כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
ספקית ניידי גיימינג סקנדינבית מציגה דגם ראשון עם כרטיס המסך הנייד העוצמתי ביותר מהדור החדש של NVIDIA, ומספקת לנו אישור לכמה מהדיווחים אודות מאפיינים ותאריך ההשקה המיועד שלו בתערוכת Computex 2016 קיבלנו מגוון חצאי פרטים והכרזות עמומות אודות מה שעתידות להציע לנו הגירסאות הניידות הראשונות של ארכיטקטורת ה-Pascal העוצמתית והיעילה עד מאוד מבית NVIDIA – וכעת עוד חלק בפאזל המסקרן הזה מגיע תודות למשווקת ניידי גיימינג שבדית בשם IVY. אותה IVY המדוברת הוסיפה לאתר הרשמי שלה דגם חדש, אשר זמין לרכישה מוקדמת כבר עכשיו עם משלוחים ראשונים שאמורים לצאת לדרך ב-29 ביולי 2016 – והוא מתבסס על כרטיס ה-GeForce GTX 1080M, עם 8GB של זכרון GDDR5 גראפי. הנייד עצמו הוא כנראה לא יו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לאחר פרמוט המחשב והתקנה נקייה של WIN7 64Bit. התקנתי דרייברים של לוח האם. הורדתי מהאתר של Nvidia דרייבר עדכני לGTX560. התקנתי אותו והכל היה בסדר, אחרי עדכונים של מערכת ההפעלה, המחשב עושה Starting Windows ונכנס למסך שחור. אין תצוגה. המחשב עולה ב-SM ורק כשאני מסיר את הדרייבר של כרטיס המסך, המחשב מוכן לעלות. ניסיתי להתקין שוב, ושוב הוא נכנס למסך שחור. מה הפיתרון לזה?
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה זה בדיוק? והאם צריך רק שהכרטיס מסך יהיה X8 או שגם כרטיס מסך צריך מיוחד לזה?
-
יש לי 2 מסכים, אחד מחובר בVGA וזה המסך הראשי השני מחובר דרך מתאם DVI-VGA וזה המסך המשני תמיד יכלתי "לנעול" את המסך השני על 85HZ ולא משנה באיזה רזולוציה אני הוא תמיד היה על הקצב רענון הזה מאז התקנת הדרייבר החדש עם הקונרטול סנטר אני כל הזמן על 60HZ, יש אופציית "force" שזה אמור לנעול, אבל שם אני יכול רק עד 60 הרץ
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן, הורדתי את התוכנה EVEREST לבדוק את הביצועים של המחשב (חדש) בכלל ואת הטמפ' של הכרטיס מסך בפרט. כל מה שהתוכנה נותת לי זה בסה"כ מפרט של המחשב, נכנסתי לחוצץ SENSORS ולא ראיתי מה הטמפ' של הכ. מסךשזה הכי חשוב לי. עזרה אנשים ? עוד שאלה, יש דרך לווסת את עוצמת המאוורר של הכרטיס מסך HD 4850 ?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GF6600 ואני ממש חייב לבטל את האופציה VERTICAL SYNC ואני לא מוצא איפה אני מבטל את זה. אה, והתוכנה של הכרטיס מסך היא בעיברית. בבקשה תעזרו לי כי זה דיי דחוף תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני משתמש בכרטיס gigabyte gtx760 windforce x3 רציתי לבצע לו OC נוסף ומשום מה לא מגיע ליציבות ניסיתי לבצע את ה OC עם התוכנה של MSI גרסת בטא אבל לא נתנה לי לשנות מתח. בכל מקרה ניסיתי לבצע איתה ולא היה יציב או שהיו ארכיפקטים איך שלא רושמים את זה או שהמסך קפא ועשיתי ריסט. ניסיתי גם בתוכנה של EVGA שם הייתה לי אפשרות לשנות מתח עשיתי בקפיצות של 50 שניתי את הPOWER ל 100 אחוז ואת המעלות מקסימום שיגיעו ל 80. המאווררים על אוטומט שמתי GPU 50 ולזיכרון 50 עשיתי APPLY והרצתי 3DMARK 11 עבר בשלום לאחר מכן העלתי בעוד חמישים לכל אחד זאת אומרת GPU 100 זיכרון 100 שמרתי ושוב בדיקה וכבר אז התחלתי לראות ארכיפקטים ואחרי שתי דקות קפא המסך עשיתי ריסט ונכנסתי שוב לתוכנה והפעם שמתי מתח 1…
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מעדיף לקחת את הזול, האם זה משנה?(בכסף זה 100 שקל) זה היקר יותר: http://ksp.co.il/?uin=24680 וזה הזול יותר : http://ksp.co.il/?uin=24831
