כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
הכל רשום בכותרת. שיט, התבלבלתי בפורום... ליאור או עמרי, תעבירו בבקשה את זה לפורום המתאים, מצטער. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשהתקציב עומד על 1500 ש''ח? ויש כרטיס מסך שהוא גם מאוד סבבה למשחקים אפילו טוב מאוד וגם מקצועי ונועד לעריכת וידאו כבדה (אפטר אפקטס ואנימציה) כי זה מתסכל שאם עובדים אי אפשר לשחק לפעמיים במשחקים איכותיים .. .
-
- 23 תגובות
- 17.9k צפיות
-
-
אנשים אם תוכלו לעזור לי לבחור מסך ולהשלים כמעט סופית את המפרט של המחשב שליי.. אני מתלבט עדיין בהתחלה הייתי סגור על דגם של מאג 776ms 12m2 זמן תגובה שלו 12 ms אבל אמרו לי שהLG יותר טובים אז תנו לי המלצה לאיזה LCD של LG משהו נחמד ולא מחיר בשמיים...
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למשחקים למקסימום FPS אבל רשום בקופסאות שהכרטיסים תומכים בפוגרסיב עד 60FPS 1080P/60 720P/60 המסך שלי גדול 42" HDMI 1.3
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כלומר לחבר מתאם מאיזה שהוא סוג.
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הדריברים האלו פשוט מעולים! מומלץ לכולם!! דריברים מעולים! הם שיפרו לי את הביצועים בכל המשחקים(עוד לא בדקתי בנצ'ים) בכל משחק אני מצליח להעלות יותר רזולוציה... למשל NFSU שעד כו שיחקתי עם פילטרים 2XAA ו8XAF על רזולוציה 1024X768 , עכשיו אני מעלה ל1280X960 והמשחק עובד חלק לגמרי! ויפה!!! איכות התמונה מדהימה! אני כבר יתן כאן תמונות מסך וColin Mcrae Rally 04 Demo הייתי מצליח לשחק על הגדרות גבוהות רק על 800X600 , עכשיו אני על 1024X768 והכל רץ חלק!! אנריל 2004 דמו , המשחק היה רץ נחמד באיזה 30-40FPS על 1024X768 עם הגדרות גבוהות ו8X AF.. , עכשיו הוא רץ על 50-60FPS על אותם הגדרות! שיפור עצום!! מומלץ מאוד להתקין אותם! אני כבר יעלה תמונת מסך מNFSU ויעשה בנצ'ים.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע עכשיו 1650 שקל ב- GF 4 Ti 4600 של לידטק (WinFast A250 Ultra TD ) או להסתפק באיזה Ti 4200 נחמד של אחת החברות הטובות? או שאולי בכלל לחכות ל radeon 9700 ?
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב, המפרט בצד: אני משחק בC&C3. הוא כל כמה זמן נופל (המסך נכבה ואי אפשר להדליק). אני צריך לעשות ריסט ואז לכבות מהר (ולהדליק שוב) בשביל שהמסך יחזור לפעול. עכשיו, חשבתי שזה בגלל המעבד החלש מאוד.. אבל, כנראה שזה לא. היום הופיעו לי ארטיפקטים: בפעם הראשונה כמה קווים ואח"כ ריסט, ופעם השניה קצת יותר קווים, יצאתי מהמשחק וניסיתי לטעון שוב וזה הפך להיות מלא. זה נשאר על הDESKTOP גם. יש לציין שההגדרות הם קצת יותר מהמומלץ לX1950 PRO, אבל בסורס זה על ההגדרות הכי גבוהות (AF:ANISOTROPIC*16 עם AA*6 או 4 לא זוכר, וכל השאר ממוקסס). רזולוציה: 1024*768. מה לעשות? נ.ב.. יש התנגשות של הדרייברים של הקול עם ATI CATALYST - בד"כ היא עושה בעיות בהרצה, וכשהיא לא - צריך לעשות ריסט בשביל לשמוע קול.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
: פעם חשבתי שזה בגלל הכוח של מעבדים אבל היום נראה כאילו אפשר שדברים יראו אמיתיים יותר (דום 3 הוא מין חצי הוכחה הכל נראה אמיתי אבל אפשר לראות שזה מחשב...) גם הדורות הבאים הולכים בכיוון הזה -סקרין שוטס של אנריל 3 נראים ממש טוב אבל עדיין אף אחד לא יטעה לחשוב שזה אמיתי האם זה עדיין עניין של כוח עיבוד?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם...! ברצוני לקנות מחשב עם אחד מכרטיסים הגרפיים האלה.. מי לדעתכן יותר חזר... יותר אמין... יותר טוב... יותר איכותי... יותר משתלם..... ומפיק יותר ביצועים. אנא ערכו לי השוואה על פי הנתונים שהאמרתי כאן... 2 הכרטיסים הם: 1-GIGABYTE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB 128 BIT GDDR4 - GV-RX26T256HP-B - DX10 - RETAIL 2-GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL בתודה מראש... אלמוג
