כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
חוץ מזה שלדעתי הOC של המעבד מגביל את התוצאה, הSM2.0 שלי יחסית נמוך. למה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד ACER ASPIRE 5102, עם מאיץ גרפי ATI RADEON EXPRESS 1100. הדרייברים עודכנו לגרסה האחרונה והכול עובד מצויין, אבל האייקונים הקטנים (בסרגל הווינדוס וכו') נראים ממש רע, מרוחים ומפוקסלים. יש למישהו הצעה איך לסדר את זה? אני מצרף תמונה כדי שתבינו על מה אני מדבר... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כאשר לכרטיסי NVIDIA יש יתרון ברור בוידאו ?
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה על המחשב שלי (עידכנתי, עכשיו יש לי מפרט בפרטים) עם D3MARK 2001 ומה שקיבלתי זה 1900 ומשהו!! שיניתי כמובן את הבדיקה והעליתי את הAA ל4 SAMPLES ו32 ביט צבע, וHIGH DETAILS וקיצור הכל הכי גבוה חוץ מהרזולוציה שנשארה אותו דבר. לפי התוצאה המחשב אמור להיות זחל אבל הוא מריץ משחקים כמו גדול בלי שום קפיצות, יענו battle field, enter the matrix כל מיני כאלה מריץ אותם בסבבה. הרצתי את אותה בדיקה אצל חבר והוא קיבל 4000 ומשהו והמחשב שלו שווה חצי משלי במשחקים, הוא לא יכול לשחק בשום דבר. ge force 3 ti 200 (oc to 500 somehow) plll cpu at 1000mhz 128 sd ram... מה הולך פה :-\
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
למה ברזולוציה גבוהה הדרישות יותר הולכות על הכרטיס מסך וברזולוציה נמוכה הדרישות הולכות יותר על המעבד מה שפעמים יכל לגרום לצוואר בקבוק בין הכרטיס מסך למעבד ברזולוציה נמוכה שלעומת זאת ברזולוציה גבוהה נקבל ביצועים גבוהים יותר עקב הכרטיס מסך שחזק יותר מהמעבד,וכן להפך שהכרטיס מסך חלש יותר. כל השאלה היא האם לא אפשרי ליצרן להגדיר{או לתת אפשרות למשתמש להגדיר לפי הצורך} שהדרישות יהיו גם על הכרטיס מסך ברזולוציות נמוכות ובכך יהיה אפשר לחסוך צוואר בקבוק במקרים מסויימים ?ולמה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, למשחקים חדשים או איך שקוראים לזה כבדים.... עכשיו שמתי לב שההפרש בין ?7300GS 256MB TV, DVI, PCI-E? לבין ?7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E? הוא 300 שקל וזה הרבה כסף... עכשיו מכיוון שאני לא עשיר אני מעדיף לקנות את 7300GS עכשיו האם הכרטיס הזה טוב למשחקים? ויש הבדל בין שני הכרטיסים האלה? ~תודה מראש~
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
למשל בכרטיס 6200 למה הם לא עושים שלא יהיה ניתן לפתוח צינורות? ואיך זה נוצר בכלל אפשרות לפתוח צינורות רדומים?נגיד יש עכשיו 4 פעילים ו4 רדומים למה הם שמים ת 4 רדומים בכרטיס בשביל שנפתח אותם? ואגב אילו כרטיסים חוץ מ 9800se ו 6200 agp אפשר לפתוח להם צינורות עוד שאלה פתיחת צינורות נעשת באמצעות תוכנה נכון?זה רק פעיל אצל נבידיה פתיחת הצינורות
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני לא ממש הבנתי את הרעיון... למה למשל nVidia הוציאה כרטיסי LE.. למיניהם שאפשר לעשות להם OC ולהגיע לרמה של כרטיס יותר חזק? נגיד 6600 רגיל אפשר להפוך ל- 6600GT.. או 6800NU אפשר להפוך לכרטיס יותר חזק.. (נדמה לי.. אני לא ממש מתמצא בכל הדגמים ובכרטיסי מסך כל כך.. אני עדיין לומד..) אני מבין שיש להם כרטיסים עם ליבות דפוקות.. והם חייבים לנצל אותם אז הם מוציאים אותם אבל עם פחות צינורות עיבוד ואם יתמזל מזלך אז פתחת אותם והרווחת כרטיס יותר חזק ואם לא אז לא.. זה מוזר.. כל הדגמים האלה למיניהם.. GT, GS, Ultra, LE, XT... וכן הלאה.. זה ממש מבלבל.. כי אם מישהו רוצה לקנות כרטיס חדש.. אז מציעים לו דגם א' למשל.. ואחר מציע לו "למה לך לקנות א' אם אתה יכול לקנות ב' במחיר יותר זול, לעשות לו O…
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
זה יותר יקר בשבילם ליצר אותו (בגלל התאמות לערוץ) והרווחים ממנו זניחים יחסית לPCI ?
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8400GS 256MB PCIe ¤297 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV340 אני רוצה לקנות אותו ואם הוא כל כך זול אז יכול להיות שהוא דפוק או גרועה מה אתם אומרים
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קיבלתי שילשום מחשב חדש עם Sapphire Radeon 9800 , התקנתי ווינדוס ודריברים 3.10 ומשום מה בכל מקום שאני מסתכל זה מזהה את הכרטיס מסך כ 9800P !! (אני מתכוון בווינדוס עצמו, הדרייבר של ATI, ב AIDA32 וב 3Dmark 2003 ...) לעומת זאת ב AIDA זה מראה לי: Graphics Processor Properties Video Adapter ATI Radeon 9800 Pro (R350) 0 GPU Code Name R350 PCI Device 1002 / 4E48 Transistors 117 million Process Technology 0.15u Bus Type AGP Memory Size 128 MB GPU Clock 324 MHz RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 8 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 4 (v2.0)0 Pixel Shaders 1 (v2.0)0 DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 2592 MPixel/s Texel Fillrate 2592 MTexel/s Memory Bus Propert…
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בדקתי היום בCCC של ATI וגם שם זה מראה לי את הכרטיס כ (0x9440). כמו שהבנתי זה פשוט שם הליבה של הכרטיס וזאת בעיה שהיא באה ישר מ ATI...האם זה נכון? ומה בקשר לביצועים....המחשב בזמן הרצת משחקים מזהה שזה 4870 ומריץ אותו מכו שצריך ומשתמש בכל התכונות שלו? ואולי יש פיתרון שמסדר את זה? תודה.!
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
התקנתי את הדריברים הכי חדשים לכרטיס,לוח אם, עדכון ביוס , התקנתי גם את INTEL ACCELERATOR ... פשוט שום דבר לא עוזר! נ.ב וגם התקנתי SP1 גם לא עזר ...
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
כשאני מתסתכל הרבה על תמונות של כרטיסי מסך אני רואה שהקירור הוא בצד התחתון של הכרטיס אבל ככה נפגעת יכולת הקירור לא?
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, הם יותר חזקים מכרטיסים כמו 9800GTX+ אבל הם ישנים יותר. הבנתי גם שהם פשוט נעלמו מהעולם, אפילו שהם היו כרטיסים חזקים ביותר. אשמח לדעת איך ולמה זה קרה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באפשריות תצוגה ... בין דירקס 9 לה דירקס 7 יש הבדל שמיים וארץ ושאני עושה זה את זה רואים את זה , הבעיה היא שאני שם על דירקס 9 לא משנה (: איזו רזלוציה לא משנה מה מי מו המשחק זז ממש לאט את מזיז את הרובה רק אחרי כמה שניות את רואה את זה זז /: יש לי ראידון 9700 פרו 1 gb זיכרון מעבד 3.06 אינטל
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
800X600 כרטיס המסך שלי RADEONE 9550 תומך גם בזה וגם בזה את מה אני צריך להעדיף? במצב 1024X768 האותיות בדפדפן מאוד קטנות אל עף שכיוונתי בתצוגה לגודל המקסימלי תודה
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שמתי לב בתמונות של9800 פרו יש חיבור של 3 "חלקים" בAGP ול6600GT יש 2? למה זה? 9800 http://www.hwzone.co.il/newspics/omri/r9800pro.jpg 6600 http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/gforce_6600agp.jpg בחוברת של הלוח אם שלי יש תמונה של כרטיס שמתאים ללוח והוא עם 3 "חלקים". זה אומר שה 6600GT לא יתאים ללוח?
-
- 14 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
שלום קניתי נייד ולהפתעתי הרבה המסך היה היה כל כך מבריק שבצבע שחור אני יכול לראות את עצמי בצבעים בתוכו, בצבע בהיר זה פחות נורא אבל עדיין... מבירור קל שמעתי שקשה להשיג ניידים בלי מסכים מבריקים. למה יצרנים מעדיפים לייצר מסכים מבריקים? והאם מעכשיו כולם יהיו? נדב
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המסך L1760TR של LG מהסדרה החדשה וכ.מסך 8800GTS 640MB. לפני שקניתי את המחשב הזה השתמשתי במסך הזה במחשב הקודם שלי בחיבור VGA והקצב רענון היה 75HZ גם בויסטה. ועכשיו אני מחובר ב DVI והקצב רענון הוא 60HZ בויסטה... והתיבה של לא להציג מצבים שאי אפשר באפשרויות הקצב רענון היא מסומנת בשני המחשבים... מה לעשות כדי להשתמש שוב ב 75HZ??
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אוקי אז ככה לפני כמה זמן תיקנתי את קצבי הריעון של המסך על ידי riva כי מקודם הוא עשה בעיות (לא משנה) אז פתרתי את זה, עכשיו אני בא לשחק בblig blop וכשהמשחק עולה אז הוא מראה את זה מסך מלאה לא כמו פעם, כי לפני שהגדרתי את קצבי הריענון היה מן כזה מסך לא מלא. אוקי אז הבעיה שלי: כשאני זז "במקום" במשחק אז הכול בסדר רואים טוב אבל כשאני כיאלו מזיז את המסך,נו כשהו זז כאילו בכלל כשהמסך זז, אז משקורה זה שהכול נהיה כזה מטושטש לא איזה בעיה ענקית אבל בכל זאת נהיה כזה מטושטש, וכשאני אוצר במקום אז הכול נהיה חד כמו שצריך. וכשאני שיחקתי מקודם לפני די הרבה זמן הכול היה בסדר. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כרטיס tv של stlab עולה באזור ה200שקל http://www.sunsway.com.hk/ לעומת זאת הכרטיס של leadtek עולה יותר מפי 2 ממנו http://www.leadtek.com/multimedia.html אכשיו לא מצאתי הבדל גדול ביכולות או בביצועים שנותן עדיפות כלכך גדןלה לleadtek אז אם משהו יכול לחדש לי אז אני אשמח למה?
-
- 12 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת למה יש 2 יצאות DVI בכרטיס מסך שלי? 1 למסך אבל למה השניה לחבר עוד אחד תודה מראש נ.ב הכרטיס מסך XFX 6600GT
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-