עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אפשר מדריך בבקשה ? שאני אוכל לצפות מהממיר במחשב ? ישנו חיבור (נקבה ) USB בגב הממיר ..

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. מדובר ב-samsung syncmaster 753dfx עם יציאת 15 פינים (אם אני לא טועה זה נקרה d-sub) וברצוני לדעת אם אפשר לחבר את המסך הזה לשני מחשבים מבלי לחבר את המסך כל פעם ממחשב למחשב.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Chura,

אז דיי הייתי סגור על ה7600GS.. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1900 עכשיו ראיתי שיש את הGT DDR3 של לידטק ב916 ש"ח... http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 האם ההבדלים ביניהם שמיים וארץ, או אין יותר מידי ? גם יש גירסאת אקסטרים ב999 :-) שווה ?

• 46 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אני רוצה רשימת דירוג של כרטיסי המסך של NVIDIA שנמכרים כרגע. מהחזק ביותר לחלש ביותר... משהו יכול לבנות או לקשר אותו לאחת ? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  5. Started by jambo222,

אני הולך להחליף מחשב עם מעבד דור 8 בעל ציפ Intel UHD Graphics 630 המחשב מחליף מחשב ישן בין 9-10 שנים והוא לא מיועד למשחקים או גרפיקה כבדה. השאלה האם יש טעם להשקיע בכרטיס מסך ? ולאיזה כרטיס מסך אפשר להשוות את Intel UHD Graphics 630 תודה

6. Started by Armageddon1,

אנשים! מה יש לכם לומר על צג זה האם הוא שווה את הכסף?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. מה יותר חשוב מהירות ליבה או מהירות זיכרון? למשל: כ.מסך עם: מהירות ליבה:500Mhz ומהירות זיכרון:600Mhz או כ.מסך עם: מהירות ליבה:390Mhz ומהירות זיכרון:700Mhz מה יותר טוב? ואם מישהו יכול להסביר לי: מהי בכלל מהירות ליבה? תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by yuvalguez,

אהלן חברים, ברשותי מחשב עם המעבד הנ"ל שהוא סה"כ מעבד טוב לצרכיי. כיום במחשב כרטיס מסך ישן 9500GT, הייתי רוצה לרענן אותו. ההבנה שלי בתחום נמוכה מאוד אבל ממה שהצלחתי להבין עליי לחפש מאיצים גרפיים בחיבור pcie 2.0m מה אתם אומרים על GTX560? האם יתאים? האם יש מצב כזה שמעבד/לוח אם מסרסים אותו? תודה מראש, יובל.

9. השתגעתי כבר! כל ביקורת אומרת משהו אחר אין כסף להשקיע 1700 על כרטיס מסך! עד 1K יכול לעלות עוד 200 ל-1950, יתאים לי לשלם פחות 200 -8600GT האם ישנה החלטה סופית ? המחשב חזק 6600 2G עם מסך 19 גיימר בינוני פלוס.

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום לכולם, אני בונה מפרט למחשב שאמור להריץ תוכנה גרפית עסקית. התוכנה מדמה צילום של עצמות ועצבים (תחשבו סוג של רנטגן משופר) בתלת מימד (מדומה בתוך המסך) עם אפשרויות ניווט תלת מימדי, תכנון ניתוחים והשתלות וחישוב פרמטרים שונים.. קובץ צילום כזה, יכול להגיע ל- 500MB. התוכנה לא זולה בכלל, אך דרישות המערכת של היצרן שלה.. קצת מתסכלות.. עזרתכם בבקשה.. תודה רבה. נ.ב. - כל השאלות שלי הן כאלה שלא קיבלתי עבורן תשובה מיצרן התוכנה. - היית הולך על האופציות היקרות אם היה מדובר רק במחשב אחד. - היות ומדובר במחשבים לצרכי עבודה, אני מבקש שרק מביני עניין יתרמו.. - גם עזרה לחלק מהשאלות תתקבל בשמחה. דרישות: לא מומלץ - גרפיקה משולבת i5-6XX/ i3(פקודות 3Dחסומות שם!!). כרטיס נפרד שמתאים למש…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by almog4543,

האם הכרטיס הזה טוב לגיימרים? והאם הספק סיסוניק 600 וואט יחזיק אותו..

