עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Erez360,

שלום לכולם. רציתי לדעת למי מכם יש את הכרטיס הבא ובאיזו גרסה של דרייבר הוא משתמש. השאלה נפתחה עקב הדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348388.new#new נ.ב מי שהתקין את הכרטיס על XP מהדיסק שהגיע איתו קיבל מסכים כחולים לפני התקנת הHotfix?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by Pc_freak,

היום התקנתי HD5850 נוסף של GIGABYTE ןנשמע מטורף נראה לי שהמאוורר כל הזמן ב 100% יש דרך לשנות את המהירות ?? כל התוכנות שניסיתי שלטו רק על הHD850 הראשון של ספיר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי כרטיס 7600GS אני קונה 1970HR.עם כרטיס מסך יותר גבוה יהיה הבדל בתצוגה או לא

4. היי, קודם כל, אני לא מבין גדול בחומרה, ובטח שלא במאיצים גרפיים.. אני מרכיב מחשב עם מעבד intel i7-4770k , שבא עם מאיץ גרפי בילט-אין intel hd-4600 המחשב מיועד בעיקר לתכנות למובייל, אבל גם למשחקים. אנחנו לא גיימרים גדולים אבל אשתי רוצה שירוצו לה "המשחקים החדשים".. ראיתי את הביקורת פה על המעבד, אבל לא הצלחתי להבין האם בשביל להריץ משחקים די כבדים ברמת סבירה+, אני צריך להוסיף כרטיס גרפי או לא. ואם כן, מה למשל הייתם קונים? אני פוחד לקנות משהו שיהיה פחות טוב או כמעט אותו דבר כמו המובנה... תודה רבה לעוזרים..!

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by dj shay 30010,

חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי מאיפה אני מוריד עידכון לכרטיס שלי ועם זה יגרום נזק לכרטיס

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by ganymede,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים ובטלוויזיה דרך מקרן או מסך גדול. האם אני ארגיש הבדל גדול אם אני אקנה לוח-אם עם כרטיס מסך משולב (ערכת שבבים intel G965) לעומת כרטיס מסך ממוצע נפרד? תודה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by CMuf,

שלום לכולם. לאחר שהיה לי כמעט שלוש שנים 460 של gainward, שעבד מעולה, הוא הפסיק לעבוד לחלוטין והייתי חייב להפעיל את האחריות, וקיבלתי gainward 560 ti במקום. הבעיה הגדולה שעדיין נשארה עם ה560 ti : הרעש שהוא עושה הוא רעש חזק מאוד (מאוורר). זה רעש שמאוד קשה לעבוד איתו, הוא לא מחליש את עצמו כאשר windows פועל ונמצא בidle רגיל בשולחן העבודה. אפילו התוכנה של gainward, ה expertool, לא מצליחה לשנות את הרעש. נשמע שהמאוורר בשיא העוצמה שלו, ושינוי באקספרטול למעלה או למטה במהירות המבוקשת מהמאוורר לא מחלישה את הרעש או מחזקת אותו. אותה מהירות. ניסיתי לשים למשל לנסיון את msi afterburner, זה לא עזר. שיחקתי גם שם במהירות וזה לא שינה כלום. ניסיתי דרייברים שונים של נבידיה, ניקית…

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by UHU,

שלום אנשים! אתמול הרכבתי לי מפרט מחשב מעולה, הבעיה היא שיש לי כמה שאלות המפרט הוא - מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪889 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 מחיר: ₪599 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 מחיר: ₪410 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 מחיר: ₪161 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪256 קשיח למחשב שולחני: Corsair 60G SandForce 1200 Forse series כמות: 1 מחיר: ₪661 כרטיס מסך: Sparkle GTX560 Ti 1GB GD…

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  9. בכרטיס מסך שלי g-force 6200 קיים חיבור s-video עכשיו זה לא כמו החיבור הרגיל שיש 4 חורים 2 בכל צד(ועוד אחד עבה כזה) במה שיש לי יש שם 10 חורים בסדר הבא בשורה ראשונה 3 בשורה שניה 4 בשורה שלישית 3 ויש גם תחור העבה .. עכשיו אני רוצה לדעת אם יש דבר זה חיבור שהופך תחיבור הזה ל s-video רגיל??? נ.ב ליד זה רשום s-video תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by .dreyfus,

