עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by XpHunTeR1,

מהם היתרונות של מסך LCD מול מסך CRT ? לפי מה שהבנתי, במסך CRT אין בכלל זמן תגובה, אין בעיות של מריחות צבעים או בהירות, ואפשר להגדיר אותו על קצב ריענון גבוה. אבל במסך LCD יש צבעים הרבה יותר יפים, והוא דק. אתם יכולים להוסיף עוד יתרונות וחסרונות? ולהגיד מה עדיף? תכננתי על LCD אבל שמעתי שהוא פחות בריא לעיניים ויש לו זמני תגובה מריחות צבעים, בעיות בהירות שחלק מהמסך בהיר יותר מהשני וכו' TY

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by kobt,

איזה כרטיס אתם מציעים אם המחשב שלי??1.6 מעבד ו512 זכרון מה עוד אתם מציעים??אה ויש לי AGP4 והGEFORCE תומך רק ב8 לפי מה שכתוב אז....לא דע אם הוא תומך או לא

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  3. סה"כ יש לי כרטיס onboard ואין לו יציאה לטלויזיה ובשביל זה אני צריך כרטיס מסך משהו פשוט וזול (300 ש"ח) יש משהו מומלץ? תודה מראש

4. יש לי לוח אמ NF7-S מעבד + 2500 AMD זכרון 512 הלוח על AGP 8X א. מה השדרוג הטוב ביותר לדעתכם לכרטיס מסך המיועד למשחקים חדשים ? ב. מה עדיף? ATI X9600 XT 256 MB HIS או ATI RADEON 9700 PRO 256MB ג. איזה כרטיס גרפי אתם הייתם קונים עד סביבות 1000 שקל ?

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by tal_levi1000,

יש לי כרטיס מסך שלא עובד כל הזמן שאני קורא ביקורות על כרטיסי מסך אני רואה תמונות שמראים את הליבה שקופה כמו ראי אני רוצה לראות את זה הוצאתי את ההיטסינק (הקירור הוא פאסיבי) וניקיתי את המשחה התרמית כמה שיכולתי עם אציטון וקיסמים איך אני מרים את המכסה הזה איפה שכתוב NVIDIA עם הלוגו? תודה מראש טל

• 10 תגובות
    • 668 צפיות
  6. ^^ עבור חבר רצוי בחנויות באזור חיפה- KSP, נועה, פנדה... שוב, AGP, עד 750 ש"ח, תומך DX9. (וכאלה שאינם מפלצות זוללות חשמל, בהנחה שעובדים עם ספק ג'נרי) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by Spootnik,

טוב אז ככה לאחר 8 שנים המסך שלי LG 795plus התחיל לגמגמם ולהחליף לי צבעים והצבע האדום נעלם זה לא בעיה עם הכבל זה בדוק בעיה עם המסך מבדיקות רבות. אז ככה אני מעוניין במסך CRT חדש (למה לא LCD?) כי הוא לא עובר את ה 70HERTZ וזה משפיע בצורה קריטית. שיהיה עד 700 שקל. כרטיס מסך אני מתלבט בין ה 6600GT או 6800XT בקיצור כרטיס מסך טוב ל AGP שלא יהיה מוגזם בכסף כי אין טעם לקנות 7600GS goldensample שעולה כמט 2000 שקל עד 1000 שקל הכרטיס מסך. מפרט P4 2.66@3.1 Asus p4x800 Radeon 9550 256mega 128bit Sappihre 80giga ide hf toda. :]

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by HaVoC_850,

רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הדברים האלו (איך לקרוא להם בדיוק גם איני יודע - סוג של רנדר אולי)? ואם אפשר קצת מידע על כל אחד מהם, שיסביר את אופן הפעולה של כל אחד מן הדברים האלו בכמה משפטים. כמה יתרונות וחסרונות גם לא יזיקו =). תודה.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  9. לילה טוב לכולם ! אני מחפש בנרות כבר איזה כרטיס הכייי משתלם בתקציב הזה והשתגעתי כבר כי כל פעם אומרים לי משהו אחר מישהו יכול לתת לי תשובה ברורה אחת ושכולם יסכימו איתו בערך? :-\ תודה מראש נ.ב אני צריך שהכרטיס יופעל באפיק agp

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by nrg man,

זאת שאלה קצת מוזרה לא ממש ידעתי באיזה פורום לשים את זה, אבל הפורום הזה ניראה לי הכי מתאים עד עכשיו הכרטיס מסך שלי היה מחובר לטלוויזיה בכרטיס מסך שלי יש יציאה של s-vdieo 7 pins השתמשתי במפצל שהצד שמתחבר למחשב הוא s-video 9 pins ובצד השני יש 2 יציאות line in ו-2 יציאות lint out פעם אחת rca ופעם אחת s-video לכל אחד הכבל הזה נהרס לי והבנתי שאי אפשר לקנות אותו ומאוד קשה להשיג אותו. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון או שפשוט יש לו כבל כזה והוא לא משתמש בו ויכול לחלוק אותו איתי

