עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by crazydiamond,

שבוע טוב לכולם. יצאה גרסא 6.3 של הקטליסט - הדרייברים של ATI - התקנתי ולא ראיתי שום שיפור משמעותי אם בכלל.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  2. אהלן חברים. אני בודק שילוב של 4770 בשתי מערכות שונות . אחת מבוססת AMD השנייה Intel. האם באחת מהן יווצר צוואר בקבוק בשילוב הכרטיס הזה? אם כן, באילו מהן הוא יהייה בעייתי יותר? AMD: Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Gigabyte MA78LM-S2H 2GB Kingston Value Western Digital 500gb AAKS Cooler Master eXtreme Power Plus 460W Intel: Pentium E6300 EP43-UD3L 2GB Kingston Value Western Digital 500gb AAKS Cooler Master eXtreme Power Plus 460W אגב, אשמח לשמוע חוות דעת כללית אם המפרטים בנויים כראוי,איזה מהם עדיף ואם יש איזון כללי ואם יש אלטרנטיבות יותר משתלמות בגזרת המעבד והלוח (לגיימינג. טווח ה 350 גג למעבד ו 400 גג ללוח. ) תודה רבה, לילה טוב.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  3. שלום לכולם קניתי בסופר פארם 5090 ב 20,000₪ ואני רוצה להפסיד עליו 3000₪, איפה אני יכול למכור אותו בפורום ב ₪17,000? חדש באריזה לא פתחתי בכלל

4. Started by RawSteel,

Is it possible? i have radeon 9700 atlantis pro by saphire it has DVI-i and Tv out thank you.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  5. היום, הרצתי באנצ'מרק ב 3DMARK 2001 SE הבעיה הראשונה בה נתקלתי היא שהתוכנה זיהתה את מעבדי(כמו גם הביוס) כמעבד CPU Unknown 2000 MHz. דבר שני ממנו לא הייתי מרוצה היא תוצאת הבאנצ'מרק 8600 הדגשים הם שהכרטיס מסך שלי 8500LE (שווה ל 9100) זוהה כ8500 רגיל. אשמח לעיצות. המפרט: 3dmark benchmark Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 9.0 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 7VTXE+ AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU Unknown 2000 MHz FSB 133 MHz Memory 512 MB Graphics Chipset ATI RADEON 8500 Series Driver Name RADEON 8500 Series Driver Version 6.14.10.6497 Video Memory 64 MB Program Version 3DMark2001 SE Resolution 1024x768…

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  6. ז"א יש לי מחשב נייד, עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ואני רוצה לראות במסך של הנייד את הווינדוס ובמסך אחר נגיד גם של מחשב נייד המשך של הווינדוס... או במסך רגיל... יש את מפצלי ה- VGA, השאלה אם זה ממשיך את המסך או שזה מפצל את המסך לשני ווינדוסים נפרדים? צריך לשנות משהו בהגדרות של הכרטיס מסך? (אין לנייד כרטיס מסך של GE FORCE, יש לו משהו מובנה של אינטל, עם SVIDIEO). תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  7. שלום, אני עומד בקרוב לבצע שדרוג למחשב הנוכחי (מעבד , ל"א , זכרונות) , ואני שוקל גם לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי. תקציב של 800~900 שקל בערך. המשחקים העיקריים הם SKYRIM , ARKHAM CITY , DIABLO 3 . השאלה האם ה5850 שלי יצליח להריץ אותם כמו שצריך על HIGH או שדרוש שדרוג ? (מדובר על מעבד i5 2310 לצורך העניין).

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by ORrrr,

הכי ממולצת ל Radeon9500Pro?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש במסך LG דגם E700B ושמתי לב שבתפריט של המסך יש אופציה של שינוי טמפ' במסך... המסך שלי עובד על 9300K והורדתי אותו ל6500K והצבעים במסך נהפכו לגוון צהוב... יש לכם מושג מה בדיוק האופציה הזאת ולמה היא משמשת?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  10. זה דיי דחוף, ואם אפשר הערות עליו, ולא רק הצעות למסכים אחרים... תודה! {עריכה: וגם IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 1413}

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  11. שלום, יש לי כמה שאלות פשוטות על תצוגה וכרטיסי מסך שאני לא מבין, והן: 1-מה זה- PixelShader .נגיד, מה ההבדל בין 2, ל-3?. 2-מה זה סנכרון? 3-מה זה- Vertex Pipelines Version? 4-מה זאת אומרת "הכרטיס מרנדר"? 5-מה זה פריים? 6-מה זה אומר, נגיד ממשק-PCI-E עם-16X, האם זהו מספר הביטים שהו מעביר למסך בשניה, סתם ניחוש . אלו הן השאלות שאני לא מבין, אשמח אם מישהוא יענה לי עליהן. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  12. Started by ttwow,

הצילו!!! יש לי כרטיס מסך GFORCE 4 ושיקתי איתו קצת וכעת לא רואים כלום במסך !!! אני יכול לראות את ההכל במסך רק שאני לוחץ בהתחלה שאני מפעיל את המחשב ולוחת על "VGA MODE" אבל אז כל המסך ענקי ובפורמט VGA!! איך אני מחזיר את המסך למקודם ?(אגב שנכנסים לDISPLY ואז לוחצים SETTING אז אין לי יותר את האפשרויות של הGFORCE 4 שהיה לי בהתחלה. אנא צריך את עזרתכם דחוף!

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by Gnome,

מה זה? למה זה טוב וכד'... תודה לכל העונים.

