עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by G-SHOCK,

ברשותי מחשב עם כרטיס מסך ראדון 9600PRO וזכרון 512 .בכוונתי להגדיל את הזכרון ב 512 נוספים ולשדרג את כרטיס המסך. מוצע לי כרטיס מדגם 9800PRO ,משומש בסך 400 ש"ח.שאלתי היא האם כדאי לשדרג לכרטיס זה או שישנו כרטיס חדש בטווח מחיר זה שמציע ביצועים דומים. תודה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by XeNo4,

תראו היום את המישחקים - תיראו את הכרטיסי מסך עכשיו סתכלו כל שנת 2000! רואים את ההבדל!? :-X טוב אז קצת חשבתי ושאלתי מה יקרה כשהגרפיקה תיהיה מושלמת ?? כשהמשחק יראה בידיוק כמו מציאות ???

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by subarel,

אני בדרך לקניה של מחשב חדש..- לאחר הרבה חיפושים בפורום ועצות מאנשים החלטתי על ה7600GT.. תקציבי יחסית, ועדין יספק קצת ביצועים.. - רק השאלה שלי היא, יש הרבה חברות שמיצרות את הכרטיס (Leadtek,Palit,Gigabyte,Gainward,MSI וכו..) - מי מומולצת? האם יש הבדלים בין הכרטיסים או שכולם מיוצרים לפי אותו מפרט.? בראל.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום אני חדש בפורום הזה .היה לי כרטיס geforce 6800gt 256mb עד לפני שבוע שהוא התקלקל , והחברה אמרה שיקח לה חודש למצוא לי חדש, אז היא אמרה לי או שאני יקח בנתיים כרטיס חלש יותר ויחכה חודש עד שה6800gt החדש יגיע. או שהיא תשים לי כרטיס קבוע חדש מבין המבחר הבא: geforce7600gtz ino7900gt(לא של msi ) או בכלל לא קשור אבל msi ati 1950 pro אם מישהו יכול להציע לי מה כדאי לעשות, ויודע אם אחד מהכרטיסים למעלה הוא הכי טוב(כולל יותר טוב מהgeforce6800gt שהיה לי), אז שיכתוב בבקשה. דרך אגב מה הZ הזה מסמל בכרטיס הראשון?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by tal_levi1000,

קראתי באיזהשהוא אתר שלליבה של ה78GS יש 20 צינורות עיבוד אבל רק 16 פתוחים ושאי אפשר לפתוח אותם בשום מקרה!! למה? הם חסמו אותם חומרתית?? איך אפשר לחסום ככה בלי שום אפשרות לפתוח??

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכם, אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הזה Gigabyte ATI Radeon X700 256Mb 128bit GV-R70256D AGP Bulk http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=122_124&products_id=2256&osCsid=a08428332d2a7cca1343e45b602eb9d3 מה אתם חושבים עליו? הוא בסדר? חיפשתי עליו פרטים באתר הרשמי של GIGABYTE אך לשווא אשמח אם תוכלו לכתוב מה אתם חושבים ואם תוכלו להסביר לי גם מה זה X700 +Rialto מה זה ה + Rialto הזה? תודה

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מתי ירדו קצת המחירים של בכרטיס מסך ? כי יש לי GF6600 ויש לי ביחד עם זה ציפט של SIS וזה עושה לי בעיות (אורטפקטים) אז אם אפשר לסדר את זה איך שהו אז תגידו אם אפשר אז תגידו לי מתי ירדו המחירים. תודה מראש....

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by DOGMA,

סרטים ומצגות על GPGPU Physics על כרטיסי ATI, וכן גם Havok FX עובד עליהם. http://www.pcper.com/article.php?aid=226&type=expert&pid=1 http://www.pcper.com/article.php?aid=228&type=expert&pid=3 כמו כן ATI עדכנה את ערכת הפיתוח שלה עם הדגמות ושיעורים על פונקציות פיזיקאליות וR2VB(אמפלמנטציית Vertex texture fetch בכרטיסי x1XXX). http://www.ati.com/developer/radeonSDK.html

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום חבר שלי קנה מחשב עם לוח Asus P5V800 כרטיס מסך מובנה Integrated Video Chipest SIS GrPHICS rEAL256e התקנתי לו את המחשב, ושמתי לב שהזיכרון של הכרטיס מסך עומד על 64 מגה, השאלה היא כיצד אפשר לשנות שיותר זיכרון יתפנה לטובת הכרטיס מסך ? תודה.

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by bobby323,

לא מזמן השקעתי קרוב ל 8000 ש"ח במחשב חדש 7800GT הגיקסה המואצת של leadtek AMD 3800 כפול ליבה לוח DFI 2 ג'יגה זיכרון הייתי בטוח שזה יריץ כל משחק בלי להתאמץ, אבל זה לא ככה, נגיד oblivion במקסימום גרפיקה בלי AA אבל עם HDR רץ יפה, אבל לא ממש מהיר כמו שהייתי מצפה והא לא מתמודד עם שטחים פתוחים ברזולוציה מעל 1024*768 משהו מאט את המחשב? התוצאות שלי היו טובות במבדקים שעשיתי כשקניתי את המחשב (אחרי שראיתי שהכ.מסך נמצא על pci-e * 2 ולא על 16 אמרו לי פה בפורום שכפול 8 מספיק וזה נמצא כרגע על 8)

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני רוצה כפי שהמליצו לי להשתמש בתוכנה הזאת כדי להאיץ את הכרטיס 9550 שלי אז איזה גירסה היא התוכנה המדוברת והמומלצת? זאת: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733 או זאת http://www.techpowerup.com/atitool/

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by HardTom,

אממ אז ככה למישהו יש מושג מתי יצאו הדור הבא של כרטיסי המסך? גם מחברת נוידיה וגם מati ? בערך כל חצי שנה הם מוצאים לא? כי נכון לעכשיו שהדור הבא של המשחקים כבר כאן,שמחובר אליהם מונעי גראפקיה עצומים...הם חייבים להתחיל ולשחרר סדרת חדשה שתריץ את המנוע הכי כבד קלות לא? שאלה אחרונה! ה7900gtx הוא הכרטיס החזק ביותר כיום? אודה מאוד מאודדדדד למי שיענה לי תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כמו שרשמתי בכותרת : ה-X800GTO2 של SAPPHIRE וה-6800GS של LEADTEK. שתי החברות טובות מאוד בעיניי ואני צריך ביצועים ללא OC.

14. Started by avivlevy,

האם סידרת ה7*** תתמוך בDX10 יצא?! עוד כמה זמן? ואיזה?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן אנשימים, אני כבר לא כ"כ מעודכן בכל הכרטיסים החדשים שיצאו בשנה האחרונה לשוק. רציתי לדעת איפה אני עומד היום מבחינת כרטיס המסך... יש לי Radeon 9700 128MB, לאיזה כרטיס שנמכר היום כחדש הוא משתווה פחות או יותר? האם יש כרטיס שאני אשדרג אליו ועם המפרט שלי הוא יתן לי תוצאות הרבה יותר טובות? (בתחום ה-1000ש"ח) (הדבר היחיד שאני עושה במחשב זה סימולטורים...) תודה מראש, מתן.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. ובקשר לכרטיס מסך אני משתגע לא יודע איזה לקחת... X1600XT \ X800GTO ? מה יותר עדיף למרות שמה שעולה יקר יותר טוב..אבל המלצה לא תהרוג..ואם יש משו אחר שיותר עדיף תגידו לי זה המפרט 2x Twinmos 512MB DDR400 PC3200 1x ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 כרטיס מסך לאיודע איזה 1x Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 1x Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse OEM 1x AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 1x Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. איזה כרטיס מסך קדאי לי לקנות בין 600-1000 שח ?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Fungus Funk,

איזה כרטיס מגיע לרמת ביצועים גבוהה יותר בלי ועם OC ? Radeon X1800XT 256MB Sapphire או Sapphire Radeon X1800GTO2 512MB . ומה נותן ה - 512 של ה - GTO2 לעומת ה - 256 של ה - XT ?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Zod,

שלום, לאחרונה קניתי תמפרט הזה: intel Pentium D 950 3.40 * 2||MSI 945P Neo2-F||2*512 667Mhz OCZ||Nvida GeForce NX7600GT 256Mb DDR3|| ובלחץ המפרט לא עובד את ה 50 FPS ב 3DMARK05 אני מקבל 4.9K. מה זה יכול ליהות? תודה :s05:

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  20. גולשי פורום "תצוגה וגרפיקה" שלום רב, בעקבות חידושו של FAQ הפורום, פתחנו דיון זה על מנת שהגולשים (שהם קהל היעד של הFAQ) יגיבו על תוכנו ואופן הצגתו. אם יש לכם הערה כלשהי בנוגע לFAQ נשמח אם תפרסמו אותה בדיון, יחד זה עם פירוט של מיקום הבעיה בFAQ (מספר השאלה), מה הבעיה ומה התיקון. ננצל במה זו ונציין כי גולשים המעוניינים לכתוב מדריכים ו/או שאלות ותשובות הקשורות לפורום (בציון קרדיט מתאים כמובן), מוזמנים לפנות לאחד מאחראי הפורום בפרטי. תודה רבה על שיתוף הפעולה, אחראי פורום "תצוגה וגרפיקה"

• 23 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by lmlm,

אחריי שקיבלתי כרטיס פגום (X1800GTO) וחם, ואחריי שנסעתי למקום שרחוק ממקום מגורי הרבה פעמים וכבר נמאס לי החלפתי במקומו את 7900GS שהוספתי 200 שקל, ואני מאוד מרוצה ;D ( הראשון בזון עם 7900GS או שיש משהו לפני?) באנצים של 3DMARK05,06 בקרוב, פשוט רק הגעתי . תמונה: http://img126.imageshack.us/img126/9262/dsc00216gl7.jpg

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by NightElf,

שלום קניתי מחשב חדש. ומה שאני רואה (מצורף בתמונה ) המהירויות שלי היא 500/600Mhz לא כמו ממה שכתוב באתר של 575/1200Mhz) sapphir האם בזיכרון זה אמור להיות חצי? והטמפ במנוחה 66 מעלות. [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by amigamerlin,

שלום אנשים, היתה לי עווית נוסטלגיה לפני כמה חודשים ומאז אני קורא, אוסף ומשפצר כרטיסי וודוו. אין בעיה כלכך להשיג וודוויים מהגרסאות 4 ומטה, אבל וודוו 5 זה כבר יותר נדיר, ולכן לקחתי החלטה אסטרטגית כבדת משקל והחלטתי לפרסם כאן בקשה צנועה ליידע אותי במקרה ומישהו מוכן לזרוק כרטיס וודוו 5 לכיווני. תודה.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אני רוצה לשדרג את המחשב בתקופת הקיץ/קצת אחרי כרגע יש לי כרטיס AGP.. אני לא רוצה לקנות כרטיס חדש רק בשביל PCIX ועם תמיכה בDIRECX 9 בלבד מישהו יודע צפי?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by BUNG,

הכל רשום בכותרת. שיט, התבלבלתי בפורום... ליאור או עמרי, תעבירו בבקשה את זה לפורום המתאים, מצטער. תודה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.