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  11. סוף סוף בעזרת הדרייברים החדשים של nVidia, הבטא 91, הצלחתי לחבר את הטלוויזיה למחשב בתור צג שני. הבעיה היא שרואים בשחור לבן. אני יודע שזו לא בעיה בחיבור או בכבל, מכיוון שכאשר ה-XP עלה [המסך השחור עם הפס הכחול הנע] ראיתי צבעים על הטלוויזיה, אבל אחרי שהווינדוס עולה - שחור לבן. אבא שלי אמא שאולי זו בעיה של NTSC ופאל, אבל אני לא מוצא איך לסדר את זה בדרייברים. מישהו יכול לעזור? בנוסף, הרזולוציה בטלוויזיה גבוהה מדי, אפילו ב-640X480, ואני לא רואה חלק מהמסך, יש דרך לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  12. שלום. אני רוצה לוודא אם המידע שנימצא ברשותי הוא נכון או לא. הנושא שאליו אני כותב הוא ממשקים שונים לכרטיסי מסך. אז זה מה שאני הבנתי, מהפורום: ממשק AGP: מיועד לכרטיסי מסך,נמצא בלוחות היותר חדשים, (שמתחילים להיות ישנים אם כניסת חריץ ה-PCI EXPRESS לשוק) שתוכנן במיוחד עבור הדרישות הגבוהות (וההולכות וגוברות) להעברת גרפיקה תלת מימדית. נ.ב. יש לו ערוץ גישה, המוקדש לו במיוחד, לזכרון הפנימי של המחשב! אפיק PCI-X: קיצור של PCI-EXTENDED, הוא בעצם הרחבה (שדרוג) לאפיק ה-PCI הישן ומטרתו היא לספק הרבה יותר רוחב פס (אפיק ה-PCI הישן יכול להעביר 133MB/S בעוד PCI-X מספק 1GB/S ויותר) ובאותו זמן להיות תואם באופן מלא לכרטיסי ה-PCI הישנים..כרגע הוא נמצא אך ורק בלוחות לשרתים והומצא על מנת לספק עוד…

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  13. Started by ilyadd,

מי יותר טוב מבינהם? או כרטיס מסך אחר בתקציב של 400-500 שקל. לגבי ה-X700, מה ההבדל בין החברות: http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=438 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12724 האם ה-X9550 בהרבה יותר גרוע מהאחרים? http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=439

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  14. זה X1900XT?. או שיש מתחרה מבית nVidia שהוא יותר טוב...

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  15. Started by T-Flash,

בעקבות הדיון הזה. לפי הבנצ'מארקים האלה, 7300GT משאיר פער רציני בין 6600GT לטובתו. לפי בדיקה אחרונה ב ZAP, הכרטיס עולה לא יותר מ 530 שח. כזכור לכם, 7600GS חזק מ 6600GT בערך ב 10%. לפי זה אפשר להבין ש 7300GT חזק לפחות כמו 7600GS. יש כמה אפשרויות: 1. עבר זמנו של 7600GS-ממש לא נראה לי, אולי התחיל זמנו. 2. המחיר לא נכון-גם לא ממש סביר, כרטיס עם מספר קטן יותר (7300) מאותה הסדרה לא יכול לעלות יותר מכרטיס עם מספר גדול יותר. 3. הבנצ'מארקים לא תקינים-הנחה הכי סבירה אם כי גם קצת לא מובנת, למה לאתר כזה לשקר? מה קורה כאן?

16. Started by SSSlider,

שלום רב לכולם ברצוני לשאול אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה לעריכת תמונות ולהוספת קטעי וידאו בתודה רבה

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  17. Started by igal_nazar,

יש לי במחשב כרטיס מסך 6600gt ואני רוצה להפעיל סרט מסוים במחשב ולראותו בטלויזיה . הא אני יכול בכלל עם הכרטיס מסך שיש לי ? אם כן אז איזה כבלים אני צריך אם בכלל כדי לחבר מחשב לטלויזיה??

