עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, דברתי עכשיו עם היבואן של ViewSonic בארץ אחרי שחודשיים אני לא קבלתי את המסך שהזמנתי ... אבל חיכיתי... אני לא מאלה שעוזבים משהו שרוצים... אז לפי היבואן עוד יומיים מגיע משלוח של המסך לארץ... לפי מה שאני יודע בזמן האחרון יש למסך ביקוש בארץ אז תתנפלו על זה ;D ואם מישהו יגיב שזה ספאם אז אני בא לתת תשובה להרבה שרוצים להזמין את המסך. יום טוב.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  2. GIGABYTE RADEON 9550 כיצד אני יודע כמה זכרון יש לכרטיס?(יש סוג של 128 מגה ויש סוג של 256 מגה) 2)איזה כרטיס מסך מסוג AGP מומלץ לרכוש במחיר של 400 ש"ח? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  3. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך 24" שישמש אותי גם למחשב וגם לטלוויזיה עוד לא החלטתי אם אני קונה מסך עם טיונר פנימי או מסך רגיל עם איזה TVBOX. הבעיה שמטרידה אותי כרגע שיש לי מחשב לפני 4-5 שנים בלי שום כרטיס מסך מיוחד (MX440). אני בטוח כדי לעבוד ברזלוציות של מסכים אלה אני אצטרך כרטיס מסך יותר רציני, השאלה היא עד כמה יותר רציני? ככל הנראה אני לא הולך להשתמש במחשב יותר מדי למשחקים, ולא בא לי להשקיע כרגע אלפי שקלים על זה איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי, ומה בדיוק אני צריך לחפש? תודה מראש קובי!

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by omerha,

האים היתרון של הליבה החזקה עדיף על מהירות שעון מה כדאי יותר ? והאם אני יכול להגיע עם ה 7900GS למהירות של 7900GT ? כמובן בממשק PCI EX

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  5. שלום אני מעוניין לקבל חוות דעת על כרטיס מסך TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB DDR3 - RETAIL

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  6. Started by pbl1,

לפני כמה ימים ביצעתי פורמט ולאחריו התקנתי מחדש את הווינדוס {xp pro{ ואחרי זה היה לי בעיה אם הdirect 3d ולכן המון משחקים לא עולים לי אני התקנתי את הדרייבר של המסך ואת directx 9.0c כאשר נכנסתי לdxdiag הוא מבצע בדיקה ואז מציין שהיתה לי בעיה בהפעלה קודמת של direct 3d ושואל אם אני רוצה לדלג על ההפעלה שלו או לא כאשר אני לוחץ לא המחשב אינו מגיב :'( ???

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by elad-k1,

יש לי בעיה אני מצליח ליראות את הטלוויזיה במחשב אבל אני לא שומע מה עושים בבקשה יש לי גיפורס 4 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  8. אהלן, אני מחפש לקנות את הכרטיס שלעיל וזאפ לא האתר מאוד ידידותי. מישהו מכיר חנות מהימנה שמוכרים בה את הכרטיס במחיר זול? ראיתי בזיגזג שהכרטיס מאוד זול(613 ש"ח), אבל אפשרות המשלוח היחידה מייקרת את הכרטיס בעשרה אחוז. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  9. אנחנו הולכים על מפרט כלשהו שכולל את כרטיס המסך GEFORCE GTS450 1GB DDR5 VGA/DVI/HDMI. המחשב אמור לתפקד כל יום, לעבודות גרפיות כבדות לצורכי פרנסה. מדובר במפעל שעוסק בעבודות גרפיקה, ועובד עם תוכנות גרפיות כגון: FREEHAND 11 PHOTOSHOP 8 Adobe Illustrator CorelDraw המפרט יוצא לנו בסה"כ כ-4,000 שקל והוא כולל מעבד I7, וכולל זכרון 8. כעקרון המפרט נראה מעולה, השאלה היא האם כרטיס המסך הנ"ך מתאים לעבודות גרפיות חזקות? הנה המפרט אם צריך: מעבד INTEL CORE i7 2600 3.4GHZ 8MB BOX G.CPU 1 לוח אם INTEL BUFFALO FLAT P67BA USB3 ESATA+ 2FW 1 זיכרון DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTON 2 דיסק קשיח 1TB 64MB 7200RPM SATA III 6GB/s FAEX BLACK WD 1 כרטיס מסך כרטיס מסך - GEFORCE GTS450 1G…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  10. עקב בניית מפרט אשמח להמלצות למסך LCD 17 עד 1800ש"ח.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://paddy007uk.freeservers.com/VGAbios/ATI%20RADEON%20x800%20Pro%20VIVO%20FLASH%20GUIDE.htm תראו למי שיש או ישיג את הכרטיס שווה מאוד לעשות פלאש

• 13 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by amitaihasnes7,

שלום. תראו אני חושב שיש לי בעיה קטנה ואני לא בטוח מה לעשות ואם היא בכלל בעיה. תראו לפני חודש וחצי בערך אני קניתי 7600gs בחברה מסוימת. ששאלתי את נציג המחירות שלהם באיזה אריזה הכרטיס מגיע הוא אמר לי-Retail. כשקיבלתי את המחשב, קיבלתי רק את הכרטיס עצמו, חוברת התקנה ודרייבר. ניראה לכם ששווה לי לדרוש מהחברה את כל הבאנדל או שזה לא כזה משנה?.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  13. http://www.tomshardware.com/2007/04/04/does_chipset_to_gpu_matching_matter/ מעניין בהחלט

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by Dr.Drek,

אהליין חברייה... ברשותי כיום מסך 14 אינץ' של פאקארד בל שכבר די נמאס לי לסבול מגודלו המצומצם...ועקב השימוש המוגבר במחשב בתקופה האחרונה החלטתי שזה הזמן להחליף אותו במסוך... המחשבות שלי בעיקר רצות לכיוון 19 אינץ' אולם עדיין לא שללתי לגמרי 17 אינץ'... ואני רוצה לקבל מכם מהם הפרמטרים החשובים לבדיקה של מסך לפני קנייה: א. רזולוציה - 1600 X 1200 - לא כדאי פחות נכון? ב. גודל נקודה. 0.20 - לא יותר נכון? מה עוד? מה לגבי חברות? ואיפה הייתם קונים? מכרזים? או בחנויות המוכרות ברשת? או בכלל בחנויות... תודה מראש, אמיר

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  15. יש לי מהיום ארטפקים במשחקים ואפילו בעבודה רגילה אינטרנט וכו. ממה זה יכול לנבוע ? חום ספק כוח שלא מספק מספיק WATT ? או משהו אחר ? הטמפ' של הכרטיס שלי היא 68 מעלות הכרטיס הוא 8800GTS ליבת G80

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by יניב51,

שלום לכולם. עדכנתי את הדרייברים, ולצערי שכחתי איך בפעם הקודמת הגדרתי שאני אשמע את הקול דרך הטלויזיה. הייתה אפשרות איפשהו ב CCC לבחור את הכרטיס קול של הכרטיס מסך, אבל משום מה הפעם אני לא מוצא. בבדיקות שעשיתי הקול עובר למסך טוב ( לוח הבקרה - קול - שם אני מצליח לעשות בדיקה על הכרטיס קול ושומעים בטלויזיה ). הבעיה שזה מסורבל כל פעם אחרי שמגדרים העברת תמונה לטלויזיה גם לקבוע יציאת קול חדשה, וכמו שאמרתי אני בטוח שלפני שעדכנתי דרייברים שיניתי את זה ככה שכל פעם שאני אבחר בפרופיל שיצרתי, הקול יעבור דרך ה HDMI. אני מנסה כבר שעה לחפור ב CCC אבל לא מוצא כלום :( מה שעשיתי פעם זה יצרתי 2 פרופילים אחד Dual ואחד Singel בסינגל זה היה מוגדר רק על המסך של המחשב ב Dual זה היה מוגדר…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  17. ניסיתי בגוגל ולא מצאתי אז אם יש למישהו מדריכים לmad fx אז אני יודה לו :-* וגם אתרים עם מדריכים לדברים בסיסים ל3d max בשביל ללמוד את הבסיס של התוכנה תודה לכול העוזרים :-*

