כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ;D יש לי כרטיס טלויזיה Pinacle PCTV והתוכנה שלו עושה לי המון בעיות (ניסיתי להוריד גרסאות חדשות אבל זה לא עזר) אז רציתי לשאול אתכם האם אני יכול להישתמש בתוכנה אחרת אם הכרטיס הזה או רק אם התוכנה שקיבלתי? אם אפשר להישתמש בתוכנה אחרת אני ישמח לשמוע המלצות.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הציון ב-3DMark06? ראיתי שבגאומטרי יורד לי ה-FPS הרבה, יכול להיות שזה בגלל ה-Vertex Shader? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב שאני צריך לשאול את זה פה ראיתי את המסך הזה, ובאמת הוא הפתרון המושלם בשבילי. במקום לקנות LCD למחשב ולתלות את הטלוויזיה, עדיף לי כבר לקנות LCD שעושה את שניהם. השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך המסכים האלה מתפקדים בתור מסכי מחשב, בעקרון השימוש העיקרי הוא לא משחקים אבל מדי פעם כן.. מה שכן ראיתי את המסך הזה בתצוגת טלוויזיה והוא פשוט פצצה.. ישנה עוד אפשרות שחשבתי עליה והיא לקנות LCD 19 מחשב ולחבר במחשב כרטיס טלוויזיה טוב.. השאלה מה יתן לי תמורה יותר טובה LCD TV+PC או LCD PC + כרטיס טלוויזיה ודרכו לראות גם טלוויזיה. תודה רבה קובי.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי, האם קיים כזה כרטיס? מה ההבדל בינו לבין ה X1600Pro? מה ההבדל בין שניהם לבין ה 6600GT? מוכרים את ה X1600Pro של sapphire ב KSP ב 710 ש"ח, את ה GT אני יכול להשיג ב 860 ש"ח. מה כדאי? הקטע שפתאום צץ לי ה RX הזה ואני לא יודע מה זה ואם בכלל יש הבדל. אנא עזרתכם. תודה רבה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
בקיצור: יש לי לוח אם תומך PCI-E האם כרטיס המסך שאני יכול לקנות הוא רק בעל חיבור כזה? או שאפשר גם AGPX8? לא מבין בזה כלום...מי שיכול לעזור ולהסביר - תודה.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני עובד על תוכנת תלת מימד 3d max החלפתי את כרטיס המסך הישן matroxg450 ב- radeon 9000 128mb atlantis-dual display של sapphire איך לומר... לא מציאה בתוכנה יש אפשרות להפעיל אותה עם direct 3d שעובד במהירות מדהימה אבל מפיל את התוכנה אחרי 2 דקות עם openGL הוא עובד אבל כמו שאמרתי... האם הבעיה בהתקנה, הגדרות, דרייברים או שהכרטיס שווה ל.. אגב עם משחקים הוא עובד פיצוץ
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ברצוני לדעת איזה דרבייר כדי להתקין לכרטיס מסך מסוג ASUS A9800 XT דרייבר של ASUS או דרייבר של ATI אני רוצה לדעת מה כדי להתקין בתודה סהר
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז ככה, יש לי כרטיס VIVO וכרטיס קול רגיל, ואני רוצה להקליט דברים מהטלויזיה, עכשיו, אני צריך להקליט את הוידאו והסאונד בנפרד, יש תוכנה שאולי מקליטה אותם ומשלבת אותם בזמן אמת? או שאני אהיה חייב להקליט בשתי תוכנות נפרדות ואז לחבר בMOVIE MAKER או משהו כזה? והכל של ההקלטת סאונד, יש לי כבל שמצד אחד הוא כבל שמחברים לחיבור אוזניות בנגנים או במחשב, ומצד שני הוא אדום-לבן. אני יכול לחבר אותו לאדום-לבן בטלויזיה ולמיקרופון במחשב? או שאני צריך להשתמש בכבל שהוא פשוט אוזניות-מיקרופון? כי יש לי גם כזה איפשהו...
