עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ועוד כמה שאלות שיעשו לי סדר בבלאגן שנוצר עקב יציאת כרטיסי מסך רבים- אם אפשר הסבר על מה חזק יותר וחדש יותר ? האם כדאי להחליף ןאו להוסיף עוד כרטיס זהה למחשב או שעדיין אין צורך? אם הכרטיס חזק מספיק להריץ את המשחקים החדשים של היום? תודה לעונים בברכת שנה טובה ארז

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by ar2r,

יש לי כרגע 4870 1 גיגה של חברת AXLE חברה לא מוכרת כמו שהבנתי ויש לי בן אדם שרוצה לקנות את ה4870 שלי ב650 שח אז חשבתי אני ימכור לו ויוסיף עוד 150 שקל ויקנה את ה5770 ב800 שח בנעה מחשבים שווה לי?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by yaniv15,

מה הייתם קונים היום (1080P)? 1660 Super ב- 1900-2100 ש"ח 6600XT ב- 2000-2200 ש"ח 1080 TI (יד 2) ב- 1800 ש"ח

4. Started by sahar00726,

אני קונה מחשב ואז רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי חזק אני יכל לקנות ב-1200 ש"ח ? ( עיקר: גיימינג, סרטים) תודה.!

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  5. Started by KababHalol,

כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 750 ולא יותר לגיימינג המפרט מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע מארז: באנדל - Define Mini + Seasonic 550W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA כרטיס מסך מהחנויות TMS \ IVORY \KSP עם עדיפות לTMS יהיה על מסך של 22 אינץ

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  6. הוא עולה 1,695 (המחיר נמוך יחסית למסך LCD לא?) יש מסך בסביבת המחיר הזה שיותר טוב ממנו? והאם בכלל כדאי לי לקנות מסך כזה שרוב פעולותי במחשב הם סרטים,והרוב משחקים?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  7. היי אנשים! אני חייב את עזרתכם...אני מקווה שפתחתי את הטראד במקום הנכון. אתמול "שיחקתי" קצת עם הדרייבר של הכרטיס מסך, ניסיתי להתקין את 10.1 אחרי שהיה לי 9.12, אחרי שהתקנתי וכשביצעתי EXTEND לחיבור הטלויזיה - המחשב ריסט, לאחר מכן עשיתי ניקוי לדרייבר ע"י הסרה וDRIVER SWEEPER מSAFE MODE והתקנתי את ה9.12 שוב, עכשיו כשביצעתי EXTEND שוב ריסט...לפעמים זה קורה ולפעמים לא... בדקתי את הזיכרון בלילה והיו לי 4 PASSים , כמו כן המערכת עבדה כל היום בBLEND בפריים ללא כל תקלה. צירפתי צילום של האנליזה מWIN DBG + צילום של הEVENT VIEWER מה עושים??? המון תודה מראש. אגב, אני בדיוק בהתלבטות אם להתקין WINDOWS 7, אם יש סיכוי שזה יפתור לי את הבעיה אנא אמרו לי. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by slim_shady,

אז אתמול המחשב נדלק והכל אבל המסך לא מגיב (מחשב מלפני 4-5 שנים). החלפתי מסך, לא עזר, החלפתי כ.מסך והכל עבד. מנוקודת הנחה שהכ.מסך מת הלכתי לחנות של חבר והוא הביא לי R6450. באתי הביתה, חיברתי את הישן שחשבתי שמת סתם לבדוק ופתאום הוא החליט לעבוד. עכשיו שיש לי 2 כרטיסים אני לא יודע מה עדיף. ה"חדש" R6450 1GB או הישן HD2900 PRO 512MB

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  9. אני רוצה המלצות על כרטיסי טלויזיה בודדים וגם על כאלה משולבים עם כרטיסי מסך. בעיקרון אני צריך להחליף כרטיס מסך כבר, וחשבתי על רדיאון 9000 , אז אם יש משהו בסגנון משולב אני אשמח אם תאמרו לי....תודה !

10. מה יכולה להיות הסיבה? רק אוורסט מזהה gf8400 gs המחשב והכרטיס נקנו מחברת אייבורי-שהיא כידוע חנות גדולה ואמינה(שמעתי כמה כסאות נופלים?) כשאני מוריד דרייבר ידני: הדרייבר הכי מעודכן נתקע והמחשב לא עולה דרייבר מהארכיון-לא ניתן להתקין כי הוא לא מוצא חומרה מתאימה תודה לעוזרים

11. Started by shainov,

שלום אנשים, רציתי להתייעץ בנוגע להוספת GTX260 בנוסף לGTX260 שיושב לי כרגע במערכת. שאלות: -האם הוספת הביצועים על הלוח הנ"ל+ספק תואם SLI 750W תהיה משמעותית במשחקים עתירי גרפיקה/FPS וכו' -כרגע יש לי בכ.מסך יציאת HDMI לLCD האם בהוספת כרטיס נוסף בתצורת SLI עדיין אוכל לשדר מכ.מסך אחד בחיבור HDMI ישירות לLCD? הסיבה שאני רוצה לשדרג היא גם בגלל הורדת מחירים לסדרת ה2XX ובגלל חיבור לLCD 40" אשר תתפקד כמסך משני.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by hackerlazer,

ממלית לכולם על GEFORCE 4 TI CHAINTCH ... הוא רק ב 650 ש"ח שווווווההההההה !!!!!!!! עריכת המודר: פרסום אסור

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך ללא הגבלת תקציב, המגבלה היחידה שלי היא ספק הכח. יש לי thermaltake toughpower 600w המחשב הוא : I5 3570K 8GB DDR3 1600 איזה כרטיס מסך אני יכול לשים ? כרגע יש לי 6850 1GB ואני רוצה לשחק משחקים כמו BF3 על הגדרות גבוהות ביותר על FHD.. תודה.