14. Started by johnwoo,

מתי לדעתכם יצא כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, שניתן יהיה להפעיל את CRYSIS על הגדרות גבוהות. אני אתן דוגמה שתבהיר את כוונתי: לפני שנה קניתי מחשב עם GEFORCE 7600GT שעלה 850 ש"ח, והרצתי עליו את FARCRY בהגדרות הכי גבוהות ועם FPS גבוה. מתי לדעתכם אני אוכל לעשות אותו דבר עם CRYSIS? כשתצא סדרת 10XXX?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by jambo222,

מעבד e8400 זיכרונות 4gb ׁ( אני רוצה להגדיל ל 8GB ) כרטיס מסך he 4800 לוח אם p5q. Asus ספק כוח סיסוניק 500 וואט BIT 64 WIN 10 אני רוצה לשדרג אותו ל R7 260X מה דעתכם ? BIT

16. עם G-FORCE 4 קיימת אצלי בעיה מאוד רצינית אך ורק במשחקים בהצגת טקסטורות ומודלים תלת מימדיים. מבחינת שולחן עבודה ועבודה תחת האקספלורר לא קיימת שום בעיה כלל. אך כאשר אני מפעיל משחק כל שהוא המצב מיד משתנה וניתן לראות במודלים פשוט הפרעות לדוגמה ב NFSU אני רואה משולשים בגלגלים שזזים יחד עם הגלגל. ואם אין את זה אז אני רואה משהו אחר - ריבוע ענק אטום עולה מהמכסה מנוע ואין אפשרות לראות מה יש מאחוריו. כמו כן לפעמים אני יכול לראות באמצע המסלול קיר ענק שחור או בצבע אחר שמסתיק את כל המסלול. במשחקים אחרים לדוגמא אני יכול לראות על טקסטורות של דשא או כביש פתאום ריבועים או מלבנים בצבעי סגול זוהר וירוק זוהר בלי קשר למשחק. להלן כמה דוגמאות מ NFSU: הערה: הבעיה הזאת מתרחשת גם ב HA…

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  17. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל S-VIDEO מהכרטיס מסך - מסדרת geforce 9800 GT , אבל המחשב לא ממש מזהה חיבור, באפשרויות של הדרייבר זה אומר שאין טלויזיה מחוברת.. הקצה שמתחבר לכ.מ מתחבר באופן רופף לגמרי והתצוגה על הטלויזיה רועדת ומגיבה לתזוזות שם, וגם לפי הצורה על התקע והשקע יש לי הרגשה שמדובר בחיבור טיפה שונה, הכבל S-VIDEO שלי עובד על כ.מ אחרים, וכן על GEFORCE ישנים יותר. האם זו הבעיה והאם קיים מתאם בין הכבל שיש לי לכ.מ תודה על עזרתכם ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by psxr,

המסך ישמש לישומי אופיס ולצפייה בסרטים בעיקר ולעתים רחוקות למשחקים.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by Kolshamen,

האם זה איפשרי לחבר שני כרטיסים שונים בSLI או CF ? נגיד 260GTS ו8600GTS ? מאיפה אני מסיג כבלים לSLI וCF?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by rohi234,

אני צריך כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים חדשים עם חיבור AGP מעדיף GFORCE יש לי מעבד:INTEL 2.4 לוח אם:IBM 830549U 1G RAM עד 900 ש"ח תודה מראש!!!! rohi234

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by Bessmertniy,

יש מישהו שאני יכול לקנות ממנו ti 4200 ב 500 שקל אם קירור זלמן הכרטיס בלי אחריות אתם אומרים שזה שווה? הכרטיס הוא suma 64 mega x4agp או נגיד 450 מחיר יותר הגיוני 350 לכרטיס ו 100 שקל לקירור?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  22. רכשתי מסך אל ג'י הנ"ל אך, באתר החברה יש שני מסכים לגבי דגם זה בעלי רזלוציה שונה 1200*- 1600 ו 2048*1536 שניהם מדגם F900P אני דרשתי את המסך בעל הרזלוציה היותר גבוהה ובחברת אל ג'י בישראל טוענים שזה אותו הדבר...אך נראה לי שהם לא צודקים אני מצרף לכם את הלינקים הרולוונטים אולי משהו יכול לעזור לי ? http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000497&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IF19&globalCode=FB910G&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING# http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2516&category_uid=6…

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by psybrain,

מה אתם אומרים לחכות לסדרה החדשה 6990 או לקנות 5970 מה עדיף ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Dvich,

הR580 פותח ע"י קבוצה שונה מזו של הR520 והן לא עבדו במשותף, אבל מה שכן, הR580 הוא אכן, כמו שנגזר מהשם, בנוי בבסיסו על הארכיטקטורה של הR520. הR580 נבנה גם הוא בליטוגרפיה של 90nm, המעבר ל90nm בכלל לא היה קל, היו קשיים בתכנון שגמרו לכך שהyeilds היו נמוכים מאוד, כלומר אחוז הליבות הפגומות היה גבוה, לכן ATi עשתה שלושה ratape בשביל להגיע לתוצאות yeilds רצויות, הלקחים שהופקו מהטעויות יושמו בR580. ממה שידוע בנתיים, הR580 לא תהיה רק R520 עם עוד צ"ע, אלא תהיה שונה במקצת ותכיל שיפורים ארכיטקטוריים. הyeilds עדיין לא ידועים אבל בעקבות הלקחים שיומשו בליבה אולי נוכל לראות אותה בקרוב יותר ממה שאחנו מצפים, אומנם לא לפני הG70 Ultra וזה גם תלוי באי הR520 יתמודד מול הGF7800GTX, ולפי מה שידוע ע…

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by רן.ט,

אני לא מבין ממש במחשבים ואבא שלי יכול להשיג לי כמעט בחינם מבין שני כרטיסי מסך: Sapphire ATI Radeon X700Pro או Sapphire ATI Radeon X800GTO איזה מבניהם כדאי לי לקחת???

• 3 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.