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  18. 1.eVGA Geforce 7600GT 256-P2-N553-AX Video Card - Retail עולה כרגע 150.00$ 2.eVGA Geforce 7900GT CO 256-P2-N563-AX Video Card - Retail עולה כרגע 260.00$ כמו כן איזה הבדל אני ירגיש כרגע אני משתמש ב 6600gt

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by T-Flash,

לחלק מיצרניות כרטיס המסך יש מחלה שלא יכולה לעבור, זה מתבטא בכמות הזיכרון שהם דוחפים לכרטיסי המסך שלהם. אם למשל כרטיס מסויים במקורו מיוצר עם 256M, החברות מוסיפות לו עוד 256M! ולא חשוב להם שזמן התגובה של הזיכרון הרבה יותר גבוה או שהתדר של הזיכרון נמוך יותר, העיקר זה שיהיה יותר זיכרון, וכל זה בכדי למשוך את הלקוחות התמימים. המחלה הזאת נקראת רמאות שיווקית. כמו שהבנתם כבר, הזיכרון הנוסף הזה לא רק שהוא לא מועיל - אלא גורע. שלא לדבר על זה שהמשחקים של היום נמצאים רחוק מלדרוש 512M של זיכרון. אני לא מדבר על גרסאות שונות עם כמות זיכרון שונה, לדוגמא כרטיס עם 128M ואותו הכרטיס עם 256M (למרות שגם מזה צריך לפעמים להזהר) אלא על המקרים שבהם רואים כרטיס מסך כמו X1300P או X1600P עם 512M וכדו…

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by UdiDani,

שלום לכולם.. אני מתלבט האם לקנות את הSamsung 793DF או לקנות מסך 19 אינץ' CRT.. יש לי מספר שאלות: 1. מה ההבדל מחירים בערך בין המסך שהזכרתי למסך 19 אינץ' טוב? 2. האם תוכלו להמליץ על מסך 19 אינטץ CRT... בתודה, אודי.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  21. Started by Idanp,

כניראה ש4 כרטיסים לא מספיקים כבר http://www.tweaktown.com/news/5814/2_x_nvidia_quad_sli_when_four_gpu_s_is_not_enough/index.html

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  22. הכרטיס מסך 7600GT? האם שווה את ההשקעה...? האם מקבלים תמורה לכסף? וכו'

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by T-Flash,

האתר DailyTech פירסם מידע על הנתונים של הליבות RV560 ו RV570 של ATi. שני הכרטיסים (מבוססי הליבות הללו) יוכרזו ליד ספטמבר של השנה, ויחליפו את X1800GTO ואת X1900GT בהתאמה. ליבת RV560 תהיה בעלת 128BIT רוחב פס והקלוקים יהיו 450/1300. צפוייה לצאת גרסת AGP (!). ליבת RV570 תהיה בעלת 256BIT רוחב פס והקלוקים יהיו 450/1300. אין מידע אחר בנתיים. מוזר למה ATi רוצים להחליף כרטיס 256BIT (כלומר X1800GTO) בכרטיס 128BIT.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by GRiM,

יש לי אפשרות להשיג כרטיס מסך BFG 6800 במחיר טוב, הבעיה היא שהוא נמכר בגלל שהקירור התקלקל - כך נאמר ע"י המוכר. אין לי בעיות לקנות NV Silencer 5 Rev3 ב-160 ש"ח אם זאת באמת הבעיה. המוכר אמר שאת הכרטיס קיבל במתנה ממישהו בחו"ל, כששיחק במשחקים שהגיעו עם הכרטיס מסך הופיעו ארכיפקטים - כך נאמר ע"י המוכר. המחיר ממש טוב, גם עם ה-NV Silencer 5 Rev3 ואני פשוט מתפתה לקנות אותו. המוכר הסכים שאני אקח את הכרטיס לבדיקה אצל חבר משותף שבמקרה התגלה - מה אני יכול לבדוק כדי לדעת שהכרטיס אינו מקולקל והבעיה היא רק בקירור? בנוסף, אני רוצה לברר אם הכרטיס יהיה טוב למחשב כזה: AMD Athlon XP 2500+ Barton Abit NF7-S GEIL PC3200 512MB WD 80GB SATA Sunshine 400W

• 15 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by Fir3^StorM,

טוב ערכתי לשאלה המרכזית מה יותר שווה למשחקים כבדים מבחינת מחיר / תמורה, אני קונה מחשב בתקציב גבוה ואני רוצה משהו שיהיה טוב למשחקים אבל למשל אם ההבדל ב 7950gx2 לבין 7900GTX הוא קטן ולא שווה 700 שקל או שההבדל בין 7900GT 512 לבין 7900GTX לא שווה 600 שקל אז תגידו.. כי אפילו שיש לי תקציב לכרטיסים היקרים אני לא רוצה סתם לזרוק כסף שלא צריך 7900GT 512Mb ב 2080 ש"ח 7900GTX 512Mb ב 2630 ש"ח 7950GX2 1Gb ב 3300 ש"ח תודה

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים