כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
פרסמתי בלוחות אבל זה לא מופיע , מוכר אותו במחיר העלות שלו בחו"ל ( 40$ ) בערך , לא כולל המשלוח ששילמתי ( זו כבר בעיה שלי ) לא מוכרים כאלו בארץ אז מי שצריך גשר עבור זוג ה1070/1080 שלו במרווח 3 סלוטים יכול לבוא ולקחת ב160 ש"ח ( עיגלתי למעלה מ156 ש"ח ) מי שמכיר אותי יודע שאני לא מנסה לעשות רווחים על אף אחד .
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני בתהליכים של רכישת מחשב חדש שישמש בעיקר לעריכת תלת מימד (במסגרת של הנדסת מכונות). הבנתי שהסדרות המומלצות לשימוש הזה הן quadro של nvidia או firepro של amd. במסגרת התקציב שלי הגעתי לכ800 ש"ח שמוקצים לכרטיס המסך ורציתי לדעת איזה משני הכרטיסים האלו יותר מתאים. ניסית לחפש השוואות באינטרנט ומצאתי רק אחת שאומרת שהV4900 טוב יותר אך המשתמש היחיד שהגיב כתב שהוא מעדיף את הK600. למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים האלו ויכול לתת לי המלצה בנושא? תודה, תומר
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי השוואות אבל לא מצאתי, יש בערך הבדל של 400 שקל פלוס. חוץ ממהירות השעון האם גם יש הבדלים משמעותיים בביצועים? ( 5% לפחות ומעלה) תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני משחק במשחק זז כזה מגעיל אבל גרפיקה טובה מאוד איך אני יכול לסדר את זה ואיך מגדירים את amd catalyst ב3d
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין כרטיס מסך רדיאון 3870 או Nvidia 8800GTS מה אתם ממליצים לי יותר מבחינת ביצועים בסביבות ה1400+-100 תודה רבה. את הכרטיס אני יקנה עם מחשב חדש כמובן. עד היום יש לי כרטיס מסך 5900XT שעד היום הריץ כול מסך שיצא, רק בזמן האחרון עושה בעיות עם משחקים חדשים. ועוד שאלה הסיומות של NVIDIA בסדר העולה ככה: GTX, GT,GTS, GS , ULTRA?
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני מצטער אבל זה פשוט הצחיק אותי!!! איזה ערימת שטויות!!! הנה לינק (לקוח מתוך YNET)
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי LCD 32 של היטאצי והיא תומכת ברזולוציה של 1366*768 אני מחובר בין המחשב למסך עם כבל DVI-HDMI הבעיה היא שאני לא יכול לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך (1366*768) בעזרת powerstrip אני יכול להגיע ל 1360*768 או 1368*768 אבל לא לרזולוציה הטבעית הכרטיס מסך שלי הוא ati 9800 pro איך אני יכול להגיע לרזולוציה שאני רוצה? תודה מראש וייס
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפי מה שאני הבנתי הSLI שעכשיו כולם מדברים עליו זה פשוט חיבור שני כרטיסי מסך ללוח אם אחד וע"י כך הביצועים באפליקציות גרפיקה ומשחקים יעלו. למה לעזאזל עושים דבר כזה? לא מספיק שכרטיסי מסך הולכים ונהיים יקרים יותר והמשחקים הופכים קשים יותר ויותר להפעלה חלקה אז גם עכשיו צריכים לקנות עוד כרטיס ? לפי דעתי זאת פשוט הליכה אחורה בטכנולוגיה, במקום לפתח כרטיסי מסך חכמים ובעלי ביצועים טובים פשוט דוחפים עוד כרטיס ללוח, תארו לעצמכם אם זה מה שהיו עושים כל פעם שהיו רוצים להגביר את מהירות המעבד... אולי גם נשים שני לוחות אם במארז ?