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן בחרה אני מוכר את ה4870 שלי וחסכתי קצת בצד, יש לי בערך 1500 ש"ח לכרטיס, זה לא אומר שחייב לנצל את כל התקציב כמובן.. זה הספק שלי: (השני, 500W) בהמשך מתוכנן לוח אם זכרונות ומעבד של SANDY BRIDGE, אז אני מאמין שלא יהיה צוואר בקבוק, אבל אני רוצה להתחיל מהכרטיס הכרטיס שחשבתי עליו: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=karmiel&uin=11656 לפי האתר של ספיר, דרוש 500W, המחיר הוא הזול בארץ, החנות קרובה לבית והביצועים מטורפים, מה דעתכם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מספר בעיות תצוגה במהלך העבודה במחשב החדש לעיתים יש לי בסרטונים באינטרנט מעין צבעים מוזרים כאלה של ירוק וורוד. וכאשר אני מעלה פיפא 2007 כדי לשחק, יש לי מעין ריבועים כאלה ולא תמונה חלקה... יש לכם רעיונות לטיפול מסוג בעיה כזו? אני על WINXP PRO SP2 דרייבר: תחילה הייתי על CATALAYST 7.8 ואז החלפתי ל 7.6 כרטיס מסך 2900XT
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
1.מהו הכטיס מסך האידאלי למשחקים מהסוג NBA GTA FIFA וכדומה .. המסך הוא 19 רחב של ASUS 2. מהו הכרטיס מסך המומלץ לצפייה בסרטים עם אפשרות ל HD (למחשב מבוסס AMD) ?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למחשב כזה מעבד-INTEL PENTIUM D 820 S775 לוח אם משהו של דל לא ידוע זיכרון 2GB DDR2 ספק כוח של 500W משהו ג'נרי אבל יספיק לכרטיס מסך הזה עכשיו לשאלות עד כמה הכרטיס הזה טוב ? למה אפשר להשוות אותו מי הכרטיסים של היום או דור 9 ? אבל העיקר לדעת עד כמה הוא שווה באמת הדגם כזה SAPPHIRE HD2600XT GDDR4 256MB 128KB PCI-E עכשיו אני יודע שהוא דיי מיושן אבל המחיר שלו 200 שקל לכן למה לא .
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך GAINWARD TI 4200 GOLDEN SAMPLE VIVO! אני רוצה לחבר אליו את המצלמת הוידאו שלי כדי שאוחל לראות את תוכנה במחשב. עכשיו קיבלתי מפצל עם הכרטיס מסך בעל 4 יציאות.. שני יציאות רגילות (כמו שעושים TV OUT) ושני יצאיות(או אולי כנסיות) עגולות שבכל אחת מהן יש כניסה ל4 פינים (2 בכל צד!).. הלכתי לחנות וביקשתי משהו דומה! בכל חנות הציאו לי את אותו הכבל (היחיד שהיה) שיש לו כניסה אחת(!) כמו לשני הכניסות העגולות האילה שבמפצל ובצד השני יש שני חיבורים (אדום ושחור) למצלמת וידאו.. חיברתי הכל התקנתי את הדרייברים של הCAPTURE נכנסתי לתוכנה שבא עם הכרטיס מסך ואני לא רואה כלום! רק מדיי פעם מסים אפורים כאילה עוברים. אני אנסה לצייר לכם כיצד חיברתי את הכבלים: http://planet.nana…
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני ממש קצר בכסף ומחר כבר אני הולך לקבל ספק חדש ואני אקנה כרטיס מסך חדש המפרט שלי נכון לעכשיו הוא: Pentium D 2.8GHZ@3.8 2GB DDR2 667 P31-S3L והספק יהיה TT 500W TR2 מדובר פה בGSO עם 384MB אני הולך לשחק משחקים כמו GTA IV NFS Undercover COD 5 כל מיני כאלה החדשים עכשיו אני לא מצפה להגדרות הכי הכי גבוהות אבל האם הGSO עם איזה OC יעשה בשבילי ת'עבודה או שכדי באמת להנות כמה שאני יכול עדיף לקחת ת'9600GT? המטרה היא לשחק עם חלק מהפילטרים ועל 1680X1050 והאם ייתכן צוואר בקבוק לאחד מהכרטיסים האלה מהמעבד המיושן שלי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מתלבט בין 3 כרטיסי מסך בתקציב בינוני... http://tms.co.il/product/4882 HD3850 http://tms.co.il/product/5176 8800GS http://tms.co.il/product/5235 9600GT כמה שאלות.. האם ההבדל בין HD3850 ל9600GT שווה 80 שקל? אני צריך לומר שאני די מתוח בתקציב..[תכננתי את הX1950PRO ] איך 8800GS ? איפה הוא נמצא ביניהם? כרגע ההתלבטות שלי זה בין 9600GT וHD3850 ...מצד אחד אני יודע ש9600GT יותר חזק אבל: 1) אני מתכנן לראות HD ולחבר לLCD שלי 2) GIGABYTE חברה הרבה יותר אמינה מPLAIT [לפחות ככה אני חושב...] ונותנת 3 שנות אחריות במקום שנתיים בPLAIT .. אז מה הייתם לוקחים במקומי? תודה מראש עמית
