עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shady121,

איך החברה TWINTECH ואיך ה-9800GTX שלה?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  2. שלום חברה, בטח טחנו את העניין אבל בחיפוש TV-OUT נותן רק מפרטים. אני מחבר את ה-TV-OUT ורואה הכל מעולה, הבעיה שהכל שחור לבן. יש למישהו עצה ?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by AQ King,

יש לי אפשרות שעכשיו black friday להביא מאמריקה msi gtx 1080 ב 620 דולר 2400 שקל, start pc gtx 1070 עולה 2290 שקל, עוד אופציה לקנות פשוט את ה-gtx msi 1070 זה יוצא 1600 שקל. על מה אתם הייתם הולכים? דוד שלי בא לארץ בשבוע הקרוב יש לי מסך 1080p של dell 24 ips אין צורך לקנות 4k יש את ה-dsr של נווידיה 4k מדומה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם אני בונה מערכת, וחשבתי לקנות כרטיס 8600gt - לא גיימר פשוט צריך כרטיס שיריץ דברים בצורה טובה עכשיו יש שני כרטיסים: אחד של לידטק אקסטרים שבא עם מאוורר השני של גיגהביט והוא עם קירור פאסיבי אני רוצה שהמחשב יהיה שקט ולכן חשבתי לקחת את הגיגהביט אך קראתי קצת באינטרנט והבנתי שכרטיס עם קירור פאסיבי אומנם יהיה שקט יותר אך גם חם יותר ויכול להגיע גם לטמפ' של 80-90 מעלות - האם זה מסכן את הלוח אם או חלקים אחרים במחשב? המפרט שחשבתי עליו יכלול מארז עם 2 מאווררים של 12 סמ' ומאוורר למעבד, מסך 22 אינטש, ספק 450 וואט מבקש את עזרתכם ואשמח לשמוע גם הצעות לכרטיסים אחרים בתחום התקציב תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  5. Started by אוריפ,

שלום! רציתי לשאול אם כדאי להתקין CATALYST 4.3 מבחינת יציבות. אני רואה שיש שיפור בביצועים (בעיקר בפיקסל שיידר 2), אבל האם היציבות נפגמת? אני אשחמ מאוד אם מישהו בעל מפרט דומה לשלי (או קרוב) יוכל לענות לי (גם אם הוא יגיד איך שיפור הביצועים אני אשמח). תודה!

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  6. מישהו יודע אם הכרטיס מסך הבא של Albatron קיים? כי זה קצת מוזר שאני לא מוצא אותו באתר החברה. Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes שמופיע פה http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2173 הייתי באתר החברה ולא מצאתי אותו בכלל http://www.albatron.com.tw/English/product/vga/pro_index.asp מצאתי רק את הHD4850 512MB הבא שעד לא מזמן נמכר אצל TMS&FOX http://www.albatron.com.tw/English/product/vga/pro_detail.asp?rlink=Specification&no=284

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by imperious,

עוד כמה ימים אני קונה מחשב מTMSFOX עכשיו יש שם את הכרטיס מסך HD4890 מבית ATi עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הגרסא של ATi לבין הגרסא של SAPPHIRE אם בקירור או בביצועים אחרים, מחכה לתשובה בדחיפות

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  8. קניתי כרטיס מסך של SAPPHIRE 6950 ואני מתקין את המחשב מחדש עם WINDOWS 7 64BIT. השאלה היא מאוד פשוטה... האם להתקין DRIVER לכרטיס המסך מהאתר של ATI או מהאתר של SAPPHIRE? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  9. התקינו לי אותו אבל נשאר בקופסא כבל "E.I.C.E - CALL" שנקרא כמו כבל אודיו כזה שמחברים בין הלוח אם לסי די רום. אולי זאת הסיבה שבגללה אני לא שומע קול בטלויזיה כי פשוט לא חיברו אותו?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  10. מה ההדבל בין שתי הדריברים של NVIDIA שיש לי(תמונה בפנים) תודה יש לי את שניהם שניהם לXP 32 ביט את שניהם הורדתי מhwzone.co.il http://img179.imageshack.us/img179/6483/33362652iz7.jpg לעשות זום לתמונה ואז רואים ברור

11. יש לי את 2 הכרטיסים פשוט יש לי מחשב ישן ואני רוצה לדעת איזה כי כדאי לי להשים בו. (לא מצאתי בנצמרקים של שני הכרטיסים אחד נגד השני)

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  12. האם זה נכון שמשחק שמשוחק ברזולוציה של 1024X1280 (לדוגמה) ייראה טוב יותר על מסך של 17 אינץ' מאשר על מסך של 19 אינץ'? ב-CRT.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by tomer12345,

מחפש כרטיס מסך למשחקים באיכות גבוהה.. אלה הכריסים שהמליצו לי עליהם למי שיש יותר טובים במחירים בין 0 ל 900 גג מוזמן לרשום.. Gigabyte ATI RADEON 2600XT 256 mb GDDR4 HDMI support PCI-E Retail Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI Retail SX195P512 Palit Nvidia Geforce 8600GT 512MB Super PCI-E Retail P86S512 Sapphire ATI RADEON X1950GT 256MB Dual DVI Retail SX195GT256 Geforce 8500GT 250MB תודה...

