כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס טלויזיה הזה (האפשרות היחידה של KSP) ורציתי לדעת כמה דברים עליו - א- אפשר לראות איתו טלויזיה דרך אות דיגיטלית? (YES) ב- אפשר להמיר בו קלטות אנלוגיות שצולמו במצלמת וידאו לקבצים? ג- איך האיכות בזמן הצפייה בטלויזיה? אפשר לראות טלויזיה ברזולוציה טובה על מסך מלא עם תומה חדה?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש על שני כרטיסי מסך GAINWARD GTX 285 2GB ולוח אם של INTEL DX58SO עם BIOS מעודכן לגירסה האחרונה(ככה קיבלתי את זה) קיבלתי לפני כמה ימים את הSLI שהזמנתי חברתי אותו ובדקתי שהוא מחובר כמו שצריך ולא רופף או משהו הפעלתי את המחשב הוא עלה ואז מיד הלכתי לCONTROL PANEL של הדרייבר ולא ראיתי שמה שום אפשרות לSLI הלכתי לSET PHYSX CONFIGURATION שהיה אמור להשתנות לSLI AND PHYSX SETTINGS או משהו כזה ופשוט לא היה את זה שמה הכל נשאר כמו שהיה הלכתי לDEVICE MANAGER לוודא שאכן אני רואה את שני הכרטיסים ושנייהם נמצאים שמה אה ודרך אגב יש לי XP SP3 אים זה משנה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כותרת... יש הבדל גדול בין הביצועים? תודה. אני רוצה לדעת אם שווה לי להשקיע ב6800GS במקום 6600GT
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בעל המפרט הבא (נקנה לפני כשנתיים וחצי): מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor AM2 4800+ BOX לוח אם: ASUS M2A-VM זיכרון: OCZ2P800R22GK OCZ PC2-6400 R2 1024MB PLAT XTC*2 כרגע אני משתמש בכרטיס מסך שבא עם הלוח אם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ש: 1.יתאים למחשב הזה (כלומר ללוח אם). 2.יאפשר לי להריץ את Modern warfare 2 על ההגדרות הגראפיות הכי טובות. מה הכרטיס מסך הכי זול שאני יכול לקנות שיענה על שתי הדרישות הנ"ל? לחבר שלי יש מחשב זהה, רק שהוא הוסיף בזמנו כרטיס מסך radeon 4850hd, שאכן מקיים את שני התנאים שרשמתי. הבעיה היא שהבנתי שלא מוכרים אותו יותר, ובכל מקרה, אם יש משהו יותר זול שעונה לדרישות שלי אז זה עדיף. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ישנם דרייברים של אנווידיה שהם חדשים יותר מהפורסוויר 71.24? כי הדרייבר הזה עושה לי בעיות עם הנסיך הפרסי החדש.
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, בקשה לעזרה... בניתי מחשב חדש סביב QX9770 ושני כרטיסי HD4870 של Palit. ;D כשאני מריץ 3DMark06 על כרטיס אחד, אין כל בעיה, אני מקבל תוצאות סביב ה-15000 והכול טוב. כשאני מחבר את שניהם, ומריץ, אז המבחן הראשון Proxycon רץ יפה, שום בעיות (סביב 130 פריימים במקסימום), כשהתוכנה עוברת למבחן השני - Firefly Forest, אני מקבל מסך שחור ולאחרי מספר שניות פריים אחד תקוע לשנייה או שתיים, שוב מסך שחור, שוב פריים וחוזר חלילה. ניסיתי להוריד מהירויות של הכרטיסים הרבה מתחת למהירות סטוק, הורדתי מהירות מעבד, הורדתי מהירות זיכרון, החלפתי ספק כוח, ממש הקפאתי את החדר ל16 מעלות והוספתי מאוורים, עדכנתי דרייברים, התקנתי hotfix, בקיצור - ניסיתי הכל ואני אובד עצות... ניסיתי לחקור באינטרנט ולא הג…
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=2484 חבר שלי קונה מהם מחשב חדש ואין להם את ה 5900XT (נשאר רק של INNOVISION) ואמרו שזה לא מומלץ אז הוא לקח 9600XT 256M כמו שלי ויש כאן את האולטימייט הזה הוא שווה יותר?
