כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב, מישהו יודע איך אני מסיר את התפריט של ה CATALYST מכל קליק ימני שאני עושה בדסקטופ? לפעמים זה פשוט גורר תגובה איטית של המחשב עד להופעת התפריט.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1196 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1197 כמה צינורות יש לכל אחד מהם ? ההבדל ביניהם אמור להיות רק הקירור ? יש הבדל של מהירות זיכרון/ליבה חוץ מהקירור ?
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
החלטתי שאני לא רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב, אלא רק קצת להשתדרג. במקרה גם מצאתי מישהו שמוכר Asus V8460 Ultra Deluxe Geforce 4600 TI ב-500 ש"ח, הבנתי שזה הכרטיס החזק ביותר בסדרה. אין לי בעיה לקנות את הכרטיס, אבל השאלה שלי היא האם אני אקבל ביצועים טובים יותר במשחקים? כרגע יש לי TNT2 וכשניסיתי להריץ NFS:U1, המשחק לא זז בכלל (פחות מ-2FPS כנראה) וכם היו רק 3 צבעים (ירוק, לבן ושחור) - כלומר, אי אפשר לשחק. האם הכרטיס החדש יתן לי ביצועים טובים יותר? האם אוכל להריץ משחקים חזקים כמו NFS:MW? אשמח לקבל תשובה, המפרט למטה בחתימה.
-
- 9 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה מקווה שיהיה בסדר. או קיי אני יתחיל עם הפרובלמה: אני קונה מחשב חדש, מעבד 805,לוח של ג'יג'הבייט, 1 ג'יג'ה זכרון. ואני צריך להתאים למחשב כ.מסך. אני לא GAMER כבד, אני משחק רק UNREAL TOURNAMNT הראשון(שנת99) ואנחנו יודעים שבשביל זה לא צריך להתאמץ. אבל רציתי לדעת אם יש מצב שאני יוכל למצוא כרטיס שיריץ לי משחקים כמו NFS MW, NBA\NHL06 AOE3 בסבבה, זאת אומרת שזה יהיה שחיק, ובתקציב שיתאים לי.. זה הכי חשוב. אז התציב הוא בערך 600 שקל. +- אני מעדיף לקנות ATI מהעדפות אישיות, (כבר מהראדון 9700P ננעלתי עליהם). חשוב מאוד: יציאת DVI. הכרטיס יהיה מחובר לVIEWSONIC VP730. זאת אומרת שאני לא מוכן להתפשר על איכות תמונה(!) בווינדוס בעיקר. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו ל…
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי, היום סוף סוף קניתי כבל S-Video ל PS2 שלי (שאני לא ממש נוגע בו), בשביל לחבר אותו באיכות נורמלית למחשב (עם composite ראו לא משהו). חיברתי אותו ל VIVO בכרטיס מסך- והאיכות הייתה לא טובה. היו מעיין הפרעות מעצבנות בתצוגה. כאשר חיברתי אותו לכרטיס טלווזיה (Leadtek Xp deluxe) לעומת זאת, האיכות הייתה טובה בהרבה. התצוגה הייתה חלקה ונקיה יותר. מסקנה- כנראה שעדיף לקנות כרטיס טלוויזיה זול לשימושים אלו (אפילו Lifeview).
