עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. התמונות מTHG. http://www.tomshardware.com/2006/07/21/the_graphics_state_of_the_union/page4.html

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בס"ד רציתי לשאול מה הCCC מוסיף, ולאיזה כרטיסים הוא מתאים ?. והאם בדרייברים של NVIDIA יש גם חילוק דומה ? תודה.

• 13 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by pergola,

מה עדיף מבין 2 הכרטיסים האלה...? לפי המהירויות הDDR והMB ה7300 ניראה הרבה יותר טוב מה6600 אבל פה רשמתם ש6600 עדיף עליו למה?! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172712.0 אז מי בעצם יותר טוב מביניהם?? NVIDIA GeForce 7300 GS TDH 550/810 MHz 256MB DDR2 64-bit 420# (קראתי באתר של Leadtek שאם יש לך 1GB RAM ומוריד עידכונים מיוחדים לBIOS אז זה הופך תכרטיס מסך ל512MB זה נכון?! ???) WinFast A6600 LE 300 /500 MHz 128MB DDR 128-bit 390#

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  4. הורדתי את הדרייברים החדשים של ATI והתקנתי אותם אבל זה מזהה את הישנים ולא את החדשים ניסיתי להסיר ותהתקין ולא מזהה למה??

• 12 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by D-Bang,

התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח ואני צריך כ. מסך PCI-E שיחזיק כחצי שנה עד שנה איזה מבין הכרטיסים הנ"ל עדיף? כאשר אם זה 7600GS אז אני מדבר על גרסת אקסטרים/OC כלשהי..

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  6. רציתי לקנות X1800GTO וראיתי שאם אני מוסיף 100 שקל אז אני מקבל את הכרטיס עם 512 מגה. אבל אמרו לי שאין דבר כזה ואולי זה GTO2 אבל בחנות הם לא יודעים. מישהו יודע משהו על זה? כי המחיר די זול בשביל GTO2 . http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8832

• 14 תגובות
    • 833 צפיות
  7. שלום לכולם הרבה פעמים שמעתי שהכרטיס 7950GX2 לא מאפשר הפעלת HDR+AA..... מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר, הבנתי שזה איזה באג, אבל מה הוא עושה - הוא לא נותן לי להפעיל משחקים מסויימים או מה???? אני משתגע , שמישהו יסביר לי בבקשה.. ד"א מה אתם אומרים על הכרטיס הזה בשביל משחקים הוא יותר טוב מ- 1900XT...?

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך GF5200 עם אפשרות וידאו אאוט דרך S-Video. צירפתי תמונה עם הסוג כבל שקיבלתי ביחד עם הכרטיס. מה אני עושה בשביל לחבר אותו לטלוויזיה? ניסיתי לעשות את זה דרך הדיוידי כי ראיתי שיש שם כניסה לS-video וחיברתי את הדיוידי לטלויזיה, אבל זה לא עובד. למישהו יש הצעות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  9. מהו ההבדל בין WinFast PX7600 GS ל WinFast PX7600 GT

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  10. שלום. המחשב שלי כבר זקן (שלא לדבר על כרטיס המסך) וחשבתי שאני צריך לשדרג את כרטיס המסך (כי לעבודה רגילה המחשב אחלה, אבל למשחקים לא). בקיצור הורדתי משחק חדש בשם:GTA SA והתאהבתי. אני חולה על המשחק. בקיצור אני צריך שאתם תיתנו לי המלצה לכרטיס מסך משתלם מבחינת ביצועים. שיוכל להריץ את המשחק הזה בהגדרות בינוניות וברוולוציה בינונית. התושבת שלי בלוח אם היא AGPX4. כמות הזיכרון הפיסי במחשב שלי היא 1024 33mhz cl 2.5 dual channel. בקיצור אני צריך המלצה לכרטיס משתלם בהנחה של עד 1000 שקל ולא גרוש יותר (מקסימיום 1100). בנוסף חשוב לי מאד שלא יהיה לי צוואר בקבוק (CPU: INTEL PENTIUM 4 2.4 GHZ 478 ואת השאר אתם יכולים לנחש לבד). אני חשבתי על GF7600GS. אבל כל הצעה טובה יותר תתקבל בברכה. (דרך אג…

• 11 תגובות
    • 643 צפיות
  11. המחיר יכול להיות עד 1000 שקל אבל פשוט החברה שאני רוצה לקנות ממנה את כל המחשב יש לה רק כרטיסים של ATI ושל NVIDIA בבקשה לא לחרוג מהמחיר

• 13 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by The TrCkeR,

לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הנ"ל מחבר, כאשר הוא לא תקין. הבחנתי בקבל מפוצץ על הלוח, החלפתי אותו והכל היה טוב עד שנגעתי בכרטיס והרגשתי שהוא רותח, כולל הקבל שהחלפתי, הליבה והזכרונות.. ניסיתי לשים לו קירור מסיבי, אך זה לא עזר. כפי הנראה יש לכרטיס בעיית מתחים, שהיא גם גרמה לקבל שהחלפתי להתפוצץ. יש להדגיש שהכרטיס פועל מעולה בכל זאת, אבל אני פוחד לפגוע בו עם כזו רמה של חום. מה שאני רוצה לעשות זה VMOD לכרטיס כדי להנמיך את המתחים בכרטיס. תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by Triple-z,

במחשב חדש של חבר יש את הכרטיס המדובר, כאשר אני מתקין את הדרייברים האחרונים מהאתר של אנוידיה (91.31_winxp2kmce_english_whql) ומפעיל מחדש את המחשב, אחרי הלוגו של XP המסך (סאמסונג LCD 17 740B שמחובר ב- DVI) נהיה שחור ולא מראה כלום, שום דבר לא מגיב אז רק במצב בטוח ניתן להסיר ולהתקין מחדש אחכ את הדרייברים מהדיסק, הבעיה שעם הדרייברים מהדיסק ה- TV OUT מציג שחור לבן וניסיתי כבר את כל האפשרויות PAL ו- NTSC ושיטות השידור, וגם לא נראה לי שזה הכבל כי במחשב הקודם הוא עבד פיקס ואפילו כבל אחר עדיין מראה שחור לבן יש למישהו איזה פתרון? אין לי בעיה להשתמש בדרייברים מהדיסק אם זה יראה כמו שצריך TVOUT אבל בלי כל קשר אני לא מבין למה הדרייברים האחרונים המעודכנים לא עובדים תודה (וכן עשיתי חיפוש …

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  14. אם כן אז איך?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  15. Started by BUNG,

שמעתי הרבה עליו ושמעתי שגרסת הDDR3 היא ממש חזקה וממש טובה ושאפילו 2 בSLI מגיעים ל79GT. אפשרי? אמיתי? רציני? או בולשיט?

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  16. שלום לכולם, המשחקים היחידים שאני משחק בהם זה משחקים כמו הFIFA2006 החדש או AOE3 ומשחקים בסגנון הזה.. לא יותר מזה בכלום!! רציתי לדעת אם אני יוכל לשחק בהם, המעבד הוא 3800X2 ו2GB זכרון.

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  17. Started by asaf16,

http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=473 או 7600 מKSP שנמכר ב790 של GIGABYTE. איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים? והאם יש כרטיס שעדיף בטווח של עד 1000 שקל ואם כן, נא לצרף לינק. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by the godfather,

איזה יותר טוב http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 או זה Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 ב-1074ש"ח כי הבנתי שהשני מומהר אז הוא יותר טוב או לא? או שאתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר טוב בתחום המחירים הזה

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  19. חייב שזה יהיה GF ומnoacomp. חבר שלי לא יכול לקנות מחנויות אחרות.

• 8 תגובות
    • 537 צפיות
  20. חשבתי לקנות מחשב חדש בסוף אוגוסט, ועד אז צריך לעשות החלטה ,חשבתי ששניי Nvidia ge-force 7600GT בSLI יהיו חזקים כמו 7900gtx , ויותר זולים גם (אני קונה במחיריי ספק אז זה מבוסס מה שאני אומר) , עכשיו צריך לבדוק עם הוא תומך בSLI (ה-7600 ) והאם המחיר של לוחות שתומכים בזה שווים את המחיר הנוסף

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by Make_Party,

מה כדאי לי לקנות יש לי לוח של AGP וזה חייב להיות הוא זה הוא זה אני לא יכול להסביר למה קיצור מה עדיף???????

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by lowlow1001,

זה מוזר לגמרי הלוח הוא PV800X של ASUS וערכת השבבים של VIA ואני בטוח שחיברתי אותו לחיבור AGP אם מישהוא ישאל אם יש לכם הסבר\פתרון אנא אל תחרישו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by H-nover,

שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש עם כרטיס Evga Geforce 7900 GT. משום מה אני מקבל במשחקים FPS נמוך (מתחת ל100), למרות שאדם עם כרטיס 7600 GT (כרטיס פחו?ת מהכרטיס שלי) מקבל באותם משחקים עם אותם הגדרות FPS הרבה יותר גבוהה (מעל 300). פתחתי את המחשב לבדוק שהכל בסדר, הכרטיס נראה מקורי והכל נראה מחובר כמו שצריך (מחובר עם מולקס ללוח אם). כמו כן הרצתי בדיקה של 3DMark ואלה התוצאות שקיבלתי: 3DMark Score: 4014 SM2.0 Score: 1997 HDR/SM3.0 Score: 1989 CPU Score: 764 אני לא יודע מה גורם לזה וזה ממש מרגיז אותי כבר. אשמח אם תעזרו לי לאתר את התקלה. תודה רבה! עריכה: שאר הרכיבים המשמעותיים במפרט שלי: P4 820 2.8 Ghz DUAL-CORE GIGABYTE 8I945P-G (S-776+DDR2+SATA2+PCI-E)…

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  24. השאלה שלי היא למה עדיף לקנות כרטיס מסך רגיל של ATI או NVIDIA על QUARDO באותו מחיר פחות או יותר.

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי בקשה קצת מיוחדת הפעם.. אני מתכוון לקנות מסך מחול, אבל אני לא יודע מה לבחור, יש המון דגמים חדשים שאני כבר לא מכיר ואני לא בקיא כל כך בשוק המסכים החדשים כיום. אשמח אם תוכלו להציע לי דגם טוב (אני FAN של MAG אבל אם תמצאו משהו יותר טוב באותו מחיר או פחות לא אחשוב פעמיים) במחיר של 120$ - 130$ שזה כ-600 ש"ח בארצנו (רק לשם השוואה..) אני לא מעוניין במסך LCD אלא במסך בתצורת CRT. מצאתי את המסך הבא: 17" AH788, FLAT, 86kHz, TCO03 של MAG שעולה 115$ מה אתם אומרים? תודה מראש חברה

• 1 תגובה
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים