עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by meital878,

היי,  יש לי מחשב עם המפרט הבא (לפחות חלק ממנו, אז תגידו לי אם יש עוד נתונים שאתם צריכים):  ספק כח- A.PFC 3Y 450W fan12 power man inwin לום אם- G41M-E43 DDR3 HDMI MSI מעבד- Intel pentium D.core E6500 2.93GHz 2MB זכרון- H/s value geil 2GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח WD 500GB 32MB c.g SATA2   המאיץ הגרפי הנוכחי שלי מובנה בלוח אם- הוא מסוג intel X4500.   המאיץ הגרפי שלי התקלקל ואני צריכה לקנות אחד חדש. אני מעוניינת להריץ משחקים בצורה מינימלית ( guild wars 2 על הדרישות המינימליות ביותר) והתקציב שלי הוא מקסימום 600 ש"ח (מקסימום!!).  אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך שיתאים למפרט ולצרכים שלי   תודה רבה!!! מיטל.

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by arkadish,

מה עדיף 9600 gt או hd 3870?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by xgamer,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עקב שידרוג המסך שברשותי, היה לי עד עכשיו 17" וקפצתי ל 23". היה לי עד היום כרטיס מסך OB של NVIDIA (7300) אם אני זוכר טוב, הוא דיי הספיק לי למרות שלא הייתי מתנגד ליותר ביצועים. במסך החדש אני עובד ברזולוציה גבוהה יותר, והכרטיס OB כבר לא מספיק. חשבתי על מס' כרטיסי מסך: 4670 4650 9500 9600 כולם באזור חלקם יותר חלקם פחות, מה מהם הכי מומלץ ביחס למחיר/תועלת? תודה רבה. האם אחד מהכרטיסים האלה יספיק לי ע"מ לשחק משחקים כדוגמאת COD, PES, בצורה שבה אראה מספיק טוב? עד היום ה 7300 הספיק לי :]

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by aviel570,

אני צריך כרטיס מסך שיריץ לי GTA IV ועד משחקים כאלה... אני חשבתי על זה כדאי לי לקנות אותו? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713557

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ch561,

מפרט: E4300 זכרון 1G (מתכוון לקנות 1G נוסף). ספק 300W (EZCOOL כרטיס למחשב בשביל ילדים בני 7. כיום הם משחקים משחקים און ליין. ניתן לחרוג קצת אם זה שווה את זה. ושאלה שאני לא יודע היכן לשאול: האם לא עדיף במקום לשפר את המחשב לקנות להם SP2? תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by sagi_gan,

שלום אני מחפש לחבר שלי כרטיס שיחליף את ה-6200tc שלו במשהו עם טיפה יותר שרירים... תקציב 500 שח pci-e תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by DMK,

איזה כרטיס יהיה טוב למערכת הבאה(מחשב ישן) ntel pentium 4 2.4 ghz 512 ram ‎asus mother board 8x האם radeon2600 יהיה טוב?? ואם כן איזה דגם לקחת??

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  8. שלום! נמאס לי מה-MX4000 שלי, גם שכן נהרס לי המאוורר שעליו ולקנות חדש יהיה קצת דבילי. אני מחפש כרטיס זול, כאמור, בין ה-500 ל-700 ש"ח וכרגע מתמקד בעיקר על ה-9600XT. האם מישהו יכול לייעץ בבקשה איזה כדאי? ועוד משהו, ב-KSP ישנו כרטיס שלמראית עין מיוצר כנראה ע"י ATI עצמה, מה שמפליא אותי. הם לא מייצרים כרטיסים, נכון? רק את ה-GPU עצמו! אני טועה? בתודה, שי.

• 55 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by zvika04,

אני משדרג מחשב ביתי המיועד לאופיס, אינטרנט, סרטים וכד' וכן לילד בן 9 המשחק במשחקים קלים. המפרט: מעבד אינטל פנטיום D 805 זכרונות: 512TWINMOS DDR2 533 PC 4300 X 2 לוח אם: GIGABYTE GA-8I945P-G RH (מבוסס ציפסט INTEL כרטיס מסך: PCI EXPRESS X16 מתלבט בין הכרטיסים הבאים: PALIT ATI RAD. 1600 PRO GOLDEN 128 MB DDR3 128 BIT (שנה אחריות) 600 ¤ PALIT ATI RAD. 1600 PRO SUPER 512 MB DDR2 128 BIT (שנה אחריות) 650 ש"ח NIVDIA® GeForce 6600GT GPU 128MB DDR3 128 BIT +VIVO INNOVISIN מחיר 630 ¤ (אחריות שנה) Leadtek WinFast PX7600GS TD256MB DDR2 128 BIT מחיר 640 ש"ח 3שנים אחריות