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על כרטיס מסך לגיימינג. יש לי מסך 26 (T260HD) ואני מתכוון לשחק על רזולוציה 1920X1200 ועל מקסימום הגדרות. שאר המפרט הוא: מעבד: I7 לוח אם: UD5 זיכרון: 6GB ספק: עוד לא החלטתי, תלוי בכרטיס... מהו הכרטיס מסך שהכי מתאים לנתונים ולצרכים שלי? לגבי תקציב לא משנה לי, הכי חשוב שהכרטיס מסך יתן את המקסימום האפשרי ושיהיה הכי מתאים ומשתלם בשבילי.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע 7300gs שהוא פשוט על הפנים ואני לא יכול לשחק איתו כמעט כלום ..!! המפרט שלי זה מעבד רגיל של אינטל 3.0 Compucase HEC 6A19 300ART Black זה הספק והמארז זיכרון 2*512 לוח אם gigabyte 915p לאיזה כרטיס מסך כדי לי לשדרג שלא יהיה צוואר בקבוק איך שלא קוראים לזה התקציב הוא עד 1000 רצוי פחות
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שחרשנו אל זה אלפי ומיליוני פעמים... עם זאת אני מגלה שאני עדיין לא יודע במה לבחור ATI או nVidia. הגרפיקה והניראות של המשחק חשובים לי מאוד והבנתי שה- gf7xxx לא תומכים ב- AA+HDR... (וזה אחד אפס ל- ATI). כסף זה לא הבעיה.. במה לבחור??? אתם לא מבינים כמה אני ישמח לתגובות...
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה VOODOO3 הכי חזק יצא אי פעם? ומה קרה לחברה ואם? בכלל ניתן להשיג כזה דבר. אני רוצה לחבר על המחשב הישן לעשות קצת ניסויים?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקוח ישירות מהדף הראשי http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQyLDM= מוזר שעוד לא ראיתי אנשים מדברים על זה אני מרוצה מהתוצאה של ה9800XT במיוחד שקניתי את הפרו של MSI שעם קצת אוברקלוק יגיע לXT בלי בעיה ואם הוא מריץ דום3 על 45 פריימים עם X8 AF אז את האלף לייף 2 הוא יריץ על יותר וזה עושה אותי מאוד שמח
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה באתר ואני לא יודע מה לקחת PRO או GTS מה אתם ממליצים? + וכמה זמן הוא יחזיק? ומה יותר טוב X1950XT או X1950PRO? ובשנתיים הקרובות משחקים יצאו רק לDX10 או שהם יעבדו גם על DX9
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בקשר לבחירה בין שני הדגמים, כרגע יש לי מסך 17'' proview עם רזולוציה 1280X1240 , אני יודע שה320 עדיף אבל אני רוצה כרטיס שיחזיק לפחות שנתיים (9700 החזיק יותר , היו ימים :'()...
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הם מתכננים להוציא גם כרטיס בעל GB1 זיכרון וביצועים יותר גבוהים שיתחרה בו משהו כמו X1950 ? סתם אני רוצה לדעת..
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. טוב קודם מערכת: AMD3200+ 2.0GH לוח אם של ג'יגהבייט GA-K8NF 1 גיגה זיכון 400MHZ (שני סטיקי זיכרון כל אחד 512 ) X800XL WD 120GB SATA HEC400 W טוב בגלל שSM3 חזק עכשיו בתחום המשחקים אני חושב על שידרוג הכרטיס שלי בעתיד הלא כלכך רחוק.. עכשיו מהו הכרטיס הטוב ביותר שאני אוכל להכניס למערכת הזו בלי שיווצר לי מצב בו המערכת תגביל לי את הכרטיס החדש?(מומלץ כרטיס שתומך בDX10) אבל איך שאתם רואים לנכון...
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב לא מזמן, והכל היה בסדר גמור, משחקים רצו מהר מאד. לפני כמה ימים נכנסתי ל VICE CITY עם פילטרים (BEST QUALITY) וכשאני מסתובב עם האוטו כל מה שקרוב זז חלק, וכל מה שרחוק זז מאד לאט, וגם עם עיוותים (מן תמונה שבורה, זזה לא בצורה אחידה). מה שמוזר לי שפעם זה לא היה ככה, וגם המחשק רץ על 80 FPS עם פילטרים. מה זה יכול להיות? נ.ב ניסיתי להעלות את הזיכרונות בעוד 3 MHZ (כהתחלה) והיתה לי תמונה מרוחה ומטושטשת, אז החזרתי את זה לרגיל והתמונה חזרה להיות טובה. יכול להיות שזה גם עשה משהו?
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התחלתי להתעניין ברכישת כרטיס מסך ושמתי לב שלכרטיס שהמליצו לי למשחקים ואוברקלוק (GTX260) יש כמה מחירים, נע מאיזור 950 ש"ח לאיזור 1600 ש"ח. מה שאני לא מבין זה, אם אותו כרטיס נמכר בכמה מחירים למה לי לא ללכת על הכרטיס הזול ביותר וזהו? זה הדגם המלא שהומלץ לי: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GEFORCE GTX260 EXTREME + 896MB GDDR3 - RETAIL 1561 ש"ח. יש לכם המלצה לכרטיס מסך אחר או שלהישאר עם זה וזהו? אני לא קונה את הכרטיס בארץ, כך שאוכל להשיג אותו במחיר מוזל יותר אז אם יש לכם הצעות לכרטיס טוב יותר מבחינת ביצועים למשחקים כבדים ואוברקלוק עד כמה שאפשר לתקציב של עד 2000 שקל אפילו אני אשמח, רק של NVIDIA. מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1584 לוח אם: ASUS P5Q DELUXE ¤1100 כרטיס מס…
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השוויתי קצת מחירים של מסכי 17" LCD בזאפ, וגיליתי שבין הזולים ביותר (2300-2500 ש"ח) אפשר למצוא מסכים של חברות שלמיטב ידיעתי הן טובות, עם RT16... הנה כמה דוגמאות: Sony: http://zap.co.il/model.asp?model_id=30238 Acer: http://zap.co.il/model.asp?model_id=23554 Benq: http://zap.co.il/model.asp?model_id=30962 מבין שלושתם רק ל-Acer יש חיבור DVI, אבל סוני נותנים 4 שנות אחריות... עכשיו (כרגיל) השאלות... 1. נתחיל ב-WTF?! מסכים טובים עם RT16 לא אמורים להיות הרבה יותר יקרים? או שאני מפספס משהו? 2. אני מניח שעקב ה-RT הנמוך המסכים האלה אמורים להיות מספיק טובים למשחקים וסרטים? 3. והאם DVI באמת כ"כ חשוב? ה-4 שנים אחריות אצל סוני קורצות לי יותר... (כן, יש לי יציאת DVI בכרטיס מסך). תודה מר…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי שעומד לצאת DX10.1.. רציתי לדעת מה זה אומר ואם ה8800 תומכים בזה או רק ב10.0
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך כמו שמצויין בחתימה, כיוונתי אותו בווינדוס שהוא יעבוד ב 1600X1200 ב 85HZ... הבעיה זה שאני נכנס למשחק ולא משנה איזה והוא מתאפס ל 60HZ... כאילו נישאר 1600X1200 אבל ההרצים יורדים ל 60 וזה ניראה רע ומכאיב בעיניים... מישהו יודע מה לעשות :s05:
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חייב כרטיס מסך חדש.... יש לי בשביל זה 1000 שקל.... וחשוב שהכרטיס יהיה חזה למשחקי FPS.... הכרטיס הנוכחי שלי redon x800 gto 256MB של sapphire
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-