כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכולם, יש לי מחשב ישן - פנטיום 4, 1.5 ג'יגה זכרון, שלא מצליח לנגן 720p- ז'תומרת, לא עומד בעומס (עוצר לפרקים). שאלתי היא- האם מספיק לקנות לו כרטיס מסך חדיש (AGP Sapphire Radeon HD3450 512MB DDR2) תומך HD, או שאני אצטרך לעדכן גם את המעבד? (אני מעדיף להשקיע כמה שפחות, כי יש לי מחשב אחר בחדר השני). המטרה היא לחבר אותו לטלויזיה במקביל למסך, כשהמסך מקבל רזולוציה של 1920X1080, ולטלויזיה אני רוצה להוציא 720p.
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את הכרטיס המובנה במחשב שלי, לכן אשמח להמלצות על כרטיסים בטווח המחירים 700-1000 ש"ח. המפרט שלי: מעבד e7200 לוח אם g45 לוח מוגבל ;D של אינטל. זיכרון: 2gb (אבא לקח לי סטיק אחד נוסף של 2gb והבטיח להחזיר ) sonata3 חשוב! אין לי בלוח אפשרויות המהרה, לכן אבקש כרטיס שנותן ביצועים טובים גם ללא המהרה. בגלל יכולות האיוורור "המדהימות" של הסונטה, חשוב כרטיס בעל קירור טוב שלא יפגע בשאר חלקי המערכת. תודה רבה מרא ניר
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס לקנות GForce3 Ti 200/64/128 או redon 8500/le כאילו מה הכי כדאי ואיזה חברה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תיהנו! https://www.youtube.com/watch?v=H721qmTykIw
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, התחדשתי לאחרונה במחשב נייד חדש. הבעיה שהבהירות מסך לא מספיקה לי... גם כשאני מעלה את הבהירות עד הסוף זה פשוט לא מספיק. יש דרך כלשהי למקסם עוד יותר את הבהירות? (יש בדרייבר של Intel HD Graphics שמאפשר לשנות ניגודיות ובהירות אבל זה לא עוזר). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
עד כמה חזק? משמעותית או לא הרבה?
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי כתבתי את הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=558330.0 לגבי כרטיס מסך שאני מעוניין לרכוש, קיבלתי שם עזרה וכיוון מדויק לכרטיס שלי יצא לי לראות בהרבה חנויות שיש כרטיסים אובר קלוק (OC) שהם יקרים בכמה עשרות שקלים רציתי לדעת מה זה, והאם שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל זה תודה (:
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אנשים! מה יש לכם לומר על צג זה האם הוא שווה את הכסף?
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מצטער אבל זה פשוט הצחיק אותי!!! איזה ערימת שטויות!!! הנה לינק (לקוח מתוך YNET)
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי מה הספק המינימאלי שצריך להשקיע בו על מנת להחזיר כרטיס מסך כמו TI מסדרת 1080 של NVIDIA? דוגמאות מאתר TMS יעזרו לי מאוד
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
בצער רב וביגון קודר אודיע על פטירתו של סוס העבודה שלי. זה שאלוהים יודע איך, יחד עם 3GB של RAM וQ6600, הריץ לי גם משחקים מודרניים על הגדרות מפתיעות ושרד לא פחות מחמישה(!!!) קייצים ישראליים עתירי לחות, עם אפס תקלות. [דקה דומיה] כעת אני שוקל להחליף מחשב לגמרי. לא מכוון לעתיד, לא כזה מת על משחקים עתירי גרפיקה. חשבתי בכיוון של רק קצת יותר חזק ממנו או זהה בביצועים. חשוב מאוד שיהיה שקט שקט! (בבירור קצר המליצו לי על 660ti, אבל מה אני צריך ת'מפלצת הזאת). כרגע אין לי מפרט, אני רק מתעניין בקשר לכ. מסך, אבל אם תרצו להמליץ על מפרט צמוד (לוח, מעבד, זכרונות, ספק כוח) - אודה לכם מאוד.
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
קיבלתי 9117 נקודות ב- 3dmark אבל לפי מה שהבנתי עם מחשב כמו שלי אני אמור לקבל תוצאה גובהה יותר חבר שלי עם מחשב כמו שלי וכרטיס מסך חלש יותר משלי קיבל יותר נקודות איך זה יכול להיות....??? הנה קישור לתוצאה: http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4349868
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי כמה משקחים ורציתי לדעת על כמה fps הם פועלים לי איך אפשר לבדוק???
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אני קונה מחשב חדש. המפרט כרגע לא מעניין. (הוא כבר כמעט סגור) המחשב מיועד לעבודה כללית, אך חשבתי להתחיל גם לשחק קצת.. (לא משחקים כבדים על הגדרות גבוהות ורזולוציה מטורפת) 1. התקציב שלי נמוך לכן שקלתי לקנות את ה-8600GT שהכי משתלם לי מבחינת ביצועים/מחיר. לפני חודשיים-שלוש ה-7600GT היה על הפרק, ובכל מקום דובר שהוא משתלם ביותר, עכשיו ה-8600GT מחליפו, שראיתי במספר מבחנים שהוא עוקף אותו בהכל, ואף נמכר באותו מחיר, אבל בהרבה תגובות עליו דובר שהוא לא משתלם.. הכיצד?? 2. שוב, מכיוון שהתקציב שלי נמוך מאוד, שקלתי לקחת את הכרטיס INNOVISION 8600GT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480 גם זול מאוד, וגם אני בכל מקרה קונה מנועה עוד מס' חלקים, ככה שלא יוצא ל…
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רואה פה מלא מלא דיונים שבסופו של דבר מסתכמים בזה שמישהו רוצה לשדרג כ.מ ושואל האם המערכת שלו תגביל אותו אז לפי מה אתם עונים לו? לצורך העניין כדי שאני לא אחפור עוד כמה דיונים כאלה חח נגיד המערכת שלי זה: Intel i5 4670 Gigabyte H81M-HD3 8GB DDR3 1600Mhz מארז SilverStone P80 נראה לי (קופסה קטנה בתכלס \= שאותה אולי גם צריך לשדרג??) ספק אם זכור לי נכון seasonic 500W (שאני אצתרך לקנות חדש כניראה) כרטיס מסך כרגע 460GTX אז לדוגמא אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך (בזמן הקרוב אולי אני יחכה עד ל Black Friday וכל זה) וסתם לדוגמא אני אומר בא לי את הnvidia 970 או משהו.. איך אני יודע אם המעבד או משהו במערכת יגביל אותי?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני יודע ששני הכרטיסים מובנים וחלשים ולא ממיועדים לגימניג אבל מה חזק יותר ובכמה? אשמח גם לקבל מבחני תוצאות. תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח משחק הוא נפתח לי בתלת מימד (הכוונה לכחול-אדום), איך מבטלים את זה? לא הצלחתי למצוא את החלק של זה בהגדרות. אגב, אם כבר, איך נחשב הכרטיס מסך הזה?
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היצרנית הסינית תנסה לספק לנו את הטוב מכל העולמות עם מעבדים מרובעי ליבות, כרטיס מסך מהדור החדש של NVIDIA וגם מבצע שכולל את הציר המפורסם אשר מבצע סיבוב של 360 מעלות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הצעת עבודה של מפתחת השבבים אישרה את מה שכבר ציפינו וקיווינו לו מאז ההכרזה על ה-Titan X באוגוסט לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם GIGABYTE של ATI מדגם HD4850 והוא בצבע אדום כזה.. חבר שלי אמר לי שהביוס שלי ישן ואני צריך להחליף אותו - נכנסתי לאתר של GIGABYTE והלכתי לכרטיס שלי לעדכוני ביוס וראיתי שאין בכלל עדכוני ביוס לכרטיס הזה,אח"כ הלכתי להוריד תוכנית UTILITY כזאתי שתבדוק לי מה הגרסה של הביוס וזה רושם לי UNKNOWN בדקתי באוורסט וראיתי איזה מן מספר כזה ארוך אבל התוכנה של GIGABYTE לא מוצאת לי את הביוס של הכרטיס מסך...אז השאלה שלי איך אני אעדכן אותו.. דרך אגב אני לא יודע מה זה הביוס של הכרטיס מסך...משהו יכול להגיד לי מה הוא עושה ולמה אני צריך לעדכן אותו?,אני כולה רציתי לדעת למה הכרטיס מסך שלי לא מנצל את הכוח שלו במשחקים ושאר אפליקציות(GPU UTILIZATION - והוא עומד על 0.00 -0.…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עשיתי benchmark ב-3DMARK 2001 SE (לא PRO), על הגדרות Default. יצא לי 8800 נקודות הכי גבוה עד עכשיו.... האם תוצאה זו בסדר בהתחשב במפרט שלי? (ראו 'מפרט מחשב')
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-