עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RayZ,

אין לי כל כך מושג אם זה קשור לפורום הזה, אבל הנחתי שכן אז פתחתי את זה פה תחילה. אז ככה, יש לי תופעה מוזרה בכמה משחקים ששמתי לב אליה- עין בלתי מזוינת לרוב לא תשים לב לזה אבל כאחד ששם לב טוב להבדל בין 50 FPS ל-60 FPS (או אפילו בין 55 ל-60) היה לי קל לשים לב לתופעה. אז ככה, בסביבות ה-60-65 FPS המשחקים רצים כמובן חלק- תזוזה חלקה של עצמים, מצלמה ובקיצור תזוזה ריאליסטית לגמרי. אבל מ-70 FPS עד 100 FPS התזוזה חוזרת ליהיות פחות חלקה. כלומר, זה לא כמו 40 FPS לדוגמה, אבל אפשר לראות שהתזוזה טיפה יותר מקוטעת. העניין המוזר הוא ששוב, מ-100 FPS ומעלה התזוזה שוב חוזרת ליהיות חלקה כמו באזור ה-60 FPS. למישהו יש מושג מה גורם לתופעה?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by Fire_Trooper,

כמה הכרטיס הזה עולה?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by pringles,

איפה אפשר למצוא... תודה.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by liav25,

כמו שאתם יודעים באתר של ATI אפשר או להוריד רק את הדרייבר 8.12, או להוריד את הדרייבר תצוגה + התוכנה קאטאליסט 8.12 האם יש שיפור כלשהו בקאטאליסט או שמספיק להוריד את הדרייבר תצוגה עצמו ? הכוונה לפיצ'ר חדש כמו למשל שבCCC 8.10 היה אפשר לראשונה לקבוע מהירות מאוורר של הכרטיס.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by elikoh159,

תגידו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב.!! ויש לי תקציב של 650 שקל ככה. אז אם מישהו יודע את המחירים אז שיגיד לי שם של כרטיס מסך שמגיע ל-650 שקל תודה לעוזרים מנהלים לא לסגור בקשה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by UponTheRose,

שלום יש לי איזה בעייה מוזרה בנוסף לשלל הבעיות שאני חייב לפתור אותה מיידית ואין לי פיתרון זה תמיד קורה - כשאני מכבה את המסך ומדליק שוב, הקבצים שעל שולחן העבודה מסתדרים באופן שונה לדו' - המסך שלי ברזולוציית 1920X1080 פול HD עם שורה אחת של 11 קבצים בצד, כשאני מכבה ומדליק, נפער חור קבוע בין 5 קבצים למעלה לבין 5 קבצים למטה והקובץ ה-11 עובר לשורה חדשה יש לכם מושג מהי הסיבה לתופעה המוזרה הזאת? תודה וביי!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  7. יש לי לוח אם 975x PLATINUM של MSI הבנתי שיש לו תמיכה בSLI ויש לי כרטיס 8800GTS 320 עכשיו אני רואה בחיבור השני של הכרטיס מסך רשום 8X ובראשון 16X מה זה אומר ? ??? ?? כדיי לי לקנות עוד אחד 8800GTS 320 ולעשות SLI ? כרגע יש לי ספק עם 420 וואט האם הוא יספיק? ? באיזה רמה הSLI ישפר את ביצועי המחשב במשחקים כגון קרייסיס?? בעצם אולי הלוח בכלל לא תומך SLI וזה בעצם CROSFIRE ? זה אומר שאני לא אוכל לעשות SLI?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by DJPOWER,

האם אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך לאותו מחשב?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by Salwaby,

