כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6126&Itemid=1 אם הבנתי נכון אז אם השיטה הזאת תתפוס כל כרטיסי המסך שקימים כרגע לא ממש שווים
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
http://techreport.com/articles.x/21516
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
https://wccftech.com/samsung-gddr6-memory-16gb-announced/ https://www.techpowerup.com/238672/samsung-announces-new-gddr6-memory-8-tb-ngsff-ssd הולך להיות מענין עם הטכנולוגיה החדשה של סמסונג, אם זה באמת נכון, הכרטיסים הולכים להיות חזקים . memory interface של 1080TI עומד על 484GB זאת אומרת שאם "2080" יגיע עם רוחב של 512GB, הוא יהיה חזק ב 7 אחוז בערך מ 1080TI לפחות חתיכת ספקולציה GPU Memory Technology Updates: Graphics Card Name Memory Technology Memory Speed Memory Bus Memory Bandwidth Release NVIDIA GeForce GTX 1080 GDDR5X 10.…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
ראיתי כתבה ש msi שיחררו את ה geforce 6800gt עם פכות צינורות עיבוד אחרי זה תיקנו את הבעיה הבעיה הזאת הייתה רק באקספרס..!? והשאלה שלי היא עם היא היייתה קיימת גם ב AGP x8 ???
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים, רק לפני מספר דקות נגלה לעינינו משהו מיוחד בכרטיס המסך של ג'יגהבייט, ה2900XT. אז מה מיוחד?, אותו באנדל, אותו כרטיס, מה שונה?! לאחר שמסתכלים טוב טוב על הכרטיס, מוצאים עליו צינור היט פייפ (צינור קירור) שלישי! מסתבר, שג'יגהבייט חרגה מתכנון הייצור של ATI-AMD, והחליטה לעצב את הקירור בדרך שלה. בתגובה לכך, ג'יגהבייט מוסרת, שהקירור שהיא עיצבה, יהיה הרבה יותר יעיל ושימושי מהעיצוב המתוכנן. עד כמה הוא יהיה יעיל?, עד כמה הוא יהיה שימושי?, האם הוא ישפיע על הביצועים?, בשביל התשובה הזאת נצטרך להמתין... עד כאן, אור כהן
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי אור כהן (למי שלא מכיר אותי), אני נוהג לכתוב כתבות בנוגע למוצרים עתידיים, ולענות על תשובות. אבל בואו ונפסיק לדבר עליי, ונדבר על הכרטיס המהיר בעולם, ה2900XT. אמש נודע לנו, שחברת Diamond שיחררה את כרטיס ה2900XT המהיר בעולם (ואולי אפילו החזק בעולם). אז על מה כל ההתלהבות? כבר ביקרנו את ה2900XT של ג'י קיוב, לא? אז הדבר החדש פה הוא שהכרטיס מגיע עם 1GB זיכרון, כן כן 1GB זיכרון!!!. כיום ידוע לנו רק על כרטיס אחד בודד, ולא ה7950GX2 שסיפק כל-כך הרבה נפח, והוא הFX5600 שמגיע עם 1.5GB זיכרון, מחברת נווידיה. כרטיס ה2900XT מגיע עם 1GB זיכרון שמבוסס על GDDR4, מהירות ליבה של 825MHZ, מהירות זיכרון של 1100MHZ ובקר זיכרון של 512BIT. הנתונים הללו מאד מרשימים, ועלולים אפיל…
-
- 101 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
חבר'ס מה הכי שווה לקנות ולמה ... Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB מה זה הדי 3 הזה ?!?! זה נחוץ?! SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI Sapphire Radeon 9600 256MB Abit Siluro Geforce FX 5200 128MB הוא ממממש זולללל 450 שקל פחחחח לא שווה אבל אתם יודעים ...תגידו מה נראה לכם לפי דעתכם.. Leadtek Winfast Geforce FX 5200 Ultra MyVIVO 128MB DDR מה זה האולטרא הזה ?! ALBATRON Geforce 5700 Ultra 128MB ALBATRON Geforce 5700Q 256MB
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Microsoft .NET Framework. אז השאלה שלי אם אני יוריד עדכונים אז זה יוריד לי את זה? כי אין לי עדכונים חדדשים במחשב והדרייבר של ati צריך להיות מעודכן ככה אמרו לי .ולכן שאין לי מעודכן אז יש לי שגיאה הזאת [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין להתחיל פרוייקט עם מספר מצומצם של משתמשים מהפורום(משהו כמו 3-4 כולל אותי), ונכתוב ביחד FAQ(Frequently Asked Questions) לפורום גרפיקה ותלת מימד, על מנת לעזור למשתמשים החדשים למצוא מידע על נושאים כלשהם ולמנוע תגובות של "תעשה חיפוש" באם הרעיון יצליח, הFAQ יעלה כסטיקי לפורום זה במקום הדיון הזה. כל מי שמעוניין להשתתף בהכנת הFAQ, נא ליצור קשר בהודעה פרטית ובקשתו תישקל. תודה ויום טוב. SpiritKnight
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של סמסונג 19 960bf שמתי לב כי בזמן טעינת וינדווס xp ( במסכים עם הרקע הכחול)וסגירת המחשב יש כתם בהיר בצידו הימני עליון של המסך בקוטר של בערך 5 ס"מ.לא מדובר בפיקסלים שרופים אלה פשוט כתם בהיר כאילו מי שהוא לחץ על המסך. כל זמן אחר שאני עובד עם המחשב, בתוכנות אחרות ( בשבוע מאז שקיבלתי אותו)הכתם נעלם. האם זו בעיה של המסך או של וינדוס או לא זה ולא זה. האם שוה להחליף את המסך. אם כמובן החנות והספק יסכימו ולא ידחפו לי מסך משומש...( כמו ש hp נוהגת לעשות במוצרי חומרה שלה) מה דעתכם על התופעה.
