כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
רציתי לקנות מחשב מסקיי פיסי ועכשיו אני רואה שהכרטיס הזה לא מופיע יותר באתר. מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה ואם זה אמור להגיע אליהם שוב?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אם יש כזו אפשרות אז איך? ופעם היה לי בדרייבר של הכ.מסך אפשרות שמסמנים 3D וזה עושה אובר קלוק לבד, מישהו מכיר?? יודע איפה למצוא את זה??
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי מחשב בן שלוש שנים (AMD 3200). לפני כמה זמן המחשב שלי לא היה נדלק ומשמיע צפצופים ארוכים. לקחתי אותו למעבדה והם אמרו לי שאני צריך להחליף את כרטיס המסך. על המחשב היה מותקן כרטיס מסך 6600GS ואני החלפתי אותו ב-8500GT. אז הבעיה: הכרטיס מסך החדש ה-8500GT נתקע בדיוק בשלב הטעינה של חלונות (המסך עם הלוגו של WINDOWS XP והשורה עם הפס הכחול שרץ משמאל לימין) ניסיתי הכול, להתקין מחדש WINDOWS XP, חזרתי לחנות קיבלתי 8500GT חדש, וכלום לא עובד זה נתקע בדיוק באותו המקום. כאשר אני מנסה כרטיס מסך אחר (מחבר) הכול עובד מצויין. יש למשהוא עזרה בשבילי, אני ממש זקוק לה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המעבד - i5-2500k וקירור Noctua NH-D14 הזיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz CL7 לוח אם - ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 ספק כוח - Corsair AX 750W Gold מסך - Samsung S24A350H - 1920X1080 אני מתלבט בין שני מערכי כרטיסי מסך: הראשון הוא - GTX560 SOCSLI Gigabyte GV-N560SO-1GI-950 השני הוא - HD6950 CF השאלה שלי היא איזה מערך טוב יותר? ואיזה דגם עדיף לי לקנות מאותו מערך (במידה וזה HD6950 אז אני צריך גם דגם שאני יוכל לפתוח אותו ל-6970)
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
שלום הגעתי להחלטה שאני לוקח את אחד הכרטיסים הנ"ל רק רציתי לשאול עד כמה הביצועים של ה900פרו יעלו על ה7500פרו ה9000 עולה 100 ש"ח יותר ואין לו יציאת טלוויזיה (חשוב!!!) אבל ל7500 יש יציאת טלוויזיה האם ה7500 יספיק כדי להריץ דברים כמו NFS:HP2 ב8000X600 24 ביט במעל ל80 פריימים? והאם ה9000 יוכל לעשות זאת? ד"א בקשר להפרש עדיף באחוזים
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
איזה יותר כדאי להתקין (GF 5200 LOL...) ה-91.47 או 93.71 כי אני זוכר שהיו כמה גירסאות שהיו ממש דפוקות... (חח שאלה נובית אני יודע אבל בל זאת זה חשוב..)
