כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לפני שבוע החלפתי את כרטיס המסך שלי לכרטיס 7900GT של חברת NVIDIA לאחר שהייתי במשך שנים עם כרטיס Radeon 7500 של ATI. במשך כל אותה תקופה השתמשתי ב TVOUT של הכרטיס ללא שום בעיה מיוחדת. לאחר ההחלפה באתי להגדיר את ה TVOUT בכרטיס החדש ואני לא מצליח לקבל שום סוג של תמונה על גבי מסך הטלווזיה, כלומר חושך, או סוג של שלג על גבי המסך. הכבל הינו בדיוק אותו כבל שהשתמשתי בו בכרטיס הקודם, ושתי היציאות הינן בעלות S-VIDEO. ברשותי מחשב נוסף עם כרטיס 5200FX של NVIDIA וגם אצלו לא הצלחתי לראות דבר על הטלווזיה. כמו כן ניסיתי להחליף טלווזיה (בדקתי על שתי טלווזיות שונות). ניסיתי לעשות דרך הדרייבר FORCE CONNECT אך ללא הועיל. אני חושד בכבל, אבל בגלל שזה כבל שעבד לי מצויין עד עכשיו עם הכרט…
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לפני חודשיים , הזמנתי מהדובים ( ימח שמם $@!@ ) את ה Hercules AIW 9800SE , עם הכוונה לפתוח את הכרטיס ל Pro . אחרי חודשיים של מריחות , והרבה זיוני שכל , הם החליטו להודיע לי שאין להם את הכרטיס במלאי , וש ATI כבר לא מייצרים אותו , וזה אחרי שהם היו בטוחים שהם שלחו לי את הכרטיס ! בכל מקרה , עכשיו אני צריך להוציא יותר כסף , ולקנות כרטיס טלוויזיה בנפרד :\ איזה כרטיס לקנות מסך ב 2000 שקל , ואיזה כרטיס טלוויזיה ב 500 שקל ? בעיקרון , יש לי כמה התלבטויות - Gigacube Radeon 9800 Pro Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro Powercolor Radeon 9800SE בקר לכרטיס טלוויזיה , לא שאני מבין בזה הרבה , אבל פעם המליצו לי על Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe . הדבר שהכי חשוב לי בכרטיס , ז…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח להגיד את הסאונד בכרטיס המסך שקניתי. אני עובד עם XP 32bit SP3. הדרייבר של המסך עובד כראוי, ואני מצליח לשדר וידיאו דרך יציאת ה HDMIמהמחשב לטלויזיה. ניסיתי להתקין את החבילת דרייבירים של ATI עבור ה HDMI AUDIO, אבל זה לא עושה שום דבר. בלוח הבקרה, לא מופיע בהגדרות סאונד עוד כרטיס קול (מופיע אך ורק הכרטיס קול OnBoard) המנהל ההתקנים אני רואה שיש כיב חומרה שאינו מותקן כראוי (עם סימן שאלה צהוב), אל אני לא מצליח להתקין אותו. אשמח לכל פיתרון או הצעה. תודה רבה, ברק.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ATI הוציאה דריבר חדש למי שמשתמש בבטא של xp-64 לסדרת הרדאון שלה.. רק מודיע
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
תגידו ,מה זה? ב Ati Tray Tools אפשר לשים על HIGH\LOW\OFF... מה זה עושה?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום,קוראים לי אביאל והבעיה שלי היא די מסובכת אני יסביר לכם, נכון שמפעילים את המחשב כמו לכולם הרזולוצייה שאתה מגדיר דרך לחיצה על לחצן ימני->מאפיינים->הגדרות אצלי זה על 10248X768 סבבה הכל טוב. אבל עכשיו שאני לוחץ על הכפתור Menu במסך שלי זה לא כותב לי כמו פעם שהרזולוצייה העכשוית היא 1024X768 אלא זה רושם לי איפה שאמור להיות הרזולוצייה רשומה זה רושם "PRESET MODE" ואני לא יודע איך לתקן את זה עכשיו עשיתי שם דרך לחצן ימני בעכבר->מאפיינים->הגדרות, על "פתרון בעיות" והיה שם פתרון בעיה בשם "המחשב לא מגדיר רזולוצייה ליותר מ640X480 ו16 צבעים" מה שאצלי רק שאצלי אני יכול להגדיר 32 צבעים רק לא יותר מהרזולוצייה של 640X480. פירמטתי את המחשב כל הדרייברים שלי מעודכנים ממש הכל טו…
