כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ויש לי שאלה לכל המבינים: יש לי כרטיס מסך GF 6600gt agpx8 מעבד פנטיום 4 3.0 ולחבר שלי ישאותו כרטיס מסך עם אותו מעבד עם אותו לוח אם רק הכרטיס שלו זה PCI EXP והביצועים של הכרטיס מסך שלו עולים בהרבה על שלי...וההבדלים ממש נראים לעין! האם באמת יש הבדל בין agpx8 ל- PCI EXP?????
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפי מה שאני הבנתי הSLI שעכשיו כולם מדברים עליו זה פשוט חיבור שני כרטיסי מסך ללוח אם אחד וע"י כך הביצועים באפליקציות גרפיקה ומשחקים יעלו. למה לעזאזל עושים דבר כזה? לא מספיק שכרטיסי מסך הולכים ונהיים יקרים יותר והמשחקים הופכים קשים יותר ויותר להפעלה חלקה אז גם עכשיו צריכים לקנות עוד כרטיס ? לפי דעתי זאת פשוט הליכה אחורה בטכנולוגיה, במקום לפתח כרטיסי מסך חכמים ובעלי ביצועים טובים פשוט דוחפים עוד כרטיס ללוח, תארו לעצמכם אם זה מה שהיו עושים כל פעם שהיו רוצים להגביר את מהירות המעבד... אולי גם נשים שני לוחות אם במארז ?
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מרים את הכפפה שזרקתם באתר... התקנתי DX 9.0 ו Catalyst 3.0 על המחשב: P4-2.4B 512 Pc2700 Samsung 40GB Maxtor 7200 Radeon 9700pro-Gigabyte F900B LG Creative Live! 5.1 GA-8PE667 הזהרו לנפשותיכם! קודם כול התחילו בעיות עם JK2, המשחק קופא כול כמה דקות ומשתחרר, לא בדקתי את MOHAA. מה שעשיתי (לפי THREAD שראיתי ב RAGE3D) זה לבטל Animated Icons ב SYSTRAY וזה פתר את הבעיה. הרצתי 3DMARK...התוצאה שלי צנחה! מ 13660 ל 7200. אין לי מושג למה! בדקתי הכול AA סגור AF סגור כול האפליקציות מכובות, בדקתי מספר פעמים...הורדתי את catalyst 3.0 והתקנתי 2.5 חזרה, התוצאה היא שוב 13662. אין לי מושג למה! DX9.0 מותקן עדיין. בפורום של RAGE3D לא ראיתי שלמישהו זה קרה, אנשים איבדו 100-200 נקודות אבל לא 6000…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאני משחק במשחק זז כזה מגעיל אבל גרפיקה טובה מאוד איך אני יכול לסדר את זה ואיך מגדירים את amd catalyst ב3d
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי ATI 5770 ובמהלך משחקים (GTA EFLC, C O D MW2, BF BC2 וכו') אני חוטף מסכים שחורים בצורה אקראית - המסך הופך לשחור ומציג הודעה שאין סיגנל.. עד אתמול הייתי עם דרייבר 10.3A ואתמול שידרגתי ל 10.4 בתקווה שהדרייבר החדש יפתור את הבעיה הזאת, אבל למרבה הפלא זה עדיין קורה.. האם זה קורה לעוד משתמשים? ובעזרת איזה בדיקה סינטטית אפשר יהיה לשחזר את הקריסה הזאת - כדי שהיבואן יחליף כרטיס? דרך אגב, ההסרה של הדרייבר הישן בוצעה כמ שצריך ובעזרת CLEAN SWEAP מערכת ההפעלה היא WIN 7 64BIT תודה
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שלי i5 2500k asus z68 -v 8g ram seasonic 620w m12 ssd crucial mx 100 256gb dell 2312 הכרטיס מסך הנוכחי הוא RADEON HD5850 אין לי בעיה לקנות כרטיס מסך משומש יד 2 אם אפשר להשיג כרטיס מסך בסכום הזה שיצליח להריץ בFULL HD זה יהיה מעולה
