כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
בהעתקה מתר'ד אחר: מדובר על הכרטיס של Gainward. האם כדאי לקנות mx-440 של 3d-labs או של leadtek ובמה זה יעזור לי. זכרו שהכרטיס הוא לא לאוברקלוקינג רצחני אבל מעט לא יזיק ואף יותר מזה. האם שווה להשקיע יותר בשביל הleadtek ששמעתי שמגיע עם היטסינק טוב (נכון?)? והאם של 3d-labs מגיע עם זכרונות יותר מהירים? כמה עולה הגירסה הלא pro של ה9000 radeon? מה הפיטצ'רים שהאסוס מביא איתו שהוא עולה כ"כ הרבה? לאלה שלא ראו את התר'ד במפרטים, ורוצים לדעת את הסיבות למה mx-440: הנה
-
היתכן שליבת הדור הבא של NVIDIA, בתצורתה המלאה, תכלול מספר כפול של טרנזיסטורים לעומת ה-Titan X, בתוספת עד 32GB של זכרון גראפי מהיר במיוחד מסוג HBM2? לכתבה: http://hwzone.co.il/שמועה-משוגעת-ליבת-ה-pascal-של-nvidia-תכלול-17-מיליאר/
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע האם ספק seasonic 860 יחזיק עבור מערך של שני כרטיסי gigabyte 980 ti g1? המעבד שאצלי הוא intel 5930k
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לדעת מה הקריטריונים שאני אמור להסתכל בעת רכישת כ.מסך שמיועד לעריכת קבצים ב4K בתוכנת Adobe premire. העריכה עצמה לא משלבת עריכת אנימציות או אפקטים כבדים. מידי פעם after effects. המטרה הכי גדולה היא שבזמן העריכה, התוכנה תרוץ ולא תתקע בטיים ליין (כמו שקורה לי עכשיו עם 1060 6gb). הסטאפ שלי: intel i7 8700 3.2GHz לוח אם: asus tuf h370 pro gaming 32gb ram יש לי 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט ביניהם: 1. MSI RTX 3070 Ti SUPRIM X 8GB LHR GDDR6X 2. Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16GB GDDR6 האם אני אמור להסתכל על כמות הזכירון שיש בכרטיס או במהירות שלו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
6600GT יכול עכשיו להפעיל משחקים על רזולוציה הכי גבוה ופילטרים הכי גבוהים? וכמה זמן הוא יוכל להפעיל משחקים על הכי גבוה? אני יודע שזה שאלות קשות ואתם לא תדעו במדויק אבל תנסו לתת כיוון כי אני מתעסק הרבה עם משחקים ואני רוצה לדעת אם זה שוה את ההשקעה
-
- 44 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1122 קיבלתי המלצה לרכישת הכרטיס הזה ויש לי 2 שאלות: 1. האם הוא יכול לפעול עם ספק Enermax Liberty 400W באתר היצרן כתוב שהוא דורש מינימום 500 אבל אין לי מושג עד כמה זה נכון ואם אפשר לעקוף את זה. 2. נאמר לי שכבר לא מייצרים יותר כרטיסים מסך בשילוב כרטיסי טלוויזיה אך כשנאני מסתכל על התמונה שלו מקרוב, יש שם חיבור SVIDEO... ובאתר היצרן כתוב במפרט שלו שהוא כולל Avivo... http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=133
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך וnVIDIA GeForce 7900GS 256MB PCIeו Leadtek, האם הוא יחזיק לי ל 4-5 שנים הבאות, אני צריך כרטיס שיחזיק לי לפחות ל5 שנים הבאות. כי לי לחכות לכרטיסים חדשים או שכדי לי לקנות עכשיו את הכרטיס הזה או דגם אחר (אם תמליצו)? תודה.
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכרטיס הוא Gigabyte Geforce gtx 760 windforce איך אני שולט במהירות המאווררים ( כמו ב-AMD ) ?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
1. כמה RAM מומלץ ?כאשר עובדים ברזולוציה 2560X1440 אני חושב 3\4 בהתחשבות למשחקי העתיד 2. איזה ספק מומלץ ? אני חושב על SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET OEM עולה 370 שח ב KSP בכללי אני חושב לקנות Gigabyte GTX 770 GDDR5-4GB 2xDVI/HDMI/DP OC WINDFORCE 3X יביאו לי מארה"ב , מחירו 450 דולר יש לי נסיון חיובי רב עם GIGABYTE אשמח להמלצות וחיזוקים
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
פרסמתי בלוחות אבל זה לא מופיע , מוכר אותו במחיר העלות שלו בחו"ל ( 40$ ) בערך , לא כולל המשלוח ששילמתי ( זו כבר בעיה שלי ) לא מוכרים כאלו בארץ אז מי שצריך גשר עבור זוג ה1070/1080 שלו במרווח 3 סלוטים יכול לבוא ולקחת ב160 ש"ח ( עיגלתי למעלה מ156 ש"ח ) מי שמכיר אותי יודע שאני לא מנסה לעשות רווחים על אף אחד .
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בשעה טובה שדרגתי לכרטיס מסך sapphire vapor-x hd 7970. הכול עובד טוב, ואפילו מצויין! יש שיפור בכל משחק שאני משחק, ובהגדרות הכי גבוהות הכרטיס מתפקד מעולה. העיניין הוא שאני מרגיש שחוץ מכרטיס מסך חדש, קניתי גם תנור חימום :\ ואני מדבר על פליטת חום מהמארז מכל חור אפשרי!.... ושאני מבצע בדיקת טמפ' בתוכנה מסויימת, אני שמתי לב שהחום של הלוח והמעבד במאמץ עלו בין 5-10 מעלות. אני רוצה לציין שהכול עובד בלי "קריסות" או "תקיעות" או משהו כזה...פשוט החום מורגש. העניין הוא שיש לי ספק כוח coolermaster 650w .... וכרגע יש לי קירור arctic freezer 13 pro ועוד 6 מאווררים במארז.. השאלה שלי אם אני אוסיף עוד מאוורר או שתיים, זה לא יותר מידי לספק? נ.ב" אין מצב כרגע לשדרג ספק, כי בעלת הבית לא תית…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המסך הוא של MAG ולפחות בן 8. הבעיה היא שהכל צהוב מדי בהרבהההה ממה שצריך להיות. כבר ניסיתי לסדר את הצבע מתוך המסך עצמו ע"י כפתורי הכיול, אך ללא הועיל. מה אני יכול לעשות על מנת לפתור את הבעיה (חוץ מלקנות מסך אחר)? מאור.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חשוב לציין שאני כמעט לא משחק אבל אשמח אם הכרטיס יוכל להריץ ביושוק.מחפש כרטיס לעבודה וסרטים בעיקר.עכשיו...ראיתי שסדרת 86XX מאופיינת בכמה תתי דגמים וזכרונות. GT GTS 256 512 מה עדיף ? מה כדאי מבחינת המחיר? אני רואה היטב את ההפרש ואת התוספת ל 8800 אבל אני לא רוצה אותו בגלל החום האדיר שהוא מפיק. ראיתי 3 דגמים שענינו אותי. גיגבייט עם סיילנט היט פיפ GTS III קלאב 3D עם 512 מגה GT BFG עם 256 GT http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=8600&sort=2a&&page=1 העמוד הנ"ל מקשר לאותם דגמים. מה עדיף ? מה יותר טוב.יש דגמים שמגיעים ל 1000 פלוס.ההפרש ל GTS שווה??.או שה GT לשימוש שלי מספיק ? .ולא אני לא רוצה OC. יש לי ספק HEC 375 W .מיפרט מחשב נתון בכרטיס …
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אנשים! מה יש לכם לומר על צג זה האם הוא שווה את הכסף?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את הכרטיס המובנה במחשב שלי, לכן אשמח להמלצות על כרטיסים בטווח המחירים 700-1000 ש"ח. המפרט שלי: מעבד e7200 לוח אם g45 לוח מוגבל ;D של אינטל. זיכרון: 2gb (אבא לקח לי סטיק אחד נוסף של 2gb והבטיח להחזיר ) sonata3 חשוב! אין לי בלוח אפשרויות המהרה, לכן אבקש כרטיס שנותן ביצועים טובים גם ללא המהרה. בגלל יכולות האיוורור "המדהימות" של הסונטה, חשוב כרטיס בעל קירור טוב שלא יפגע בשאר חלקי המערכת. תודה רבה מרא ניר
-
- 34 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בשעה טובה ומבורכת (לכבוד החג אולי ?) הגיעה אלינו לטובה ה Radeon 9700 PRo החדש החדש החדש... עכשיו, כמו כל בן-אדם נורמלי גם אני חשבתי שעם ההגעה שלו לארץ המחיר של הרדאון 8500 (בגרסאותיו השונות) ירד, אך לא כך היה הדבר, ואני שואל, מדוע ? אני עוקב כל הזמן אחרי המחירים והם לא השתנו, ומכיוון ואני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב כרטיס מסך זה די מפריע לי. אז אני שואל, האם תבוא ירידת מחירים בכלל ?, ואם כן אז מתי ? אני יודה מאד לכל מי שיענה...