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה עדיף מביניהם למפרט הבא: amd athlonX2 64bit 3800 2.1 GHZ gigabite MA790X-DS4 3 giga ram או במקרה אחר אותו מעבד, רק הלוח אם DS3H איזהמהם עדיף בכל מקרה??
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לחבר מחשב ישן עם יציאת VGA לפלזמה בסלון שבה רק כניסות HDMI. חיברתי לכבל DVI-HDMI מתאם VGA-DVI אז זה לא עבד. רציתי לדעת אם כבל ישיר VGA-HDMI יפתור את הבעייה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות HERCULES RADEON 9700 PRO... אוקייי אחרי ששמעתי על ההסכמים שחותמת NVIDIA עם חברות משחקים אני חושב שאני ילך על GEFORCE FX או GEFORCE 4TI עכשיו מה מבין שני הכרטיסים האו הוא מומלץ יותר ? Leadtek WinFast A300 TD MyVIVO GeForce FX 5800 או GeForce FX 5800 Asus V9900 TD 128MB או ASUS GF 4 V8460 ULTRA/TD 128MB ישנה גם האופצה של ה HERCULES RADEON 9700 PRO אבל אני שואל את עצמי אם באמת כדאי לי לקנות כרטיס שאולי לא ינוצל על ידי משחקי העתיד הקרוב... :'( אני ממש מצפה לתגובות שלכם !!! תודה ראש דרך אגב אם יש לכם המלצות אחרות תרשמו גם אותם...
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Three-way SLI סוף סוף עבר ביקורת ראשונה על ידי "PC Games Hardware in Germany" כאמור ה SLI המשולש מתאפשר רק בערכת שבבים של NVIDIA :680I, 780I, 780A וכמו כן, כרטיסי מסך היחידים (לעכשיו) התומכים במערך הם 8800GTX/ULTRA, חשוב לציין, את הגשר של הSLI המשולש הנחוץ במערך זה (מסופק עם 780I\A, לא מסופק עם 680I) המערכת עליה עברה הביקורת הורכבה מ: CPU: Core 2 Quad @ 3000 MHz (333x9) Board: Asus P5N32-E SLI mit Nforce 680i RAM: 2x1.024 MiByte Corsair Dominator Psu: TT Toughpower 1200W OS: Vista 32 Bit (Enterprise Edition) VGA: 3x XFX Geforce 8800 Ultra (612/1.512/1.080 MHz) Driver: Forceware 169.18 הבנצ'מרק נעשה על: Crysis Build 3857, PCGH-Ice-Benchmark Unreal To…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1122 קיבלתי המלצה לרכישת הכרטיס הזה ויש לי 2 שאלות: 1. האם הוא יכול לפעול עם ספק Enermax Liberty 400W באתר היצרן כתוב שהוא דורש מינימום 500 אבל אין לי מושג עד כמה זה נכון ואם אפשר לעקוף את זה. 2. נאמר לי שכבר לא מייצרים יותר כרטיסים מסך בשילוב כרטיסי טלוויזיה אך כשנאני מסתכל על התמונה שלו מקרוב, יש שם חיבור SVIDEO... ובאתר היצרן כתוב במפרט שלו שהוא כולל Avivo... http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=133
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך הזה:NVIDIA GeForce GT 240 ואני כאן כדי לשאול אם הוא מומלץ או לא? ואם יש בעיות או משהו בעניין תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עליכם השלום אני מאוד אוהב את NVIDIA תמונה מדהימה ואיכותית אני שומע דרך הרסיבר HDMI חסר לי מאוד Dolby Digital Live דרך HDMI האם יש להם כרטיס שמכיל תכונה זאת ? שהופך כל סאונד שאני רוצה ל- Dolby Digital Live 5.1 או 7.1