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מפרט: AMD Athlon64 3000+ 2.0 GA K8NS xfx6800nu 1gb a-data 400 HEC 525 ועכשיו לבעיה! פירמטתי את המחשב התקנתי הכל כהלכה , אני בא להריץ Aquamark3 והאף פי אס שלי על 60- שזה לא נראה לי הגיוני .... אממ אני משתמש על דריברXG 75.90 ניסתי להחליף דריברים ואותה בעיה נשארה ושמתי לב שכתוב בפרטים של הכרטיס "סוג אפיק: PCI x0 ולמיטב ידעתי הכרטיס לא אמור להיות על pci וגם ב rivatuner "agp transfer rate" זה על PCI .... עזרה בבקשה אני לא ממבין ממש בדברים האלה!! תודה =]
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 חברות . המחירים זהים (1,250 ש"ח) Sapphire or GeCube אמו לי שאי אפשר לפתוח ציונורת בספייר לעומת הג'י-קיוב והקלאב3D . זה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אם אני אשים שני כרטיסים שתומכים PCIE 2.0 על שני סלוטים של PCIE 3.0 במהירות X8 כל אחד, אז כל אחד יעבוד ברוחב פס שלX16 במצב PCIE 2.0?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ל- 2 מסכים, אחד שטוח ואחד רגיל בשביל לקוח שהשימושים שלו הם ביתיים בלבד וממש לא צריך משהו מתקדם אך חשוב שיהיה אמין. התקציב למסך הרגיל הוא לא מעל 700 ש"ח. באשר למסך השטוח אני מחפש את הפשוט ביותר אך אמין. בתודה מראש, עומר שקדי. נ.ב: האם ה PROVIEW 17 AF 787M הוא מסך שטוח?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
CATALYST 3.9 לכרטיסי ATI יצאו היום , ניתן להוריד באתר הרשמי.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי בנו מםרט אם E8400 וSLI של 8800GT . עכשיו כל המחשב יצא לו בערך 5וחצי אלף . השאלה שלי זה האם זה משתלם SLI של הGT או שעדיף לקחת כרטיס אחד בפחות כסף וגם לחסוך בלוח אם? ואם עדיף כרטיס אחד אז איזה עדיף ?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
תיראו הזמנתי מחשב אם מסך ViewSonic P70F ב1350 כל המחשב שלי יהיה שחור והמסך הוא שחור כסוף אבל היום היתקשרו אלי מהחברה ממנה הזמנתי תמחשב ואמרו לי שאין להם את המסכים האלו אז המסך הכי קרוב שאם הציעו לי זה VIEWSONIC FLAT 17" G70FMB MULTIMEDIA ב1175 תגידו המסך הזה טוב ? אני רוצה מסך מצוין בימיוחד למשחקים וחשוב גם שלא יהרוס לי את העיניים תגידו איך המסך והצעות למסכים אחרים של 17 שחורים או כסופים בתקציב עד 1300 ואפשר לחרוג קצת מהתקציב
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום אנשים, לצערי הרב, היום נשרף לי הכרטיס מסך. היה לי כרטיס מסך מדגם HD 2900 XT של ATI Radeaon. התקציב שלי לכרטיס מסך חדש הוא עד 1000 ש"ח. חשבתי על ATI Radeaon HD4770. אני כן גיימר לא קטן אבל אין לי כוונה להשקיע יותר מידי מאחר ואני מתגייס. המפרט שלי: לוח אם M2N-E של Asus זכרון 2GB של Crossair מעבד (אם אני זוכר נכון) +6200 Dual Core AMD ספק כוח 520W של Crossair מארז P90 של Antec אשמח אם תוכלו לעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
Hey Guyz, im getin a cimputer and i was researchin for quite a while now.. and i found that theres 2 types of GTX260 Synergy and not synergy.. that changes much? as in these VGA cards Palit nVidia GTX 260 896MB DDR3 PCIe v.s GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E would be a big diffrence except the maker?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום .. קניתי כ. מסך (BULK) וקיבלתי אותו ללא קופסא! הכרטיס הוא רדאון 9600 פרו. איך אני ידע שבאמת קיבלתי אותו??? בהגדרות רשום 9600 SERIES. עזרה בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-