כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני הולך להחליף מחשב עם מעבד דור 8 בעל ציפ Intel UHD Graphics 630 המחשב מחליף מחשב ישן בין 9-10 שנים והוא לא מיועד למשחקים או גרפיקה כבדה. השאלה האם יש טעם להשקיע בכרטיס מסך ? ולאיזה כרטיס מסך אפשר להשוות את Intel UHD Graphics 630 תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי עוד מעט יומולדת ורציתי לקנות לי איזה מתנה כרטיס מסך אז כמו שהכותרת אומרת יש לי מסך 22 אינצ' על רזולוציה 1680X1050 אני רוצה כרטיס שיריץ לי את קרייסיס טוב ואני מתלבט בין 9800GT לבין HD4830. התקציב שלי הוא 600 לכל היותר אפשר עוד טיפה עד 700גג. השאלה שמציקה לי היא:איזה כרטיס מבין שניהם סוחב יותר fps ברזולוציה גבוהה כמו שלי? :s05:
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס לקנות GForce3 Ti 200/64/128 או redon 8500/le כאילו מה הכי כדאי ואיזה חברה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה בדקתי א הכרטיס בתוכנת ה- GPU-Z ולפי מה שראיתי אני לא עובד על התתדרים והמהירויות כמו שכתוב אצל היצרן הנה תמונה מה-GPU-Z [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=12541 כי הבנתי שלא כל 6950 אפשר לפתוח אפשרי?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התחיל לדגדג לי בקצות האצבעות שדרוג לכרטיס, יש משחקים שהוא מתחיל קצת לגמגם בהם. מעבד: i7 4790K לוח: Asus Z87 Maximus VI ראם: 32GB DDR3 1600MHz ספק: Seasonic ברונזה כלשהו עם הספק של 600 או 650 וואט. כרטיס מסך: Gigabyte GTX770 4GB רזולוציית מסך: 2560x1080 השאלה היא האם יותר נכון מבחינת עלות/תועלת לשדרג ל970 יחיד או לקנות עוד 770 עם 4GB ולעשות SLI, אני חושב שה4 ג'יגה על הכרטיס (כפול 2) יהיו סבבה לרזולוציה של המסך שלי. כמו כן, אני לא בטוח שהספק יחזיק SLI ואת המעבד (בלי אוברקלוק כרגע) מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
שלום למחשב לאולפן הקלטות ביתי איזה מבין האפשרויות הכרטיס מסך הכי מומלץ? יחובר למחשב 2 מסכים האפשרויות הם:gtx1650,rx580,NVIDIA NVS 510,QUADRO K2000 ,NVIDIA QUADRO P620. הכרטיס מסך ישודך למעבד רייזן 3900x.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
6600GT יכול עכשיו להפעיל משחקים על רזולוציה הכי גבוה ופילטרים הכי גבוהים? וכמה זמן הוא יוכל להפעיל משחקים על הכי גבוה? אני יודע שזה שאלות קשות ואתם לא תדעו במדויק אבל תנסו לתת כיוון כי אני מתעסק הרבה עם משחקים ואני רוצה לדעת אם זה שוה את ההשקעה
-
- 44 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מצטער אבל זה פשוט הצחיק אותי!!! איזה ערימת שטויות!!! הנה לינק (לקוח מתוך YNET)
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בהעתקה מתר'ד אחר: מדובר על הכרטיס של Gainward. האם כדאי לקנות mx-440 של 3d-labs או של leadtek ובמה זה יעזור לי. זכרו שהכרטיס הוא לא לאוברקלוקינג רצחני אבל מעט לא יזיק ואף יותר מזה. האם שווה להשקיע יותר בשביל הleadtek ששמעתי שמגיע עם היטסינק טוב (נכון?)? והאם של 3d-labs מגיע עם זכרונות יותר מהירים? כמה עולה הגירסה הלא pro של ה9000 radeon? מה הפיטצ'רים שהאסוס מביא איתו שהוא עולה כ"כ הרבה? לאלה שלא ראו את התר'ד במפרטים, ורוצים לדעת את הסיבות למה mx-440: הנה
-
אני מתלבט אם לקנות: (משומש מ טי.אם.אס)sapphire radeon r9 280 dual-x oc 3g (שתי חיבורים של 6 פינים). sapphire radeon r9 280x vapor x oc 3g (שתי חיבורים של 8 פינים). הספק שיש ברשותי הוא : FSP EVEREST 700W 80PLUS-http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=120 אני לא מצליח להבין האם בספק ברשותי יש שני חיבורי 8 פינים הספק ברשותי כ 4-5 שנים.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
