כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש לי CF Sapphire 6870 תראו תוצאות בבדיקה עם CF http://3dmark.com/3dm06/15999382;jsessionid=afhtwma407q7?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F15999382%3Fkey%3DyCZ3DZXXe6Xec6PsvVnt730UMzfChx בלי: http://3dmark.com/3dm06/15999416;jsessionid=7ot58ddbhwn8?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F15999416%3Fkey%3D8PAs2cjfuSpBDMYL0XsfWc8Kkr5Y96 והמחשב חדש=/ התקנתי את הדרייברים האלה הכי מעודכנים http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx יש מצב שאני בכלל צריך להתקין מהאתר של Sapphire את הדרייברים אוו שזה לא משנה? בבקשה עזרה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי כרטיס מסך 7600GS של gainward בלוח אם עם AGP. כשאני מפעיל DVD באמצאות תוכנה power dvd 5 אני מקבל את הסרט בפורמט הנכון בצג ומתוח לגובה בטלויזיה. ניסיתי לשנות את יחס הצפייה באמצאות קונפיגוציה של התוכנה אך ללא הועיל. כשאני מריץ קובץ AVI ב media player 10 אני מקבל את אותו האפקט: 16X9 בצג ותמונה מתוחה לגובה בטלויזיה. כך שהבעייה איננה תהתוכנה הגראפית. בלוח הבקרה של NVIDIA אין שום התייחסות ליחס צפיה. מה עושים? במחשב שני שיש לי בבית עם כרטיס 6600GT של GAINWARD ולוח PCIX - אין שום בעייה ואני לא צריך לכוון כלום. פשוט מריץ את DVD וזהו.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום. מאז שפירמטתי המחשב לא מראה לי טמפרטות של המעבד והכרטיס מסך. מה שכן, בeverest מראה לי טמפרטורה של שני הארדיסקים ולוח אם. מה גם שהתוכנה לא מזהה את הלוח אם שלי, רשם Unknown. בביוס אני מקבל קריאה רק של המעבד והלוח אם. למרות שגם לפני הפירמוט התוכנה לא זיהתה את הלוח, לפחות בתוכנות כמו ati tools וriva tuner היתי יכול לראות בזמן אמת את מידת החום וגם לעשות OC (מה שכרגע לא מתאפשר לי משום מה). מפרט: E6400 -2.13Hz Asus P5B delux Nvidia Geforce 8800 GTS 512 2 Gb ram מערכת הפעלה: XP והתקנתי כבר את כל הדרייברים וכל המשחקים והתוכנות עובדים מצויין, אבל זה מציק שאין אפשרות להמהיר את הכרטיס. תוקן הדגם של הלוח אם**
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי גי פורס 6600GT של גיגבייט ותמיד הוא היה מראה לי תטמפ בכרטיס....לא מזמן עשיתי עידכון דרייבר לכרטיס ומאז אין את האפשרות של לראות את הטמפ יש לזה פיתרון? ועוד בעיה : עשיתי עידכון BIOS לכרטיס שלי מאתר החברה http://www.giga-byte.com/VGA/Support/BIOS/BIOS_GV-N66T128D.htm ומשום מה לא השתנה מהירות ה CORE CLOCK ונישאר על 300 Mhz במקום על 500 אחרי העידכון... באתר החברה גם מצויין שהעידכון משנה את מהירות הליבה ECLK/MCLK is 500/1000MHz תודה לכל העוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מסך LG 194WT 1:2000 5MS dvi :LCD יש לי כרטיס מסך חזק X1950 ובכל זאת אני לא מרוצה בכלל מאיכות התמונה של המסך שלי. לא מתמונות סטטיות ולא מאיכות הצפיה בוידאו. התמונה לא חדה (לדעתי במסך הישן שלי ראו טוב יותר) ניסיתי לשחק עם האופציות של המסך עצמו וכן עם האופציות בכרטיס מסך אבל לא הצלחתי לשפר את האיכות. יש למישהו עצה איך משפרים זאת? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לפני חודשיים בידיוק רכשתי לי מחשב חדש בתקציב מוגבל וכבר (נראה לי) הגיע שלב השדרגת הראשונית המצויה התחלתי להתעניין במשחקים חזק יותר ממה שחשבתי שאתעניין, ולאחר כמה משחקים (ישנים יחסית) הגעתי למסכנה שהביצעוים שאני מקבל לא מספקים אותי. אבקש מכם להעיף מבט על מפרט ולהגיד לי מה בידיוק חסר לי, ומה קריטי להחליף קודם. אין לי כרגע תקציב מוגדר לעניין אך לדעתי אסתפק בהחלפת פריט אחד (מעבד\כ.מסך). חשוב לציין שהרזולוציה שאני משחק בה היא 1600X900 במסך 20". אשמח לשמוע רעיונות והכוונות בעניין לא פשוט זה : נ.ב - עד כמה קשה יהיה למכור את ה 5750 שלי אשר רכשתי לפני חודשיים, וכמה כסף אוכל לקבל עבורו?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. חיכיתי לכרטיס הזה הרבה זמן, שהוא מיד הזמנתי אותו. אבל עכשיו, לאחר שיש לי אותו כ 4 ימים, אני בהחלט יכול להגיד שאני לא אוהב אותו, למה? כי הוא מריץ לי משחקים מאוד לאט, ולפעמים אני בכלל שוכח שהחלפתי את הGeForce 2mx שלי. ניסיתי את שלושת המשחקים התלת המימדיים האהובים עליי על הכרטיס, ומה ראיתי? 1) Dungeon Siege עובד לאט, עובד ב20 FPS שזה בדיוק כמו שהGF2 הריץ אותו. 2) Neverwinter Nights גם עובד לא משהו, וגם במסכי טעינה ובסרטים, התמונה נראית כמו פאזל מקוביות שכל החלקים החליפו את מקומם, ובכלל, שיוצאים מהאקדמיה, (מי ששיחק יודע על מה אני מקשקש) ומטיילים בעיר, הכל זז מאוד לא חלק. 3) GTA 3, עובד חלק, אבל לפעמים נתקע. עדיין מאכזב. ניסיתי את כל הדרייוורים האפשריים, אני משחק …
-
- 38 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
היי, קניתי אותו לפני כחצי שנה ושיחקתי איתו במשך חודש אחד בלבד ואין לי מושג מתי יזדמן לי שוב בכלל לגעת במחשב (הרבה עבודה). ולכן הכרטיס סתם שוכב במחשב שמעלה אבק. הבנתי שאני יכול למכור בקלות ב-1500 ש"ח, השאלה האם צפוי לצאת כרטיס זהה או טוב יותר בחודשים הקרובים במחיר הזה או פחות? כדאי למכור?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עוד דגמים בדרך אל החנויות - שיתרמו למגמת הפחתת המחיר הממוצע מהחודשיים האחרונים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא 4870 במערכת הפעלה 64 ביט ויסטה אוליטימיט. משום מה כשאני מתקין את הדריוור ווינדוס לפתע סוגר לי את ההתקנה מיד אחרי כשאני מאשר את ההתקנה עצמה(לאחר שכבר הוא שאל אותי את כל הפרטים הטכנים ואיפה להתקין),בטענה שהתוכנה הפסיקה לפעול ו-ווינדוס נאלץ לסגור אותה. אף פעם לא היתה לי בעיה בעדכון הדריוורים,והדריוור הנוכחי שלי הוא 9.1 למישהו יש מושג? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אהלן! לפני כמה זמן כתבתי פה על בעיה בכרטיס מסך, עכשיו זה רק הדרדר>< גיביתי את הכל ופירמטתי, והתקנתי את הווינדוס מחדש על כונן נקי אחרי פירמוט(windows 7 7100) הכל עובד טוב ויפה במחשב שלו, אבל כשאני מחזיר את ההארד דיסק למחשב שלי הוא פשוט קורס ומרסט את עצמו בזמן הטעינה של הווינדוס, בבוט.. ניסיתי לעשות ריפר והוא אומר שהכונן פגום וצריך להחליף אותו, אבל כאמור, אני כרגע כותב מהווינדוס שהתקנתי, זה עובד נפלא.. מה לעזעזעל אפשר לעשות?? כרטיס מסך -X1950, ואני חושב ששוב, הוא המקור של הצרות:[ תודה!
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום שאני ממזער איזה תקיה/דף/תוכנה התקיה נעלמת ולא נמצאת בפס שהיא אמורה להיות(בפס למטה ליד ההתחל) ואפשר לחזור עליה רק עםALT+TAB איך אני פותר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
בדיוק כשחשבנו שמשפחת ה-Pascal שלה הגיע לסוף הדרך, במפתחת השבבים מציעים סרטון טיזר קצר שרומז על מוצר מסקרן נוסף אשר נמצא בקנה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום... המסך שעכשיו בשימוש במחשב הוא- Packard Bell 15' Model 1015 המסך 19 שלי בתיקון כבר שבוע הוא יחזור עוד שבועיים.. בנתיים אני לא יכול לשחק בכלל על רזולוצייה 800 600 ולא ניתן להעלות מעל זה... המסך משתגע.... ניסיתי 3 דברים.. דרייברים שונים למסך גם לכרטיס מסך וגם את העוזר של מייקרוסופט... אלה לא עזרו.. אולי אתם תוכלו?.... תודה.... צ'יקו
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ניסיתי השבוע לקנות את המסך הנ"ל אבל אין אותו בשום חנות,(כולם אמרו שיכול להיות שיהי אותו באמצע ינואר) מי שמכיר חנות שכן יש אותו או מסך אחר באותו רמה אני אשמח לשמוע תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לאחר שבירת הראש ונסיון ללכידת וידאו, אך ללא הצלחה ישבתי היום שוב ועברתי על כל הדברים שעשיתי : דרייברים, תוכנות שונות ללכידה, WIN UPDATE, נסיון ללכידה בכל אחד מהכרטיסים (כולל שינוי מיקום כל כרטיס) נסיון לכידה בכרטיס טלויזיה, ובסוף גם ביטול בהגדרות את ה-SLI כך שהמערכת תזהה כרטיס אחד. (ידוע שלא ניתן לבצע ריבוי צגים רק לאחר ביטול SLI בהגדרות) אך כל זה לא עזר... בסוף החלטתי לעשות דבר שעוד לא עשיתי למרות שהוא היה נראה הכי לא הגיוני ומטומטם וזה להוציא כרטיס מסך אחד באופן פיזי ולהשאיר אחד. ואז הצלחתי ללכוד. מה יהיה? טוב נו, השלמתי עם זה שאני נכנס למשחק אני מפעיל SLI וכשאני יוצא ורוצה ריבוי צגים אני מבטל SLI אבל בין זה לבין להוציא כרטיס אחד באופן פיזי בכדי ללכוד.....…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מערכת XP כותבת לי לאחר הורדת הדרייבר של ATI והתקנת חדש שהיא לא מוצאת את קובץ MOM . מ זה ? איך מתקינים ? מה עושים ? בלי הקובץ הזה לא ניתן להיכנס לדרייבר ?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שבת שלום. אתמול קיבלתי סוף סוף את הHD6450 (לאחר שנים שהייתי עם 7600GS). הסיבה שהחלפתי את הGS היא שהוא לא הצליח לנגן סרטי Blueray FHD. הבעיה,שכעט הניגון של סרטים אלה יותר גרועה עם ה6450. עכשיו יש ריבועים בסרטים והסרט בקושי זז. הנגנים שאני משתמש בהם: BSPlayer,PowerDVD,KMPlayer וmpc-hc. בכולם התגובה זהה. זה עניין של הגדרות בדרייבר או בנגן?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_707&products_id=9728 זה מיועד למסך 19 ספק של HEC 400 ומעבד של AMD 6000
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש לי אופציה לקנות את SAPPHIRE 3870 ב- 900 ש"ח חוץ מהמחיר המעולה איך החברה שווה את הכסף? או שעדיף להשקיע עוד 250 ולקחת את GIGABYTE 3870 . בקיצור מה אתם אומרים על ספיר...? הם כמו כולם או פחות...? אני אשמח שתעזרו לי..
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הי, יש לי מצב די מיוחד. יש לי geforce4 fx5200 של SPARKLE ואני לא הכי מרוצה בעולם. המוכר שלי בחנות מוכן להחליף לי אותו ב RADEON 9200 של GEXCUBE (לפחות נראה לי שזאת החברה) ללכת על זה? אני יודע שמה שכולם רוצים לכתוב זה משהו בסגנון "תקנה GEFORCE4 TI4200 אבל אין לי את האופציה הזאת...
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי סוף סוף את המפלצת שלי radon 9800 pro והתקנתי את הדריור שקיבלתי מתוך הדיסק ועובד לי טוב אבל אני רוצה את הדריור החדש וזה לא מתקין לי הוא רושם לי this display driver is not compatible with the display adapter(s) installd in your system עריכה טעות שלי בסוג הדריור
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש בן שבועיים עם הנתונים הבאים: AMD 3200 64BIT 939 ASUS A8N-SLI DELUXE 2X512 DDR GEIL GIGABYTE 6600 GT 128 DDR3 כאשר אני מבצע אוברקלוק 10% המערכת לא מצליחה לעבור 3DMARK03 במבחן הCPU אני מקבל שגיאה ללא האוברקלוק אני מקבל 7900 מה עושים???
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-