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מ400 שקל עד 450, לא יותר למשחקים בינוניים.. רצוי שיהיה 256 מגה. (לא צריך כרטיסים בעלי 512..) 128 ביט אני מניח (שיכנס בתקציב הזה.. אם יהיה אפשר שיהיה 256 ביט זה יהיה מצוין) איך הgt9600 ? תודה
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
העניין הוא שאני מתכנן לקנות כרטיס מסך (AGP).. ואני רוצה לדעת אם הדבר היחיד שמשפיע על התאימות שלו למחשב זה החיבור...(AGP/PCI-E) אני מפחד לקנות את הכרטיס ואז בסוף, הוא לא יעבוד לי על המחשב מסיבה כלשהי... בכל מקרה אני רוצה לקנות את הכרטיס X800GTO הזה- http://www.isracomp.com/define.asp?idd=3491 ויש לי את הלוח אם הזה: קישור לאתר של היצרן:http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SG800.htm השאלה שלי היא אם הכרטיס יעבוד כמו שצריך<? תודה 8)
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מדגם 8800gt ועכשיו יש לי אפשרות לקנות עוד כרטיס מסך שיעבד בתצורה של *8 (sli) או להוסיף עוד מאתים שקל יותר ולקבל את ה260gt ועוד שאלה אפשר לעשות sli עם 8800gt ועם 9800gt עם אותו זיכרון?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
המחשב שלי עכשיו ככה: 350W GENERIC FX 5200 P4 2.8 GHZ 2 DVD DRIVES MSI NEO-2 865P ואני רוצה לשדרג כרטיס מסך: יש לי רק 2 אפשרויות שהן 6800NU וX1600PRO אבל אני לא רוצה להחליף ספק כוח (דרך אגב החברה של הספק כוח היא EVERPOWER אבל אני כמעט בטוח שזה ג'נרי) אז איזה כרטיס יהיה האפשרות הכי טובה בלי להחליף ספר כוח? כי אני לא רוצה להוציא על זה כסף
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
עד היום המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה בכרגע מסך ישן יותר באמצעות S-VIDEO וחיבור בננה לסאונד מיציאת הסאונד במחשב.. עכשיו אחרי שעברתי לATI 5850 ולא הייתה לי יותר האופציה של הS-VIDEO אני מקבל בימים הקרובים טלויזיה חדשה FULL HD ואני כמובן ירצה לחבר שוב למחשב.. השאלה אם באמצעות חיבור הHDMI אני גם יקבל סאונד? אם לא אני בבעיה קצת..
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית מצטרפת אל אסוס והופכת לאחד מהבודדות שמתכננות להציע לנו כרטיסי Radeon RX 6800 ו-Radeon RX 6800 XT שמבוססים על עיצוב ייחודי ובלעדי במקום זה שהגתה AMD עצמהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני בתהליך של הרכבת מפרט למחשב חדש (הוא יהיה מבוסס כנראה על מעבד E8400 ו-4 ג'יגה זכרון) והגעתי לשלב כרטיס המסך. המחשב יהיה בין היתר למשחקים כך שאני צריך כרטיס מסך טוב אבל העניין הוא שיש לי מסך ישן יחסית (17 אינטש - LG1720P) שאני מתכוון להחליף אבל עדיין לא יודע מתי וברזולוציות שהמסך יאפשר (1280 על 1024 לכל היותר). ברור לי שאין טעם לשים כרטיס high end עם מסך כזה וכשיגיע הרגע להחליף מסך אז אני אוכל גם להחליף כרטיס למשהו שיהיה טוב באותו זמן. על איזה כרטיסים אתם ממליצים להסתכל שלא יהיו אובר-קיל על המסך הישן אבל עדיין יתנו ביצועים טובים במשחקים היום? מבחינת תקציב: אין לי הגבלה בכלל אבל הרעיון פה הוא לא לבזבז כסף על מוצר שלא יתן לי יתרונות וצוואר הבקבוק יהיה במסך עצמו. תו…
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אז ככה הסתכלתי קצת על כרטיסי מסך וראיתי כרטים שעולה 27K!!! אז אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה עולה ככה מה מיוחד בזה אז תודה. http://tms.co.il/product/2464
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
האם כבר דווח על יציאת כרטיסים עתידיים ותאריכים ???
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מי אמר שהגרסא הזאת נפתחת לX850XT? לפי מה שבדקתי באינטרנט לא ראיתי בשום מקום שגירסת הFIREBLADE נפתחת אלא גרסת הLIMITED שנקראת גם X800GTO2,מה שטוב בגירסת הFIREBLADE הוא זה שהוא מגיע עם זיכרון 1.6ns. אפילו באתר של SAPPHIRE מצוין שיש 4 גירסאות לכרטיס, האחד זה הגירסא הרגילה http://www.sapphiretech.com/gallery/img/106/X800GTO_PCIE_256.jpg גירסת הULTIMATE שמגיעה עם קירור פסיבי http://www.sapphiretech.com/gallery/img/107/X800GTO_ultimate.jpg גירסת הFIREBLADE שמגיעה עם זכרון 1.6ns http://www.sapphiretech.com/gallery/img/108/X800GTO_fireblade_256.jpg וגירסת הLIMITED-GTO2 שיכולה להפתח לX850XT http://www.sapphiretech.com/gallery/img/109/X800GTO2_PCIE_256.jpg http://www.sapphiretech.…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שזה לא מומלץ, אבל המחשב ישן ואני לא רוצה להשקיע בספק. השאלה היא עד כמה זה מסוכן למערכת ? (אם זה ממש מסוכן אני פשוט אתפשר על GT520) על הספק כתוב: Voltage: 3.3V+ 25A 12V+ 16A 12V- 1A Current: 5V+ 40A 5Vsb+ 3A תודה רבה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואין לי מושג איזה גרסא של הכרטיס הזה לבחור. זה המפרט: 1 x Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM AM244DCT ¤430 1 x Gigabyte GA-M61PM-S2 AM2 GM61PMS2RH ¤367 1 x Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤250 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS 379¤ אלה כמה גרסאות של הכרטיס מIQPC (שנראה שאצלהם המחיר הכי זול, לפחות לכרטיס הזה) PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 1407 GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT 1422 BFG PCI-EX GeForce 8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL 1419 PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 DUAL DVI Retail SONIC OC 1452
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מתכנן קניית מסך LCD בקרוב.(זה יהיה DELL 2007WFP או VP930) האם הכרטיס יתמוך ברזולוציה הטבעית של המסך .האם המשחקים כמו QUEKE 4 או FIFA 2008 יעבדו חלק? תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכם, בעזרתכם הנדיבה קניתי את ה-Gigabyte Nvidia Geforce 9600Gt, כרטיס מסך מצויין לכל הדעות. אבל יש בעיה קטנה, ברגע שאני מפעיל את המחשב, אני מקבל את ההודעה הבאה, והכרטיס מתחיל לעבוד בעוצמה קטנה מאוד (פחות משליש מעוצמתו המקורית, לפי דעתי) - למרות שהספק שלי בעיקרון אמור להתמודד עם הכרטיס - http://img514.imageshack.us/img514/9790/21532626006.jpg חרשתי על האינטרנט וגיליתי שאני אמור לעדכן את ה-BIOS שלי (אני יודע שזה מסוכן, אבל אני נואש), לכן פניתי אליכם, כדי לקבל סקנד אופיניון. האם תוכלו לעזור לי? לוח אם - GA-EG45M-DS2H מעבד - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz מסך - LG W2271TC (למקרה שזה יעזור)