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  10. כרטיס מסך למשחקי רשת כמו ET ו AA שיריץ נורמלית עם fps טוב מעל 70 על הגדורות גבוהות בינוניות ה9800 פרו שלי מריץ אותם על 100 יציב אז אני מחפש משהו בסגנון שלו אבל בפחות כסף ולא יד שנייה 6800 רגיל 128 מגה 790 שקל 6600 רגיל 256 מגה 495 שקל 9600 פרו 256 מגה 390 שקל 9600 פרו 128 מגה 250 שקל 9600 אקס טי 256 מגה 490 שקל x1600 פרו 256 מגה 730 שקל מה אתם אומרים הכי ביצועים הכי טובים ביחס למחיר ויריץ תמשחקים ככה על 1024x786 בלי פיטלרים high או מדיום על fps יציב וטוב מעל 70 ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by segevon,

כרטיס מסך לחבר בעל מעבד Pantium D 3.4 ו2GB RAM.. לא משחקים כבדים במיוחד.. שיריץ CALL OF DUTY 4 על הכי גבוה שאפשר בתקציב הזה.. תודה... מפרט : Pantium D 3.4 DDRII 2 GB 333Mhz Intel Ati Xpress200 M-Board ספק של 450W (בטח מספק 400 גג)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by דין כהן,

נכרטיס מסך הזה טוב למשחקים חדשים: Gigabyte AMD Radeon HD 6850 OC 1024MB GDDR5

• 45 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by ggg123,

איך הכרטיס מסך PowerColor HD 3850 256MB GDDR3 החדש שיצא היום? טוב יותר מ X1950XT? מ 8800GT? איך הוא מבחינת מידות?< תודה.

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by ggg123,

לאחר שה X1950PRO הלך אחרי 4 שנים בערך, אני מחפש כרטיס חדש. רוב השימוש במחשב זה לאינטרנט ועבודות, אבל מידי פעם משחקים קלים כמו SIMS 3 ו GTA SAN ANDREAS. אין צורך בכרטיס למשחקים חדשים. לדעתי תקציב של 200 ש"ח מספיק בשביל השימושים . חשוב שיהיה מאוורר היטב, ללא בעיות התחממות. ספק- ENERMAX LIBERTY 400W

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by הדוד משה,

ה-8600GT הארכאי שלי החליט לא לתת סיגנל היום. הוא היה מאוד נוח עם צריכת החשמל הנמוכה שלו והקירור הפאסיבי השקט שלו, וזה כנראה מנע ממני להתקין כרטיסים פחות ארכאיים שיש לי פה... ובכל זאת, נראה שהמובנה של הלוח נכנס לפעולה, משמע הכרטיס לא מזוהה כאמצעי פלט למסך, אבל הכרטיס כן מתחיל להתחמם, יעני הוא מחובר. ניתקתיהו וחיברתיהו ללוח חזרה, ובינות פעולה אחת למשנה בדקתי תקינות פיזית של הכרטיס ולא ראיתי משהו חריג. הוא עדיין מאן לעלות. בדקתי כל מיני פתרונות שמצאתי , כמו השרשור הזה כשנמאס לי מלינקים באנגלית שמייאשים אותי באפשרות הסבירה של מות הכרטיס סופית. טרם איפסתי את הביוס, ואני מעדיף שלא לעשות כן, ואף אינני חושב שתהיה בכך תועלת, אך נראה שבמר יאושי אנסה זאת במהרה. אני חושש שזוהי ש…

• 89 תגובות
    • 7.7k צפיות
  16. Started by nbav,

אני מתכנן לקנות מחשב בימים הקרובים כששאלה אחת נותרה פתוחה יכול מאוד להיות שאני לא אשחק במחשב או אשחק מעט האם מומלץ ללכת על מעבד/לוח אם שיש עליו כרטיס מסך מובנה? איזה משחקים הוא יכול להריץ? איזה משחקים כרטיס מסך חלש יחסית מסוגל להריץ? (מבחינת השנת יציאה של המשחק) תודה

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  17. Started by ggg123,

שלום, בעקבות יציאת המשחקים החדשים לאחרונה שלא עובדים כראוי על המחשב שלי, החלטתי לשדרג את המחשב. הדבר הראשון שאני מעוניין לשדרג הוא כרטיס המסך. כיום יש לי כרטיס מסך ATI X1950XT שאת המשחקים החדשים הוא כבר לא מצליח להריץ בצורה חלקה על גרפיקה מקסימלית ורזולוצית מסך רחב 22 אינץ' (1680 על 1050) לכן ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש. כבר הרבה זמן שאני לא בעניינים לגבי דגמים חדשים שיצאו לכן ההמצלה כאן חשובה עבורי. לדעתי אני אשקיע תקציב של 1500 ש"ח מתוך מטרה להשיג כרטיס מסך שיריץ את המשחקים החדשים (שהדרישות שלהם מאוד גבוהות) על גרפיקה מלאה גם בשנים הבאות. אם לדעתכם זה תקציב מוגזם ואפשר להשיג כרטיס מסך שיתן תועלת טובה לתקציב נמוך יותר- אשמח אם תגידו. בקרוב יוצא GTA IV למחשב והדרישה שלי בי…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by fkdskate,

יש לי פנטיום 4 ,1500 מגה הרטז שאלתי היא האם כרטיס חדש וחזק,כגון readon 9600 pro lite יצנל את מלוא כוחותיו ?? ויפעיל כמו שצריך על המחשב שלי ??

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by ITSIK86,

מה הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות ב600 שקל שיהיה AGP תודה מראש

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  20. אוקיי הכרטיס מסך הנוכחי שלי GEFORCE 4-440 MX התקלקל אני חושב.. כי בזמן האחרון במשחקים יש מין הפרעות במסך וכל מיני שטויות ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש.. אני מעוניין בכרטיס זול... בעל ביצועים סבירים העיקר שיהיה טוב מGEFORCE 4-440 MX גג עד 400 ש"ח רצוי שיהיה זול יותר...

21. Started by AKULA,

שלום לכולם ; היום בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס מסך שהזמנתי(הרקולס רדאון 9700),רק מה,היה כנראה איזה בילבול קטן והכרטיס שקיבלתי הוא אותו דגם רק הפרו ;D מה אתם אומרים על המזל שלי?

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  22. שלום. מחפש כרטיס מסך במחיר של 250~300 ש"ח. השימושים: משחקים קלים (FIFA, PRO EVOLUTION וכיו"ב) וכן עיבוד וידאו (חובבני). המעבד שיהיה במערכת, הוא ככל הנראה Q9550, כך שאני מעדיף שהוא יקח על עצמו את רוב העבודה. עוד חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט - כלומר אני מעדיף קירור פסיבי. אשמח לעצות. האם התקציב שלי בכלל רלוונטי?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, מצטער שלא הוספתי תגובה בדיון הקודם... לא מצאתי אותו.. אבא שלי פיקסס לתכנאי את הכרטיס מסך 7300GS Sonic של PALIT שהוא AGP והתכנאי אמר שהוא לא מתאים ללוח-אם. (זה AGP איך זה יכול להיות שזה לא מתאים...?) אז חשבתי כרטיס מסך אחר של פאליט אולי הATi Radeon X800GTO הוא הכרטיס הטוב פה? זכרונות הולך להיות לי 1GB זה כבר לא משנה בקשר לזכרונות.. אבל הכרטיס, הATi Radeon X800GTO יהיה טוב? הוא עדיין מומלץ? הוא עולה 484 ש"ח... יש לי עוד שאלה : האם הכרטיס הזה - http://skypc.co.il/sg_product~27383~8~0.htm הוא הגרסא המומהרת של ה7600GS? אם כן, הוא שווה את מחירו? אני צריך קצת לרדת במחיר, 534 ש"ח זה קצת יותר מדי... כי אני גם קונה זכרונות... נו פשוט תעזרו לי... אם אבא היה מוכן להשקיע 300…

• 11 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by manga05,

היי חברה, תחילה קנינו באייבורי בהמלצת המוכר כרטיס מסך בעל יציאת טלויזיה Innovision 9400GT. דיי בטוח שדובר על SVIDEO, מסתבר שבסוף זה היה HDMI (כאילו למישהו יש טלויזיה לחבר לזה עדיין...) קיצר לא חשוב, טרחנו חזרה והוספנו כסף עבור 9500GT sapphire אני מגלה שכן יש TVOUT אבל זה לא בדיוק SVIDEO, אלא משהו שדומה ליציאה הזו עם 9 פינים הבנתי מחבר בפורום כאן שצריכים היו להביא לי כבל שמפצל את היציאה הזו ל SVIDEO רגיל וRCA ועוד משהו אני מתקשר לאייבורי אחרי שהיה ברור שאנחנו משדרגים את הכרטיס מסך רק בשביל TVOUT עונה לי מישהי מהתמיכה הטכנית ומספרת לי שהכרטיס לא אמור להגיע עם הכבל ואני טוען שזה לא יכול להיות שמוכרים כרטיס מסך עם TVOUT אבל משאירים יציאה מיוחדת רק לכרטיס מסך הספציפי הזה כלומר…

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by chnon,

יש לי כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 8800 GT שבא עם מעבד Q6600 של אינטל ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L. כן, אני יודע מחשב מאוד ישן(כבר כמעט 6 שנים). אבל מה? סוחב פיפא 2014 מצויין. בכל מקרה, בזמן האחרון אני נתקל בכל מיני בעיות תצוגה, המסך פתאום קופא ונכבה. זה קרה לעיתים קרובות ועכשיו זה התחיל לקרות המון. החלפתי כמה מסכים כדי לבדוק אם הבעיה במסך-הבעיה חוזרת בכל מסך שהחלפתי. לדעתי זה כרטיס מסך, למרות שאני לא שולל גם אפשרות ללוח אם. הורדתי את WhoCrashed שמשום מה לא מזהה לי את הקריסות האחרונות, אלא קריסות שהיו לי לפני חודש, כמו זו לדוגמא שלוו גם במסכים כחולים. On Sat 05/10/2013 15:41:21 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\100513-13494-01.dmp This …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.