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by Hotmetal,

שלום רב למשתמשי הפורום , חנות אחת חייבת לי פיצויים והציעה לי כרטיס מסך בחינם היא מציעה לי שני כרטיסי מסך ואני רוצה לשאול איזה מהם כדאי לקחת יותר? הראשון הוא Gecube radeon x1650 לא PRO והשני הוא Leadtek Geforce 7600GS שני כרטיסי המסך הם 256 Mbyte תודה מראש

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  15. שלום לכולם.. יש לי כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר מתקדם אבל יש לי סלוט של AGP איזה כרטיס מומלץ לקנות עד סכום של 500 ש"ח.???

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  16. Started by Roeebaeloha,

שלום אני קונה ומחשב ואני צריך לבחור כרטיס מסך ראיתי את שני כרטיסי הסך האלה: http://ksp.co.il/?uin=20777 http://www.tms.co.il/product/12968ֿ רציתי לדעת מה ההבדל בינהם חוץ מהמחיר ואם שווה להשקיע את הכסף? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הלוח שלי תומך רק ב-X2 אבל אני מקבל עוד מעט כרטיס של X4 ריידון 9000 פרו האם הוא יעבוד אצלי ?, והאם העובדה שהלוח שלי רק X2 תפגע בביצועים שלו מאוד ?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  18. בו קיבלתי כרטיס מסך שהוא די ישן יחסית שהוא אם VIVO איך אני יכול להשתמש בו?! תודה ענקית לעוזרים. אז ככה אני מעלה תמונה של הכבל שקיבלתי לאיפה אני צריך לחבר אותו וברשותי ממיר של Yes ללא S-Video רק Rca מה אני צריך לעשות כדי לראות טלוויזה?! תודה ענקית לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש ונשאר לי רק כרטיס מסך המפרט הוא מעבד Q6600 , ולוח אם P35 יעוד המחשב בעיקר לעריכת סרטי HD ומעט מאוד משחקים (כמעט ולא) איזה כרטיס מסך הכי מתאים לצרכים שלי ? תודה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by mrsph666,

שלום חברים יקרים, יש לי שאלה: אילו דרייברים להוריד? יש לי Asus Radeon A9600XT/TD ואני מתלבט באיזו גרסת דרייברים להשתמש: Catalyst 5.2 של ATI 8.09 של Asus או אולי בכלל אלה של Omega בפורום אחר אמרו לי שכדאי להתקין יותר את של Asus על-פני זה של ATI, מכיוון שזה של Asus הוא במיוחד לכרטיסי Asus, ואילו זה של ATI הוא לכל שבבי ה-ATI ללא תלות באיזה יצרן - זאת אומרת, יותר כללי. באיזה דרייבר לדעתכם כדאי לי להשתמש? תודה!

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  21. בכרטיס מסך הנ"ל יש 2 חיבורי 6 פין עבור מתח. האם אני אמור להשתמש בשניהם? אין לי 2 כבלים כאלה בספק . הספק הוא Enermax modu 82+ 425W מה אני אמור לעשות? תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by xena,

אני מחפש מסך ב 1100 ש"ח ואם אפשר שיהיה קצת בריאותי לעיניים. מה דעתכם על 17''V.M. PRO1413 FLAT של IIyama?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by shahar27,

הי! מה דעתכם על הכרטיס PowerColor RADEON 9100 ב-450 שח בערך?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by oooz,

צריך את חחות דעתכם, איך המחיר?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  25. Started by eitanc,

שלום, אני מתעניין בכרטיס מבוסס ATI Radeon HD 5770, וממה שראיתי בתמונות, הוא מאוד גדול ברוחב - הן הפנימי והן החיצוני (תופס שני SLOTים). לא ברור לי העניין - אם אני קונה כרטיס כזה אני נאלץ לוותר על הסלוט הסמוך לו?! אין כרטיסים עם המעבד הזה אך ברוחב נורמלי? תודה!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.