עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by PROSK8,

http://vr-zone.com/?i=3884 ויש לי שאלה הכרטיס היה אמור להיות אם שתיי ליבות ? ??? יש תמונות שמראות מאחורה את המסגרת הזאת ששם בקיצר נמצא הליבה אז ATI אמרו שהיה שתי ליבות? לא

2. Started by darkeli,

הסתכלתי על הכרטיס מסך הזה : http://tms.co.il/product/5234 (ב774 שקל) , השאלה היא האם עכשיו אחרי שיצאו ה260 ו 280GTX ירדו המחירים על סדרת 9? אם כן בכמה , וכמה זמן יקח לזה? לא לאמר לי לחסוך ל950 שקל ולקנות 4850 , ההורים שלי פשוט לא יתנו לי לבזבז עוד

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by Storm Bringer,

אני רוצה לקנות מחשב חדש. כידוע כל כמה שנים צריך לשדרג, השידרוג הזה הוא בעיה רצינית בגלל שהוא יעלה לי כסף, ולא ההרוים שלי ישלמו עליו. אז רציתי לדעת לכמה זמן בערך יחזיק הכרטיס מסך הזה- Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card מה אם המסך הזה, הוא טוב? 17" LG T710BH EZ Flat Monitor

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  4. אחרי ההמתנה הארוכה - הגיע הזמן להכין את הארנקים ולהחליט מה יהיה המוצר החומרתי האולטימטיבי הבא עבורכם, והאם הוא יהיה של AMD, של אינטל או של NVIDIA לכתבה

5. Started by Dante_9,

הבעיה היא שאני לא מוצא דרייבר וכרגע המסך עומד על 60 הרץ ובתור PLUG and PLAY MONITOR והמסך הזה יכול להגיע ל- 75 הרץ ובלי הדרייבר אי אפשר להגדיל. גם האתר של MAG אין דרייברים וגם באתר הדרייברים המובילים ברשת.

6. אתמול הרכבתי את הכרטיס מסך וכשאני מפעיל את המשחק dirt 2 זה מראה לי מסך שחור וכשאני מפעיל את gta iv החוף ים שקוף. המפרט שלי הוא כזה מעבד core 2 quad q9500 לוח אם asus p5kpl-am ראם 4 gb kingston ddr2 800mhz (שני סטיקים של שני ג'גיה) ספק כוח corsair TX850w כרטיס מסך sapphire hd 6950 כבר מחקתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם והדרייברים של הכרטיס הנוכחי מעודכנים ואני לא יודע מה לעשות. בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

ftp://download.nvidia.com/Windows/61.76/ פה תמצאו דרייבר מספר 61.76 דרך אגב הדריבר מאושר ע'י מיקרוסופט ועבר את כל הבדיקות... אז הוא לא בטא!! ftp://download.nvidia.com/downloads/nZone/demos/nvidia/ ופה יש את כל הדמואים לכרטיסי נודיה כולל החדשים ביותר לכרטיסי גיפורס 6

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  8. מתי זה אמור לצאת כי פשוט נמאס כבר לחכות?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  9. תראו, חבר שלי משחק פיפא,פרו אבולושין,גיטיאי,cs משחקים רגילים לילדים בני 13 [= מישהו הציע לו מפרו עם כ.מסך מובנה של אינטל 950.. ויש אותו לחבר שני והוא מריץ עם זה פיפא 2008 סבבה.. מה אתם אומרים על ה950..כדאי לו?או שעדיף כבר איזה לא מובנה(עצמאי)פשוט אפעם לא היה לי את ה-950.אז אני לא יודע ביצועים... טוב תודה[= ;)

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by roes,

אני יודע שזה שאלה נובית אבל מה זה 3DMARK01 ? מה הנקודות שיוצעות ממנו? (או משהו כזה)

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  11. אז ברשותי כרטיס מסך מסוג: GECUBE RADEON X600XT PCIe 128MB BGA DDR Edition בעבר עשיתי לו אוברקלוק והחזרתי לנורמל עכשיו שאני בא להפעיל משחקים יש לי קווים ועיוותים במשחקים כרגע המהירות שעון על דיפולט מה אני יכול לעשות?! תודה לעזורים.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  12. בגלל שהמעבד חלש (ואני מעוניין לחסוך) אני מחפש את הכרטיס מסך הכי חזק שעבורו המעבד שלי הוא זה שיוצר צוואר בקבוק אני יודע שזה לא מדע מדוייק ומבקש טווח למי שלא הבין אתן דוגמא: אם אין הבדל בביצועים בין GF2 MX לבין GF4200 (כי המעבד חלש) אני אקנה את ה GF2

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by Blacknight,

אני רוצה לקנות כרטיס TV ורציתי להתייעץ איתכם מה יותר טוב מה יותר זול וכאלו אני לא ממש יודע מה המחירים אז תעזרו לי ??? מחכה לתגובות

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by danidin1313,

אני לא יודע אם אני מדמיין או לא. היה לי 8400 שיניתי ל-9600 ואני משחק ברשת ב-COD4 ופתאום קל לי להרוג אנשים.פשוט שיפור מדהים. אני מעלה את הסקור בכפול ממה שהיה לי עד היום. אבל האם יתכן שאניח מרגיש נכון? האם באמת יש הבדל בין כרטיסי המסך?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  15. אני זוכר כשרק יצא העדכון הוא כלל בעיות - אוברקלוק, פחות תפריטים וכו'.... האם עובד בסדר הפצ' או שעדיף להישאר עם הגירסה הקודמת ?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 21:30:04 ועוד שאלה...מה ה DIRECTX 9 האחרון שיצא ? העדכון של אפריל ? או שיצאו עוד אחריו ?! ומה זה ה DIRECTX הזה : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by DAVIDKI19,

יש איזשהו אתר שיכול להראות כמה חשמל אוכל כל כרטיס מסך?? אם לא מי אוכל יותר חשמל GTX 275 או GTX 470 ???

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  17. אהלן רכשתי טלויזיה מסוג LG 42 LED והיא מחוברת לכרטיס HD6870 ביחד עם מסך 22 אינץ של סמסונג הבעיה היא כשאני מעביר את התצוגה לטלויזיה אז התמונה \ שולחן העבודה לא מגיעים לקצוות של סוף המסך ... יש לי ריבוע של שולחן העבודה ומסביבו פסים שחורים ... חיפשתי הרבה גם ב CCC וגם באפשרויות של הוינדוס (7) והכל מוגדר בטלויזיה על הרזולוציה הטבעית 1920X1080 ומסך 1920X1200 אני אשמח לעזרה ... תודה גיא

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  18. והיה היה צריך להיות רשום 2048 כי יש לי 2 כרטיסי מסך 2*5840 וחלון גרפיקה שאני מנסה לעלות אז הוא אומר לי שאני על 1500 MB כי עברתי את היכולות שלי וזה לא הגיוני קניתי עכשיו מחשב והוא חזק מאוד כל משחק אחר טס עליו כיצד אני גורם למשחק לקרוא גם את הכרטיס מסך השני ? נגיד cod:ops ומאפיה 2 טסות עליו .

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  19. http://neowin.net/comments.php?id=30728&category=main חשבתי שזה חשוב ליידע אתכם שעכשיו ATI קיצצו את זמן האחריות לשנה אחת בלבד.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  20. שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך חזק למשחקים שיתאים למערכת שלי, אני עובד ברזולוצית FULL HD עם מסך 40" מפרט בצד. הספק שלי יחזיק את רוב כרטיסי המסך השאלה היא כמה באמת המעבד שלי מגביל אותי, תודה מראש עידן.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by blueman1,

יש לי בבית מערכת מבוססת קונרו 6400 ולוח אם של אסוס P5B Deluxe וזכרונות של קינגסטון עכשיו השאלה שלי היא שאני אמור לקנות עכשיו כרטיס מסך כאשר השימושים שלי הם משחקים וקצת גרפיקה כמו פוטו שופ ופלאש השאלה שלי אם להשקיע על כרטיס מסך X1900XT שיעלה לי 2000+ או שבכלל לא שווה בגלל הכרטיסים החדשים שיצאו ובכלל מה ששוה זה להשקיע על כרטיס מסך בינוני כמו ה x1600 שעולה באיזור ה 1000 ש"ח וכש ה DX10 יתחילו להיות קצת יותר זולים אז להשקיע על אחד כזה?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  22. שלום חברה, רכשתי לפני כמה ימים את ה PVR-150 MCE ונתקלתי בכתמה בעיות. 1. בזמן הקלטה\צפיה במסך קטן אני רואה את המסך הבא: איך אני מעיף אותו? הוא חוזר כל 8 שניות... 2. איזה תכנה, חוץ מה WINTV ניתנת להקלטה דרך הכרטיס? אני רוצה תכנה שאפשר יהיה להגדיר שם זמן הקלטה לדוגמא, מעכשיו עוד עוד שעה. תודה לעוזרים, שנה טובה ומאושרת

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  23. Started by EAD,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36172 מדובר בכרטיסים חלשים יותר מG80 8800 שיש כרגע בשוק ויותר נועדים לשוק הביינים ולהביא לכול אחד מאיתנו עד חודש מרץ-אפריל הביתה למחשב שלו תמיכה בDX10 במחירים של 190-250 דולר בלבד!

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by reyrey_200,

שלום, אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי כרטיסי מסך, בשבוע האחרון הסתובבתי באתר EBAY וראיתי כרטיסים שעולים חצי ואפילו רבע ממה שהם עולים בארץ... בשבוע הבא כנראה אני הולך לקנות מחשב חדש עם X1950PRO אבל כמו שהזכרתי למעלה בשבוע האחרון הסתובבתי ומצאתי כרטיסים טובים מאוד.... מצאתי את הכרטיס הזה: Nvidia Geforce 8800GT 512MB פה בארץ הוא עולה הרבה כסף בחו"ל דרך איביי הוא עולה 679 ש"ח, שהX1950PRO עולה 781 ש"ח.... בקצור השאלה שלי היא האם שווה לקנות כרטיס מסך באיביי ?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by Bagheera,

מדובר במחשב עם מפרט Abit AN8 Ultra Nforce 4 Ultra AMD 64 3200+ 2X512MB DDR400 Sapphire X800GTO PolyView 19" LCD כאשר לפני מספר ימים המחשב התרסק. מאז כאשר המסך נדלק הוא מציג את כל התמונה בלי ירוק בכלל(תמונה סגולה) מה שמוביל לתמונה שלא ניתן לעבוד איתה. הכניסה האנלוגית עובדת מצויין וכאשר מחברים את המסך לכרטיס של נבידיה (FX5900) הוא עובד נפלא עם הDVI. מכאן ניתן להסיק שהבעיה היא בכרטיס X800GTO ולכן נשאלת השאלה האם כרטיס שעבד ב DVI בלי בעיה יכול פתאום לאבד את היכולת להציג אות DVI כמו שצריך? כמו כן לוקח למסך זמן רב לזהות את האות שיוצא מכרטיס הATI מה שלא קורה עם נבידיה. התמונה שמוצגת בביוס גם כן סגולה (ללא ירוק) מה שמוביל אותי לחשוב שאולי נדפק הביוס של הכרטיס או רכיב אחר, האם כדי…

• 3 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.