עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ApXix,

אהלן אני צריך המלצה לקניית כרטיס מסך חדש מכיוון ששלי נשרף התקציב שלי הוא פחות או יותר 850-950 שח לא משומש! עכשיו לא הבנתי משהו חלק אומרים לי שOC מהיצרן לא הורס יותר מהר את הכרטיס ויש כאלה שאומרים לי שכן אני לא יודע כבר למי להאמין... תודה על העזרה!

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by aviel09,

לאחר הטראומה שקיבלתי מדרישות המערכת של MAFIA 3 מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב 1600 שקל (KSP או אייבורי באילת) מפרט המחשב I5-4440 3.2GHZ GIGABYTE D3H (ציפסט H77) ספק כוח HEC520 וואט (קונקטור של 6*2 פינים) 8 גיגה ראם (1600 מגה-הרץ) יירכש מארז P9 של אנטק חשבתי על ASUS STRIX גרסת ה6 גיגה, השאלה שלי היא אם יש הצדקה לכרטיס מסך הזה? יחסית לגרסה של GIGABYTE כמו כן פתוח להצעות נוספות (עדיפות לכרטיסי NVIDIA) ואם מישהו יודע היכן מוכרים מתאם 6 פין ל8 פין בישראל (עבור כרטיס מסך) תודה מראש לעוזרים

3. לפי דעתכם הכרטיס הכי טוב של (7800) NVIDIA ו (ATI (X1900 יפעילו את המשחק Unreal 2007 בצורה טובה? אתרים עם תמונות של Unreal 2007 : http://www.ausfx.com/forum/index.php/topic,4363.0.html http://www.beyondunreal.com/main/ut2007/about.php

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by MeTaL_SnAkE,

מה עדיף? לפי ביקורות באינטרנט ראיתי שהGTX 680 יכול להיות ויותר טוב בקצת מה7970 .. ובחלק מהמבחנים אולי ה7970 לוקח.. בקיצור, מה דעתכם? והאם בכלל כדאי לחכות שיצאו כרטיסי מסך בקרוב (כרגע יש לי את הHD5870) תודה למשתפים

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. אני מחפש רק כתבות על המחבר עם ציפוי זהב של כרטיס מסך גיגבייט . כמו כאן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4154#ov Gold plated HDMI Gold plated, durable large contact area connectors have been used for optimum signal transfer between connections

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Nitro Viper,

קיבלתי את המחשב לא מזמן, והכל היה בסדר גמור, משחקים רצו מהר מאד. לפני כמה ימים נכנסתי ל VICE CITY עם פילטרים (BEST QUALITY) וכשאני מסתובב עם האוטו כל מה שקרוב זז חלק, וכל מה שרחוק זז מאד לאט, וגם עם עיוותים (מן תמונה שבורה, זזה לא בצורה אחידה). מה שמוזר לי שפעם זה לא היה ככה, וגם המחשק רץ על 80 FPS עם פילטרים. מה זה יכול להיות? נ.ב ניסיתי להעלות את הזיכרונות בעוד 3 MHZ (כהתחלה) והיתה לי תמונה מרוחה ומטושטשת, אז החזרתי את זה לרגיל והתמונה חזרה להיות טובה. יכול להיות שזה גם עשה משהו?

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. חיפשתי השוואות אבל לא מצאתי, יש בערך הבדל של 400 שקל פלוס. חוץ ממהירות השעון האם גם יש הבדלים משמעותיים בביצועים? ( 5% לפחות ומעלה) תודה.

8. Started by Boomer,

נגמר בארץ המלאי של ה-SUMA GF 4 Ti 4200 64mb הרגיל ואני רוצה משהו באותו מחיר בערך ושעדיין יהיה טוב. כמובן שיהיה Geforce 4 Ti 4200. האחרים הטובים עולים 200 ש"ח יותר וזה קצת יותר מדי... יש לכם הצעות? אני יודע שיש את MSI אבל יש משהו אחר במקרה?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by humus10,

יש לי מסך DELL 24 INCH .רזולוציה 1920-1200 . איזה כרטיס מסך כדאי לרכוש כדי להריץ את CRYSIS חלק. הייתי רוצה להריץ אותו גם עם Anti-Aliasing. קראתי ב TOMSHARDWARE שברזולוציות גבוהות כרטיס מסך אחד לא מספיק במיוחד לא עם AA. לכן אולי צריך SLI. אם צריך SLI אז מאיזה כרטיסים יש לבנות אותו וכמה פחות או יותר זה יכול לעלות? תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Rockstatement10,

יש לי HD7850 שקניתי יד2 לא מזמן ויש עליו עדיין אחריות אצל KSP. עכשיו אני רוצה לממש אחריות כי אני חושב שהכרטיס קצת בעייתי אז ארצה לנסות. האם הם יממשו? כי על הקבלה כתוב שם אחר ומאחורי הקבלה כתוב שרק הבעלים יוכל לממש אחריות.. האם זה נכון?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. התקן יצא לשוק כבר ב 2006 ועדיין לא הצלחתי למצוא בארץ כרטיסי מסך שתומכים בו.

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by omrit,

מחפש כרטיס מסך לקניה בארץ (ענייני מיסים). תקציב של 2000 שח, ואפשר לחרוג בכמה מאות בודדות אם זה משמעותי. יעבוד עם i5 8400 וספק כוח ותיק (אם זה משנה משהו לחיבורים). המסך הוא 4k אז בכל מקרה לא יהיה ברזולוציה הטבעית שלו. בנוסף, אולי ישמש גם למשחקים מזדמנים עם ה oculus. תודה!

13. המחרים של ה- ATI Radeon 9100 ב- קייאספי מאד נמוכים ביחס ל- http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/163.12.html http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/163.13.html ועוד שאלה: האם כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה למפרט שלי (במיוחד ללוח אם)??? זה יתן ביצועים טובים?\ תודה רבה לכל העוזרים!!!!!!!!!!!!!!

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by MDK,

If we trust the report made by this site, then the graphics card developers partnering with NVIDIA are little by little terminating the production and shipments of the graphics cards based on GeForce4 Ti4400 chips. And it may mean only one thing: NVIDIA stopped shipping the chipsets to the graphics card makers. In fact, there is nothing to be surprised at here. According to the Taiwanese manufacturers, the demand for GeForce4 Ti4400 left much to be desired. The users preferred either a high-performance GeForce4 Ti4600 or a much cheaper GeForce4 Ti4200. Moreover, some manufacturers simply ruined the market for GeForce4 Ti440 themselves, having launched their Ti4200 based …

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. ההשקה הרשמית והביקורות של דגמי AMD החדשים מאפשרים לנו לקבל את השוואת הביצועים המסקרנת והמיוחלת אל מול דגמיה המעודכנים של NVIDIA - בצילו של קיצוץ המחירים הבלתי צפוי לכתבה

16. הודעה בכותרת

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by benyben,

שלום. האם הוא נמצא מעל ל GTX 460? ואם כן, האם הוא נמצא גם מעל ה GTX 470? תודה

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. חחח עבודה רצינית בעיניים, מה לעזאזל? ותהיתי למה אני חווה FPS DROPS מטורפים כשמשחקים צורכים יותר מ-3.5GB. הכרטיס לא אמור להיות 4GB? ברור שהוא צריך להיות, מסתבר שהכרטיס הוא 3.5 + 500. מה שהופך את החלק האחרון לאיטי יותר ולא בדיוק פועל כמו שאמור לפעול. עוד אנשים חווים את הבעיה?

19. Started by exXxTreAm,

האם המסך הזה שווה קנייה? או עדיף ללכת על lcd של 17''? http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=8201469

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. כן כן מה שציפו שיהיה המתחרה הרשמי לGFX (לפחות ככה אני הבנתי) כנראה יהיה גרסא דלה בלבד של R300. ציטוט מהכתבה: And by the time Nvidia gets the GeForce FX to the market, ATI will be almost ready to launch a low-cost version of last fall's chip, a project that is code-named the R350. לינק לכתבה

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Tbox27,

שלום לכולם, לאחרונה השמשתי מחשב נייח שהיה ברשותי זמן מה, וחיברתי אותו לטלוויזיה בסלון באופן קבוע ע"י חיבור HDMI המפרט של המחשב הוא: מעבד: intel core i5 2400 3.1GHz לוח אם: Lenovo SI6XM intel Q67 זיכרון: 8Gb DDR3 800MHz כרטיס גרפי: NAVIDIA GeForce 210 ספק: 240W (גנרי) מארז: Low Profile עלה לי רעיון לנסות ולהוריד דרך ORIGIN את FIFA 17 (אגב הגרסה הסטנדרטית נמכרת שם ב 30 אירו) ולשחק עם בקר משחק, דרישות המינימום לפי אתר EA הן: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz 8GB RAM 50.0 GB NVIDIA GTX 460 or AMD Radeon R7 260 מה שאומר שאני אצטרך לשדרג את כרטיס המסך וכנראה שיחד…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by UNDERDOG,

http://www.tweaktown.com/articles/1049/nvidia_geforce_8800gts_320mb_halving_the_memory/index.html

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. משחקים חדשים שיוצאים ל-DIRECTX 9 לרוב לא תומכים באפקטים המיוחדים בלבד כדוגמת מקס פיין 2 והשלוליות והמראה וכו'. משחקים נוספים אבל ללא בושה לא תומכים ב-GF4MX ומציינים זאת מפורשות לעומת הGF3 שדוקא כן נתמך. המשחקים שאני מתמקד בהם ומעצבנים אותי במיוחד הם הנסיך הפרסי ודאוס אקס 2 החדשים!!!! אם מישהו יכול לעזור בזה איכשהו אני מאוד ישמח!!! יחי NVIDIA! 8)

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by F430,

מחיר ממש נחמד מאוד נחמד http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2172 פאק!

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by ravid,

לא ממש רשמי אבל כנסו לגורו ותורידו אותם ותעתיקו את כל הקבצים החסרים בהתקנה ותגלו שיש לכם 40.80! רשום שזה רק לכרטיסי creative אבל זה פועל על כל ה-geforce אבל אין שום שיפור במהירות אבל רשום שזה תומך ב directx9 מוזר! ???

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים