כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
-
-
יש ביקורת רצינית עליו , קראתי בעיון ואני התרשמתי לטובה ממש! מה אתם אומרים עליו? רק להלביש עליו איזה backplate.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מפרט של המחשב: intel core 2 quad ליבות 4 מעבד: Q8400 2.66Ghz 2.66Ghz GB4 זיכרון פנימי לוח אם: intel g41rq כרטיס מסך נוכחי בנתיים: sparkle 440gt ספק: cidev p4-500w מסך: mag innovision 8ms אינצ' 17 שלום! קניתי כרטיס מסך 650 GTX TI OC 2GB וכשחיברתי אותו למחשב ולמסך המחשב התחיל לעבוד והמסך לא. בכרטיס מסך המאווררים התחילו לעבוד ואז מיד הפסיקו. מה זה אומר? ניסיתי לחבר חזק יותר, לא עבד. חשבתי אולי זה קשור למסך הישן שלי או שצריך לחבר עוד חיבור מהספק למסך. ד"א הכל תקין עם הכרטיס הישן. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תראו, כל הזמן אומרים שמאג זה חרא והכל אבל אני שומע מאנשים שזה מסך מעולה. ואחרי השוואה שערכתי בין הSAMSUNG 959NF לבין הMAG 810FD הגעתי למסקנות הבאות. הסמסונג אומנם מגיע לזולוציה אחת גבוהה יותר אבל זה כמובן לא משנה כי זה רזולוציות בלתי אפשריות. המאג מגיע ל100 הרץ 1280*1024 ואילו הסמסונג "רק" ל 85 שזה נמוך מאוד יחסית לסדר גודל של מסך כזה. המאג עומד על שפופרת של Trinitron לעומת Natural Flat של הסמסונג שלא שמעתי עליו בחיים שלי. מהמסקנות הנל נובע שהמאג יותר חזק, אבל שוב ושוב מזהירים מפני המאג. אז מה באמת עדיף? אנא אל תציעו מסכים אחרים, אני מתמקד רק בשניהם ולא ב CTX.
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ההשקה הרשמית והביקורות של דגמי AMD החדשים מאפשרים לנו לקבל את השוואת הביצועים המסקרנת והמיוחלת אל מול דגמיה המעודכנים של NVIDIA - בצילו של קיצוץ המחירים הבלתי צפוי לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי, אני לא גיימר, ולא עורך וידאו. הדרישה שלי שלכרטיס מסך יהיו 2 יציאות DVI ויציאת HDMI אחת. כמו כן, יהיה נחמד מאוד אם הכרטיס יתמוך בתצוגה בו זמנית בשתי ה DVI וה HDMI (3 מסכים בבת אחת). כמו כן, הכרטיס מסך צריך להריץ 4K בצורה חלקה, ואשמח מאוד גם אם הוא הוא יוכל להריץ 8K בצורה חלקה לצורך הכנה עתידית. המחשב שלי אינו חדש, והסוקט של לוח האם הוא PCIEX16. אלה הן כל הדרישות שלי. מבחינת תקציב, מעל 800 ש"ח אתחיל להרגיש שלא בנוח והשאיפה לכרטיס הזול ביותר האפשרי שיכסה את מה שאני מבקש. תודה רבה, יבגני
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
השימושים: 40% עבודה משרדית, 40% סרטים באמצעות טלוויזיה, 20% משחקים קלים Sapphire Radeon HD4670 512MB PCIe http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2498 Palit 9600GT http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28635&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# INNOVISION GEFORCE 9600GSO 512MB DDR3 PCI-E http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4604 לפני כשנה רכשתי לצורך שימושים זהים כרטיס מסך מסוג Gigabyte ati radeon 3450 256MB DDR3 אך לא הצלחתי לראות דרכו בטלוויזיה והחנות הסכימה להחליף לי (בתוספת מחיר) ל palit geforce 8600GT 256MB DDR3 אך שוב החיבור S-Video לא עבד! ובגלל שהייתי עסוק מאוד באותה תקופה, לא היה לי זמן או כוח להילחם עם החנות. כבר חיברתי המון…
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תודה לעונים
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כן כן מה שציפו שיהיה המתחרה הרשמי לGFX (לפחות ככה אני הבנתי) כנראה יהיה גרסא דלה בלבד של R300. ציטוט מהכתבה: And by the time Nvidia gets the GeForce FX to the market, ATI will be almost ready to launch a low-cost version of last fall's chip, a project that is code-named the R350. לינק לכתבה
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברים. אני רוצה להפתיע את אח שלי ולקנות לו ליום הולדת כרטיס מסך חדש. ראיתי חיסול מלאי על הדגם: Sparkle GeForce GTX660 TI 2GB GDDR5 המחיר הוא 900 שקלים במקום 1267. האם כדאי? התקציב שלי עד 1000 שקל ואם צריך אז חריגה קטנה. תודה מראש, אביב.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התקן יצא לשוק כבר ב 2006 ועדיין לא הצלחתי למצוא בארץ כרטיסי מסך שתומכים בו.
