עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי מחשב חדש מעבד amD 1075t שתי כרטיסי מסך 6850 crossfirex 4 G RAM WINDOWS XP 32 ובHEAVEN הזה רשו םשאני צריך לקבל תוצאה 1500 וקיבלתי 623 רק מה יכול להיות הבעיה שלי?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by gilad0327,

אני מעוניין ב- LCD למשחקים וסרטים עם כניסת DVI . התקציב הוא בסיבבות ה- 2000-2400 17 אינצ'... אם יש בתקציב הזה גם 19 זה טוב . ואני מעדיף של LG .. בגלל אחריות הפיקסלים

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה (chipset g41/g43) או שצריך כרטיס מסך נפרד? איזה כרטיס מסך מומלץ?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. המסך הוא של MAG ולפחות בן 8. הבעיה היא שהכל צהוב מדי בהרבהההה ממה שצריך להיות. כבר ניסיתי לסדר את הצבע מתוך המסך עצמו ע"י כפתורי הכיול, אך ללא הועיל. מה אני יכול לעשות על מנת לפתור את הבעיה (חוץ מלקנות מסך אחר)? מאור.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. היי, בשעה טובה שדרגתי לכרטיס מסך sapphire vapor-x hd 7970. הכול עובד טוב, ואפילו מצויין! יש שיפור בכל משחק שאני משחק, ובהגדרות הכי גבוהות הכרטיס מתפקד מעולה. העיניין הוא שאני מרגיש שחוץ מכרטיס מסך חדש, קניתי גם תנור חימום :\ ואני מדבר על פליטת חום מהמארז מכל חור אפשרי!.... ושאני מבצע בדיקת טמפ' בתוכנה מסויימת, אני שמתי לב שהחום של הלוח והמעבד במאמץ עלו בין 5-10 מעלות. אני רוצה לציין שהכול עובד בלי "קריסות" או "תקיעות" או משהו כזה...פשוט החום מורגש. העניין הוא שיש לי ספק כוח coolermaster 650w .... וכרגע יש לי קירור arctic freezer 13 pro ועוד 6 מאווררים במארז.. השאלה שלי אם אני אוסיף עוד מאוורר או שתיים, זה לא יותר מידי לספק? נ.ב" אין מצב כרגע לשדרג ספק, כי בעלת הבית לא תית…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Armageddon1,

אנשים! מה יש לכם לומר על צג זה האם הוא שווה את הכסף?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by andrei21,

1. כמה RAM מומלץ ?כאשר עובדים ברזולוציה 2560X1440 אני חושב 3\4 בהתחשבות למשחקי העתיד 2. איזה ספק מומלץ ? אני חושב על SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET OEM עולה 370 שח ב KSP בכללי אני חושב לקנות Gigabyte GTX 770 GDDR5-4GB 2xDVI/HDMI/DP OC WINDFORCE 3X יביאו לי מארה"ב , מחירו 450 דולר יש לי נסיון חיובי רב עם GIGABYTE אשמח להמלצות וחיזוקים

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שלום לכולם, עדיין לא בטוח שזהו הכרטיס ( נשארה רק עוד אופציה אחת - שמשהו בספק כוח התפגר והוא לא מספק מספיק חשמל לכרטיס, יש פוסט בתמיכה טכנית ) אבל אני חושב קדימה. בכל אופן, מפרט בצד, הכרטיס הקודם היה 4890 עם קירור TWIN TURBO PLUS שעשה עבודה טובה מאוד. בעקרון, הייתי מאוד רוצה להעביר את הקירור לכרטיס החדש, אבל לא ניראה לי שיש תמיכה קדימה בקירורים האלו. אז בעקרון פרט לזה, אני לא משחק כמעט במחשב ( באמצע תואר ), אז חשבתי על משהו בינוני שבכל מקרה עדיף שיהיה ( ככה או ככה אין כרטיס על לוח האם ) משהו שיוכל להריץ משחקים חדשים באופן סביר ( מאמין שכרטיס של פעם ב 1000 ש"ח יהיה זהה מבחינת טכנולוגיה היום לכרטיס של 500, לא?! ). אז דבר ראשון חייב יציאת HDMI () כמובן שגם מעביר קול ) וממש ממ…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. מה ההבדל בין הביצועים של GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT OC 512MB PCIe לביצועים של GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR3 PCIe לביצועים של GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR3 PCIe ? למה לג'יגה בייט רשום OC ? ומזה הSILENT שרשום בכרטיס מסך של חברות אחרות ? זה קשור לאיוורור שיש להם איוורור שונה משל ג'יגה-בייט ואם כבר אני הולך על הדגם הזה אז של איזה חברה מומלץ ?

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by haim855,

יש לי gtx 560 ti הכל מותקן כמו שצריך.. בהגדרות נסיתי הכל בחירה אוטומטית המעבד המרכזי והדגם כרטיס שלי לא עוזר הפעלתי מישחק שבמיקרה יש לי אותו בסטים Homefront והוא כן תמוך בphysx מה עלי לעשות שזה כן יעבוד?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע האם ספק seasonic 860 יחזיק עבור מערך של שני כרטיסי gigabyte 980 ti g1? המעבד שאצלי הוא intel 5930k

12. Started by Bakshi1,

טוב אז אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך וnVIDIA GeForce 7900GS 256MB PCIeו Leadtek, האם הוא יחזיק לי ל 4-5 שנים הבאות, אני צריך כרטיס שיחזיק לי לפחות ל5 שנים הבאות. כי לי לחכות לכרטיסים חדשים או שכדי לי לקנות עכשיו את הכרטיס הזה או דגם אחר (אם תמליצו)? תודה.

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש. קראתי, שממליצים להרצת Crysis להשתמש כבר בכרטיס GeForce 8800 GTS/640. http://www.joystiq.com/2007/10/09/crysis-pc-requirements-a-new-pc/ האם כדאי לרכוש אותו ולא את GeForce 8800 GTS/320, במיוחד שאני מכוון לטווח הארוך? תודה רבה.

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by exXxTreAm,

האם המסך הזה שווה קנייה? או עדיף ללכת על lcd של 17''? http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=8201469

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום לכולם, אני ממש מתלבט ביניהם תעזרו לי בבחירה! זאת המערכת שלי: gigabyte ga-x58a-ud7 intel i7 980, cooler master v10 CPU cooler cooler master HAF 932 RAM 1333 6GB תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by hh66,

עליכם השלום אני מאוד אוהב את NVIDIA תמונה מדהימה ואיכותית אני שומע דרך הרסיבר HDMI חסר לי מאוד Dolby Digital Live דרך HDMI האם יש להם כרטיס שמכיל תכונה זאת ? שהופך כל סאונד שאני רוצה ל- Dolby Digital Live 5.1 או 7.1

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by singera,

יש לי את המשחק FS2004 והוא זז מאוד לאט (במחשב החזק שלי) האם זה בגלל הזיכרון, כרטיס המסך, או ההרד דיסק שטוחן כל הזמן?

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by 123456789,

??? ??? ??? למרות שאם אני אקנה את הכרטיס הזה אין סיכיו שאני אפילו היסתכן לעשות oc אני שואל פשוט מסקרנות. נ.ב: מנהל יקר: מצטער ששמתי אותו בפורום מעבדים ולוחות אם חשבתי שזה פורום oc (קורה) וכשניסיתי למחוק את ההודאה כבר הספקת להעביר אותו.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. היי, אני בתהליכים של רכישת מחשב חדש שישמש בעיקר לעריכת תלת מימד (במסגרת של הנדסת מכונות). הבנתי שהסדרות המומלצות לשימוש הזה הן quadro של nvidia או firepro של amd. במסגרת התקציב שלי הגעתי לכ800 ש"ח שמוקצים לכרטיס המסך ורציתי לדעת איזה משני הכרטיסים האלו יותר מתאים. ניסית לחפש השוואות באינטרנט ומצאתי רק אחת שאומרת שהV4900 טוב יותר אך המשתמש היחיד שהגיב כתב שהוא מעדיף את הK600. למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים האלו ויכול לתת לי המלצה בנושא? תודה, תומר

20. Started by Nirco,

החלטתי לשדרג את הכרטיס המובנה במחשב שלי, לכן אשמח להמלצות על כרטיסים בטווח המחירים 700-1000 ש"ח. המפרט שלי: מעבד e7200 לוח אם g45 לוח מוגבל ;D של אינטל. זיכרון: 2gb (אבא לקח לי סטיק אחד נוסף של 2gb והבטיח להחזיר ) sonata3 חשוב! אין לי בלוח אפשרויות המהרה, לכן אבקש כרטיס שנותן ביצועים טובים גם ללא המהרה. בגלל יכולות האיוורור "המדהימות" של הסונטה, חשוב כרטיס בעל קירור טוב שלא יפגע בשאר חלקי המערכת. תודה רבה מרא ניר

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by iPsych,

שלום לכולם, היום ביקשתי לקנות את הleadtek a250td (gf 4 ti 4400 ולא היה לחנות כרגע במלאי, ציעו לי במקום את האסוס המקביל, ורציתי לדעת האם הביצועים משתווים בכלל? ואיך הוא בכללי?, האם כדאי לחכות? תודה מראש, :saint:

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. רכשתי היום את כרטיס המסך הזה...יגייע בעוד כמה ימים...מה אתם אומרים? עדיין יש לי זמן לשנות את הכרטיס אשמח לעזרה... תודה !!!

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. 6600GT יכול עכשיו להפעיל משחקים על רזולוציה הכי גבוה ופילטרים הכי גבוהים? וכמה זמן הוא יוכל להפעיל משחקים על הכי גבוה? אני יודע שזה שאלות קשות ואתם לא תדעו במדויק אבל תנסו לתת כיוון כי אני מתעסק הרבה עם משחקים ואני רוצה לדעת אם זה שוה את ההשקעה

• 44 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. משהו אולי יודע איך אפשר להציג כתוביות בעברית בנגן מדיה של LCD samsung 40C530? קניתי בדיוק טלוויזיה חדשה ויש לה נגן HD מעולה רק הבעיה איך אפשר להציג את הכתוביות בעברית. *אני יודע שאפשר להכניס כתוביות מובנות דרך התוכנה mkvtoolnix אבל היא תוריד מהאיכות תודה לעוזרים אם היו

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.