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום , יש לי את הלוח אם של אינטל D975XBX2 עכשיו , יש פה איזה משהו שנקרא קרוספייר , רציתי לדעת עם אני יכול לחבר פה שתי כרטיסים של Nvidia 8800 ב SLi ? זה תומך ?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי בעיות ביצועים קשות עם 9800GTX של eVGA. יש לי ספק 600W OCZ עם שתי יציאות pciE16 6PIN ועוד יציאה 2PIN (מה עושים איתה??), במיוחד בשביל להחזיק בעתיד הקרוב עוד 9800GTX. הבעיה שהכרטיס הנוכחי לא מצליח לתפקד אם מחובר אליו רק חיבור אחד... הוא צריך את שני החיבורים מהספק כדי לעבוד. עם רק אחד מחובר, משחקים בקושי מצליחים לתפקד, אפילו בתפריטים! ככשניהם מחוברים הכל רץ חלק מעולה. מה אני אמור לעשות? זה אמור להיות ככה בכלל או שמשהו לא תקין? קניתי את הספק הזה כי הוא מספיק חזק ותומך מראש ב-SLI אבל כמו שזה נראה אני אצטרך להחליף ספק אם אני רוצה עוד 9800.... יש למישהו פתרון? זה הספק: http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_600w_stealthxstream_power_supply
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי אני מעוניין למכור כרטיס מסך ישן שלי, Radeon 9800Pro של MSI עם 128 מגה זכרון (אפילו יש לי את הקופסא שלו עדיין איפשהו) יש עליו קירור Zalman די עצבני שעלה לי לא כל כך מזמן משהו כמו 160 שקל. (לא עבר אוברקלוק, פשוט המאוורר המקורי הפסיק לעבוד)
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ובכן יש לי כרטיס מסך Display Video Adapter RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9600 (RV350) Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (FHUZ3B0113596) כן זה הכרטיס עכשיו הבעיה הוא שהוא נתקע במשחקים (MAFIA,MOHAA,FARCRY) כלומר הוא פשוט נעצר באמצע וחובה לעשות ריסט עכשיו הקטע הוא שעשיתי את כל הדרכים לפתרון (דריורים נורטון סיסטם ורקס וכל החרטה) ועכשיו אני צריך להחליט בעצם מה לעשות וזה מה שאני צריך לשאול אתכם האם כל כרטיס RADEON 9600 SERIES Secondary128MB יעשה אתה הבעיה הזאת (עם אני מחליף או משהוא) ? האם כדי לפרוש ולחליף לכרטיס מסך אחר אם כן איזה ? כמה יעלה ? האם לעוד אנשים יש את הבעיה הזאת עם…
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
בסרטים שאני מקליט אני לא שומע את הקול זה כאילו מקליט בלי הקול איפה צריך לבדוק ? אני משתמש בתוכנת WINDVR באיזה אפשרות לבחור בכניסת קול? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
עלות הכרטיס כ 1000 ש"ח מבקש חוות דעת על כדאיות הקניה או לתחליף זול יותר!
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=372593 בעיקרון התקציב שלי הוא 2000-2200 אבל המסך הזה נראה לי ממש ממש טוב אז מקסימום אני אקריץ מאיפשהו עוד 500 ש"ח אם יש משו אחר יותר טוב או באותה רמה אבל בתקציב שלי אני אשמח לראות. המסך הוא Samsung 930BF
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי כרגע 4870 שאני מוכר אותו. השאלה היא אם יש כרטיס מסך יותר טוב ממנו בסביב ה300-350 שקלים כיד שנייה?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי מחשב בן 4 שנים שלמעשה עד היום הייתי ממש גאה בו, הוא הריץ לי את כל המשחקים שאהבתי ברמה סבירה את טובה מאוד, אתמול נשברתי, Deus Ex החדש לא רץ לי לצערי ברמה נורמלית ככה שאני אשמח לעזרתכם בחיפוש (אם הדבר אפשרי בכלל) לכרטיס מסך שיקפיץ אותי ויחזיק לי עוד איזה 4 שנים (אם שוב פעם הדבר אפשרי) כמו הכרטיס המסך האחרון עיקרי המחשב שלי הם: AMD ATHLON 2X 4800 4 gig 800 MHZ geforce 8800GT אני מוכן להשקיע אם יהיה בזה תועלת בכרטיס מסך קצת יותר יקר, הייתי רוצה גם לבקש שהכרטיס יתמוך בצורה טובה ב BF3 המבוסס ובא אבל כמו שאני מכיר את המשחקים של DICE הם יהיו מאוד תלויים במעבד לצערי ככה שאני לא תולה על זה יותר מדי תקוות הצעות?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
