כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי אך אני יודע שלא אוכל לקנות את החדש ביותר כי המחשב שלי כנראה לא מספיק חזק בשבילו. המעבד שלי הוא: core 2 duo E4500 2.20GHz זיכרון: 2GB לוח אם: ASUS P5GC-MX וכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 8500GT. אני מעוניין בכרטיס מסך הכי חזק שאוכל לשים במחשב בתקציב של עד 600-650 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי GF2 ממש ישן עם 32MB (שתאמת מחזיק לי דווקא בינתיים ממש יפה) והשבוע הרצתי HWINFO ולמרבה הפתעתי שמתי לב שכתוב שהוא 128ביט! אני לא יודע אם זה מקובל בדרך כלל בכרטיסים האלה או לא, אבל אני מניח שלא כי יש מספיק כרטיסים שהם דיי חדשים ותומכים DX9 ויש להם רק 64 ביט, אז השאלה שלי בעצם זה אם זה אפשרי? אם זה נורמלי או שהכרטיס שלי קצת יותר טוב מבדרך כלל? ובמה זה יכול להתבאות ההבדל הזה בין כרטיסים אחרים? עוד שאלה, כרטיסי GF4 הם גם 128ביט? אגב המהירויות קצת גבוהות מGF2 רגיל כי קצת המהרתי אותו לא משהו רציני הוא ממש לא סוחב יותר מזה. תודה על התשובות וצירפתי תמונה
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ישלי שתי כרטיסי מסך shappire 6850 ובמשחק קרייסיס 3 ישלי FPS טוב אבך הבעיה שנגיד ישלי 60 FPS פתאום זה נתקע לשניה וחוזר ל60 ואז נתקע וחוזר ל60 לא משנה אם אני עושה על LOW או על HIGH או על רזולוציה נמוכה או גבוה אני יכול להגיע ל100 FPS ועדיין יהיה תתקיעה המעצבנת הזאת למה??? בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי הנ"ל: 1.האם יש מסך LCD עם 180 מעלות צפייה למחשב ואם כן מהיא הרמת ניגודיות שלו או מה המסך עם השילוב הכי גבוה? 2.אני צריך מסך זול מאוד כמה שאפשר ב- LCD מדובר על 17 אולי 15" תלוי במחירים 3.האם כרטיס של AGP יכול לרוץ על PCIE? 4.איזה כרטיס הכי טוב כרגע בתחום המחירים הבנוני(1200~ 1300 שקל אולי טיפה יותר) ל- PCIE ? 5.איזה כרטיס מסך של AGP8 יש כרגע במחיר הכי זול שראיתם ללא דרישת ביצועים מעל אפליקציות של OFFICE ואולי ICYTOWER או וכדומה? תודה מראש על כל עזרה שתוכלו לתת Amos.G
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. לאחר פרמוט המחשב והתקנה נקייה של WIN7 64Bit. התקנתי דרייברים של לוח האם. הורדתי מהאתר של Nvidia דרייבר עדכני לGTX560. התקנתי אותו והכל היה בסדר, אחרי עדכונים של מערכת ההפעלה, המחשב עושה Starting Windows ונכנס למסך שחור. אין תצוגה. המחשב עולה ב-SM ורק כשאני מסיר את הדרייבר של כרטיס המסך, המחשב מוכן לעלות. ניסיתי להתקין שוב, ושוב הוא נכנס למסך שחור. מה הפיתרון לזה?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה עם חיבור S-VIDEO,לא רשום אם זה IN או OUT,איך אני יכול לדעת? או האם יש סיכוי שזה יכול לתפקד גם בתור IN וגם בתור OUT?
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שלי (radeon hd 5770) המפרט שלי כרגע: AMD phenom 2 x4 955 3.3ghz לא זוכר את הלוח אם שלי אבל זה של gigabyte זה כל מה שאני זוכר 4 gb זיכרון kingston 1.5 t הארד דיסק radeon hd 5770 1gb PCIe המחשב בן שנתיים וחודש. השדרוג הוא למשחקים סרטים וכו'. עד לפני כחודש וחצי כל המשחקים החדשים היו רצים לי בצורה יחסית חלקה על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של 1920x1080 עכשיו עם המשחקים החדשים מרגיש לי כאילו המחשב לא סוחב כל כך טוב וברצוני לשדרג את הכרטיס מסך, יש המלצות? כסף לשדרוג: 1500 ש"ח, יש אפשרות לחריגה של מאתיים שקל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
רציתי לדעת חבר שלי קונה כרטיס ויש לו יציאה של AGP 8X רציתי לדעת אם זה יעבוד טוב עם הכרטיס X850 XT PE
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום....
