כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
-
שלום מי שיכול לכוון אותי בבקשה לכרטיסי מסך עם 2 או 3 יציאות למסכים שיעבדו במקביל (אם אפשר זולים באופן יחסי..שימוש פשוט.)
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם 4x , agp version 2.0 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מבלי להחליף את הלוח אם איזה כרטיסי מסך טובים אני יכול למצוא בתקציב של עד 1300 שקל? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן חברה...אז נמאס לי שכל משחק שיוצא לא עובד אצלי בגלל הshader 3 המזדיין הזה... .. אני מחפש כרטיס שיריץ את COD4 נורמאלי...לא משהו מיוחד אתם יודעים אל תתפרעו אז הנה המפרט ממירק... 17:34:24 @vG|Lazy: (CPU2) Intel® Core2 CPU 4300 @ 1.80GHz @ 1808MHz ( 4CoreDual-VSTA mainboard) , 447.81MB free (HDDs) 309GB, 24.5GB free 17:34:24 @vG|Lazy: (VGA1) NVIDIA GeForce FX 5200 (128MB), 1024x768x32, 85Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP1), 9h 8m 21s uptime, 2d 18h 48m 35s uptime record בקיצור.. מה אתם אומרים כמה אני צריך לבזבז (השקעה זה לא .. >.>)? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס מסך כי לי יש GeForce GTS 250 והוא ישן כבר אני צריך כרטיס מסך שיריץ את המשחק ^^ אבל כרטיס שלא יעלה יקר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה בגלל כל מיני בעיות עם הכרטיס מסך אני צריך לקנות אחד חדש ואשמח שתעזרו לי למצוא אחד שיתאים אני כן מבין אבל לא בטוח איזה כרטיס מסך יכול להתאים ללוח אם. כעקרון התקציב שלי הוא עד 900 שקל ואני יכול לחרוג גם לאלף אבל לא יותר מזה,שימוש נטו לגיימינג. המפרט הוא כזה: Operating System: Windows 10 - x64bit RAM 2x8 1333 ddr3 CPU i5 4460 3.2 ספק כח 530W Storage WD 1TB SSD 128GB Motherboard gigabyte GA-H97-DH3-H97 GPU gigabyte GTX 960 4G
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי DELL 2007FP ועם הרכטיס מסך הנוכחי (ראו מפרט) כשאני עובד במצב CLONE של מסך + TV, הרזולוציה על ה 2007FP היא הרבה הרבה פחות מ 1600X1200. אני זקוק לכרטיס שיצליח לתמוך ש CLONE מסוג כזה אך לא יפגע ברזולוציה הטבעית של המסך. המלצות? עדיף מ KSP כי אני קונה משם משהו בכל מקרה.
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג ואת המסך 2007WFP של DELL, איזה כרטיס מסך יתאים יותר להרצת משחקים ברזולוציה של המסך, 8800GTX או 8800GTS?
-
- 12 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיתאים ללוח אם שלי. הלוח אם שלי הוא GIADA H61N הוא לוח אם מסוג MINI-ITX. אחרי בירורים בכמה חנויות מחשבים, נראה שאני צריך כרטיס מסך שיתאים לחיבור שבלוח אם. החיבור הוא PCI-E X8. איזה כרטיסי מסך יתאימו? (לא משנה אם זה כרטיסים חדשים) כרטיסים של X16 יתאימו לX8? אני לא מחפש כרטיס מסך למשחקים, אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לי לHTPC שלי תודה על העזרה,
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, הרצתי בדיקת חומרה על המחשב שלי וגיליתי שמכיוון שיש לי 64MB של video memory אני לא יכול לשדרג. לכן אני רוצה להחליף לכרטיס מסך מתאים שיריץ ויסטה כמו שצריך. אני לא מריץ משחקים בכלל ולכן אין לי צורך במשהו יקר. המטרה היא להוציא סכום קטן ככל האפשר על כרטיס אמין. הכרטיס צריך להיות עם יציאת DVI ויציאת TV כי אני רואה מלא טלויזיה דרך המחשב. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
המחשב : P4 2.4 HT ( dual memory או משהו כזה) לוח p4p800 זכרון 2X256 כרטיס מסך כרגע : גיפרוס 4 MX440 מחפש כרטיס מסך למשחקים בעיקר ( doom3 במקסימום סטינגס למשל) אבל שיהיה לו יציאה לTV . האם ישנו כרטיס מסך כזה שגם יכול לקבל סיגנל וידאו, אם לא אז לא קריטי ?( כדי להעביר לדיגיטלי מדיות סרטים אנלוגיות ) תקציב אלפייה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפשר כרטיס מסך טוב מאוד שיעשה לי ביצועים טובים ויתאים למעבד: pentium D 930 Duel Core 3.00 GHz, משהו יכול לעזור לי =\?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שיעבוד חלק במשחקים ברזולוציה 1280X1024 בלי פילטרים אבל שעל כל הגראפיקה תהייה על very high איזה כרטיס מתאים?! שיחזיק לשנה שנתיים
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אני במהלך בניית מפרט לHTPC, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך חרישי כמה שיותר (פסיבי לא ניתן, כי המארז חם מידי) שיוכל להתחבר ל2 טלויזיות, הולך להריץ סרטי HD (חשבתי על כרטיסי HD3XXX כי הם בעלי תמיכה טובה בHD). תקציב כ500 ש"ח. כרטיס טלויזיה, הקלטה באיכות של לפחות 1650X1080 (המחשב הולך להחזיק לפחות חמש שנים בתקווה ל10 עם שידרוגים), עדיף עם שלט רחוק. תקציב עד 500.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע כרטיס http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=148 ולפי מה שהבנתי הוא די מגביל ממני צפיה בתכני HD איזה כרטיס אני צריך (כמובן לא להסחף בתקציב.. עד סדר גודל של 600 שקל) PCI EXPRESS כמובן . שיתמוך לי בצורה מלאה ב HD ללא קרטועים ???