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש. קראתי, שממליצים להרצת Crysis להשתמש כבר בכרטיס GeForce 8800 GTS/640. http://www.joystiq.com/2007/10/09/crysis-pc-requirements-a-new-pc/ האם כדאי לרכוש אותו ולא את GeForce 8800 GTS/320, במיוחד שאני מכוון לטווח הארוך? תודה רבה.

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע האם ספק seasonic 860 יחזיק עבור מערך של שני כרטיסי gigabyte 980 ti g1? המעבד שאצלי הוא intel 5930k

14. Started by mentalist12,

אהלן חברים, התייעצות קטנה ברשותכם. אני הזמנתי ומתכוון לקנות את הR9 290X בשבוע הבא. ממה שקראתי באינטרנט היצרנים נותנים דרישות ספק של 750W שזה גבוה ביחס לכרטיס.. המפרט שלי כזה: I7 2600K כרגע ללא OC 8GB Kingston HyperX Radeon HD 5970 [כרטיס דו ליבתי למי שלא זוכר.. חח]. הספק שלי הוא Corsair TX650 המודולרי. לדעתכם או מנסיונכם האם הספק הזה יחסית מערכת כזאת רק עם הR9 290X? אני חושב שכן אבל אמרתי נתייעץ בכל מקרה.. תודה רבה לעוזרים! אביב.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by X_Dror,

כבר הרבה זמן שאני לא מעודכן בענייני כרטיסי המסך, ואני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה-2500 ש"ח. אני מתלבט בין ה- 6800GT לבין מקביל מ- ATI x850(??) ואני גם אמשח לדעת על כרטיסי מסך שצפויים לצאת, וגם לדעת מתי הם יצאו כי עדיין לא ברור לי מתי אני אבצע את הקניה. אם תוכלו בבקשה גם לצרף מבדקים עם תגובות שלכם תודה רבה!

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by king445,

בגודל של 512M האם הוא עדיף יותר על פני כרטיס של GeForce 9600 בגודל זהה? באופן כללי הייתי רוצה לדעת עליו כל מידע אפשרי חסרונות יתרונות המלצות וכו'

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Salwaby,

רציתי לדעת אם מישהו יודע להגיד לי מתי בערך AMD/NVIDIA יוציאו סדרות חדשות של כרטיסים. אני כרגע בלבטים אם לקנות כרטיס חדש או לחכות שתצא הסדרה החדשה. תודה

18. Started by dolevm2,

מחפש כרטיס מסך חדש, כרגע נמצא עם gtx650ti של nvidia מפרט: core i5 3470 מעבד gigbyte z77-ds3h לוח ספק מצורפת תמונה מחזיק לי את ה650ti בלי בעיות. http://s3.postimg.org/3womr5gs3/222.jpg חשבתי לכיוון הgtx960 האם ההבדל יהיה כזה משמעותי ומה ההבדל בין כל הגרסאות של הכרטיס? יש כאלה עם 2 גיגה ויש כאלה עם 4

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Regev,

שלום לכולם, נכון להיום, זהו דרוג השבבים הגרפים: GeForce 4 Ti4600, GeForce 4 Ti4400, GeForce 4 Ti4200, Radeon 8500, GeForce 3 Ti500, Radeon 8500LE, GeForce 3, GeForce 3 Ti200, GeForce 4 MX460, GeForce 4 MX440, GeForce 2 Ultra, Radeon 7500, GeForce 2 Ti, GeForce 4 MX420, ATI Radeon, GeForce 2 Pro, GeForce 2 GTS,KYRO II,GeForce 256 DDR, GeForce 2 MX400, GeForce 2 MX, GeForce 2 MX200, ATI Radeon VE,KYRO,GeForce 256, TNT2 Ultra, TNT2 משהו כזה, אבל בואו ניגש לעיקר - איפה אתם ממקמים פה את VOODOO 3 ואת VOODOO 5???? לפני מי ואחרי מי??????