יש לי בעיה עם המשחק Caesar IV , כל פעם שאני משחק איתו, אחרי 5-10 דקות אני מקבל כאילו קפיצה במסך הכל הופך לשחור, והמסך נמצא כאילו במצב המתנה (מהבהב כתום - במקום ירוק) יש לציין כי זה קרה לי גם בעוד משחק, אבל חשבתי שזה קורה רק בו, ומכיוון שהיה חרא של משחק מחקתי אותו. עכשיו שזה קורה לי גם פה אני מתחיל להלחץ. משחקים אחרים שאני משחק (RTW, Max Payne 1+2, Warcraft 3 ....) זה לא קורה. (הכל במערכת השנייה שלי - לא הראשונה) עדכון : הבנתי מה הבעיה :\ הכרטיס מתחמם אחושילינג , מגיע ל 96 מעלות ישר שאני יוצא מהמשחק .. אני מניח שאין מה לעשות בנידון ?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  10. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 500 ש"ח לכל היותר. אני מעוניין בקירור פסיבי כשהדבר החשוב לי ביותר זה היחס בין המחיר לתפוקה של הכרטיס, כלומר כדאיות השקעה. ומה ההבדל המהותי ביניהם, מה לא ירוץ לי ב4550 וכן ירוץ ב 4650 ? מבחינת הצרכים, אני צריך אותו להרצה של סרטים, מולטי טסקינג, וקצת משחקים (לדעתכם RA3 יעלה על 4550 ?) המסך שלי כרגע 19 אבל אני מקווה לקנות בעתיד 22. זהו בערך, ברור לי שה 4650 עולה באיכותו על ה4550 השאלה האם זה שווה את הפרש המחירים, והאם מבחינת הצרכים אני בכלל צריך אותו, בKSP הראשון עולה 280 ש"ח והשני 430 ש"ח. אני יחסית חדש פה בפורום, מקווה שהכותרת תקנית (אין לי תקציב מסוים, אני מבחינתי להוציא כמה שפחות) ושהגדרתי הכל נכון, אשמח להגיב ולחדד אם פספסתי משהו. בתודה…

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by heroldh2,

היי חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיעבוד לי כמו שצריך לא משהו רציני משהו בינוני וטוב זה הפרטים שלי אשמח להצעה תקציב: $50 חריגה מקסימלית:$70 אני גר בארה"ב השימושים העיקריים הם: אני לא גיימינג רציני אני משחק משחק אחד פעם ב.. למשל call of duty , סרטים באיכות HD חשוב עריכת מוסיקה לא יודע אם זה כל כך קשור חנות: אין חנות ספציפית מכיוון שאני גר בארה"ב. ebay זה יהייה בסדר או כל חנות אחרת שנמאת בארה"ב 1.זה בסדר לקנות מ ebay כרטיס מסך? מפרט מחשב:מעבד: Processor : Intel Core 2 Duo E7500 @ 2933 MHz זכרון ram Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM ) לוח אם: Mainboard : Dell 0HN7XN כרטיס מסך נוכחי:Video Card : Intel® G41 Express Chipset מארז: opt…

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  12. אז זהו, נשרף לי הQUADRO FX 560 מאוד נהניתי ממנו אבל הגיע הזמן לקנות חדש. אני עוסק בעריכת ןידאו ולכן אני צריך כרטיס חזק יחסית למטרת רינדורים בעיקר מחפש משהו באיזור ה-600 ש"ח תודה מראש. המפרט שלי: לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3P מעבד: Q6600 QUAD 2.4

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by Shay0600,

במחשב קיים GEFORCE 960 וספק כוח 550W. מבחינת ביצועים האם עדיף לקנות עוד כרטיס מסך זהה ולעשות מערך SLI או לקנות 1070 ולהשתמש בישן בשביל physx (לא יודע אם אפשרי)?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by arkady,

שלום אנשים =) אוקע, אז דבר ראשון. מה זה כרטיס טלויזיה? עד כמה טוב זה עובד, האם אפשר לראות דרכו Yes, כמה זה עולה. והכי חשוב, מה האיכות של הדבר הזה (בסקלה בין 1 ל10).