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן. ברשותי מחשב עם המפרט להלן: Core I 5 750 2.6 Ghz 8 גיגה ראם ספק כח 600W OCZ הכרטיס הנוכחי שלי Nvidia 9800GT. לאורך החצי שנה האחרונה המחשב מידי פעם קופא לגמרי, דבר שקורה רק בצפייה בסרטים (מה שאני עושה רוב הזמן על המחשב). הצפייה היא עם תוכנת MPC-HC. לאחרונה המחשב התחיל להתקע גם בצפייה מהדפדפן. כמובן שניסיתי להחליף מקודדים, לעדכן דריברים, לסרוק וירוסים, לבדוק זיכרון (memtest) ולבדוק הרד דיסק (Mhdd + Hard Disk Sentinel). הכל היה תקין. מה שגרם לי להבין שהכרטיס מסך מתחיל לאותת על סימני פרישה, דבר שדוחף אותי לקנות כרטיס חדש. הדרישות שלי הם שיהיה כרטיס שקט, חזק, ובעל חיבורים מספקים. השימוש הוא בעיקר לסרטים HD, אבל שיהיה גם אופציה למשחקים כמו GTA החדש וכדומה. …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא: NVIDIA GeForce 8800 GTS Processor Information: Vendor: GenuineIntel Speed: 2128 Mhz 2 logical processors 2 physical processors 6400 2.13 GHZ מעבד ו 2 GB RAM ואני פשוט לא מבין איך זה הגיוני שהוא מקרטע די קשות בקטעים מסויימים ב FARCRY על רזולוציה של 800*600 בהגדרות הכי נמוכות!!!!?!??!?!?!?! :s05: וחוץ מזה מלא משחקים מקרטעים אצלי חבל על הזמן...!!!!!! לפי מה שאני הבנתי מהאינטרנט ומאנשים פה בפרום הכרטיס 8800 GTS אמור להיות מסוגל להריץ כול משחק בכיף על ההגדרות הכי גבוהות ב 800*600 בלפחות 60 FPS????? אז לא יודע אולי הכרטיס שלי דפוק או שהמעבד לא חזק מספיק כי זה לא מובן לי... אמור להיות לי מחשב די חיה והוא בקושי מריץ Call of Duty® 4 - Modern Wa…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה עדיף?? נמקו בחירתכם. אם מישהו יודע על קיומו של HIS X1950XT 512MB אשמח אם ייתן לינק למקום הקנייה ומחירו.. ובנוסף, מישהו יכול להמליץ של על X1950XT של SAPPHIRE או שהוא רועש מדי כמו שקראתי...
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב אני שוקד על מפרט למחשב הבא שלי , שבעיקר יהיה מחשב לgaming ועוד דברים "קטנים" כמו אופיס וסרטים קראתי לא מעט השוואות וראיתי שהGTX 580 הרבה יותר טוב מה HD6970, אבל הוא גם יותר יקר ב700 ש"ח בממוצע , השאלה היא האם שווה להשקיע בו (המטרה היא להריץ משחקים כמו rage,skyrim,nba2k12 בהגדרות הכי גבוהות ) , כאשר מבחינת מעבד כנראה שזה יהיה I5 . תודה רבה לכל המגיבים , שהיה אחלה של בוקר
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מבצע על הכרטיס מסך Asus GTX550 TI במחיר 485₪. המפרט שלי הוא : E7300 GA-EP43-DS3 4gb memory SeaSonic 550w Dell U2311 (1920x1080) מה דעתכם על הכרטיס? המחיר טוב במבצע הזה, השאלה איך הוא ואם יעשה את העבודה? (להריץ משחקים הכי חדשים ברמה טובה), זה בערך התקציב שלי. כרגע אני עם 4850HD וכמובן, האם יהיה צוואר בקבוק ואצטרך לעשות OC למעבד? תודה לכם