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
קודם כול אני יודע שיש כרטיסים שיש להם ת hdr + sm3 אבל השאלה אם אני באמת אצטרך את זה כי בכול מקרה עוד שנתיים 3 אני אצטרך להחליף ל מערכת pci e אז גם אני לא יודע כמה להשקיע באמת אני צריך כרטיס שיריץ לי משחקים כמו half-life 2 san andreas bf2 source עם פילטרים או שלפחות יריץ אותם ממש טוב על רזולוציה גבוהה עם high details קניתי לאחרונה Sapphire x1600 pro 512m ב 930 וראיתי שפשוט הוא לא מספיק חזק ופשוט יש לי אפשרות להחזיר ולהחליף בתוספת תשלום וראיתי שיש מלא אופציות בשוק x800gt\gto אני יכול להביא גם x850 pro ואם אני לא טועה גם יש סיכוי טוב לפתוח לו צינורות וגם יש תצד של nvidia 6800 nu\le\gs השאלה אם להם יש כרטיס שגם יהיה חזק ואולי אפילו יתן יכולת לפתוח צינורות כי אז כבר יהיה לי …
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
קודם כל, מזל טוב לי. הזמנתי Palit X800 GTO 256MB AGP. יהיה מותקן והכל (אחריי פירמוט) בעוד שבוע +-. אני רק רוצה לוודא שהוא יתאים לשאר חלקי המחשב שלי.. בבקשה תענו מהר כדי שאני אוכל לבטל את ההזמנה אם חס וחלילה הוא לא מתאים: P4 3.0 Ghz Socket 478 1GB RAM Asus P4S800D
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' , השימוש העיקרי הוא משחקים . שמעתי שהBF של סמסונג על הפנים ושמעתי דברים טובים גם על הvp930 אבל זה מחוץ לתקציב . מה שאני מחפש זה מסך 19 אינץ' , בסביבות ה2000-2500 , ואין שום מצב שאני חורג מעל 2500 אז אל תנסו לשכנע אותי להוסיף עוד קצת :\ תודה מראש . *בטעות רשמתי את זה פה ולא בפורום LCD , אם אפשר להעביר , תודה . *
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
7600GT מחיר - זול יותר ( 1110 שקל במקום 1250) קופקטי יותר (17 ס''מ אורך במקום 20.5 ס''מ) - מתאים לכל מארז קר יותר וחיסכוני יותר - צורך לפחות 2A פחות - ניתן בקלות להישתמש ב ספק 360W X1800GTO מהיר יותר כאשר משתמשים בפילטרים (256 רוחב ערוץ במקום 128) מהיר יותר בהרבה ב OBLIVION - מייצג אולי משחקים חדשים ? יותר טוב ב OC- ניתן לעלות מתח בתוכנה ולהגיע ל OC של 50% במקום 25% במקרה של 7600GT יש יציאת VIVO בכל הדגמים טכנוליגיאת AVIVO - השאלה אם משהו ראה הבדל מעשי באיכות של וידאו ? HDR+AA אפשרי , אך ביצועים איטיים מידי אפילו למשחקים נוכחים חסרונות של שני הכרטיסים מערכת קירור רועשת מאוד ב 3D דעות ?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הקצב רענון שלי הוא 60hertz מה זה יעשה לי אם אני אגדיל אותו אני אראה יותר טוב? זה יהיה יותר חד?
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי 6600GT ויש לי אפשרות להחליף ריצתי לשמוע הצעות והערות למשהו יותר טוב חריגה אפשרית עד 200 ש"ח הכרטיס עלה לי 600 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
הבנתי שה HTPC מיוחד בכך שהוא מעוצב יפה, ושקט יחסית, אבל מה חשוב שיהיה בו כדי שהוא יוכל להתחבר לטלויזיה שבסלון, יוכל לנגן סרטים, מוזיקה, תמונות וכו' - שיוצגו על הטלויזיה בסלון ?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש.. עד עכשיו חשבתי לקנות את הX800 GTO.. אבל כרגע התפנו לי עוד 500 ש"ח לתקציב (בערך 1300 ש"ח סה"כ). נתונים שאולי יעזרו לכם לעזור לי: מפרט המחשב: P4 3.0 Ghz HT 1024MB RAM GF FX 5700LE MB: Asus P4S800D הלוח אם תומך רק בAGP. התקציב שלי: 1300 ש"ח עד מקסימוווםם 2000 ש"ח (אני אצטרך לעבוד בחופש כדי להשלים ת'הפרש). אני שוקל כמה אפשרויות: 1. לקנות את הX800 GTO בכל זאת ולחסוך כסף. 2. לקנות לוח אם חדש שתומך בPCI-E וכרטיס מסך PCI-E שעולה בערך כמו הX800 GTO. 3. לקנות לוח אם חדש שתומך בPCI-E וכרטיס מסך PCI-E שעולה הרבה. מה לדעתכם כדאי לי לעשות? אני צריך את הכרטיס לשנה אחת בלבד ואני צריך אותו למשחקים. ואם לדעתכם כדאי לי את אופציות 2 או 3, תציעו בבקשה לוח אם וכר…
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אז ככה קניתי לפני כחודש 7600GT... עכשיו אנשים אמרו פה שX1800GTO בהרבה יותר טוב... אני יכול להחזיר את הכרטיס שקניתי ולקבל עליו החזר כספי של 80% מהמחיר מדף (כלומר אני מקבל החזר כספי של 890 שקל).. השאלה האם שווה לי לקנות את הX1800GTO בתוספת של 525 שקל...(מה שיוצא שהוצאתי על כרטיס מסך 1700 שקל, המחיר של ה7600GT שקניתי עלה 1200...אבל המחיר שלו בחנות זה 1100 עכשיו...) תעזרו לי להחליט...