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by אבסינט,

****עריכה**** מצאתי את הלינק היום, ומסתבר שהוא לא הכי חדש. מנהלים יקרים - אם קיים כבר פתיל בנושא אודה לכם אם תנעלו את זה. ------------------------------------------------------------------- http://www.projectlan.de/download,file,140,1,28.htm BOTH x86 and x64 inside ! -----------------ובנוסף - שתי תמונות שלקחתי עכשיו :

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  19. שלום, המטרה העיקרית של כרטיס המסך תהיה להריץ את Pro Evolution Soccer 2008 באיכות הכי טובה. זהו המשחק היחיד שאני משחק אך אם יש משהו שנותן תמיכה גם ב DX 10 זה יהיה נהדר. אשמח במסגרת התקציב הזה ליציאת HDTV לצורך הקרנה על מסך ה LCD בעתיד הקורב. לא מעוניין בOC מה עם הZOTAC GeForce 8500GT - 256MB GDDR2, ZONE Edition ? מפרט מחשב: Intel Pentium 4 3000 MHz Asus P5GD2-X System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by Sinos,

אני קונה מחשב חדש ואין לי מושג איזה גרסא של הכרטיס הזה לבחור. זה המפרט: 1 x Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM AM244DCT ¤430 1 x Gigabyte GA-M61PM-S2 AM2 GM61PMS2RH ¤367 1 x Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤250 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS 379¤ אלה כמה גרסאות של הכרטיס מIQPC (שנראה שאצלהם המחיר הכי זול, לפחות לכרטיס הזה) PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 1407 GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT 1422 BFG PCI-EX GeForce 8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL 1419 PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 DUAL DVI Retail SONIC OC 1452

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by le011,

האם קיים מתאם בין PCIXל AGP כך שאוכל להריץ את ה9700 שלי על לוחות חדשים? ואם כן האם אפשר להציגו בארץ? תודה

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by PrefaceAlumni,

ראיתי שהמחיר שלהם די דומה. מי מבינהם עדיף?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  23. חשבתי לשדרג את המחשב שלי E6300 עם אובקלוק לא רציני, בלי העלאת מתחים (רק לזכרונות) 2.7~2.8 965P-S3 1950XT 256MB בלי אוברקלוק WD 250GB 16MB LG H10N tranced 1024*2 667MHZ ENERMAX liberty 400W COMPUCASE 6A19 Samsung SyncMaster 710N +Hanns.g 37" חשבתי לשדרג לכרטיס הנ"ל, איך הוא מבחינת תאימות למערכת?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by stingeR-,

אוקיי , אני רואה את המסך הזה כאן במבצע בחנות כלשהיא , והם מציעים אותו ב860שקל , ב32תשלומים(27 לכל תשלום) , התשלום בשבילי מאוד נוח , ולפי איך שזה נראה , זה מסך מעולה והוא גם נראה טוב... אז רציתי לשאול אותכם , האם כדאי לקנות?

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  25. שלום אני רוצה לקנות מסך LCD בגודל של 15 או 17 אינץ' (עדיפות ל 17) במחיר סביר ושהמסך יהיה איכותי כמובן אני לא ממש מבין במסכי LCD לכן אני פונה אליכם אם תוכלו לתת לי המלצות לגבי מסכים שיש עליהם ביקורות טובות ולהמליץ מידע אישי אני אשמח תודה רבה !!!

• 7 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים