כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
-
אחרי התלבטות ארוכה על גודל מסך, חברה וכו', החלטתי על ה IIYAMA Pro 454, למרות שהוא יקר, אבל בגלל שמסך קונים להרבה זמן והוא הדבר שבו משתמשים הכי הרבה. הדברים היחידים שאני רוצה לשאול הם האם למסך הזה יש פסים אפורים דקים כאלה? לא נראה לי שזה ישפיע על המסך שאני אקנה סופו של דבר, פשוט כדי שאני לא אהיה מופתע כשאני אקבל את המסך. ודבר נוסף, ראיתי שבצד ומאחורי המסך יש חיבור עגול כזה ולא הצלחתי להבין מה הוא, אז אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה מצוין. תודה מראש על כל עזרה!
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברים. אני רוצה להפתיע את אח שלי ולקנות לו ליום הולדת כרטיס מסך חדש. ראיתי חיסול מלאי על הדגם: Sparkle GeForce GTX660 TI 2GB GDDR5 המחיר הוא 900 שקלים במקום 1267. האם כדאי? התקציב שלי עד 1000 שקל ואם צריך אז חריגה קטנה. תודה מראש, אביב.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
יש ברשותי כרטיס גרפי geforce2 mx400 64mb מה אתם חושבים עליו?? האם כדאי לי להחליפו (לצרכי משחק כמובן) ובמה? תודה מראש, אלעד
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם למישהו יש תוכנה לצפייה נורמלית במחשב ע"ג מסך טלביזיה (באמצעות TV OUT בכרטיס מסך)?? נתנו לי את TVTOOL אבל היא נסגרת אחרי 10 דקות אני צריך משהו יעיל או קראק לתוכנה הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חיברתי מחשב HTPC שיצרתי מבוסס כרטיס מסך 7600GS למסך פלזמה של פנסוניק PV60 (רזולוציה של 1024x768). בדרך שנשגבת מבינתי הרזולוציה כרגע הנה 1176x664. מכיוון שברזולוציה ה"טבעית" של המסך אני מקבל תמונה מעוותת לגמרי ברוחב של 40 ס"מ לערך במרכז המסך. רואים בסה"כ מצוין מלבד העובדה שמסביב למסך יש שוליים שחורים של כ-1-2 ס"מ, דבר שהוא הן מציק והן לא בריא מכיוון שמדובר במסך פלזמה. שינוי רזולוציה מביא ליציאת שולחן העבודה מחוץ לגבולות המסך. איני מוצא דרך לאזן זאת. למסך אין אפשרות של שינוי גודל התמונה (מבחינת השוליים). יש למישהו רעיון מה קורה וכיצד ניתן להתגבר על הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה יותר חשוב מהירות ליבה או מהירות זיכרון? למשל: כ.מסך עם: מהירות ליבה:500Mhz ומהירות זיכרון:600Mhz או כ.מסך עם: מהירות ליבה:390Mhz ומהירות זיכרון:700Mhz מה יותר טוב? ואם מישהו יכול להסביר לי: מהי בכלל מהירות ליבה? תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
ברוב המשחקים הFPS שלי בסדר !. התוצאה שלי ב-3DMARK זה איזה 3500 אבל בקאונטר סטרייק אני מקבל 15 -25 FPS וזה נראה כמו דפים בספר שעוברים ;D . התקנתי דרייברים אחרונים מהאתר של ATI אבל זה לא עוזר. מישהו יודע מה עושים ? אני חולה על המשחק אבל אני לא יכול לשחק וזה לא ממש אופייני לכרטיס שלי...(במיוחד שעם הקודם שלי GEFORCE 2 MX 400) הייתי מקבל לפחות 40-50+ FPS, עם כרטיס שחלש בהרבה מהראדון 9000 פרו שלי. מה עושים ?? אני אובד עצות
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם GIGABYTE של ATI מדגם HD4850 והוא בצבע אדום כזה.. חבר שלי אמר לי שהביוס שלי ישן ואני צריך להחליף אותו - נכנסתי לאתר של GIGABYTE והלכתי לכרטיס שלי לעדכוני ביוס וראיתי שאין בכלל עדכוני ביוס לכרטיס הזה,אח"כ הלכתי להוריד תוכנית UTILITY כזאתי שתבדוק לי מה הגרסה של הביוס וזה רושם לי UNKNOWN בדקתי באוורסט וראיתי איזה מן מספר כזה ארוך אבל התוכנה של GIGABYTE לא מוצאת לי את הביוס של הכרטיס מסך...אז השאלה שלי איך אני אעדכן אותו.. דרך אגב אני לא יודע מה זה הביוס של הכרטיס מסך...משהו יכול להגיד לי מה הוא עושה ולמה אני צריך לעדכן אותו?,אני כולה רציתי לדעת למה הכרטיס מסך שלי לא מנצל את הכוח שלו במשחקים ושאר אפליקציות(GPU UTILIZATION - והוא עומד על 0.00 -0.…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תיהנו! https://www.youtube.com/watch?v=H721qmTykIw
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה לקניית כרטיס מסך חדש מכיוון ששלי נשרף התקציב שלי הוא פחות או יותר 850-950 שח לא משומש! עכשיו לא הבנתי משהו חלק אומרים לי שOC מהיצרן לא הורס יותר מהר את הכרטיס ויש כאלה שאומרים לי שכן אני לא יודע כבר למי להאמין... תודה על העזרה!