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש למחשב החדש והיפה שלי ATI 1950 PRO שאגב אני מציע לכל מי שקונה מחשב חדש לא להתפשר ולקנות כרטיס חדש , אז בעקרון מה שאני צריך זה 8800GTX או ULTRA יש הבדל של אלף עד אלפיים ש"ח בין הכרטיסים אנא אם תוכלו להסביר לי אם ההבדל בסכום הזה שווה את הכסף ? ובמידה שצריכים אולטרה או GTX איזה ספק כוח צריכים בשביל הכרטיסים אם זה 700 לGTX ואולי יותר 800 לאולטרה וכמה כדאי להשקיע , מבחינה כספית אני צריך לקבל משהו כמו 3000 - 3500 ש"ח ואני רוצה לקנות את הדברים האלה וגם להשאר בגבולות אז בעקרון מה שאני צריך שהכי חשוב זה כרטיס מסך הכי איכותי בשביל הכסף שלו וספק כוח שמתאים לו וכמה זה עולה יחדיו , תנו לי את האופציות גם אם זה יותר מ3500 , כי אני אדע אם פשוט למכור מחשב אחד יותר כדי שיהיה לי יותר תקצי…
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה ההבדלים בין כל החברות שמייצרות כרטיסי מסך למעבדים גרפיים מסוימים כמו כמו 4850HD או נניח לדוגמא 9800GT וכו' נניח, ה4850 של גאיינוורד מול ה4850 של סאפיר, אם המעבד הגרפי הוא בדיוק אותו מעבד, על מה אני משלם יותר (בהנחה שהקירור הוא אותו קירור והחיבורים נשארים סטנדרטיים 2 חיבורי DVI וחיבור S-VIDEO) ? האם שווה להשקיע את הסכום הנוסף (לפעמים 100-150 שקלים יותר) ולרכוש כרטיס של חברה יותר "נחשבת" כמו אסוס ? אני לא מדבר על ביצועים אגב כי זה ברור שכולם זהים (תקנו אותי אם לא) אלא אני מדבר על איכות הכרטיס והסיכוי לתקלות. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אז מה דעתכם על המסך הבא? מישהו עבד איתו? מריחות?......... http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1720BL&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=23# אני כנראה אוכל להשיג אותו ב 2300 שקל. שווה? (נא לא להתייחס למסכים לא דקים, אני יודע שעדיף אם יש מקום בשבילם). עריכה: אין לו מחבר DV, רק 15 פינים. האם זה משמעותי בכלל? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ערב טוב! לפני איסזה יומיים התקנתי דרייברים אומגה אחרי מחקתי ושמתי את הכי חדשים של NVIDIA מפה התחילה הבעיה.. כאשר אני נכנס אני לוחץ מקש ימני על קובץ כלשהו המסך מתכבה ונדלק תוך איזה שניה.. הסרטים לא עובדים (אולי בעיות קודק אני יבדוק ויחזיר תשובה) אני מפחד שקרה משהו לכרטיס בגלל ההאומגה הזה למרות שמשחק 2004UT עבד יפה על הגדרות גבוהות (עם הדרייבירים של נוידיה) ולא עשה בעיות... מקווה שזה בעיה קלה ולא רצינית.. תודה רבה :xyxthumbs: עדכון: רק שאני מתקין דרייבר מסוים זה עושה לי תבעיה הזאת בלי דרייבר בכלל אין את הבעיה
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
