כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי LCD 32 של היטאצי והיא תומכת ברזולוציה של 1366*768 אני מחובר בין המחשב למסך עם כבל DVI-HDMI הבעיה היא שאני לא יכול לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך (1366*768) בעזרת powerstrip אני יכול להגיע ל 1360*768 או 1368*768 אבל לא לרזולוציה הטבעית הכרטיס מסך שלי הוא ati 9800 pro איך אני יכול להגיע לרזולוציה שאני רוצה? תודה מראש וייס
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EKCE05E6A
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רואה את זה הרבה בהקשרים לכרטיסי מסך..אבל מה זה?מה זה אומר ומה זה עושה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך תוצרת ASUS,דגם:EAH5770. האם את הדרייבר לכרטיס מסך זה,אני צריך להוריד מהאתר של ASUS או מהאתר של ATI/AMD ולמה (מהי הסיבה לכך)? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך HD 3600 SEIRES (בעל 2 יציאות DVI). אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ולחבר אליו את הצגים הבאים: 1) צג מחשב DVI (ניתן גם DSUB אבל אני מעדיף שלא) 2) מסך LCD 42, צד אחד של הכבל DVI צד השני של הכבל HDMI (ה- HDMI מתחבר לטלוויזיה). 3) מסך 32 LCD, יתחבר HDMI ל- HDMI. איני משחק במשחקים, בסך הכל גולש באינטרנט ועושה דברים בסיסיים. מעוניין שהכרטיס החדש יריץ סרטי HD 1080 בצורה החלקה ביותר ללא ריצודים כלל וכלל!, שידע להריץ לפחות 2 מסכים במכה ללא ירידה באיכות- יש לי מערכת קולנוע בבית ואני מריץ אותה מהמחשב. מעוניין שיהיה שקט מחברה טובה, אפילו בלי מאוורר עדיף. *) את הכבל שצידו האחד הוא DVI וצידו השני HDMI לא ניתן להחלפה מכיוון שהוא 10 מטר, עובר בין 2 קירות וצבוע בצ…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
את ליבת GP100 האימתנית נקבל כנראה רק בשנה הבאה, אבל הכירו את אחותה הקטנה שתנסה לכבוש את עולם כרטיסי המסך בעוד חודשים ספורים כמיטב המסורת, מוצרי הדגל של דור כרטיסי מסך מסויים נדחים לשנה שניה של השקות מה שאומר שמוצרים המכונים "שוק הביניים" ו-"שוק הביצועים" יגיחו בקרוב בחנויות. את ההשקות הקרובות של NVIDIA תלווה הליבה הגרפית GP104 ונגזרותיה שישמשו כאחים הקטנים יותר. בכנס GTC שערכה NVIDIA לפני כמה ימים היא חשפה שני מוצרים, האחד הוא ה-Tesla P100 אשר מבוסס על הליבה הגרפית החזקה ביותר שלה כיום. המוצר השני הוא ה-PX, לוח מודפס שכולל שתי ליבות גרפיות מדור Pascal החדש ומטרתן היא חישובים הקשורים לסביבת הרכב וצורת נסיעתו כדי לקדם את עולם המכוניות החכמות. ההצצה הזא…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש שמועה שבעוד שבוע בערך ירדו כל מחירי כרטיס משמעותית למשל. במקום שg3 ti200 יעלה 800 שח הוא יעלה רק 600 שח. זה נכון?(זה לא רק לגבי הכרטיס הזה). אם כן אז זה בעוד שבוע או מתי? אם אפשר אז גם להביא בבקשה קישורים אם אתם מוצאים.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי hd 6950 של ספייר 2 ג'יגה refrance ויש לי מעבד c2q q9500 2.83 ghz היום עשיתי oc ל3.02 יש עדיין צוואר בקבוק או שזה בסדר
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הזה הייתי רוצה לשאול שאלה דומה בתחום אחר. האם הייתם רוצים להעשיר את ידיעתכם בנושא התלת מימד: לדעת איך הכל עובד, מה זה באמת T&L, מה זה באמת Shaders ואיך הכל משתלב יחד?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הביצועים של GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT OC 512MB PCIe לביצועים של GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR3 PCIe לביצועים של GIGABYTE nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR3 PCIe ? למה לג'יגה בייט רשום OC ? ומזה הSILENT שרשום בכרטיס מסך של חברות אחרות ? זה קשור לאיוורור שיש להם איוורור שונה משל ג'יגה-בייט ואם כבר אני הולך על הדגם הזה אז של איזה חברה מומלץ ?
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מבצע על הכרטיס מסך Asus GTX550 TI במחיר 485₪. המפרט שלי הוא : E7300 GA-EP43-DS3 4gb memory SeaSonic 550w Dell U2311 (1920x1080) מה דעתכם על הכרטיס? המחיר טוב במבצע הזה, השאלה איך הוא ואם יעשה את העבודה? (להריץ משחקים הכי חדשים ברמה טובה), זה בערך התקציב שלי. כרגע אני עם 4850HD וכמובן, האם יהיה צוואר בקבוק ואצטרך לעשות OC למעבד? תודה לכם
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עד כמה חזק? משמעותית או לא הרבה?