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום, אשמח לדעת מה הקריטריונים שאני אמור להסתכל בעת רכישת כ.מסך שמיועד לעריכת קבצים ב4K בתוכנת Adobe premire. העריכה עצמה לא משלבת עריכת אנימציות או אפקטים כבדים. מידי פעם after effects. המטרה הכי גדולה היא שבזמן העריכה, התוכנה תרוץ ולא תתקע בטיים ליין (כמו שקורה לי עכשיו עם 1060 6gb). הסטאפ שלי: intel i7 8700 3.2GHz לוח אם: asus tuf h370 pro gaming 32gb ram יש לי 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט ביניהם: 1. MSI RTX 3070 Ti SUPRIM X 8GB LHR GDDR6X 2. Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16GB GDDR6 האם אני אמור להסתכל על כמות הזכירון שיש בכרטיס או במהירות שלו? תודה.

21. Started by Nirco,

החלטתי לשדרג את הכרטיס המובנה במחשב שלי, לכן אשמח להמלצות על כרטיסים בטווח המחירים 700-1000 ש"ח. המפרט שלי: מעבד e7200 לוח אם g45 לוח מוגבל ;D של אינטל. זיכרון: 2gb (אבא לקח לי סטיק אחד נוסף של 2gb והבטיח להחזיר ) sonata3 חשוב! אין לי בלוח אפשרויות המהרה, לכן אבקש כרטיס שנותן ביצועים טובים גם ללא המהרה. בגלל יכולות האיוורור "המדהימות" של הסונטה, חשוב כרטיס בעל קירור טוב שלא יפגע בשאר חלקי המערכת. תודה רבה מרא ניר

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. קניתי מחשב חדש מעבד amD 1075t שתי כרטיסי מסך 6850 crossfirex 4 G RAM WINDOWS XP 32 ובHEAVEN הזה רשו םשאני צריך לקבל תוצאה 1500 וקיבלתי 623 רק מה יכול להיות הבעיה שלי?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אני מדבר על ההתלבטות בין GeForce4 ולבין Radeon 8500. כפי שידוע לרבים, לפני זמן מה פירסמו שהמנוע של דום 3 יפעל יותר טוב על הרדאון. שנית, אם תבדקו כל בנצ'מרק בין הרדאון והגי פורס 4 ב- Unreal Performance Test תגלו שגם שם הרדאון מביס את הגי-פורס4. ה- Unreal Performance Test זה בנצ'מרק אשר בודק את ביצועי הכרטיס מסך למנוע Unreal, ולא המנוע הנוכחי, אלא לגבי העתיד של המנוע. שני דברים אלה מאד חשובים מכיוון ששני המנועים הנ"ל כנראה ישלטו בתעשיית המשחקים בשנים הקרובות (כמו היום) ולכן למרות שהגיפורס נראה כמנצח את הרדאון כיום, המצב יתהפך בעתיד הלא רחוק. לכן אני אישית ממליץ אם אתם רוצים לחשוב חכם ולתכנן לעתיד אז לקנות רדאון. כמו כן, ידוע שהטכנולוגיות של הרדאון יותר מתקדמות מאלה של הגיפו…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. כן כן מה שציפו שיהיה המתחרה הרשמי לGFX (לפחות ככה אני הבנתי) כנראה יהיה גרסא דלה בלבד של R300. ציטוט מהכתבה: And by the time Nvidia gets the GeForce FX to the market, ATI will be almost ready to launch a low-cost version of last fall's chip, a project that is code-named the R350. לינק לכתבה

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by beekiller,

רכשתי היום את הכרטיס 4870 של קלאב 3D עושה רושם של כרטיס טוב אולם 2 דברים מטרידים אותי : 1. הכרטיס באופן מפתיע העלה את החום של הלוח מ 44-45 לחום של 53 +- ( לוח של גיגהבייט DQ6 ציפסט 965) חשבתי שזה אולי ישפיע על חום המעבד ,אבל ממש לא חשבתי שזה ישפיע בצורה כזו קיצונית על הלוח חום המעבד כמעט ולא השתנה אולי במעלה אחת ( הקירור שלי על המעבד הוא ביג טייפון VX) 2. הכרטיס במצב עבודה רגיל בווינדוס \ אינטרנט נמצא באיזור 82 מעלות מהירות מאוורר +- 28% זה נורמלי ? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.