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדאי יותר , עזבו שנייה את RADEON 9700 ו GEFORCE TI 4600 אם זה שני כרטיסים שהם שווים בביצועים אז של איזה חברה יותר כדאי: ATI או NVIDIA??
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז דיי הייתי סגור על ה7600GS.. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1900 עכשיו ראיתי שיש את הGT DDR3 של לידטק ב916 ש"ח... http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 האם ההבדלים ביניהם שמיים וארץ, או אין יותר מידי ? גם יש גירסאת אקסטרים ב999 :-) שווה ?
-
- 46 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין DVI ל D-Sub?? במה עדיף להישתמש? ומה ההגדרות הכי טובות של הצבעים: original panel color 9300k 6500k SRGB תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחיר ממש נחמד מאוד נחמד http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2172 פאק!
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
GIGABYTE GV-NX86T256D GeForce 8600GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card כרטיס זה הוא האופציה שלי, עולה לי 140 $, DX10, כולל משחק מתנה קומנדו משהו (סופרים קומנדו) האם מישהו מכיר את הכרטיס ואת הביצועים שלו, איך הוא בOC, הוא בכלל טוב? אני צריך אותו למשחקים בקטנה, קצת משחקי מלחמה וקצת משחקים אחרים או ששוה לקחת את זה PNY VCG85512GXPB GeForce 8500GT 512MB GDDR2 PCI Express x16 Video Card - Retail אבל זה בלי המשחק, אבל זה יותר זול - 120$ מה עדיף, הם טובים? איך הOC שלהם? או בכלל את זה EVGA 256-P2-N751-TR GeForce 8600GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail זה עולה 140$
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בפאר קריי ראשית לא מצאתי אופציה לפילטרים בהגדרות גרפיקה..איפה הם נמצאים? ובקרייסיס 3 יש רק את הפילטר AA..אין את AF? ולמה בקרייסיס אין לי אפשרות של אולטרה? והאם כדאי לי להפעיל את הV-SYNC מה וזה בכלל? מצטער על השאלות החופרות אני אשמח אם תתנו לי תשובה לכל אחת,תודה מראש הכרטיס שלי GTX770 מעבד I5 4670 וזיכרון 8 ג'יגה.
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
הרצתי פעמיים וקיבלתי 15700 ו16000 בGPU מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
יש ברשותי HD4780 שכבר כמה חודשים עושה לי ארטיפקטים בזמנים רנדומלים (של ימים, ולא בהכרח בזמן מאמץ, הכרטיס ללא OC), בהתחלה התעלמתי מזה כי זה לא היה נורא, לאחרונה זה בתדירות גבוהה יותר ואחרי שזה מתחיל המסך נכבה (רק איתחול מחזיר אותו לתחיה, ובעקבות זאת אני מאבד מידע חשוב). שללתי את המקור בדרייבים היות וזה קורה מאז שעוד היה לי XP במחשב (מאז עברתי לויסטה ואח"כ WIN7 וכן עשרות דרייברים). עשיתי בדיקות שונות בזמן מאמץ (ATITool ו- OCCT וכו'), אך לא מתגלה שום בעיה. הספק כוח שלי הוא חדש (במפרט מימין), וזה קרה גם עם הספק כוח הקודם (שהיה תקין). מה עוד יכול להיות הגורם לזה (שאר הרכיבים תקינים ועוברים בדיקות ללא בעיה) ? ככה זה נראה לפני שהמסך נכבה - עריכה: שכחתי להוסיף לסימפטום של…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ההשקה הרשמית והביקורות של דגמי AMD החדשים מאפשרים לנו לקבל את השוואת הביצועים המסקרנת והמיוחלת אל מול דגמיה המעודכנים של NVIDIA - בצילו של קיצוץ המחירים הבלתי צפוי לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-