עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם שלושת הנ"ל הם כרטיסים נפרדים ? האם יש כרטיסים שמאחדים חלק מהם, או את כולם לכרטיס אחד ?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  2. Started by GrandMaster,

אהלן יש לי 512 מ"ב ראם ופנטיום 4 2.4 GHZ. בגלל שאני ממש פרנואיד כל יום אני מגלה דבר אחר שאולי יכול להשפיע לרעה על המחשב שלי.. הזמנתי כרטיס מסך 6600GT של ELSA בדיוק אתמול. הספק שלי הוא זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_100&products_id=3137 (רשום שהיצרן הוא Generic) עכשיו, האם זה מספיק בשביל המחשב? האם לא צריך לצפות לבעיות ממשיות (קריסה או משהו בסגנון)? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by idan100,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שמחירו לא יעלה על אלף ש"ח, שיתאים ללוח אם מסוג Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ולספק כח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V. אנא נסו להציע לי את כרטיס המסך הטוב ביותר בהתאם לנתונים הללו. תודה רבה

4. שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים על הגדרות נמוכות או בינוניות (למשל את witcher 2), במחיר של עד 300 ש"ח. המפרט שלי: DualCore AMD Athlon II X2 245, 2900 MHz Gigabyte GA-MA78GM-UD2H 2GB DDR2 800 ספק: SeaSonic SS-350ET 350Watt ראיתי המלצות על GT240 DDR5. האם זה כרטיס שיכול להתאים לי? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  5. מחשב יש. מעבד e5200, זכרון 2 מגה. תקציב סטודנטיאלי בתמיכת הורים. תודה אבא צביקה

6. Started by RayZ,

אני לא אוכל ממש להסביר במילים, רק תוכלו לראות בתמונה למה אני מתכוון ובדיוק. זה אמור ליהיות ככה? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

מה יותר טוב במהירות?..מה יותר טוב בפילטרים....ועד כמה זה באמת משנה ברזולוציה של 1024*1280?... מה המהירות שעון?...איזה תזמוני זיכורון...ואת כל הפרטים הישבשים...

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  8. היי, יש לי בעיה: לפעמים, אחרי 15-20 דקות של משחק פיפא 11, המשחק קורס (לא תמיד זה קורה). בבדיקה עם תוכנת EVEREST מתברר שהGPU אצלי מגיע לטמפרטורה של 70 מעלות, והHD ל40. האם זו הסיבה שהמשחק קורס? התחממות יתר של כרטיס מסך? אם זה עוזר, זה מפרט המחשב שלי: Motherboard - INTEL P55WB Cpu - CORE I5 760 Memory - KINGSTON KVR1333D3N9 4GB Video Card - GIGABYTE GEFORCE GTS450 1GB DDR5 Case - COMPUCASW 6k31 PSU - Hec 500W אגב לא יודע אם זה קריטי, אבל שימו לב שהמארז שלי זה מיקרו ATX (ממש קטן ורוב החומרה דחוסה שם) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. אוקיי, סוף כל סוף קניתי את הכרטיס: Leadtek GF4Ti 4200 64MB ... מחר/מחרתיים אני אמור לקבל אותו, ואני תמיד אוהב, כמו שאומרים; להקדים תרופה למכה, אז ככה: לפני התקנת הכרטיס: האם יש צורך להסיר את הדרייברים הקודמים? אם כן איך?: א) הוספה הסרה או ב) הסרת הדרייבר דרך Device Manager ההתקנה: שלבי ההתקנה הם ( תקנו אותי אם אני טועה): א) כיבוי המחשב. ב) פתחית המארז, הוצאת הכרטיס הישן. ג) חיבור הכרטיס השני. ד) סגירת המארז והדלקת המחשב. שכחתי משהו? אחרי ההתקנה: אילו דרייברים כדאי לי להתקין? א) 40.72? ב) הוא להתחיל בכלל עם הדרייברים של leadtek ( שבאים עם הכרטיס... )? יש לי WINXP PRO... אשמח אם תוכלו לענות על מירב השאלות, תודה רבה רבה! :-*

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את הכרטיס gforce 6200 turbo cache ואני רוצה לקנות משהו יותר טוב עד 100 שקל אפילו משומש עם 256 mb בבקשה תעזרו לי..!

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by aviad1989,

היי!!! אני חדש!!! רציתי לשאול דבר אחד! הכרטיס מסך שלי עושה בעיות ואני רוצה להחליף אותו לא משהו יקר מדי ולא משהו זול מדי! איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by moshiko211,

איך ה6600gt של msi?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  13. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Inndo3D Geforce 6600 (בבקשה על תגיבו בתגובות כמו "למה קנית inno3d?" "זה חרא של חברה" וכו') עכשיו יש לי חשש שהוא מתחמם יותר מידי איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו ומה הטמפרטורה המוממלצת לליבה הזאתי? (גם במנוחה וגם במאמץ) תודה רבה לכולם!

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  14. Started by yotam_10,

איזה כרטיס מסך טוב יותר x600pro או x600xt.

15. Started by dufrain,

מציעים לי אחד משני הכרטיסים הבאים . מה עדיף ????? Geforce FX6200 256MB TURBO Cache BULK ATI RADEON X300SE 256 mb PCIEX HYPER MEMORY צירפתי את מיפרט המחשב המלא

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by KoDkOd,

שלום,אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עקב מחסור בביצועים מהכרטיס שלי [geforce 2 mx 400] רציתי המלצות לכרטיס בתום כספי של 600-1000 ש"ח תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Bar1234,

הכרטיס מסך שלי הוא: SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL ואני פותח לו צינורות עיבוד ועושה לו OC מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by simla101,

אוקי יש לי בעיה מאוד מוזרה... יש לי GF6800NU של לידטק... בהתחלה הכרטיס התחיל לעשות קולות כל פעם שגללתי למטה (כן הכרטיס עצמו...הקולות באים מהליבה...לא יודע לתאר אותם...מאין כאילו מכות חשמל קטנות) עכשיו שיחקתי HL2 וגם...כל פעם שהכרטיס היה צריך לרנדר משהו הכרטיס החל להשמיע צלילים כן בדקתי מליון פעם אם זה מהכרטיס ומאיפה בכרטיס זה בא וזה בא ממתחת להיטסינק...עכשיו זה לא יכול להיות מאוורר כי העלתי אותו למלא הכוח והוא לא עושה שום קולות הכרטיס מוציא תוצאה הגיונית לחלוטין ב3DMARK ככה שאני לא חושב שיש לו בעיה (אולי יש ואני סתם לא מודע...איך אפשר לבדוק עוד?) בכולופן...מישו מכיר ת'בעיה? מה ניתן לעשות? זה פשוט מציק נורא ואני משתדל לא לגלול אגב...זה קורה רק כשאני גולל למטה למעלה …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by mushee,

אני מעוניין להחליף את לוח האם שלי msi 865pe-neo3 ללוח אם אחר שיתמוך ב pci expressx16 אבל מבלי להחליף את המעבד, האם זה אפשרי? ואם כן, אם תוכלו לתת לי לינקים ללוחות אם במחיר של עד 550 ש"ח בכדי שישאר מספיק כסף לקנות כרטיס מסך טוב...גם כאן יש התלבטות בין sapphire x1800xt 256mb לבין leadtek px7900gt 256mb איזה מהם טוב יותר? תודה על העזרה.

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by CZSDF,

היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך: 250GTS. מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM אם צריך עוד משהו תגידו לי. אני מעוניין לקנות את הכרטיס המצויין למעלה, תגידו לי אם הוא מתאים, ואם יש לכם כרטיס מסך יותר טוב להציעה לי במחיר עד 800 ש"ח, אני אשמח לשמוע. (אבל משהו שיתאים למחשב שלי!) תודה מראש (: ^^

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  21. האם אפשר לראות גם טלויזיה דרך הכרטיס מסך הזה ואיך אפשר לנצל זאת אשמח על עזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by sim,

בכרטיסים של nvidia מצוין למה הכוונה האם יש יציאה מהכרטיס למשקפי מציאות מדומה. איך זה עובד. איך משתמשים בעכבר מקלדת וגויסטיק כשיש עליך משקפיי מציאות מדומה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Kfir,

אני הולך להשקיע ברטיס מסך חדש, וצריך עוד קצת דעות בנוגע לזה : צריך את הכרטיס קודם כל לעבודת תלת מימד מקצועית (MAYA), ודבר שני שהוא חשוב ממש ק צ ת פחות זה משחקים. אז השאלה עם להשקיע 4000 שקל בכרטיס תלת מימד מקצועי, או לחכות לFX והוא יכול לתת אותן תוצאות? איך יעבוד כרטיס עבודה מקצועי עם משחקים, מישהו ניסה פעם? (מתכוון גם לAntiAliasing). תודה, כפיר - kfir@jesta.co.il

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by 114508534,

הייי חבר שלי הביא לי את הכרטיס הזה ואין לי מושג מה זה וכאשר חיברתי את זה למחשב אז זה הראה שזה מצא משהו אבל צריך דריבורים בבקשה תעזרו לי כי נראה לי זה כרטיס לעריכת ווידיאו. כתוב על השווים PHILIPS

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by gilboag,

הי אני מרכיב מפרט (לקרוב משפחה בתקציב בינוני - משהו באזור ה 3K שכנראה יהיה מבוסס על 3470 או ה 3570) שעיקר העבודה עליו היא עריכת וידאו , בעיקר בפרמייר ובפינאקל סטודיו , ואני די תקוע על ההחלטה על איזה כרטיס ללכת . מסך יחיד (DELL 2311 קיים) חשבתי על משהו באזור ה GT630 1GB - האם זה הכיוון הנכון ? האם יש יתרון בכרטיסים יותר יקרים וחזקים למחשב כזה ? (אין גיימינג) בחלק מהמקומות ראיתי שגם ה HD4000 ב 3570K (או ה 3770) יהיה מספק לגמרי - האם זה נכון ? אשמח לעזרה כאן

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.