טוב אז חיפשתי פה בפורומים ולא מצאתי נושא אז אני פותח . טוב אז לאחר התבלטויות רבות עדיין לא הצלחתי להגיע להחלטה אז אני רוצה לשאולם אתכם . איזה כרטיס מסך לקנות ? 8800 GT או 8800 GTS , בבקשה תתחשבו במשחקים , מי מבין בכרטיסים מריץ יותר טוב וכל מה שקשור לזה . והאם קיים 8800 GTS עם 570 MB ?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by ericwolf,

לחברים שלום קניתי כרטיס מסך r7 260x הסרתי דריברים קודמים גם בעזרת driver sweeper הוצאתי את הכרטיס הקודם (hd6770) חיברתי את החדש והתקנתי את הדרייברים החדשים. עכשיו בכל משחק שאני משחק אני מקבל fps יותר נמוך בכרטיס הנוכחי מאשר בקודם. שיפור אני לא רואה בכלל האם הכרטיס תקול? כי אין תקלות כמו קיפאון של התמונה או קריסה של המשחק רק fps נמוך מאוד. האם הספק חלש מידי? יש לי ספק 500w גנרי שער המפרט intel core i3 2100 6 gb ram תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Idan-h,

חשבתי על הLG L1710B, יש לו DVI, יחס ניגודיות של 1:450, וזמן תגובה של 16MS. פה ניתן להשיג אותו במחיר מעולה של 2599. http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1722,normal_sales שני שחשבתי עליו הוא היונדאי Q17, גם לו DVI, ופנאל סמסונג 12MS. יחס ניגודיות של 1:500.השאלה אם באמת הפסיקו לייבא אותו לארץ. מחירו בערך 2800 שקל. שלישי שיכול להיות הוא ה- IIyama 17 E-431S, שמחירו הוא 2800 גם, יחס של 1:450, 16MS. כולם כמובן עם DVI. 2800 שקל זה הגג שאני יכול להוציא, אז הViewsonic כנראה לא בא בחשבון. *עוד שאלה שיש לי היא עד כמה הDVI משפיע? כי יש לי כרטיס GF4MX, אין בו DVI, האם כדאי לי להחליף אפילו לכרטיס כמו FX5200 עם DVI? או לחכות עד שנרכוש כרטיס חדש? אנשים בבקשה תע…

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by lipa,

זה לינק לגרסה הרגילה http://www.gainward.com/html/product/vga/PCI-Express/6600GT/1960pcxxp.htm זה לגרסת ה-Golden Sample :http://www.gainward.com/html/product/vga/PCI-Express/6600GT/1960pcxxpGS.htm זה לגרסת ה-Ultra :http://www.gainward.com/html/product/vga/PCI-Express/6600GT/1960pcxxp_glh.htm תסתכלו על הגדרות הליבה והזכרונות :

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by idanmal,

שלום לכולם ..... חבר שלי עומד לקנות מחשב והמליצו לו על הכרטיס מסך הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2502 מה אתם אומרים???? הוא רוצה אותו בגלל שהוא משולב כבר עם כרטיס טלוויזיה ,אני חושב שזה בזבוז של כסף .... מה אתם ממליצים לו בואו נגיד עד 800 שקל שיהיה נחמד, ובעל טכנולוגיה חדשה(שיתמוך ב-SM3) יש מצב לחרוג קצת מהתקציב,ועדיף רדאון

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מסך פלזמה, אבל ישנה בעיה שאני לא מבין מה טוב ומה לא טוב איזה חברה כדי ואיזה דגם התקציב שלי הוא 20000 ש"ח כולל התקנה +3000 שקל למערכת רמקולים כולל רסיבר לא משהו מאסיבי אבל הדגש המרכזי הוא על המסך אני מעוניין אך ורק בגדלי 42 אינץ, אשמח מאוד אם תענו לי ותודה לכל העונה נ.ב אם גם יש לכם חנויות טובות וזולות שאתם מכירים באזור המרכז בהקשר לדגמים שתציעו תודה שלכם רועי ;D ;D

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  16. אני לא גיימר ולא משתמש כבד בסך הכל רוצה לערוך כמה סרטי וידאו שיש לי וקצת עריכת מוזיקה רציתי שתציעו לי איזה חברה עדיפה בנושא הזכרונות וכרטיסי הטלויזיה.(מבלי להכנס לעומק השבבים) כרטיסי טלויזיה : LEADTEC , FLYVIDEO, PINNACLE,AVER (אני קונה את הדגםפ הטוב ביותר של החברה) זכרון : SAMSUNG , ADATA, CORSAIR , KINGSTON : DDR2 256MB 500MHZ

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by waisor,

שלום לכולכם יש לי שתי שאלות ואני אשמח אם תענו לי אליהן. 1)אני כרגע משתמש בכרטיס 7950GT 256MB שיושב על לוח של אסוס שתומך בSLI. האם אני יכול להשתמש בכרטיס נוסף זהה רק שהזיכרון בו הוא 512MB?? האם זה יהיה אפקטיבי יותר או שעדיף לקנות את אותו הכרטיס אבל 256MB?? 2)האם זה קריטי לקנות את אותו הכרטיס אבל מייצרן אחר, (שלי זה LEADTKE)? האם זה ישפיע על הביצועים. אני הודה על התשובה המהירה, תודה. אור.

18. Started by nir1912,

יש לי 2 צגים המחוברים לכרטיס מסך אחד והתצוגה נמצאית במצב CLONE ואני רוצה לראות בצג 1 כבלים במסך קטן ובמסך 2 לראות את הכבלים במסך מלא. הכרטיס מסך הוא של חברת LEADTEC והכרטיס טלווזיה של WINFAST TV הגעתי למצב שאני מסמן את האופציה בפנל של NVIDIA אבל עדין בשני המסכים רואים אותו דבר מה ניתן לעשות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by mj23,

היי יש לי כרטיס מסך ATI4870 ואני חובב של סרטי FHD שהם טוחנים לי תמעבד אז חבר אמר לי שיש לי כרטיס מסך מעולה לסרטי HD רק אין לי מושג איך אני עושה ככה שאני יראה תסרטים האלו דרך כרטיס המסך אם מישו יכול להדריך אותי אני אשמח

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  20. הרכבתי מפרט למחשב ביתי פשוט עבור משפחת חברים לשימושים כלליים של אינטרנט/אופיס ומשחקים קלים. כיוון שכך התבססתי על מעבד I3 עם 4 גיגה זכרון וללא כרטיס מסך. עכשיו מתברר שיהיה שימוש בתוכנת ARC GIS. נכנסתי לאתר לדרישות מערכת והעתקתי משם את החלק של תצוגה: [table] [tr] [td]Video/Graphics Adapter[/td] [td] 64 MB RAM minimum, 256 MB RAM or higher recommended. NVIDIA, ATI and INTEL chipsets supported 24 bit capable graphics accelerator OpenGL version 2.0 runtime or higher is required, and Shader Model 3.0 or higher is recommended. Be sure to use the latest available driver[/td][/tr][/table] אני מבין שלא תהיה ברירה אלא להוסיף כ. מסך. שאלתי: מה המינימום הנדרש. האם משהו פשוט כמו 210 ע…

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  21. מה אתם אומרים עליו? אפשר לקנות מסך LCD יותר טוב במחיר הזה? איך הסמסונג 913N לאומתו? תודה רבה מראש באותה הזדמנות אני רוצה לשאול על מסכי CRT, איך הVIEWSONIC P97 והאם יש משהו יותר טוב במחיר שלו? (הסמסונג 959NF, רק שיש בעיות יבואן והבנתי שיש לו בעיות גאוטריה די רציניות)

22. Started by bennnn,

רציתי לדעת ברמת העיקרון,האם המערכת שלי והספק כח שברשותי יחזיק את הכרטיס הנל? והאם יהיה לו מקום במארז? תודה.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  23. מכר שלי מעונין לקנות מסך למחשב חדש שברשותו. הוא מעוניין לקנות מסך LCD 17" לסרטים, אינטרנט ועבודה משרדית. אני כנראה הולך לקנות את המסך מאוופיס דיפו או מ- KSP. המסך צריך להיות בתווך המחירים בין 1500-2000 ש"ח. אם תוכלו אולי גם להסביר לי על הניגודיות וה- Contrast הרצוי, ואיך זה משפיע על התמונה. תודה!

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by schnecke,

שלום רב, בפורום מפרטים המליצו לי על מפרט למחשב לצורך עריכה גרפית (בעיקר פוטושופ אך גם גוגל סקאצ'אפ וכו') ולמשחקים (מסך 19 אינץ' - אם אופצייה לשדרוג עתידי ל-22) במסגרת התקציב המליצו על 2 הכרטיסים הבאים: Palit GeForce GTS250 512MB Dual DVI HDMI PCIe, יחידות 1¤625 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=823 Power Color ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1¤541 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1177 איזה מהם עדיף לצרכים שלי? קראתי שלכרטיסים של NVIDIA יש עדיפות בעבודה עם פוטושופ, האם זה נכון? ואולי יש כרטיס מסך אחר בתקציב? תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.