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם כל כרטיסי המסך המתקדמים הם עם מאוורר? מה ההבדל בין כאלו עם מאוורר וכאלו בלי?
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
אני חכיתי ליציאת גירסת ה AGP של ה 6600 GT לשוק ועכשין אני תוהה אם זה תומך גם ב AGP x4 כי הלוח אם שלי לא תומך ה PCI-E או ב AGP X8
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
זה כרטיס שמיועד למשחקים אבל אני צריך שזה יהיה כרטיס בינוני ביותר,לא משהו חזק כי גם ככה המחשב לא חזק. תודה רבה למי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הנה המערכת שלי : e8500 ep45-ds3r hd4850 4gb ocz cl4 500w coolermaster עכשיו אני יכול להשיג עוד HD4850 והשאלה שלי האם זה יתן לי כפול בביצויים וזה יהיה מורגש במשחקים ו.... והאם זה משתלם?? תודה לעוזרים !!
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים ביצעתי פורמט ולאחריו התקנתי מחדש את הווינדוס {xp pro{ ואחרי זה היה לי בעיה אם הdirect 3d ולכן המון משחקים לא עולים לי אני התקנתי את הדרייבר של המסך ואת directx 9.0c כאשר נכנסתי לdxdiag הוא מבצע בדיקה ואז מציין שהיתה לי בעיה בהפעלה קודמת של direct 3d ושואל אם אני רוצה לדלג על ההפעלה שלו או לא כאשר אני לוחץ לא המחשב אינו מגיב :'( ???
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ואם אפשר גם קצת פירוט על הכרטיס של הGEFORCE כי בחיים לא שמעתי עליו כלומר ידעתי שיש 6800 ואז יצא ישר 7600 אף פעם לא שמעתי שיצא 7300 ואני צריך את הכרטיס בשביל משחקים כי התקציב שלי נמוך יחסית כלומר 300-400 ש'ח וגם איזה כרטיס של RADEON מקביל ל-7300GEFORCE למשל יש את ה-7950GEFORCE שמקביל נראה לי ל-1850שלRADEON וגם אני צריך עוד סטיק של 512RAM ואל פסק אז אולי אתם מכירים איזה חנות שתקמבן לי את כול אלה כלומר כרטיס מסך RAM ואל פסק במחיר של עד900ש'ח זה יהיה אחלה ודרך הגב יש לי PCI EXPREES תודה רבה למי שיעזור ולמי שניסה
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום ! רציתי לדעת כמה זה אומר anti aliasing בהגדרות תצוגה של משחקים? יש אפשרות לבחור בהגדרה זו ב-x2 x4 או x8. מה זה אומר המהירויות האלה?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך עד 900 ש"ח שהוא לא HD6870 חוץ מהדגם הזה לשם משחקים וסרטי HD. משחקים כגון SC2 BF3 על רזולוציה 1900X1200 על הגדרות בינוניות פלוס.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5472 משהו פה מוזר לי במחיר הזה, כולה 400 שקל הבדל בין הפרו 128MB מישהו יכול לומר לי מה זה? אול זו טעות הדפסה?
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
פעם ראשונה פה כך ששלום מפרט :I7 950 לוח אם- gigabyte ud3r וכרטיס מסך ישן sapphire toxic hd4870 1g gddr5 התקציב סביבות 2000 ש"ח מתלבט בין 6970 ל-580 , או שאולי כדאי לחכות עוד חודש וחצי לסדרה החדשה של ati 7970 ? ראיתי כמה וכמה כרטיסים : http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3865#ov http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH6970_DCII2DI4S2GD5/ http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX580_DCII2DIS1536MD5/ http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3830#ov ועוד שאלה על הדרך , בדגם האחרון GV-N580SO-15I אין יציאה של hdmi אלה של מיני hdmi האם זה משפיע ויש הבדל עם כרטיס מסך שיש לו יציאת hdmi 1.4a ? תודות רבות מראש לעוני…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מת כבר לקנות מחשב וחשוב לי מאוד לדעת אם זה נכון, כי פשוט כל חנות מחשבים אומרת שלא, אבל יש כאלה שאומרים שכן. ואני מאמין שפה אני אקבל את התשובה הנכונה...
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
1. בCCC יש הגדרות של ה3D, איך זה משפיע במשחקים או סרטים אם אני נוגע בזה והאם בשימוש בסיסי כמו גלישה או תוכנות שונות זה משפיע ? הכרטיס שלי זה 4870 512MB 2. מה זה הLCD אוברדרייב ? איך זה משפיע על המסך ? 3. נניח ואני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה תומכת HD, האם אני צריך לגעת במשהו ב HDTV SUPPORT ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-