כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
עדיף לי לחכות איזה שבוע או שבועיים או לקנות את הgf4 ti? כי אני עדין לא יודע מה טוב יותר! ואם זה יוריד את המחירים?! אז מה אני יעשה אם זה יורד את המחירים?! יש לי דילמה קשה!
-
כי יש לי 64 של סומה ,ואני רוצה לדעת אם כדאי לחסוך כדי לקנות אחד אחר??
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
169.21 forceware מישהו נתקל בבעיות עם העדכון הזה ?!
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב דיי חדש שנקנה לפני שנה המפרט הוא: I5 12600Kf MSi pro z690-p ddr4 16 RAM gtx 970 gainward gtx 970 asus Windows 11 64 bit אז ככה המחשב מזהה את שני הכרטיסים יפה מאוד ו 2 הכרטיסים עובדים ביחד ולחוד יפה מאוד. עדכנתי דרייבר חדש מהאתר של נבידיה. אבל כשאני נכנס ללוח הבקרה של הנבידיה הוא מזהה שני כרטיסים אבל לא כשהם בsli. מה פיספסתי? אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הלוח בביוס? או אולי בגלל שכרטיס אחד הוא גרסת oc (מהמפעל) והשעון שלו קצת יותר מהשני אז אי אפשר? אשמח לקבל עזרה🙏
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
- 3 followers
-
-
שנה טובה אנשים יש בחזקתי את הכרטיס הנ"ל מחובר אליו מסך 22 DELL אני מעוניין להגדיל את המסך דרסטית ולפי מה שאני יודע המחירים של המסכים הגדולים של מחשב יקרים יחסית למסכי טלוויזיה גדולים. החדר שלי באורך של 2 מטר ככה שגם 32 אינץ' יכול לעשות את העבודה.. השאלה שלי אם זה אפשרי עם הכרטיס הזה? לא ישרף? מה הפרוצדורה שמצריכה חיבור כזה? במקום המסך הנוכחי או בנוסף? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היא מוכרת כרטיסים המובססים על צ'יפים של ATI . מישהו מכיר אותה , יודע את טיבה ואם היא אמינה .
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך CTX PR705F ויש לי בעיה שלפעמים שאני מפעיל את המחשב המסך עובד רק על 60HZ למרות שהוא מכוון על 85HZ. חשבתי שאולי זאת בעייה בדריברים של הכרטיס מסך אז החלפתי אבל זה לא עוזר ואין לי מושג איך לתקן את זה למרות שבדרך כלל אני משחק עם ההגדרות קצת ובסוף זה עוזר אני רוצה לפתור את זה פעם אחת.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
המסך הדק שלי כנראה נשרף... רציתי לדעת לאן אפשר לשלוח אותו לתיקון במידה וכבר אין עליו אחריות והצעה למסך דק חדש בסביבות ה 1000 ש"ח +- 15" (אם יש 17" במחיר דומה אז סבבה...) תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס EVGA e-Geforce 8800GTS KO SUPERCLOCKED PCX 320MB הוא מגיע במאמץ ל-75 מעלות ובמנוחה 58 מעלות האם זה נורמלי .ויש לי מארז מעולה מאוורר היטב ואיך אני יכול לדעת מה ה-OC שלו שזה באמת ה-KO SUPERCLOCKED כי האריזה היתה פתוחה ולא רשום כלום על הכרטיס עצמו הכרטיס ניקנה היום האם כדאי להחליף את הכרטיס והאם יש אפשרות להחליף לאחר שהישתמשתי בו יום אחד ואם זה אפשרי האם כדאי את הכרטיס ה-EVGA e-Geforce 8800GTS KO ACS3 PCX-E 320MB בתודה מראש ואחלה סוף שבוע
-
- 46 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
טוב מאז שהתקנתי את קודק xvid (לא divx אלא xvid ) נדפקו לי כל הנגנים שמנגים divx חוץ מthe playa2 אבל אני רוצה לראות את הסרטים עם נגן של כתוביות כשאני פותח בו סרט כל החלונות מתחילים לזוז באופן לא סדיר הסרט קופצני ומטושטש והוידאו איטי מהאודיו מה לעשות
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ההיתי רוצה לדעת האם ה8500 יותר טוב מה7300 והאם כדאי להחליף או לחסוך עוד ולקחת 8600 מעבד e6400 לוח msi p965 neo זיכרון 1גיגה 667 ספק כוח 400w
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס ללא מגבלת תקציב שיתן לי תמיכה ברמת החומרה וברמת מנהל ההתקן למסך CRT ולטלויזיה רגילה (לא LCD) כדי שאוכל לעבוד עם שניהם בתצורה מורחבת (EXTENDED) ועם יכולת לכוון במדוייק איך תשב התמונה על המסך בלי זנבות וקצוות מתים וללא הבהובים. אנא כל מי שיש לו נסיון בפועל אשמח ללמוד מניסיונכם. תודה !
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
התקנתי את הדריבר החדש (5.1) עם ה CCC ולעומת שאר הדריברים, הפעם ההתקנה הצליחה ויש לי איקון של ה CCC של שולחן העבודה אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את ה CCC אני מקבל שגיאה, למה? R9200SE , WIN XP PRO והשאר למטה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני כנראה קונה מחשב שבוע הבא וראיתי את הכרטיס מסך הזה ב3000 שח בערך בכמה חנויות עשיתי בדיקה ומצאתי שכל כרטיס דומה רק של חברה אחרת עולה לפחות 3700 שח וזה נראה לי מאוד מוזר ההבדל הגדול הזה במחיר האם זה סתם מקרי שההבדל במחיר כל כך גבוה? האם יש הבדל גדול בין GTS 640MB לבין הGTX? (המסך יהיה כנראה LCD 22) כמה זמן לדעתכם אני יחזיק עם כזה כרטיס עד שאני יצטרך לשדרג לחדש? תודה
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הכותרת המקורית הייתה: "איזה SAPPHIRE HD 4650 לקחת - גירסת ה-512MB או ה-1GB?", אבל אני פתוח לאפשרויות אחרות. המחיר בארץ של שני ה-4650 כמעט זהה, אבל ל-512MB יש ביקורות טובות יותר ב-newegg.com. 75% ציון מקסימלי, 3% נפל: http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16814102829 בהשוואה לגירסה של ה-1GB עם 63% ציון מקסימלי ו-9% נפל: http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16814102843 האם יש תועלת כלשהי ב-1GB בכרטיס כזה? אם לא, אז אני חושב שאלך על ה-512MB.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן! אני מתכוון סופסוף להחליף את כרטיס המסך שלי (Voodoo3 3000 ) במשהו קצת יותר מתקדם - GF4 4800SE של לידטק. מבחינת המחשב שלי כרגע: מעבד - AMD Athlon 1000Mhz , זכרון - 133Mhz 640Mb RAM (שש מאות וארבעים, לא שישים וארבע. אינ מציין את זה כי פעם כבר התבלבלו/לא שמו לב) לוח אם - Asus A7V השימוש העיקרי הוא למשחקים אבל גם לעבודה על 3D (לייטווייב). בהנחה שהכרטיס ימשיך איתי גם למחשב הבא, מתי שזה לא יהיה, האם אני אוכל לנצל את הכרטיס כמו שצריך, או שהמחשב יוריד מהביצועים? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני צריך המלצות בקשר למסך טוב למשחקים.... לא משנה כמה אינצ' העיקר שיהיה איכותי ובקשר למחיר תתנו בכל מיני מחירים שלא יהיה מחיר ממש גבוה למה יש מיתון \: תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפני כ 3 ימים קניתי מ PCH Redaeon 9000 Pro 2 של ג'יגהבייט מהרגע שחיברתי אותו הוא לא עבד אז שמתי את הג'יפורס 2 שלי והכל עבד בסבבה עכשיו חשבתי אולי הכרטיס יעבוד שאני אשדרג אותו בוינדוס אבל עדיין לא עובד .... בדקתי את המתח של הכרטיס והוא על 1.5 אז מה אתם אומרים ? ניראה לי אני אקח איזה ג'יפה 4 MX בשביל ראש שקט כדי ??
-
- 38 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
נתקלתי לאחרונה בחברה ההונג-קונגית הזאת, ואני לא רואה הרבה ביקורות והתייחסויות אליה. עושה רושם שכל כרטיס שלהם זול ב10-15 אחוז מהמתחרות. ספציפית צד את עיני כרטיס זה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=76NPH6DV8SXZ האם למישהו יש מידע\ניסיון לגבי הכרטיסים האלו? למען העניין מעניין אותי אם גוף הקירור שלהם זהה ברמתו פחות או יותר לחברות הבכירות. חשוב לי מאד שהכרטיס יהיה חרישי בIDLE
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי מפרט והכרטיסמסך הוא Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe רציתי לדעת האם הכרטיס טוב ואם הואמצדיק את המחיר
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שדרגתי כרטיס מסך מג'יפורס 2 MX 400 לספייר RADEON 9100 128 MB . ציפיתי שהכרטיס יריץ כל משחק על הפרטים הכי גבוהים - אז זהו שלא. אני לא אומר שהכרטיס רע או משהו כזה אבל הוא פשוט מציג ביצועים ירודים מאלה שהיה צריך לתת. מפרט: מעבד - פנטיום 4 2.4B . זיכרון - 512 DDRAM . לוח אם - GIGABYTE 8PE667 PRO . בעיות : 1. סרטוני הפתיחה וסרטוני ההדרכה לפני המשימות בג'נרלס מקוטעים ולא עובדים חלק . איזה מוזר שאפילו בג'יפורס 2 הם עבדו חלק ועכשיו לא. 2. הכרטיס לא מצליח להריץ את ספלינטר סל בהגדרות הכי גבוהות חלק. הכי טוב שהצלחתי להגיע זה 1024X768 וכל הפרטים הכי גבוה חוץ מפרט אחד שהוא בינוני . 3. NFS 6 בקושי עובד חלק על ההגדרות הכי גבוהות ובקטעים עמוסי גרפיקה המשחק מתחיל להיות קטוע . ואני עוד ח…
-
- 64 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
חברה קניתי את המסך הנ"ל היום ולאחר כמה שעות של עבודה המסך התחיל להתשטש למין צבע כחול אפור כזה??!! מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי לכולם אני מנסה לבנות HTPC חדש אשר יחובר לשני מסכים "24 + "32 (השני הוא טלוויזיה סוני 32V5500) שניהם ברזולוציה טבעית למטרות מולטסקינג משדרי ו- HTPC (כולל 1080P) בינתיים אני עדיין עובדת על המפרט אבל עלתה תהיה לגבי כרטיס המסך 1. האם כרטיס מסך אונבורד 4200 (על לוח GIGABITE) יעשה כמו שצריך את העבודה? - בינתיים הספקתי לקרא בכמה לוחות בעלי כרטיס גראפי מובנה של GIGABYTE ש- Simultaneous output for DVI-D and HDMI is not supported כך הן לגבי GA-MA790GPT-UD3H - כרטיס HD3300 והן לגבי- GA-MA785GT-UD3H -כרטיס HD4200, אז כנראה שבכל מקרה אזדקק לכרטיס מסך נפרד. 2. האם הדבר המומלץ הוא HD5450 או שכבר כדאי ללכת ל- HD5670 בין השאר היות והוא תומך ב- HDMI1.3 (נאמר לי ע"י טכנאי בכיר של ישפאר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-