אני מתכוון, אם יש הבדל בביצועים במשחקים? יש ירידה ברמה של הכרטיס מבחינת משחקים לעומת הכרטיס הרגיל, או שזה אותו הכרטיס עם שיפורים?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך מובנה Radeon HD320 על הלוח אם - GA-MA78GM-S2H הכרטיס עוד מעולה ואין בעיות מיוחדות החיבור VGA עובד אחלה אני רוצה להשתמש בחיבור DVI אבל ללא הצלחה - לא מקבלים משם שום סיגנל אני צריך לשנות משהו, לעשות התאמה כלשהי? אני לא מצליח למצוא אתה הסיבה לזה תודה, ניר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי אתמול FarCry ונתתי לו לעשות Auto Detect ל Video Options. ב machine spec הוא מילא very high אבל את כל האפשרויות הוא שם על low. כששיניתי ידנית ל very high אז אני רואה חלקים גדולים במסך שבכלל לא מרונדרים והם שחוריים לגמרי, הטמפ' של בכרטיס הגיעה ל 70 מעלות. המפרט שלי: +AMD64 3000 512 MB DDR400 6800GT
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E6550 Gigabyte GA-P35-DS3L SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU Sapphire ATI RADEON HD 2400PRO 256MB PCI-E בנוסף יש דיסק קשיח של 250 ג'יגה, ו-2 מאווררי 120 מ"מ במארז (אחז מקדימה ואחד מאחורה). כפי ששמתם לב יש ברשותי כרטיס מסך די חלש שנאלצתי לקנות בגלל חוסר תקציב. כעת אני רוצה לשדרגו, אני זקוק לכרטיס להרצת תוכנות של עריכת וידאו, משחקים ברשת, ועריכת תמונה. חשוב שהכרטיס יהיה שקט... ואני צריך את עזרתכם. אני אישית מתלבט בין 2 דגמים ספציפיים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218_2757&products_id=20401 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cP…
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום ! יש לי כרטיס מסך 6200 NVIDIA של LEADTEK. התקנתי את התוכנה RIVA TUNER במחשב. שמעתי שאפשר להגדיר את הNVIDIA 6200 בכך שיתפקד בידיוק כמו 6600. מישהו יודע איך אני עושה את זה והאם יש בזה סיכונים?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן כולם, קניתי כרטיס מסך פשוט (רוצה לחבר 2 מסכים). כיום קיים כרטיס מסך on-board. האם ברגע חיבור הכרטיס החדש תווצר התנגשות בין 2 הכרטיסים? האם צריך לבטל את הכרטיס on-borad קודם? אם כן, איך? (דרך ה-device manager?) לא יודע אם זה עוזר, אבל הוא כרטיס pci-e. תודה,
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך אחד bfg gtx 280 oc והייתי רוצה לדעת אם אני קונה עןד כרטיס מסך עם מעבד שונה אם אני אוכל להשתמש בשניהם (בכרטיס מסך אחד למסך ראשי ומסך משני ובכרטיס השני למסך טלוויזיה)? אני לא רוצה לחבר אותם ב-SLI.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הי חברים אני מתכנן להחליף את ה9500P המזדקן שלי בכרטיס חדש בגלל ריבוי המודים שראיתי ברשת, הכיוון הוא 6800LE ראיתי כמה וכמה סופטמודים והרדמודים שהופכים את הכרטיס הזה לבעל יכולות יוצאות מהכלל - כשהמוד מצליח כמובן אני מתכנן לעשות רק סופטמוד בתקווה שהוא יצליח, ואם הוא לא אז בעתיד אני אעשה לו הרדמוד אבל כל זה בתנאי שעדיין מיוצרים כרטיסים שעליהם אפשר לעשות את המוד הזה בהצלחה וזה מה שאני בעצם רוצה לדעת כי כל המדריכים שראיתי הם מלפני כמעט שנה הכרטיס שאני מתכנן לקנות הוא של XFX, מKSP במחיר של 1029 שקלים הכרטיס יהיה AGP וישתלב במחשב הקיים שיש לי בחתימה (עם תוספת זיכרון לג'יגה) במחיר של קצת יותר מ1000 שקלים, אני חושב שזה כדאי. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-