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדאי יותר , עזבו שנייה את RADEON 9700 ו GEFORCE TI 4600 אם זה שני כרטיסים שהם שווים בביצועים אז של איזה חברה יותר כדאי: ATI או NVIDIA??
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עד כמה הכרטיס רועש ומפיץ חום ? יש לי חששות לרכוש אותו
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי הסתכלות רבה בפורום הזה שמתי לב שהרבה אנשים מעדיפים 6800 U על x800 XT-PE אני לא מבין למה? הוכיחו כבר באינספור מבחנים(תשכחו מדום 3 עוד מעט ATI תשיב מלחמה) שXTPE הרבה יותר חזק. מספיק להתלהב מps3.0 הוא ממש לא פונקצייה 2.0b הוכיח את עצמו כחזק יותר ואני די בטוח שהגרסאות לא ימשיכו לעלות בעוד שנה חצי שנה אלא פשוט יצאו טכנולוגיות חדשות מה גם שnvidia לא דאגה לתמיכה כל כך חזקה בו... המהירוית של xtpe גבוההות בהרבה משל"מתחרו"... כמו כן הXTPE תומך בטכנולוגיות חדשות כמו video shader\smartshader HD ו3Dc ומספק איכות תמונה פי כמה מעל "מתחרו" (אני לא הולך להגיד כאן את כולן...),מלבד זאת הוא לא צורך כל כך הרבה כוח לא מכוער ולא תופס 2 סלוטים עקב גוף קירור לא יעיל וגדול כמו מקרר... אני הזמ…
-
- 44 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך לקניה בארץ (ענייני מיסים). תקציב של 2000 שח, ואפשר לחרוג בכמה מאות בודדות אם זה משמעותי. יעבוד עם i5 8400 וספק כוח ותיק (אם זה משנה משהו לחיבורים). המסך הוא 4k אז בכל מקרה לא יהיה ברזולוציה הטבעית שלו. בנוסף, אולי ישמש גם למשחקים מזדמנים עם ה oculus. תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל בין DVI ל D-Sub?? במה עדיף להישתמש? ומה ההגדרות הכי טובות של הצבעים: original panel color 9300k 6500k SRGB תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חשוב לציין שאני כמעט לא משחק אבל אשמח אם הכרטיס יוכל להריץ ביושוק.מחפש כרטיס לעבודה וסרטים בעיקר.עכשיו...ראיתי שסדרת 86XX מאופיינת בכמה תתי דגמים וזכרונות. GT GTS 256 512 מה עדיף ? מה כדאי מבחינת המחיר? אני רואה היטב את ההפרש ואת התוספת ל 8800 אבל אני לא רוצה אותו בגלל החום האדיר שהוא מפיק. ראיתי 3 דגמים שענינו אותי. גיגבייט עם סיילנט היט פיפ GTS III קלאב 3D עם 512 מגה GT BFG עם 256 GT http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=8600&sort=2a&&page=1 העמוד הנ"ל מקשר לאותם דגמים. מה עדיף ? מה יותר טוב.יש דגמים שמגיעים ל 1000 פלוס.ההפרש ל GTS שווה??.או שה GT לשימוש שלי מספיק ? .ולא אני לא רוצה OC. יש לי ספק HEC 375 W .מיפרט מחשב נתון בכרטיס …
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בתערוכה כיום הוציאו את Thunderbolt 3 ולא מצליח להבין איך זה עובד או לאן מתחבר ? [h=1]הבנתי שזה סוג חיבור וכבל כמו USB 3.1 10Gbps אך על הכבל יהיה סמל של Thunderbolt 3 ויעביר עד 40 Gbps.