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  15. שלום! יש ברשותי כרטיס מסך nvidia 8400gs (מחשב נייד) והוא נחשב דיי טוב אבל יש לו בעייה- הוא הגיע 128 מגה במקום 256. שנה ומשהו אחרי אני מבין שזה הרבה יותר קריטי ממה שחשבתי. בקיצור, אני מריץ עליו FSX דיי טוב, אני לא מקבל הרבה מאוד פריימים ותמונה חלקה אבל זה מספיק נראה לי. אז אני רוצה לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לחפות על החסרון במגה ביית שלו או בכלל משהו כדי לגרום לו לעבוד יותר טוב... אם למישהו יש הצעות איך אני יכול לשפר את ביצועיו ולקבל יותר פריימים, אודה לו מאוד! תודה רבה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by IDOnoach,

התקציב הוא 1100. יש לו מעבד I5 3470, מה שעומד על הפרק זה GTX760 מול R9270X איזה כרטיס עדיף לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי ראידון 9700 פרו מה כדי את הדרייברים האורגילנלים או אומגה 4.10 יש לי עכשיו בטא של אומגה ואני חושב בגלל זה ישל י בעיות עם פיפא 2005 ? מה אתם אומרים ללכת על הרגיל וזהוא

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  18. אח שלי קנה מחשב חדש וכדי לחסוך כמה שקלים הבאתי לו את הreadon 9600 הישן שלי (הוא רק גולש באינטרנט ורואה סרטים ככה שזה אמור להספיק לו). הוא רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ואין לו LCD אז צריך בעזרת החיבור הצהוב. לקחתי את הכבל של הS-Video שיש לו בקצה יציאה צהובה וחיברתי את זה לטלוויזיה. זה לא עבד אז חשבתי שזה בגלל שהדרייבר לא מותקן כראוי אבל גם אחרי שהתקנתי את דרייבר אני עדיין לא מצליח לחבר את המחשב לטלוויזיה. מה אני לא עושה טוב?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  19. אולי כבר פורסם כאן ואולי לא, במידה ולא, יכול לפתור להרבה מאיתנו שאלות של השוואת ביצועי כרטיסי מסך. מבדיקה שערכתי מספר פעמים האתר מעודכן בחומרות החדשות והמבדק שלו די אמין ונוח גם לכאלו שלא מתמצאים. תיהנו, ואולי אולי - זה גם שווה סטיקי. http://gpuboss.com/

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by Alexkmr,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1604

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by avihneo,

היה איזה אתר בו יכולים להשוות כרטיסי מסך שונים ! אתם יכולים להביא לי אותו [ ברח לי מהראש ] תודה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  22. הכרטיס עלה כ 300$ בתקווה שאני יכול לפתוח את הצינורות.... וכשיגיע אני יביא תמונות ותוצאות.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by eitan7789,

http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by nimni,

שלום, יש לי מסך דק של PROVIEW. עכשיו אני לא יודע למה אבל אני מניח שממגע יש לי כתם על הצג, רואים אותו רק שהמסך מושחר. האם יש דרך להוריד את הכתם הזה מבלי לפגוע בצג ? שניסיתי לנקות את זה עם האצבע כי חשבתי בהתחלה שזה סתם לכלוך אז הכתם רק גדל. תודה מראש, נמרוד

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  25. מה קורה...אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך..השימושים - משחקים,משחקים ומשחקים. התקציב שלי למחשב כולו הוא בערך 3.5 ככה שהמעבד יהיה E4700 בOC או E8400 . רזולוציה הכי גבוהה - בינתיים 1280*1024 אבל בעתיד 1366*768 אני חושב. חייב רק מהחנות TMS . הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם הם: http://tms.co.il/product/5235 9600GT http://tms.co.il/product/5234 9600GT SONIC http://tms.co.il/product/4885 8800GT http://tms.co.il/product/5214 Innovision I-Chill 8800GT מה הייתם לוקחים במקומי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.