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום שוב כפי שציינתי אתמול אני עומד לרכוש מחשב חדש כרטיס המסך יהיה כפי הנראה 8800GTS הבורד הוא GIGABYTE965PDS4 רציתי לדעת האם החומרה הנ"ל יכולה לעבוד בשיטת ה- DUAL SLI ?? אם נניח אני רוכש עוד מספר חודשים עוד כרטיס גראפי האם אני צריך לרכוש כרטיס שני שהוא זהה לזה ? או שניתן לרכוש נניח את ה- 8800GTX (סתם דוגמא) תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך חלופי לכרטיס שלי ששבק חיים. אני כרגע עם מחשב ישן שישודרג כנראה בשנה הקרובה. מעבד- Intel Q6600 זיכרון- 8GB ספק- Corsair VX550 התקציב הוא בערך 500-600 ש"ח. אני לא גיימר כבד, אבל רוצה להיות יכול לשחק בצורה סבירה. תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי שלום אני רוצה לקנות את אחד מהכרטיסים אבל לא יודע מה יותר כדי השאיפות שלי זה להריץ את כל המשחקים על MAX SETTINGS ברזולוציה 1920x והאפשרות שלי היא להזמין רק מ TMS
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המסך הוא של MAG ולפחות בן 8. הבעיה היא שהכל צהוב מדי בהרבהההה ממה שצריך להיות. כבר ניסיתי לסדר את הצבע מתוך המסך עצמו ע"י כפתורי הכיול, אך ללא הועיל. מה אני יכול לעשות על מנת לפתור את הבעיה (חוץ מלקנות מסך אחר)? מאור.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני שלושה ימים קניתי את הכרטיס ויש לי כמה שאלות למי שיש כרטיס דומה או למי שמבין. 1) האם אני יכול לחבר ממיר או כבל של אנטנה לכרטיס ולראות טלוויזיה במחשב? 2) איך אני מחבר את מצלמת הווידאו שלי אל המחשב ועורך איתה סרטים? האם אני בכלל יכול לעשות זאת? 3) מה עוד אני יכול לעשות עם ה VIVO שלי ? 4) האם יש ביוס לכרטיס מסך ? פשוט, כשאני מדליק את המחשב אז זה עושה לי בדיקת זכרון לכרטיס, כאילו שיש לי איזה ביוס או משהו.. 5) איזה עוד דברים יש בכרטיס שלי שלא ידעתי עליהם? 6) למי שיש כרטיס כזה מאותה חברה, לכמה הגעתם באוברקלוקינג? תודה לכולם, זה ממש חשוב
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות: (משומש מ טי.אם.אס)sapphire radeon r9 280 dual-x oc 3g (שתי חיבורים של 6 פינים). sapphire radeon r9 280x vapor x oc 3g (שתי חיבורים של 8 פינים). הספק שיש ברשותי הוא : FSP EVEREST 700W 80PLUS-http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=120 אני לא מצליח להבין האם בספק ברשותי יש שני חיבורי 8 פינים הספק ברשותי כ 4-5 שנים.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי GTX260 216SP כפי שמצויין במפרט בצד, הוא אחלה כרטיס ואני מרוצה ממנו, אבל בזמן האחרון יש לי איתו בעיות מסויימות... אני משחק לרוב ב- TF2, ויש לי לאחר כמה דקות תקיעות ופריזים, מה שמצריך אותי לפעמים לעשות ריסטארט למחשב (WTF??). יש עוד מקרה, בו המשחק מתמזער לי ומודיע על Video Driver Error, משהו כזה - ההודעה היא בצורת בלון בצידו הימני של שורת ההתחל (VISTA באנגלית). אמרו לי פעם לעשות סריקת וירוסים, עשיתי, התגלו 3 דברים שה- NOD32 ניקה אם אינני טועה, אבל הבעיה המשיכה והתעצלתי להמשיך לבדוק את העניין... הכרטיס ללא אוברקלוק. השאלה שלי היא האם מדובר בתקלת חומרה, האם לשלוח את הכרטיס לסקאיי בראשון? זו טיפונת בעיה בשבילי כי אני גר בירושלים, אז אני רוצה להיות בטוח ל…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה (chipset g41/g43) או שצריך כרטיס מסך נפרד? איזה כרטיס מסך מומלץ?
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-