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לא זוכר מאיזה גרסה אבל ממתי שהוא ATI מפרסמים באתר שלהם רק את הדרייבר עצמו בלי הפאנל שליטה (שוב יש את ה-CCC אבל אני לא מעוניין להתקין אותו) הכוונה שלי היא שהולכים ל Desktop -> properties ->settings -> Advanced צריכים להופיע יותר מ-5 טאבים איך אני מוסיף את זה ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע החלפתי את כרטיס המסך שלי לכרטיס 7900GT של חברת NVIDIA לאחר שהייתי במשך שנים עם כרטיס Radeon 7500 של ATI. במשך כל אותה תקופה השתמשתי ב TVOUT של הכרטיס ללא שום בעיה מיוחדת. לאחר ההחלפה באתי להגדיר את ה TVOUT בכרטיס החדש ואני לא מצליח לקבל שום סוג של תמונה על גבי מסך הטלווזיה, כלומר חושך, או סוג של שלג על גבי המסך. הכבל הינו בדיוק אותו כבל שהשתמשתי בו בכרטיס הקודם, ושתי היציאות הינן בעלות S-VIDEO. ברשותי מחשב נוסף עם כרטיס 5200FX של NVIDIA וגם אצלו לא הצלחתי לראות דבר על הטלווזיה. כמו כן ניסיתי להחליף טלווזיה (בדקתי על שתי טלווזיות שונות). ניסיתי לעשות דרך הדרייבר FORCE CONNECT אך ללא הועיל. אני חושד בכבל, אבל בגלל שזה כבל שעבד לי מצויין עד עכשיו עם הכרט…
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, נשרף לי 9800GT ובשל כך חזרתי לכרטיס הקודם 7800GT שכיום לא מהווה אופציה למשחקים. אני מחפש כרטיס מסך עד 500 ש"ח בכדי שאוכל להריץ משחקים על 1680*1050. משחקים לדוגמא: COD, Guild Wars 2 ושאר AAA. אשמח לחנות שידועה באמינות שלה על מנת שלא יהיו בעיות עם אחריות, כמו כן אני מעדיף אחריות של 3 שנים. 9800GT שלי נשרף חצי שנה לאחר שנגמרה לו האחריות (של 3 שנים :-[ ) אני מוכן למתוח מעט את התקציב אם זה יהיה משמעותי. מפרט שלי: GA-785GT-UD3H AMD X4 630 4GM RAM Corsair 550W תודה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אתמול שיחקתי CALL OF DUTY 5 ולפתע המחשב קרס לי, הפעלתי את המחשב מחדש ולא קרה שום דבר מיוחד כל שאר המשחקים עבדו כרגיל היום, שוב בזמן ששיחקתי CALL OF DUTY 5 קרס לי המחשב ( לא יודע אם זה המחשב או המשחק, מה שקרה זה שפשוט התמונה קופאת, ושום דבר לא מגיב) אחרי הקריסה, הלכתי לשחק קצת CALL OF DUTY 2 והמשחק זז בצורה ממש מגעילה אני לא יודע איך להסביר את זה, זה פשוט זז כאילו יש לי 30 FPS אבל בדקתי ויש לי 400 FPS דרך אגב, אותה בעיה קרתה לי בעבר לאחר שהתקנתי את הדרייבר הבטא החדש 182 הצלחתי לסדר את זה בכך שהתקנתי מחדש את הדרייבר 181 אם מישהו יודע מה הבעיה ? דרך אגב, המסך שלי הוא בדוק מגיע ל75MHZ וגם תמיד שיחקתי במשחקים על 75MHZ , אבל עכשיו המקסימום של המסך הוא 60MHZ, גם במשחקים וג…
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-