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, המטרה שלי ללכוד וידאו מקלטות VHS ישנות וממצלמת 8mm. אציין רק שברשותי הרבה מאוד קלטות ישנות ולכן חשוב כלי אמין. על בסיס מחקר שוק וקריאה הגעתי לשלושה מוצרים מעט שונים אבל כביכול כולם מבטיחים אותו דבר. הייתי רוצה כמובן ללכוד וידאו באיכות הטובה ביותר האפשרית (כדי שאוכל לצפות בסרטים בטלוויזיה לאחר מכן, לדוגמה) http://bit.ly/CHVIDEOCR - כלי פשוט. כולל את כל החיבורים הדרושים. כולל 3 שנות אחריות. השאלה הגדולה האם הממשק של USB לא פוגע באיכות מול כרטיס טלוויזיה/עריכה המחובר באמצעות PCI? http://bit.ly/E8000GIGABYTE - חברה טובה. חיבור PCI. שנה אחריות. בכלל תומך ביבוא מאנלוגי? http://bit.ly/WinTV-HVR-1100 - נראה מבטיח. שנה אחריות. חיבור PCI. למישהו יש נסיון איתו? החיבורים …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום שוב כפי שציינתי אתמול אני עומד לרכוש מחשב חדש כרטיס המסך יהיה כפי הנראה 8800GTS הבורד הוא GIGABYTE965PDS4 רציתי לדעת האם החומרה הנ"ל יכולה לעבוד בשיטת ה- DUAL SLI ?? אם נניח אני רוכש עוד מספר חודשים עוד כרטיס גראפי האם אני צריך לרכוש כרטיס שני שהוא זהה לזה ? או שניתן לרכוש נניח את ה- 8800GTX (סתם דוגמא) תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול להתקין על המחשב שלי ? חומרה : מעבד אינטל I5 לוח אם : gigabyte ga h81m hd3 ספק כוח : סיסוניק 420W 8GB RAM חשבתי על הכרטיס הזה , מה אתם אומרים ? הכרטיס הזה הוא PCI 3 ויש לי PCI 2 אבל לפי מה שהבתי ההבדל הוא 5% מקסימום בביצועים. המשחק הכי "כבד" שאני מעוניין להריץ הוא בטלפילד 4. ובעיקר אני אוהב משחקי אסטרטגיה וזה נראה שהכרטיס הזה מספיק בהחלט. [h=1]Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 2GB GDDR5[/h]https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8986
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב שלי בן שנתיים לא פתחתי אותו מעולם במהלך השנתיים וכמובן הוא התמלא באבק היו לי בעיות חימום בגלל האבק אבל התעלמתי עד שיום אחד שחקתי במחשב והתחילו לי ארטיפקטים התעלמתי גם מהם ואז חזרו הארטיפקטים ברמה יותר רצינית ואז קיבלתי blue screen of death מדליק תמחשב ותמונת מסך של המערכת ההפעלה מקורטעת ואז עוד פעם קריסה ו blue screen of death ניסיתי כמה פעמים עדיין אותה תקלה. לקחתי תמחשב למעבדה הרבצנו ניקוי בלחץ אוויר + שימון מגעים עם ספריי והלחפה של משחה טרמית למעבד על הדרך מחברים תכרטיס מסך חזרה ואותה בעיה.. הבחור מהמעבדה אמר שכנראה איזה שבבון בכרטיס נשרף כי המחשב נדלק והכל מראה תמונה חתוכה ואחרי 20 שניות מקבל מסך כחול. אז ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש המפרט מחשב שלי: i5 3555 sandy…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס גרפי geforce2 mx400 64mb מה אתם חושבים עליו?? האם כדאי לי להחליפו (לצרכי משחק כמובן) ובמה? תודה מראש, אלעד
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לקנות גי פורס 4 טיטניום 4200 128 דידירם . יש לי מחשב פנטיום שלוש 500 מגה הרץ 384 אס די רם ווינדוס אקס פי , האם הכרטיס יפעל טוב ???
