כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לאחרונה צרבתי סרטים רבים בפורמט divx . למחשב שלי יש לוח asus cusi-m שבו הכרטיסים הם onboard ואין יציאה לt.v (מעבד סלרון 1 ג'יגה ) , לכן אני שוקל לרכוש כרטיס מסך עם יציאה ל t.v . 1.איזה לקנות ? אני לא משחק משחקי מחשב לכן השימוש יהיה רק ל צפייה בסרטים 2. המליצו לי על gforce 2 של nvidia הוא עולה בערך 250 ש"ח ( ואני מחפש משהוא במחיר זול ) 3.ושאלת השאלות : האם הלוח שלי יתמוך בכרטיס הרחבה ואיזה? תודה לכל העונים :
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הזה: http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=60 אני רוצה להיות מסוגל לראות טלויזיה על- גבי המחשב (יש לי ממיר דיגיטלי בחדר ליד המחשב), ואני רוצה להיות מסוגל לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה שנמצאת בסלון (בעזרת איזה כבל שאני אצטרך להעביר...). האם הכרטיס הזה מספיק טוב בשבילי מבחינת היציאות שיש לו? ואיזה חיבורים אני צריך לעשות כדי שהעסק יעבוד? תודה!
-
ערב טוב לכולם. אני מחפש המלצה לכרטיס מסך עבור פנטיום 3, 1GHZ, לוח אם: MSI 6318 http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=282&kind=1 הכרטיס אמור לשמש לחיבור המחשב לטלויזיה ולא למשחקים ולכן יש חשיבות רבה ליציאת TV OUT. תקציב- עד 500 ש"ח (עדיף בפחות) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך עם יציאת tv-out איכותית הייתי מעדיף להשתמש במתאם dvi ל componenet אבל אני לא בטוח שיש כזה (לפחות בארץ) אז איזה כרטיס מתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם - האם מישהו מכיר כרטיס מסך עם TVOUT של RCA קומפוזיט ? שאלה נוספת - האם כרטיס המסך של GIGABYTE 840GS מגיע עם adapter מ-svideo ל-RCA קומפוזיט ? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלך לי הכרטיס מסך, וחודש הבא אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש באיזור ה-500 שקל ככה, אולי יד2. הבעיה היא שבמסך שלי יש רק VGA, והבנתי שאם משתמשים במתאם VGA TO DVI, אז האיכות ממש גרועה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
האם למטרת הקלטה מהטלויזיה עדיף לי לקנות כרטיס מסך עם VIVO או לקנות כרטיס לכידה של HAUPPAUGE WINTV PVR למשל? תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, אולי שאלה קצת מטופשת ......אבל- האם אני יכול לראות טלוויזיה במחשב עם כרטיס VIVO (כלומר כרטיס שיש לו VIDEO IN) בחיבור מהמיר של הכבלים? תודה
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך טוב שאוכל להשתמש בו גם ללכידה ממכשיר וידאו. הבנתי שאת הפונקציה הזו עושה ה VIVO . אני לא ממש גיימר אבל צריך שהכרטיס יהיה גם חזק. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום אני בזמן הקרוב קונה מחשב חדש ומטלבת בין כרטיס מסך עם vivo או כרטיס מסך בנפרד וכרטיס טלויזה יש לי כמה שאלות עם כרטיס מסך עם vivo יכול להקליט מהטלויזה ובאיזה איכות ועם יש לו טימייר להקלטות
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הכרטיס המדובר X1950 של powercolor השאלה זה אם אני יכול לחבר אליו את הממיר של היס ובעזרת טיונר צד שלישי לראות עליו טלויזיה או שאין מנוס מכרטיס טלויזיה רגיל<?
-
- 13 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מפרט למחשב חדש. המטרה שלי היא שקט, ולכן אשמח לכרטיס עם קירור פאסיבי. שימושי הכרטיס יהיו HD בעתיד הקרוב, משחקים אני כמעט ולא משחק חוץ מPES והמשחק של לוסט שאני רוצה לשחק וכרגע לא עובד על המחשב הישן שלי, ואולי גם אנריל 3. תקציב 600 ש"ח בלי חריגות. אם אפשר פחות, מה טוב. חשבתי על הכרטיס הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~32003~8~0.htm שמתי עליו עין בעיקר בגלל הקירור הפאסיבי. תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כותרת. אני רוצה לקנות תמסך הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10793 הבעיה שהכרטיס הוא HD5750 עם זכרון 512MB. האם זה אפשרי? או שאני יתחיל לחפש מסכים ברזולוציות יותר נמוכות?