http://img.sharepixon.net/images/wgw.png לא מובן למה רוחב כרטיס מסך תמיד מתמלא לי ומראה בין 60%- 80% כאשר הזכרון שלוקח כרטיס המסך אפסי ה-GPU ברמה של 10%-15% מה לוקח את רוחב הפס בכרטיס מסך ?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
הכרטיס מסך הוא 5850 אקסטרים של ספייר והבעיה היא שלפעמים כל התמונה במסך קופצת לשנייה שמאלה וחוזרת, ניסיתי להחליף דרייבר וזה אל עזר, הכרטיס מסך עבר OC +הוספת מתח(אבל זה קרה גם לפני הOC) , זה לא ממש מפריעה לי (כי זה קורה פעם פעמיים ביום לא יותר) אבל השאלה שלי היא אם הבעיה הזאת +OC +הוספת מתח יכולה לגרום נזק לכרטיס או לקיצור חייו ? ואם יש דרך לסדר את הבעיה ללא מימוש אחריות(בעיקר בגלל שכנראה לא יביאו לי אחריות אחרי הOC)
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כרטיס 8600GT של GIGABYTE עם 512 DDR2 לבין כרטיס של ATI X2600PRO שניהם באותו המחיר הצרכים שלי הם משחקים ועבודה שוטפת{אנטרנט אופיס} מה עדיף? בבנצ'מארק של toms hardware דווקא הATI הראה ביצועים טובים יותר מה אתם אומרים? דחוף
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך. הוא גורם לכך שהמחשב נדלק רק במצב שכיבה ולא בעמידה. במעבדה המליצו לי להחליף את כרטיס המסך. אבל בזמנו שקניתי אותו (לפני קרוב ל-4 שנים)השקעתי הרבה בשביל כרטיס המסך שהיה בטופ אז. GeForce 8800 GTX איזה כרטיס מסך היום נותן ביצועים דומים ויעלה לי הכי זול שאתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע את המסך הזה... (הגיע מאייבורי - ימח שמם) ואני קונה מפרט עם X800XL (יש דיון על הקנייה) ובכלל מחשב חזק.. AMD 3200 זכרון לOC לוח DFI וHD של SEAGATE... לדעתכם המסך שווה משהו ? או שהוא דורש החלפה מיידית... אם כן אז לאיזה מסך להחליף ? בכמה שיותר זול כי המחשב כבר לוקח את כל התקציב ואפילו 100-200 ש"ח יותר :\
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך שהכרטיס יספיק עד לטווח של שנה וחצי במשחקים כבדים ברמה בינונית זהו
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני ראוה נוראה כהה במסך בזמן משחקים והבהירות מכוונת על 100 המסך מחובר בחיבור דיגיטלי איך אני מסדר שהמשחקים יראו קצת יותר בהירים (ולא זה לא בגלל שאני מסתכל מהצד או משהו)
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://ckturbo128.proboards4.com/index.cgi?board=computerhardware&action=display&thread=1138544120 עדיף ה 7800GS במיוחד אחרי OC !
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי הכרטיס מסך HD7870 Saphire אני מחפש אתר שיש בהם דרייברים אמינים וטובים לכרטיסי ראדיון.. אני זוכר בזמנו של כרטיסמסך שהיה לי- Radeon 9600XT- היה אתר מיוחד לדרייברים יותר אפקטייבים.. או שהיום זה כבר לא משנה מאיפה להשיג דרייבר? דבר שני חשבתי לרכוש תכרטיס הזה : Radeon R9 280X שווה לבזבז עליו כסף? הוא יתן לי תמורה? או שאין ממש צורך ואפשר להשאר עם הכרטיס הנוכחי שלי לעוד איזה שנה וחצי? המעבד שלי: I5 -3550 3.3GHZ 8GBRAM אני יקבל צוואר בקבוק אם אני יחבר למחשב שלי תR9 280x? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אם אתם יכולים לפרט ולתת לי מבחני ביצועים אז אני מאוד ישמח תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-