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך דק של PROVIEW. עכשיו אני לא יודע למה אבל אני מניח שממגע יש לי כתם על הצג, רואים אותו רק שהמסך מושחר. האם יש דרך להוריד את הכתם הזה מבלי לפגוע בצג ? שניסיתי לנקות את זה עם האצבע כי חשבתי בהתחלה שזה סתם לכלוך אז הכתם רק גדל. תודה מראש, נמרוד
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LG F900B ויש לי עליו מלא כתמים שהם לא מבחוץ אלא מבפנים משהו מכיר את הבעיה הזאת? קראתי בחוברת של משחק מחשב שמשחקים ישנים יכולים לגרום לבעיה כזאת משהו יודע מה אני יכול לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך של IPC...(?!) עכשיו כנראה שמישהו התקרב עם מגנט מאוד חזק למסך וערבב לו את הצבעים... הבעיה הייתה לי בעבר עם מגנטים פחות חזקים וסידרתי את זה תמיד עם degauss. ניסיתי לעשות את אותה פעולה כמו במעמים האחרונות וזה הצליח לנקות את הרוב אבל, נשארו כתמים כאלה שרואים כשיש על מסך לבן והdegauss לא מוריד אותם! מה אני יכול לעשות? ניסיתי לעשות חיפוש בפורום אבל מצאתי רק על כתמים חיצוניים. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ל 6600GT יש צינורות נעולים חוץ מה 8 שיש לו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
http://www.bfgtech.com/6800GTOC.html זה הכרטיס..אממ..או שרק צריך לחבר אותו ללוח וזהו ?בלי חשמל נוסף ..?
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש ל7750 PHYSIX או אותו דבר רק בשם אחר שיש את זה לכרטיסים של ATI? לדוגמה כמו שבNVIDIA יש SLI ובATI יש CROSS FIRE...
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
http://www.ocworkbench.com/2004/xgi/volariv8/mainstream_p8.htm חבל שאין בארץ... אפשר היה להמליץ אותו במקום ה 9550.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ויש לי כרטיס גרפי טוב ואני משחק עם רזולוציה 1920x1200 עם גרפיקה הכי גבוהה ובכל זאת יש כל מיני משחקים שנחשבים לטובים מבחינה גרפית ועדיין יש להם את הבעיות המוזכרות הנ"ל. אם יש אפשרות לבצע משהו בדרייברים של הכרטיס בנדון? נ.ב: אני מדבר לדוגמא על משחק כמו GTA 4 ,FEAR 2 ועוד .. *מצורפת תמונה לדוגמא [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
לא כ"כ הבנתי מהביקורת שפורסמה כאן באתר... ל-7950 יש שני ליבות של 500MHZ כל אחת? וכל אחת רצה ברוחב פס של 256BIT (סה"כ 512BIT)?
-
- 7 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אוקיי,אז יש לי את הGigabyte GTX 770 OC Windforce x3 2gb RETAIL והטמפרטורות מחוץ למשחק הם 40 יציב,ובמשחק 70-80 טמפרטורות. אני מקבל את הטמפרטורות האלה ב-Battlefield 3 ואני משחק על ההגדרות הכי גבוהות.Ultra (4xmsaa) תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
דור כרטיסי מסך חדש והצלחות בעולם המקצועני מספקים למפתחת השבבים הצלחה עצומה וחסרת תקדים לכתבה
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
- 4 followers
-
-
אם כן - 1. זה פועל כמו כרטיס טלוויזיה? 2. אני אוכל לשים קלטת בווידאו ואז להעביר אותה למחשב?
-
- 12 תגובות
- 786 צפיות
-
-
זה נכון של ל8800GTX ו 8800GTS יש רק יציאת DVI י?? אם למשל יש לי גם מסך CRT שאין לו יציאת DVI אז מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בתור "אחראי" פורום אתה ממש לא אחראי אם היית טורח לחפש בZAP בעצמך היית מגלה שהתשובה שלך לא רק לא נכונה, אלא מטומטמת ZAP מוצא 2 כרטיסים כאלה. הכרטיסים חדשים ועדיין לא נפוצים אם מעצבן אותך שזה נושא חם, תפתח לו דביק, או שתפרוש אבל בתור "אחראי" אתה פה בשביל לעזור - אז אם אתה לא מסוגל, תחרוק שניים ותשתוק אבל אני מניח שאתה איזה ילד קטן, אז בטח כל מה שמשוב יכול לגום לך זה להתעצבן אז תתעצבן חמודי
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-