראה (המסך נדלק-נכבה כל כמה שניות) אז לפחות מהמסכים שהכרתי, זאת דרך אפקטיבית להרוס אותו מהר מאד. חשוב לי להוסיף שהורדתי והתקנתי את הגירסה המעודכנת ביותר של הדרייבר למסך הזה, ישירות מאתר סמסונג (גירסה …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טיפה חשוד הייתי אומר.. http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=373 אשמח לתגובות,ובמקרה וזה אמיתי,זה חלום שהתגשם
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1229 או http://www.xpertvision.com/en/products/ati_agp_X700.html למי מהשניים ביצועים טובים יותר(בלי התחשבות במחיר)...?? תגידו,אפשר לעשות ל-x700 פתיחת צינורות? לאיזה כרטיס של radeon (לא מסידרת ה-x) הוא משתווה? לאיזה כרטיס של nvidia הוא משתווה?
-
- 20 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום חברה ישנה בעיה מציקה שקיימת בדרייברים של nvidia מסוג forceware (71.84 ומעלה) ישנה אפשרות להצגת סרטים במסך מלא על אחד המסכים (מסך המחשב או הטלויזיה). אני חייב להשתמש באפשרות זו משתי סיבות: אני משתמש ברזולוציות שונות במסך המחשב ובטלויזיה בגלל שיש הגבלה נמוכה על הטלויזיה (1024x768). סיבה שנייה היא שבלי אפשרות זו רואים את הסרט רק על מסך אחד. בעת שימוש באפשרות זו, הסרט מופיע בטלויזיה כשהוא גדול יותר מהמסך וכך התמונה נחתכת בצדדים (overscan) כאשר השתמשתי בדרייברים ישנים יותר מסוג detonator יכולתי לשנות את גודל הסרט על גבי הטלויזיה. כעת כאשר אני משתמש בforceware אני מכוון את גודל הסרט כמו שכיוונתי בdetonator רק שכל פעם כשאני טוען קובץ סרט חדש, התמוה חוזרת להגדרות המקוריות וה…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס מסך הזה TV-OUT, 128BIT, DVI 128MB DDR nVidia $76 FX6200 PALIT ב76 דולר שזה בעיקרון מחיר דילרים... אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה ולעשות פתיחת צינורות.. אפשר לעשות לכרטיס מסך הזה בכלל? ואין לי כסף להשקיע במשהו יותר טוב מזה.. אבל בעיקרון זה שווה בכלל את המחיר?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, קניתי להורים שלי מחשב שבא עם מסך 17 אינץ' LG LCD L1750U ויש לי בעיה קטנה איתו: הוא לא מספיק חד כמו שמסך מחשב צריך להיות. לינק: http://www.lge.com/products/model/detail/l1750u.jhtml אולי אוכל לצרף תצלומי מסך היום או מחר, אבל בכל מקרה אתם בטח מבינים על מה אני מדבר - הטקסט טיפה מרוח בקצוות שלו, הגרפיקה לא מספיק חדה... הכל כאילו לא מספיק חדה. המצב הכי טוב שלו, שבו הכל יותר חד יחסית, הוא ברזולוציה 1280x1024 אבל זה לא נוח להם כי הכל מאוד קטן ככה. בכל רזולוציה אחרת, החדות עוד יותר לא טובה. מה עושים?! ככה זה צריך להיות במסך של חברת LG? נאי יודע שלי יש מסך 19" של LG בבית (T910BU) שהוא אמנם לא LCD אבל הוא חד ומעולה. ניר.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ולא של גייגה בייט - -אממ רק עכשיו נשאר לי למכור את הכרטיס הקודם שלי (SAPPHIRE RADEON X1600 PRO 256MB PCI-E)
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
ואני 99% קונה את הGeForce 6800 GS.. 1. זה כרטיס טוב? הוא צריך להפעיל את המשחקים החדשים שיצאו עד עוד איזה שנה וחצי דיי טוב.. 2. אמרו לי שהוא טוב לאובר-קלוקינג.. זה נכון? אם כן, לעשות אוברקלוקינג זה מסובך? ועד כמה זה ישפיע?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי מסך MAG19". האם באופיס דיפו יש מטליות מתאימות לניקוי?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי כרטיס מסך ישן של חברת gigabyte עם מעבד גרפי nVidia geForce4 MX440 אני רוצה לשדרג לכרטיס חדש שיהיה יותר טוב. המפרט של הכרטיס הנוכחי: AGP 8x GPU CLOCK 250 MHz RAMDAC CLOCK 350 MHz pixel pipelines 2 Memory: DDR, 128MB,128bit,165MHz-Real,330MHz-effective הבעיה שיש לי תקציב ממש נמוך - עד 300 שקל, במקרה חריג גג 350 ש"ח. תעזרו לי בבקשה למצוא כרטיס שיתאים לתקציב שלי, רצוי מחנות KSP. תודה לעוזרים !
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד אינטל 1.8 ו 512 rdram היה לי geforce 3 ti 500 שנדפק אז כרגע אני עובד עם geforce 2 mx... חושב לקנות את הכרטיס xfx geforce 6600gt, agp, האם שווה לי? ואיזו חברה עדיף? xfx, gigabyte, leadtek או שבכלל עדיף סתם את מי שזול יותר?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי LG flatron 915FT (מסך CRT 19אינטש), ויש לו בעיה: מדי פעם התמונה קופצת/מרצדת, או נמתחת ומתכווצת. לאחרונה הדבר אף החמיר ומופעים פסים על התמונה תוך כדי עיוותים שלה וריצוד. מכה חזקה על המסך לרוב מסיימת את ההתקף והוא יכול להמשיך לפעול רגיל לפרק זמן כלשהו בין מספר דקות לשעתיים. האם זה קרה למישהו? כיצד פתרתם את התקלה? (אם הפתרון פשוט, כגון החלפת קבלים, אני שוקל לתקן בעצמי במקום לקחת למעבדה ולהוציא כסף מיותר) תודה!
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-