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את הכרטיס המובנה במחשב שלי, לכן אשמח להמלצות על כרטיסים בטווח המחירים 700-1000 ש"ח. המפרט שלי: מעבד e7200 לוח אם g45 לוח מוגבל ;D של אינטל. זיכרון: 2gb (אבא לקח לי סטיק אחד נוסף של 2gb והבטיח להחזיר ) sonata3 חשוב! אין לי בלוח אפשרויות המהרה, לכן אבקש כרטיס שנותן ביצועים טובים גם ללא המהרה. בגלל יכולות האיוורור "המדהימות" של הסונטה, חשוב כרטיס בעל קירור טוב שלא יפגע בשאר חלקי המערכת. תודה רבה מרא ניר
-
- 34 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תודה לעונים
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בחול אפשר לקנות ב250 דולר, בערך ב 900 שקל, אני יודע שיש מיסים ו...., אבל מ-900 שקל ל-1790 בKSP לא הגזמנו? זה כמעט פי 2 גם כן שהמחיר זהה ל 670 GTX שקצת חזק ממנו בביצועים למרות שבחו'ל ה 670 GTX נמכר ב 340 -360 דולר, הבדל של 100 דולר!!!!!. משהו פהו לא מסתדר.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אנשים! מה יש לכם לומר על צג זה האם הוא שווה את הכסף?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בהעתקה מתר'ד אחר: מדובר על הכרטיס של Gainward. האם כדאי לקנות mx-440 של 3d-labs או של leadtek ובמה זה יעזור לי. זכרו שהכרטיס הוא לא לאוברקלוקינג רצחני אבל מעט לא יזיק ואף יותר מזה. האם שווה להשקיע יותר בשביל הleadtek ששמעתי שמגיע עם היטסינק טוב (נכון?)? והאם של 3d-labs מגיע עם זכרונות יותר מהירים? כמה עולה הגירסה הלא pro של ה9000 radeon? מה הפיטצ'רים שהאסוס מביא איתו שהוא עולה כ"כ הרבה? לאלה שלא ראו את התר'ד במפרטים, ורוצים לדעת את הסיבות למה mx-440: הנה
-
בקרוב בישראל? אולי רק בהדרגה. מחירי חלק כרטיסי המסך מסדרת GeForce RTX 50 של NVIDIA מקבלים ירידות נאות ברחבי אירופה במקביל לגידול במלאי הזמין והיצע סוגי הדגמיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
קראתי בפורומים על איזה בחור שבוכה על הרגע שקנה מסך LG חבר אמר לי להזהר מפנדה הנוכלים. ובכל זאת: קניתי LG F700B (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2286) מפנדה עכשיו, מבירור קטנטן עם התברר לי שכ 70% מכל השפורפורות של המסך האלה דפוקים וכן, אני מקבל את התסמינים שמראים חד משמעית שהמסך שלי גם דפוק. (הקצה העליון מצומק ונוטה שמאלה, צבעים דפוקים בצד ימין למטה, ריצוד של המסך כאשר פותחים/סוגרים/ממזערים חלונות) אני כמובן לא אשלם 900 שקל עבור מסך כזה ואשאר עם התקלות האלה. על החשבונית קניה מפנדה ימך שימם נקוב התאריך 16.2.04, מה שאומר שיש לי זמן עד ה 30 לחודש להחזיר את המוצר (שמרתי את האריזה המקורית) ולקבל מזומן במקומו (פחות 5% מערכו) מה אתם ממליצ…
-
המחיר של BFG NVIDIA GeForce 8800 GTS OC2 320MB PCIe ירד ל 1700 בSKYPC!! גם LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E ירד בSKYPC ל1600 אז הנה השאלה... אני עומד לקנות כ.מסך חדש תומך DX10... אני קראתי על ה8800GTS ועל 8600GTS וראיתי שם משהו מוזר... מצד אחד ה8600GTS לוקח אותו במהירויות שעון... באיזה 100MHZ וגם הוא יותר טוב בסרטי HD וBR מצד שני ה8800GTS 320MB יותר חזק... אבל פחות טוב בHD... אני צריך HD... מה לקחת?? (לא קשור לזה שפירסמתי הורדת מחירים,כל דגם) תודה מראש!
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברים נכבדים, מידע טרי לגבי ה- refresh לסדרת פסקל (יתכן שנקראת וולטה ?) אשר תבצע שימוש בפס הייצור המתקדם של TSMC בליטוגרפיה בת 12 ננו מטר. במה מדובר: נוידיאה המתינה להבשלת תהליך הייצור העדכני בליטוגרפיה בת 12 ננו מטר אצל היצרנית הטאיוונית TSMC. מדובר בקפיצה של "חצי מדרגה" כאשר חלק מהתשתית זהה לזו של 16nm. במקרה המדובר לא מרוויחים "יותר טרנזיסטורים ליחידת שטח", אך צריכת החשמל יורדת פר טרנזיסטור - ובעטיה מעטפת החום משתפרת ומתרחבת. דבר אשר בתורו מאפשר להעלות (גם) את תדר העבודה. ברמת העיקרון לא קיים הבדל דרמטי באלגוריתמיקה של הדור הבא (או כך לפחות מובן), והוא יותר תהליך שמזכיר refresh של אותה טכנולוגיה על פיס…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה רשימת דירוג של כרטיסי המסך של NVIDIA שנמכרים כרגע. מהחזק ביותר לחלש ביותר... משהו יכול לבנות או לקשר אותו לאחת ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני בדילמה מאוד קשה ליפני קניה של מחשב חדש ,מאוד חשוב לי ביצועים הכרטיסים אמורים ליפעול על מסך "22 של סמסונג מודל t220p השאלה שלי אליכם היא האם זוג של כרטיסי מסך 4850 1g עדיפים על 4870 1g כאשר ההפרש במחיר בינהם הוא בסביבות 400 עד 500 שקל יותר למערך ה4850 צירפתי לינקים לכרטיסים המדוברים לינק לכרטיס 4850 : http://www.skypc.co.il/pl_product~44025~8~0.htm לינק לכרטיס 4870 : http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-48724DD~8~0.htm תודה רבה מראש לכולם ושבת שלום
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאני משחק במשחק זז כזה מגעיל אבל גרפיקה טובה מאוד איך אני יכול לסדר את זה ואיך מגדירים את amd catalyst ב3d
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-