[/h]הכבל יתחבר דרך פרוטוקולים DisplayPort, PCI-Express , אבל כאן לא ברור , האם יתחבר לכרטיס מסך ? האם יהיה חיבור מיוחד לכרטיס מסך או קשור ל- DisplayPort ? מדוע הקשר של התקן ל- DisplayPort 1.2 ולא תקן 1.3 ? איך אני יכול להשתמש בו בתצוגה ? חיבור לכרטיס מסך או מסך ? רשום יכול להתחבר לשני מסכי 4K , אבל איך ? איזה תקני צבע יש לפרוטוקול הזה ? איך זה מתחבר למחשב נייח ? כתוב שהכבל צורך עד up-to 100 Watt of power , זה כמו צריכת חשמל של מסך LED ,זה המון http://www.guru3d.com/news-story/intel-…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לחבר למחשב אחד 4 מסכים ושכל מסך יציג משהו שונה ולא יהיו הכפלות. אני קונה מחשב חדש מחר בשביל ורציתי לדעת אם אני צריך כרטיס מסך מיוחד לזה או שאפשר להשתמש ב2 יציאות שיש בלוח-אם ועוד 2 יציאות מהכרטיס מסך? שאלה נוספת זה איזה כרטיס מסך עדיף לפעולה הזו, AMD או NVIDIA?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם, הייתי רוצה להתייעץ בנוגע לכרטיס המסך שלי. הכרטיס המקורי שקניתי עם המחשב לפני פחות משנה, מסוג X1950XT שבק חיים. לקחתי אותו למעבדה של אייבורי והם אמרו בטלפון שיחליפו אותו ל-RX1950XT. סבבה. כשבאתי לקחת את המחשב, התברר שהם שמו בסוף X1950PRO, ואמרו לי שזה כרטיס טוב יותר. חזרתי הביתה והתחלתי לחפש השוואות בין שני הכרטיסים, ולפי מה שמצאתי (לינקים מצורפים בהמשך), הכרטיס המקורי שהיה לי היה יותר טוב מה-PRO. שני הכרטיסים דרך אגב הם עם 256 מגה זכרון, ללא OC. האם הדבר באמת כך ואני לא טועה? בשיחה עם השירות לקוחות הם עדיין חושבים שה-PRO יותר טוב כי הם טוענים שהוא יותר יקר (לא נראה לי ככה לפי ZAP). קצת קשה לי לעשות השוואה מדויקת, כי יש הרבה נתונים ואני לא שולט יותר מדי. האם תוכ…
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
If we trust the report made by this site, then the graphics card developers partnering with NVIDIA are little by little terminating the production and shipments of the graphics cards based on GeForce4 Ti4400 chips. And it may mean only one thing: NVIDIA stopped shipping the chipsets to the graphics card makers. In fact, there is nothing to be surprised at here. According to the Taiwanese manufacturers, the demand for GeForce4 Ti4400 left much to be desired. The users preferred either a high-performance GeForce4 Ti4600 or a much cheaper GeForce4 Ti4200. Moreover, some manufacturers simply ruined the market for GeForce4 Ti440 themselves, having launched their Ti4200 based …
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה בSLI http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3932#ov בכל משחק שאני משחק בו אחרי דקה הוא נזרק לשולחן העבודה או מעלה לי מסך שחור ראיתי שהבעיה הזאת נפוצה ניסיתי הכל ושום דבר לא עובד דרבריים: 270, 280, 285, 290BETA אף אחד מהם לא שינה כלום כמובן שמחקתי אותם עם התוכנה Driver Sweeper.. הורדת קלוקים ניסיתי אך גם זה לא הצליח הורדת הוולטייג' של הליבה לא עובד לי דרך התוכנה אפטר בורן אינני יודע למה. לעדכן לכרטיס הזה ביוס אי אפשר כי אין לו שום עדכון ברשת. אני כבר כל כך נואש לשחק במשחקים שלי בבקשה תעזרו לי אני חייל ואני חוזר פעם ב הביתה ככה שעד שאני חוזר אני לא יכול לשחק
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס ושלחו אותו לתיקון בחברה עלאק עכשיו על פי מיטב ידעתי אין בארץ יבואן של evga אם יש כזה מה הכתובת שלו או פרטים עליו יעזרו לי מאוד תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-