14. מה אני מקבל בתוך הקופסא ומחוץ לה? ATI TECH Radeon 9800 pro

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  15. שלום! יש ברשותי כרגע radeon 8500 128MB עוד כמה זמן אתם חושבים שיהיה כדי להחליף אותו? ובאיזה כרטיס?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by dd7,

מה עדיף.? X1900 XT 256MB או 512mb x1950pro שניהם אותו מחיר בנועה מחשבים..

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by EAD,

יש לי שאלה, אני רואה לוחות כמו של DFI שתומכים ב3 כרטיסי מסך כמו 4870 בו זמנית! עכשו הם רושמים ששני חיבורים PCI יהיו X16 ואילו השלישי יהיה X4 ויעבוד בתור כרטיס פיסיקה. מה זה אומר? ומבחינת משחקים וביצועים מה זה אומר או נותן? מישהו ניסה או מכיר או יש לו REVIEWS או הסברים על זה ?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by crazydiamond,

השאלה בכותרת - איך ה X800GT לעומת ה 7600GT והאם ל X800GT יש אפשרות לפתיחת צינורות? יש לציין שזה לא כרטיס רגיל אלא גרסת AIW.

19. Started by bennnn,

מסקרן אותי מה המחיר...אני שוקל להחליף את ה 5850-אם המחיר יהיה אטרקטיבי.תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Voodude,

המחשב של סבתא שלי פועל כרגע עם מסך 15' של Hitachi שכבר מזמן עבר זמנו. היא מתכוונת לרכוש אחד חדש. חשבתי על ה LG 700B אבל קשה למצוא אותו עכשיו. באחת החנויות הציעו כאלטרנטיבה את הLG T710BH. איזה מסך מומלץ בתקציב הזה?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by levy18,

קודם כל אני מצטער אם אני לא מפרסם את ההודעה במקום הנכון...אם לא אז תעבירו אל תנעלו בבקשה... בקשר למקרה..המחשב התחיל לעשות עיוותים בזמן האחרון, פירמטתי וזה נמשך. אמרו לי שהכרטיס מסך נדפק אז אני מתלבט בין שלושה כרטיסים: 1. 7300GT - יצרן Leadtek - מחיר: 500¤ 2. 7600GS - יצרן Leadtek - מחיר: 553¤ (משלוח - 48¤) 3. 7600GT - יצרן Leadtek - מחיר: 745¤ המחירים מהאתר pandas (רק שם מצאתי כרטיסי AGP) אני אשמח אם חוץ מהממלצה תוכלו לפרט טיפה על כל כרטיס ועל התכונות שלו אם אתם ממליצים על כרטיס מסויים אני ישמח לשמוע למה דווקא הוא... תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by nanus,

שלום לכולם יש לי בעיה חמה תרתי משמה יש לי כרטיס של ATI ספייר 1800x הקיצר שהוא במצב "מנוחה" זאת אומרת סתם ישומי ווינדוס רגילים אינטרנט וכאלה הטמפרטורה שלו היא 71 מעלות עכשיו אם אני מריץ משחק ומשחק בו משהו כמו 10 דקות הטמפרטורה קופצת ל 93 מעלות!!! ומתחילים לי ריקושטים במשחק למשל אם הדמות מחזיקה אקדח אז יורד מלמעלה קו אנכי (נראה כאילו הנשק קשור מחוט מהתקרה). הדרייברים הכי חדשים המארז מאוורר היטב תראו במפרט של המחשב שלי הטמפרטורה של המעבד היא 43 מעלות הדיסקים הקשיחים הם 36-39 רק הכרטיס מסך רותח !! מה אפשר לעשות האם יש איזה כרטיס מסך שכבר בא מהחברה עם קירור מסיבי איכותי ? כי גם ככה אני מתכנן להחליף אותו ברקוב אם יש אמלצות אשמח לשמוע תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  23. שלום חברס, נמאס לי מה ג'יפורס 8600 שלי ואני רוצה להשתדרג, בעיקר בשביל שאוכל לשחק פארקריי 2 כמו בנאדם. קצת חיפשתי ויש לי התלבטות: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 או HD4670 או twintech 9600gt xt אבל משומש מחבר שיש לו אותו רק חודשים ספורים או המלצה אחרת. ספק שברשותי או hec 350W ואני מניח שהוא יחזיק את הכרטיסים הללו במידה ואני לא רוצה לעשות oc.. מפרט בצד. תודה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by abc2007,

שלום לכולם אני מתעניין ברכישת מחשב נייד בעל כרטיס מסך פנימי של אינטל מדגם HD3000 שזה הכרטיס המובנה בדור החדש SANDY של מעבדי אינטל הבנתי שלכרטיס הזה יכול להיות זיכרון משותף של 1.7GB במחשב שיש בו 4GB של RAM,זה גם כתוב פה http://www.intel.com/content/dam/doc/product-brief/xeon-e3-1200-hd-graphics-guide.pdf מחיפוש ברשת מצאתי את הדיון הבא ומתואר בו http://www.computing.net/answers/hardware/how-do-i-set-memory-for-intel-hd-graphics/74833.html שיש המון בעיות עם זה כי אף אחד לא יודע איך "מעלים" את הזיכרון...אחד רושם שזה זיהה לו 128MB אחר רושם 32MB וכד' מישהו יודע האם יש דרך לשלוט על כמות הזיכרון המשותף?אני רוצה להריץ במחשב פוטושופ ואחת הדרישות היא 256MB שמוקצה לכרטיס מסך האם יש ד…

• 3 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.