כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני קונה עכשיו 7900 G בארה"ב ואני לא יודע של איזה חברה הכי כדאי לי מצאתי של EVGA ב 290 $ את זה eVGA 256-P2-N567 Geforce 7900GT KO Superclocked http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130016 וראיתי גם של גיגבייט והם יקרים יותר באיזה 20 - 40 $ וביצועים פחות טובים.. אז מישהו יכול להמליץ לי על חברה טובה או שגם EVGA טובים ??
-
- 16 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום אני בן מתחיל י"ב ועוד מעט צבא. אני מחפש כרטיס AGP שיתאים למפרט שליץ אני לא רוצה משהו מפוצץ כי אני לא אשחק במחשב עוד הרבה זמן (צבא :'() כמובן שאני רוצה שמשחקים יעבדו בצורה נורמאלית גם עוד שנה (הכרטיס הנוכחי שלי בן-3 שנים ושירת אותי כיאות) ובבקשה אל תיתנו לי כרטיס מסריח וזול שלא שיכנע בעוד כמה חודשים ואין לי בעיה עם OC המפרט שלי בחתימה ואשמח לקבל עזרה תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
XFX GF6800XT PV-T42E-UDD3 256MB המחיר שלו מוצדק? 1001 שקל? או שיש יותר טוב עד 1000 שקל ועדיף פחות מהחנות skypc חייב
-
- 9 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי X1600PRO 512MB חדש ויש לי כמה שאלות: 1) דבר ראשון בקשר לחיבור של הכרטיס למחשב, את החיבור לספק עשיתי עי כך שהוצאתי את החיבור של ה-FLOPPY וחיברתי אותו לכרטיס מסך-זה בסדר? 2)לא עשיתי פורמט למחשב אלא מחקתי את הדרייברים הקודמים והתקנתי את החדשים (כרטיס מסך קודם גם מסדרת RADEON) להשאיר ככה או בכל זאת לפרמט? 3)מה אמורות להיות מהירויות השעון של הכרטיס? (לפי ATI TRAY TOOLS זה 500\800 ?) 4)מבחינת ביצועים איך הכרטיס אמור להיות? GHOST REACON:AW לדוגמא מקרטע על רזולוציות גבוהות (1024X768) כשכל השאר על MAX כנ"ל לגבי PREY יש גם קירטועים ב-TITAN QUEST וגם בFEAR במיוחד כשאני מפעיל SOFT SHADOWS כרגע אני משתמש בדרייבר של אומגה שמבוסס על קטליסט 6.4 תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר טלוויזה LCD בחיבור DVI ונגיד להכנס לביוס או לדוס או ביכלל לראות את הטעינה של הוויינדוס?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה להגיד תודההה רבה לכל העוזרים עכשיו זאת הבעיה יש לי כרטיס מסך 7600 gs יש לו חיבור s-vidoe אז קיבלתי איתו כבל לחבר לטלוויזיה אבל הוא היה קצר מדיי אז הזמנתי את הכבל הזה מוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1AZ21161 והזמנתי גם מתאם ל21 פינים http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1AZ21164 כי לטלוויזיה שלי יש רק את החיבור הזה אז עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שצריך לשחק שם עם ה pal וואולי זה יעזור אבל זה לא עזר לייי למישהו יש אולי רעיון? מה לא בסדר
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני יודע שחרשנו אל זה אלפי ומיליוני פעמים... עם זאת אני מגלה שאני עדיין לא יודע במה לבחור ATI או nVidia. הגרפיקה והניראות של המשחק חשובים לי מאוד והבנתי שה- gf7xxx לא תומכים ב- AA+HDR... (וזה אחד אפס ל- ATI). כסף זה לא הבעיה.. במה לבחור??? אתם לא מבינים כמה אני ישמח לתגובות...
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גיליתי שאין לי תקציב ל-7600gt. אני יודע שיש פה סיכום של אחראי הפורום אבל אני רוצה לשמוע דעות מעודכנות יותר של אנשים אחרים. מ-ksp או נועה בלבד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלוויזיה lifeview ואני רוצה לחבר ממיר של יס למחשב. הוידאו עובד אצלי אבל אין קול איך אני אמור לחבר את הקול? תודה לכל מי שעונה
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך עדיף.. אני יודע בעקרון בבירור שאחד מהם הרבה יותר טוב. אני רוצה שתגידו לי אם יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? 1. ati x800gto 256 mb ddr2 pcix - שהוא היותר טוב 2. ati x600 p10 - 400 - שהוא פחות טוב. יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? תודה רבה, עופר.
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך עדיף.. אני יודע בעקרון בבירור שאחד מהם הרבה יותר טוב. אני רוצה שתגידו לי אם יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? 1. ati x800gto 256 mb ddr2 pcix - שהוא היותר טוב 2. ati x600 p10 - 400 - שהוא פחות טוב. יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? תודה רבה, עופר.
-
- 6 תגובות
- 489 צפיות
-
-
הכרטיס הכי טוב לגיימרים בתקציב 500 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ראיתי שבזמן האחרון מדברים הרבה על ההבדלים שבין הכרטיסים של ATI ו-NVIDIA באיכות התמונה... אף פעם לא יצא לראות את ההבדל בינהם...מישהו יכול להביא לי השווה בין איכות התמונה של ATI מול NVIDIA? תודה מראש למי שיעזור...
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני חושב שאמור להיות כאן תדבר הזה שמודד טמפרטורה אבל משום מה אין אותו אולי יש לכם מושג למה?? או איך לעשות שיהיה אותן??
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מה עדיף מבין השניים ונגיד שאני משיג אותם באותו מחיר +-
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
כבר לא חדש לנו של Microsoft יש תוכניות לפיתוח מנוע פיזיקאלי שיהיה חלק בלתי נפרד בגרסאות ה DirectX העתידיות. היום, האתר The Inquirer הביא עוד מידע אודות התוכניות. מהשיחות בין צוות האתר לבין מפתחי התוכנה במייקרוסופט אפשר להבין ש DirectX9 היא פלטפורמה גרועה ליישום עיבוד אפקטים פיזיקאליים בעזרת המעבד הגראפי. האתר מודיע שהגרסא הבאה של DirectX (שהיא DirectX10) תוכל לעבד אפקטים פיזיקאליים בצורה יעילה הרבה יותר. כך שיש עוד מה לצפות מהכרטיסים הבאים בתחום עיבוד הפיזיקה, ולא צריך שום AGEIA
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם היום מכרתי את הכרטיס שלי מכיוון שלא הייתי מנצל אותו(לא הייתי משחק)ועכשיו אני עם כרטיס pci רגיל שהורס את העיניים אני מחפש כרטיס שיהיה אפשרות לעשות איתו מערך sli חשבתי על 7300gt מה אתם אומרים עליו ועם יש משהו יותר טוב בטווח מחירים של 500ש"ח לא יותר וכמובן שיתמוך ב-sli תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה דרייבר הכי חדש ל gto של ספייר נכנסתי לאתר שלהם ויש שם ל windiws xp איזה 7 דרייברים לכרטיס הנ"ל אז איזה להוריד? קישור: http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers_viewlist.php
-
- 8 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני לא מעוניין במסך דק.. הייתי רוצה המלצה למסך CRT חזק.. (לדעתי במקום מסך שטוח אפשר להשקיע יותר בשאר המחשב..) אני ישמח לתשובות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
טוב לדוד שלי יש ממולדת (57) אז אמא של (ז"א אחותו) רוצה לקנות לו מסך עד 3K(שזה אני חושב יותר מדי) 19 אינץ' המסך מיועד בעיקר לבן אדם שיושב שעות רבות על המחשב קורא עובד ופעמים משחק... אז בעיקר אם יש לכם מסכים מיוחדים שטובים לשעות רבות של ישיבה מולם אז תודה תודה על התגובות אמרו לי בעיקר על VIEWSONIC VP930 האם הוא הכי טוב לתקציב?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
איך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך באוורסט יש לי שם motherboard יש cpu ויש aux אז האחרון זה הכרטיס מסך או מה?
-
- 9 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני אשמח אם תסבירו לי את המהפך עד עכשיו שחיפשתי כרטיס מסך ל AGP הוא יקר במאות שקלים מדגם מקביל ל PCI-E הכרטיס הוא של חברת innovision עם 256 MB זכרון בשניהם ובקישור לאתר יצרן ההבדל היחיד בינהם הוא שה AGP לא תומך במערך SLI ולי זה נראה פשוט לא מספיק להנחה של 400 שקלים . אם אחד ממכם יודע על הסיבה שתפו גם אותי בתודה מראש
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין X1800סא 512 ל X1800 XT 256 ואם כן במה ? יש הבדל ב BF2<? ;D
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הייתי בטוח שאני נמצא בכללי , סליחה העברתי את ההודעה לפורום כללי :]
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 700-850 שקל גג ב-AGP בלבד! ראיתי כבר המון כרטיסי מסך אבל אני לא יודע מה הכי טוב, במחיר נורמלי בתקציב הכרטיסים שראיתי: Radeon X1600PRO 512mb Sapphire nVIDIA GeForce FX6600GT 128mb nVIDIA GeForce FX6800 128mb x800 לא נראה שהוא נכנס בתקציב בבקשה תעזרו לי לבחור מה הכי כדאי, ואם יש כרטיסים שהם טובים שהם לא ברשימה אז תרשמו תודה!
-
- 8 תגובות
- 561 צפיות
-