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם פעם ראשונה אי פעם שאני מנסה להריץ משחק (watch dogs) והוא לא נותן לי בכלל להפעיל אותו - בדר"כ הפעיל לי הכל על איכותיות בסיסיות אבל לפחות הפעיל בכמה שיותר זול אני מתכוון לכמה שיותר זול.. סטודנט תפרן המפרט הנוכחי זה i5 3470 4GB seasonic 430 s12ii והכרטיס הנוכחי HD4670 השאלה ההתחלתית היא איזה כרטיס (הכי טוב) הספק הזה יוכל לסחוב? ראיתי את הכרטיס הזה במציאון של KSP http://ksp.co.il/?uin=21717 האם הספק יריץ אותו? בעקרון לא הייתי רוצה להגיע לתג מחיר הזה - אלא יותר לכיוון ה400-450 לכל היותר אין לי בעיה עם מוצרי יד שנייה, ebay וכ"ו.. אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה עדיף מביניהם למפרט הבא: amd athlonX2 64bit 3800 2.1 GHZ gigabite MA790X-DS4 3 giga ram או במקרה אחר אותו מעבד, רק הלוח אם DS3H איזהמהם עדיף בכל מקרה??
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EKCE05E6A
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות בתקציב של 800 ש"ח? חשבתי על gtx750 אבל רציתי לשאול המלצות על כרטיסים אחרים אולי טובים יותר בתקציב? תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 20 אינץ' LCD רחב, Dell 2007WFP. כשקניתי אותו ראיתי את כל הסדרות שהיום ניתן להוריד על גבי כל המסך כאשר ה Aspect Ratio היה 16:9 (עבור מסך רחב) וזה היה על המחשב הישן שלי והכל היה מעולה והוא אוטומתי הציג הכל ככה . ועכשיו קניתי מחשב חדש וכל סדרה וסרט שאני מריץ אני רואה רק על חצי מסך (אולי אפילו טיפה יותר) ולא על כל המסך. וכשאני שם את ה Ratio על 4:3 רואים על כל המסך אבל זה מרוח כלפי מעלה. איך מתקנים את זה ? ולמה זה ככה בכלל ? זה הרי מחשב חדש והרבה יותר משוכלל מהזבל שהיה לי לפני זה ובכל זאת הוא לא עושה זאת אוטומתית. הכרטיס מסך הוא 8800GT. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות HERCULES RADEON 9700 PRO... אוקייי אחרי ששמעתי על ההסכמים שחותמת NVIDIA עם חברות משחקים אני חושב שאני ילך על GEFORCE FX או GEFORCE 4TI עכשיו מה מבין שני הכרטיסים האו הוא מומלץ יותר ? Leadtek WinFast A300 TD MyVIVO GeForce FX 5800 או GeForce FX 5800 Asus V9900 TD 128MB או ASUS GF 4 V8460 ULTRA/TD 128MB ישנה גם האופצה של ה HERCULES RADEON 9700 PRO אבל אני שואל את עצמי אם באמת כדאי לי לקנות כרטיס שאולי לא ינוצל על ידי משחקי העתיד הקרוב... :'( אני ממש מצפה לתגובות שלכם !!! תודה ראש דרך אגב אם יש לכם המלצות אחרות תרשמו גם אותם...
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מצטער אבל זה פשוט הצחיק אותי!!! איזה ערימת שטויות!!! הנה לינק (לקוח מתוך YNET)
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב , שלחו לסבי מרומניה sim city 4 , אבל המשחק לא עלה win xp p3 1000 256mb sdram vodoo 3 אני הגעתי למסקנה שהבעיה היא בכ.מסך , לכן אבקש ממכם המלצות לכ.מסך שיריץ את sim city בצורה סבירה ( על רזולוציה נמוכה , אבל שלא ייתקע ) , בסביבות ה400 ש"ח אני קונה מksp , אז אנא קחו מחירים משם . תודה מראש
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-