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אולי מישהו להסביר לי: אני מעצב 2D משתמש בעיקר בפוטושופ אילוסטרייטור וגם עוסק בצילום. מה שמעניין אותי זה עומק הצבעים הנגדיות וזהו. האם מהבחינה הזו יש הבדל בין כרטיס מסך יעודי לזה של אינטל? עם מה תהיה לי התצוגה הכי טובה? אני משתמש בלפטופ שמחובר למסך. תודה לפותר התעלומה עבורי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס מסך - 9800GX2 בהגדרות צרחך לסמן על Multiple GPU, אבל בהגדרה הזו אני לא מצליח לראות בטלוויזיה. החיבור למסך מחשב ב- DVI החיבור לטלוויזיה - HDMI בתצורה השניה- Multiple Display זה כן עובד. אי אפשר לעבוד עם Multiple GPU ב 2 המסכים ברזולוציה שונה, כמו בשאר כרטיסי המסך ?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קיבלתי כרגע את כרטיס x850 מאסטר בשביל לבנות מערך CrossFire אצלי במחשב (הכרטיס השני הוא x850xt). הלוח תומך, הכרטיסים תומכים, וזה לא עובד! 2 הכרטיסים מותקנים בלוח, הכבל מחובר ביניהם, אליו מחובר מסך CRT בחיבור VGA. התקנתי Catalyst חדש (גרסא 8.4) והוא מזהה את הכרטיסים, אני יכול להוציא וידאו מכל אחד מהחיבורים, אבל הוא לא נותן לי הגדרה של CrossFire... איך אני מסדר את זה? תודה[br]פורסם בתאריך: 22.04.2008 בשעה 16:30:38 קבלו ביטול - הסרתי והתקנתי שוב את הדרייברים ועכשיו זה עובד סבבה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שני כרטיסי מסך ASUS 7770 בCF. קניתי שלושה מסכים של סמסונג דגם S22B300. משום מה אני לא מצליח להפעיל eyefinity על שלושת המסכים יחד בעזרת התוכנה AMD Catayst כמובן שחיברתי את שלושת המסכים לכרטיס אחד (העליון) אני כן מזהה את שלושת המסכים ויכול בכול זמן לעבוד רק עם שני מסכים במגביל. הכוונה שלי שתמיד יש לי מצב שמסך אחד נישאר כבוי. שמתי לב שגם בווינדוס אני מזהה את שלושת המסכים, אבל יכול לעבוד רק עם שניים במגביל. ד"א: אני עובד עם ווינדוס 7 64 ביט. אשמח לעזרה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח להגדיר תצוגה צבעונית בטלויזיה דרך TV-OUT הכרטיס הינו לידטק PX6600TD 256MB. כאשר רק הטלויזיה מחוברת לכרטיס מסך (ללא מסך) הPOST ועלייה של חלונות מוצגים בצבע ע"ג הטלויזיה לאחר העליה של חלונות התצוגה נהיית שחור לבן, מתוך זה אני יוצא בהנחה שהבעיה הינה בדרייבר או חלונות. החלפת סוג שידור PAL או NTSC דרך דרייבר לא עושים שום שינוי הדבר מופיע על שתי הטלויזיות שיש בבית, נבדקו גם שני כבלים שונים המחברים בינהם. כמו כן נבדקו כמה גרסאות של דרייברים ושתי מערכות הפעלה שונות. אחרי כמה דקות של עבודה במצב שחור-לבן מתחילים להופיע כתמים אדומים על הטלויזיה והתמונה מתעוותת טיפה (אתם יודעים, כאילו מעבירים מגנט מול הטלויזיה), הדבר מופיע בשתי הטלויזיות. האם יש לכם רעיונות בנדון? הדבר מוכר?…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בעבר היה לי בין האפשרויות את 1440*900. משום מה בזמן האחרון זה נעלם (יכול להיות שמישהו שיחק עם ההגדרות). אני מנסה להוסיף את זה ידנית בתוכנה של NVIDIA אבל זה אף פעם לא נוצר. מה צריך לעשות?
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי 4870 של ג'יגהבייט 512MB. לכרטיס 2 יציאות HDMI ויצאת וידאו נוספת (לא יודע איך קוראים לה). יציאת HDMI אחת מחוברת למסך Samsung 2253 "22 ברזולוציה של 1680X1050. אני רוצה לחבר את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך ולכן חיברתי ליציאת וידאו הנוספת את הכבל שמגיע עם הכרטיס ומוציא Component (שלוש חוטים). הבעיה היא שמשום מה אני רואה שהכרטיס לא מסוגל להוציא 2 רזולוציות שונות במקביל. אני רוצה שהמסך מחשב ישאר על 1680X1050 אבל כאשר אני עושה clone לטלויזיה, זה מוריד לי אוטומטית את הרזולוציה של המסך מחשב ל-1024. בכרטיס הישן שלי (מאוד ישן) NVidia 4200TI עשיתי בדיוק את זה והוא תמך ביציאה של 2 רזולוציות בו זמנית. איך ייתכן שלכרטיס כזה חדש (4870) אין תמיכה כזו ??
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להוריד את הדריברים החדשים מהאתר של אסוס אבל אני לא מצליח למצוא אותם או שהוא אומר לי שהאתר דפוק... אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא אותם אז יעזור לי מאוד !! אני צריך את הדריברים החדשים ל 9800XT תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, אני לפני שדרוג כרטיס מסך, בודק המון ולא מצליח לבחור, מבין כל הגרסאות - Strix של אסוס, G1 Gaming של גיגהבייט, ועוד של MSI ו-EVGA, איזה גרסא הכי מומלצת בהתחשב לביצועים בלבד, מכיוון שכל הגרסאות של הכרטיסים הם 100 ש"ח לפה ולשם אז זה פחות מעניין אותי כרגע, רוצה באמת לדעת איזה גרסא הכי שקטה, מקוררת, ומומהרת וכל מה שבעצם עושה גרסא אחת עדיפה על פני האחרות.. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים יש לי sapphire radeon hd 6950 2 GB הגרסא הזאת: http://www.tweaknews.net/reviews/sapphire_hd_6950_review/img/sapphire_hd_6950_11.JPG ואני לא מצליח למצוא את הסיריאל לכרטיס הזה בשביל להירשם למועדון הוא לא נמצא בדף הצהוב הזה שרשום join and get rewarded ואין לי מושג איפה הוא תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
חברה אני לא יודע מה לעשות שעה אני מנסה להעביר את האיג'יפי לכפול 8 וזה לא מעביר לי את זה זה שם לי את זה על off ובביוס העברתי את זה אז אני ךלא מבין למה זה לא עובר וגם ניסיתי לשנות דרייורים וזה גם לא עוזר יש לי כרטיס 9600 xt בבקשה תעזרו תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש L1732TQ של LG, לפני כן היה לי HITACHI ישן. הבעיה הזו גם היתה בהיטאצ'י אבל עכשיו זה מציק כי המסך חדש וזה אמור "להכיר" אותו טוב יותר. בהגדרות תצוגה אי אפשר לשנות את המסך, והוא תקוע על 60 או 75 MHZ בלבד. התקנתי את הדרייבר מהדיסק, לא עזר - נשאר ככה. מצאתי באינטרנט אחד, גם לא עזר - נשאר ככה. הלכתי אל device manager, הסרתי את הדרייבר וניסיתי למצוא מחדש - מצא מחדש את אותו דרייבר, ונשאר default monitor. ניסיתי לעשות את זה ב-safe mode, אבל שם בכלל לא היה דרייבר של המסך ברשימה שם, וכשניסיתי להוסיף לא היתה לי אפשרות לבחור במסכים בהוספת חומרה, אלא רק דברים אחרים. כשעשיתי "כל החומרה" או משהו כזה (כי לא היתה קטגוריה שהתאימה), זה חשב שעתיים ובסוף הציג איזו רשימה של…
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. יש לי בעיה מאז שהחלפתי את הכרטיס מסך אצלי במחשב אני לא מצליח להפעיל את התוכנה. הוא נתקע במסך הראשון עוד לפני שהתוכנה עולה. הכרטיס הוא HD2600 כמו במפרט בצד. נסיתי להחליף דריברים וזה גם לא עזר למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום. ברשותי לוח gigabyte ma785gm us2h כרטיס מסך sapphire hd4550. שניהם אמורים לתמוך בתכונה הנ"ל. עבדתי לפי ההוראות בספר של gigabyte- הגדרתי internal mode to uma surround view disabled init display onchip vga. בתפריט של ה ccc לא מופיעה עמודה של crossfire/ אודה לעזרתכם. נדב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש על שני כרטיסי מסך GAINWARD GTX 285 2GB ולוח אם של INTEL DX58SO עם BIOS מעודכן לגירסה האחרונה(ככה קיבלתי את זה) קיבלתי לפני כמה ימים את הSLI שהזמנתי חברתי אותו ובדקתי שהוא מחובר כמו שצריך ולא רופף או משהו הפעלתי את המחשב הוא עלה ואז מיד הלכתי לCONTROL PANEL של הדרייבר ולא ראיתי שמה שום אפשרות לSLI הלכתי לSET PHYSX CONFIGURATION שהיה אמור להשתנות לSLI AND PHYSX SETTINGS או משהו כזה ופשוט לא היה את זה שמה הכל נשאר כמו שהיה הלכתי לDEVICE MANAGER לוודא שאכן אני רואה את שני הכרטיסים ושנייהם נמצאים שמה אה ודרך אגב יש לי XP SP3 אים זה משנה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איפה שיש לי את האופציה להחליף ל-TV , האופצינ נעולה ואני לא יכול בשום דרך להחליף, יש איזו תוכנה אולי שתעשה לי את החיים קלים יותר ?
-
היי ברשותי כרטיס מסך מסוג HD2600PRO בעל יכולת עיבוד תכני HD (מפרט 5) http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 אני משתמש בנגן מסוג Media Player Classic שאמור להפעיל את האצת החומרה.. אבל משום מה הוא לא!! מה עלי לעשות? התקנתי את הדריברים האחרונים ואני עובד עם ויסטה 32 ו K-Lite Codec Pack [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-