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מחר אני כנראה נזמין את כרטיס HD4870 וכרגע זה נראה שזה הולך להיות הכרטיס הבא: http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=28310&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=331 השאלה שעדיין מנקרת בראש היא - האם PALIT היא חברה טובה שממנה ניתן לרכוש כרטיס? האם הגירסה הזו של הכרטיס טובה (לפי ביקורות באתרים בעולם אז כן)? והאם עדיף גירסה אחרת של חברה ידועה יותר כמו GIGABYTE? http://tms.co.il/product/5707 תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
תודה רבה ! (לא הצלחתי למצוא את הנתון הנ"ל באתר היצרן)
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה..?? RADEON X800XL 256MB VIVO, DVI, PCI-E? מבית ASUS מיפרט תכני http://uk.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=12&model=400&modelmenu=1 ??? תודה מראש והעם הוא יותר טוב מסידרת ה 6800GT של Nvidia
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם הוא מתחמם מהר? והאם הוא עובד בצוריה נקיה בתמאי חום של 90 מעלות ? והאם הוא מומלץ לקניה ? אם אפשר אז תגובה ממשהו שרכש אותו או שהתנסה במכשיר
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד DUAL CORE DUO וכרטיס מסך ATI1950XT. אני ממש לא מבין בזה הרבה, אבל אני שוקל לקנות מסך "27. השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים וקצת משחקים. איך תהיה התצוגה, המפרט מספיק למסך כזה, או שיש צורך בשידרוג כלשהו? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי ששמעתי פעם שהחברה הזו דורשת דרייברים שונים לכרטיס מסך..זה נכון או שאני יכול להשתמש בכל דרייבר מבית אנוידיה?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי, אז אחרי 7 שנים ה-7950 העתיק שלי מת. הוא אמנם ישן אבל עמד בכבוד גם עם משחקים חדשים. אני כבר לא משחק הרבה כמו פעם, וגם פחות חשוב לי לשחק על הגדרות גבוהות (למרות שמעדיף לא לרדת ממדיום). מצאתי בלוחות כרטיס מסך 1660 של MAXSUN ב-700 שקל, מחיר שבד"כ נמכר 1060 6gb שחלש ממנו. מישהו מכיר את החברה הזאת? מומלץ? לא מומלץ? או שעדיף ללכת כבר על 1060 מחברות מוכרות כמו ג'יגהבייט? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לקנות מהקובץ שמצורץ אני מעוניינת לראות סרטים במסך הטלויזיה שמחובר למחשב תודה ענת [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים הורדתי OVERLORD וגיליתי שהמחשב לא סוחב אותו. יש לי פנטיום 4 630 שזה 3 ג'יגהרץ, ו1 ג'יגה זכרון, אז באופן טבעי החלטתי שהGFORCE 5200FX הוא החוליה החלשה... בקיצור אני רוצה כרטיס מסך חדש שיחזיק לפחות שנה-שנה וחצי ככה ויריץ את המשחקים החדשים בהגדרות ברירת מחדל שלהם, יענו בלי לשחק עם הרזולוציות ועיניינים - העיקר שיעבוד חלק. משום מה אני בנאדם של אינטל וNVIDIA (ולא AMD ו- ATI) אז מעדיף שהכרטיס שיהיה של NVIDIA. התקציב הוא כ600 שקל, לכרטיס PCI-E . על מה תמליצו?
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-