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש , GTX1060 / ATI 480 - עדיין לא החלטתי. העניין הוא שיש לי לוח DX58SO ומעבד I7-980x ו-8GB RAM האם כרטיס מסך חדש יעבוד על לוח כזה ישן? אם כן, האם יווצר איזשהו צוואר בקבוק משמעותי? או בעיה אחרת שאני אחווה? לקנות לוח ומעבד חדשים זו לא אופציה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי gtx 560 ti הכל מותקן כמו שצריך.. בהגדרות נסיתי הכל בחירה אוטומטית המעבד המרכזי והדגם כרטיס שלי לא עוזר הפעלתי מישחק שבמיקרה יש לי אותו בסטים Homefront והוא כן תמוך בphysx מה עלי לעשות שזה כן יעבוד?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה (chipset g41/g43) או שצריך כרטיס מסך נפרד? איזה כרטיס מסך מומלץ?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שמעתי רבות על ה 7600gt... (אני חדש בפורום אז לא להתעצבן אם כבר דיברתם עליו) בכל מקרה אם כן שווה אז איפה הכי בטוח עם דגש על בטוח לקנות(אחריות וכו) ועוד דבר קטן...קראתי איפשהו שהכרטיס לא תומך aa ...האם זה הגיוני? שכרטיס לא יעבוד על אנטי אלייזינג? תודה מראש אבי
-
- 39 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, עדיין לא בטוח שזהו הכרטיס ( נשארה רק עוד אופציה אחת - שמשהו בספק כוח התפגר והוא לא מספק מספיק חשמל לכרטיס, יש פוסט בתמיכה טכנית ) אבל אני חושב קדימה. בכל אופן, מפרט בצד, הכרטיס הקודם היה 4890 עם קירור TWIN TURBO PLUS שעשה עבודה טובה מאוד. בעקרון, הייתי מאוד רוצה להעביר את הקירור לכרטיס החדש, אבל לא ניראה לי שיש תמיכה קדימה בקירורים האלו. אז בעקרון פרט לזה, אני לא משחק כמעט במחשב ( באמצע תואר ), אז חשבתי על משהו בינוני שבכל מקרה עדיף שיהיה ( ככה או ככה אין כרטיס על לוח האם ) משהו שיוכל להריץ משחקים חדשים באופן סביר ( מאמין שכרטיס של פעם ב 1000 ש"ח יהיה זהה מבחינת טכנולוגיה היום לכרטיס של 500, לא?! ). אז דבר ראשון חייב יציאת HDMI () כמובן שגם מעביר קול ) וממש ממ…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
??? ??? ??? למרות שאם אני אקנה את הכרטיס הזה אין סיכיו שאני אפילו היסתכן לעשות oc אני שואל פשוט מסקרנות. נ.ב: מנהל יקר: מצטער ששמתי אותו בפורום מעבדים ולוחות אם חשבתי שזה פורום oc (קורה) וכשניסיתי למחוק את ההודאה כבר הספקת להעביר אותו.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-