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את המסך LG L1970HR, מסך מעולה יש לציין. יש לי כרגע מחשב מאוד ישן, פנטיום 3, 775 MHZ אני חושב, ובו כרטיס מסך ישן מסוג :Nvidia GeForce4 MX-440 אני מעוניין להחליפו למשהו הרבה יותר טוב במחיר סביר, אין איזה גבול למחיר, אבל שיהיה משהו טוב שיוכל לנצל משהו מהמסך הזה. אני יודע שיש לי אפשרויות מעטות, וזה קשור גם ללוח-אם, איך בודקים איזה בדיוק יש לי, אין לי מושג. הכי חשוב שהוא יהיה עם חיבור DVI-D. תודה לעוזרים נדב
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך מחשב CRT, והזמנתי את הכרטיס MSI R6850 הביתה, והכרטיס מגיע, ואני רואה שאין בכרטיס חיבור VGA! כלומר אני לא יכול לחבר את מסך המחשב שלי לכרטיס מסך הזה. חשבתי שהכרטיסים של היום מגיעים גם עם חיבור VGA. האם מבין כרטיסי המסך החדשים היום, יש כרטיסים שמגיעים עם חיבור VGA? כי אני רוצה להחליף את הכרטיס שקיבלתי לכרטיס אחר באותה הרמה או אפילו קצת פחות, אבל שיבוא עם חיבור VGA. (כרגע אין לי אפשרות לשדרג למסך LCD) תודה
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
התקן יצא לשוק כבר ב 2006 ועדיין לא הצלחתי למצוא בארץ כרטיסי מסך שתומכים בו.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש כרטיס מסך שיחליף את הקיים 8800GTS. התקציב הוא 1500 ש"ח. אני צריך שתהיה לו יציאת HD מאחר ואני רוצה לקנות גם מסך בנוסף לכ.מ. אני צריך שהוא יריץ משחקים בצורה חלקה וטובה, ובנוסף יאפשר לראות סרטים באיכות 1080 חשבתי על ה-5850HD [איך הוא מבחינת הביצועים?] או שאולי יש משהו שיספק את הסחורה בצורה יותר מוצלחת? אם תוכלו להמליץ על כל מסך בנוסף [גם בתקציב של 1500ש"ח, אודה לכם מאוד]
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני רוכש בימים אלו מחשב חדש מפנדה לאחי - ישמש בעיקר לגלישה ואופיס אבל נדרש יכולת לצפייה בסרטים בפלזמה 42". האם יש כרטיס מסך עם יציאת hdmi כוללת סאונד בתקציב 350 ש"ח ? (עדיף מפנדה - משם יירכש המחשב) אם זה חשוב אז המחשה יהיה עם מעבד e7200 לוח אם p31 ומארז כולל ספק של compucase 6c28 תודה רבה !
-
- 17 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך את עזרתכם בנושא כרטיס מסך למחשב חדש למשחקים וסרטים . כעקרון חבר שלי המליץ לי על הכרטיס Sparkle GeForce 9600GT 512 MB , יש לי בעיה אחת איתו שאין לו יציאת HDMI. אני צריך את עזרתכם בהחלפת הכרטיס הנ"ל לכרטיס בעל יציאת HDMI בתקציב דומה [ עד 950 שקל] כי ברצוני לחבר את המחשב לטלויזיה בשביל לראות סרטים עם אודיו וודיאו באכות גבוה ! המליצו לי להחליף לרדאון 3870 .... דעתכם בנושא ? תודה מראש ..
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם קצת ישן intel 946gz עם תמיכה ב pcie1.0, ברצוני לקנות כרטיס מסך שיהיה מתאים ללוח ושתהיה לו יציאת hdmi לטלוויזיה שמעביר קול, אשמח לשמוע הצעות אני אישית מעדיף של nvidia אבל לא אכפת לי גם של ati תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הי חברה אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש pci express פשוט חשוב לי שיתהיה יציאת rca ללא מתאם מסופר vhs תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית טלויזיה ישנה בת כמעט עשר שנים, שהדרך היחידה בה אני יכול לחבר אותה למחשב היא בעזרת S-VIDEO. אני יודע שקשה מאוד למצוא כרטיסי מסך עם יציאה כזו. כרגע כל מה שאני מוצא זה: Sparkle GeForce 9500GT 512MB DDR2 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730612 הכרטיס חלש, וגם לא זול יחסית לביצועים. האם מישהו יכול להציע כרטיס מסך טוב יותר? (תקציב עד 400, עוד 50 אם ממש צריך)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לנו בבית מחשב חדש שיש בו RX570 ITX שזה רק קירור אחד. הקטע שהכרטיס עבד מעולה במשך חודש ואז פתאום הקירור שלו נדפק והחליפו לי מאורר בכרטיס מסך ועכשיו זה חזר לעבוד כמו שצריך, זה גם הוריד את הביצועים במשחקים. אבל הקטע שבמשחקים הכרטיס מאוד רועש אולי רק כי זה קירור אחד? קירור יחיד טוב לגיימינג או שעם הזמן הוא נשחק?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס מסך עם קומפוננט היכן יש ( מסדרה האחרונה של נבידיה ) פלח שוק גבוהה 570 ומעלה או 470 ומעלה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, החלטתי להשתמש ב PC ישן (E5300, ראם 4 GB) כמחשב מדיה על הטלוויזיה. אני רוצה להיות מסוגל גם לשחק פה ושם, ולכן זקוק לכרטיס גרפי. על הכרטיס להיות עם קירור פאסיבי מטעמי רעש ואבק, וזול. האם קיים כרטיס כזה, שיאפשר לי לשחק במשחקים מודרניים, ברזולוציית HDR והגדרות נמוכות יחסית? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
- 1 follower
-