hd 4890 , hd 5770 איזה כרטיס הייתם בוחרים שניהם במחיר די זהה. ועד כמה התמיכה בDirectX 10.1/11 חשובה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רכשתי היום את הכרטיס 4870 של קלאב 3D עושה רושם של כרטיס טוב אולם 2 דברים מטרידים אותי : 1. הכרטיס באופן מפתיע העלה את החום של הלוח מ 44-45 לחום של 53 +- ( לוח של גיגהבייט DQ6 ציפסט 965) חשבתי שזה אולי ישפיע על חום המעבד ,אבל ממש לא חשבתי שזה ישפיע בצורה כזו קיצונית על הלוח חום המעבד כמעט ולא השתנה אולי במעלה אחת ( הקירור שלי על המעבד הוא ביג טייפון VX) 2. הכרטיס במצב עבודה רגיל בווינדוס \ אינטרנט נמצא באיזור 82 מעלות מהירות מאוורר +- 28% זה נורמלי ? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני בעל טלוויזיה ענק 65" פנסוניק עם כל האלמנטים החדשניים DEEP COLOER , xvYCC , דרך HDMI 1.3a ועוד הכרטיס מיועד לסרטים 1080P השאלה : משהו בדק אפשהו בעולם לגבי כרטיסי מסך 5850 או 5750 האם 1440 Stream Processing Units מול 800 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק האם 72 Texture Units מול 40 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק האם 32 Color ROP Units מול 16 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בס"ד בשעה טובה , קניתי כרטיס חדש sapphire amd r7 370 nitro 4gb . רציתי לדעת כמה דברים . מה אתם חושבים עליו ? דבר שני , בזמן עבודה (בטלפילד 4 ברשת) הטמפרטורה מזנקת לסביבות 70-67 מעלות , זה תקין ? דבר נוסף המאווררים מרעישים באופן מפריע . אני מניח שזה בגלל הטמפרטורה , אבל זה לא מצליח ממש להוריד אותה והרעש מתגבר.... המארז שלי הוא מארז גדול ומאוורר של tt (טרמלטק) עם מספר מאווררים כולם תקינים ועובדים . לוח אם asus פשוט אבל חדש 8 ram ומעבד i5 4690k גם בין פחות מחודשיים . אשמח לשמוע תגובות.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , ביום שישי האחרון הכרטיס מסך שלי אמר את דבריו האחרונים - לכן אני מעוניין בקניית כרטיס חדש אבל ישנם 2 אפשרויות שלפיהן אני יפעל : - קניית כרטיס מסך בלבד , אבל הלוח אם שלי מסוג EP35-DS3L ואני צריך להיות בטוח שהחיבורים יתמכו בכרטיס המסך החדש , כגון : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176 תקציב עד כ - 1000 וחריגה רק עם ההבדל משמעותי , עד 300 . - קניית מעבד + לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך , אם החיבורים לא יתאימו אני אצטרך לשנות ולשדרג הכל , במקרה זה התקציב יעמוד על כ - 3000 וחריגה רק אם זה ממש שינוי גדול עד 300 . במקרה זה המארז שלי הוא Antec 900 וספק כוח מסוג TT Though Power 600W תודה לכל העוזרים !!!
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש שמועה שבעוד שבוע בערך ירדו כל מחירי כרטיס משמעותית למשל. במקום שg3 ti200 יעלה 800 שח הוא יעלה רק 600 שח. זה נכון?(זה לא רק לגבי הכרטיס הזה). אם כן אז זה בעוד שבוע או מתי? אם אפשר אז גם להביא בבקשה קישורים אם אתם מוצאים.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
היי. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי שהוא כרגע radeon 5670 . רוצה לשדרג לradeon r9 280 / 290 או משהו באיזור הזה... אני לא בטוח שזה ירוץ לי אני מעט מודאג מהספק כוח שכתוב עליו שהמקסימום OUTPUT POWER הוא 550W הלוח אם שלי הוא gigabyte p55 ud3l יש סיבה שהכרטיסים לא ירוצו לי?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני משתמש בקצב רענון מסך של 100HZ ,כאשר אני משחק קצב הרענון "נופל"(להערכתי ל-60HZ) ואז כמובן התמונה מתחילה לרצד. האם יש פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלומות, האם לוח האם תוצרת ASUS מדגם P5KR עם חריץ PCI-E יכול לעבוד ללא שום בעיה עם כרטיס מסך Asus Nvidia GeForce GT730 ?[h=1][/h]קישור ללוח האם: https://www.asus.com/Motherboards/P5KR/specifications/ קישור לכרטיס המסך: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15781 תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 20 אינץ' LCD רחב, Dell 2007WFP. כשקניתי אותו ראיתי את כל הסדרות שהיום ניתן להוריד על גבי כל המסך כאשר ה Aspect Ratio היה 16:9 (עבור מסך רחב) וזה היה על המחשב הישן שלי והכל היה מעולה והוא אוטומתי הציג הכל ככה . ועכשיו קניתי מחשב חדש וכל סדרה וסרט שאני מריץ אני רואה רק על חצי מסך (אולי אפילו טיפה יותר) ולא על כל המסך. וכשאני שם את ה Ratio על 4:3 רואים על כל המסך אבל זה מרוח כלפי מעלה. איך מתקנים את זה ? ולמה זה ככה בכלל ? זה הרי מחשב חדש והרבה יותר משוכלל מהזבל שהיה לי לפני זה ובכל זאת הוא לא עושה זאת אוטומתית. הכרטיס מסך הוא 8800GT. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אנשים! מה יש לכם לומר על צג זה האם הוא שווה את הכסף?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אשמח אם תציעו לי מספר אפשרויות. אני מבקש שהאתר יהיה אמין ושהחברה של הכרטיס תהיה איכותית.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-