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בבקשה תנו לי הצעות כאלה ותגידו לי כמה זה עולה כי פשוט אין לי מושג.. ואיך קוראים לזה
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את המאקבוק החדש מה אתם חושבים על הכרטיס מסך שלו Intel GMA 950 graphics processor with 64MB of DDR2 SDRAM shared with main memory
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש פה בפורומים וראיתי דיונים שבהם סוגדים לכרטיס ודיונים שבהם הוא לא שווה אפילו שקל... אני מבולבל \: אני צריך לדעת אם שווה לי לקחת את הכרטיס הזה או אם שווה יותר 6600GT 256MB כי אני יכול לבחור רק מבין שניהם אז אל תמליצו משהו אחר. גם לא מצאתי ביקורות לכרטיס הספציפי הזה בגוגל אז אני לא יודע באיזה רמה הוא.. ואם אפשר לכתוב את היתרונות והחסרונות שלהם אז אני אודה לכם מאד תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
העניין הוא שאני מתכנן לקנות כרטיס מסך (AGP).. ואני רוצה לדעת אם הדבר היחיד שמשפיע על התאימות שלו למחשב זה החיבור...(AGP/PCI-E) אני מפחד לקנות את הכרטיס ואז בסוף, הוא לא יעבוד לי על המחשב מסיבה כלשהי... בכל מקרה אני רוצה לקנות את הכרטיס X800GTO הזה- http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3491 ויש לי את הלוח אם הזה: קישור לאתר של היצרן:http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SG800.htm השאלה שלי היא אם הכרטיס יעבוד כמו שצריך<? תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, באמת אני בהתלבטויות פה וכבר לא מצליח להבין מה הולך. ראיתי שהX1600PRO הוא תקציבי אומנם אל ביצועי בהתאם וכבר עם עוד קצת התאמצות עדיף להביא את ה7600GS המרעיש. איך הכרטיס המוזכר בכותרת בעלות של 1000 שקל בדיוק? איפה הוא עומד מול 76GS ואם מישהו יוכל להביא לי בנצ' אני ישמח כי אני לא מוצא באמת באמת תודה לכולם ואני מצטער על כל השאלות תודה רבה קובי יש לו 12 צינורות DUAL DVI HDTV לעתיד.. גמובן תומך בSM3 וHDR
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
קניתי היום geforce 6600 ואני לא מצליח לראות טמפ בדרייבר ..... יש לי גם rivatuner אם זה עוזר... מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
-
אתם יודעים במקרה אם אני מזמין כרטיס מסך ומאוורר וחס וחלילה טפו-טפו-טפו אחד מהם לא עובד טוב \ מתחמם יותר מדי \ יש לי בעיות איתו.. תוך כמה זמן אני יכול להחזיר?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
sapphire- Radeon 9800NP 128MB 256bit AGPx8 *לא עבר אוברקלוק. אני רוצה למכור את הכרטיס הנ"ל. כמה יתנו לי עליו לדעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי מעבד p4 3.2ghz prescott, PGA 478 ואני מעוניין לדעת איך אני יריץ את 7600GT עם הלוח אם הבא => http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9707 1) האם תיוצר איזושהי מגבלה בעקבות המעבד ולוח האם בהרצת הכרטיס מסך או שאין חשש והכרטיס ירוץ בצורה הטוב ביותר?
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על כרטיס מסך ב 2000 שח שיהיה להרבה זמן ו טוב! תודה רבה רבה לעוזרים זה בשביל חבר שיל ו הוא עומד לקנות את המחשב רק בעיה ב כרטיס מסך..
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-