כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך איכותי ולא יקר לסרטים ו- HD . המפרט של המחשב שלי הוא : לוח אם gigabyte דגם eg41mf-s2h (G41 ) עם יציאת HDMI - כרטיס מסך מובנה. מעבד e5200 זכרון - ram 4 giga ddr2 מארז וספק כוח של antec - 430W . רציתי לשפר את ביצועי המחשב , המהירות והאיכות של המחשב והתמונה . האם כדאי לי להוסיף כרטיס מסך חיצוני ? ואם כן אז היית שמח לקבל המלצות עדיף אולי עם קירור פאסיבי (כדי להפחית רעש ) תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בגדול בין 2 אפשרויות: Asus Dual GeForce RTX 3060 V2 12GB GDDR6 PNY NVIDIA T1000 8GB GDDR6 לפי בדיקות באתרים שונים, ה GeForce הוא הרבה יותר חזק מה Quadro t1000 אבל מצד שני, אוטודסק מבצעים את בדיקות החומרה שלהם רק עם כרטיסי Quadro: https://www.autodesk.com/support/system-requirements/certified-graphics-hardware/revit יש למישהו המלצה איזה כרטיס כדאי?
-
- 8 תגובות
- 6.5k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך 8500GT עם מעבד E6750. אני מחפש כרטיס מסך חדש לא משנה לי החברה ואני לא יודע את התקציב כי זה אמור להיות ליומולדת. הכרטיס צריך להחזיק את כל המשחקים היום על הגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של מסך 22 אינץ' (1680*1050) וגם שיוכל להחזיק משחקים בשנים הבאות.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, יש למישהו המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה1,000 שקלים. ספק כוח: Antec value power plus 500w 1x8 pin מארז: Antec nx300 לוח אם : asus prime b560m - k תומך במעבדי אינטל דור 11 מעדיף nvidia או בשיתוף nvidia אבל ברמת העיקרון לא חובה. אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה כרטיס מסך (ביחד עם המחשב החדש שלי...) 9800GTX , ומכיוון שכבר ראיתי שהכרטיסים החדשים יהיו יקרים החלטתי לא לחכות להם. ראיתי שיש כרטיס מסך של חברת Sparkle Calibre ב OC, האם החברה טובה? או שעדיף לקנות מחברה אחרת? תודה :-)
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם כרטיס גרפי nVIDIA GeForce של חברת Zotac ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר להזמין מחו''ל כרטיס מסך??אין בעיה עם המכס??במיכרז ב ebay
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום כולם דוד שלי נוסע באוקטובר לחו''ל הוא יהיה בסין וגם במוסקבה באותו חודש ביקשתי ממנו שיבדוק לי מחירים של כרטיסי מסך שם כעיקרון הבאתי לו 2 שמות GeForce GTX590 3GB GDDR5 GTX580 כרגע יש לי GRX570 ואני מאוד מרוצה ממנו אבל אני מתכוון עוד מעט להביא מסך חדש של LG LG W2363D 3D Ready 23'' LCD 3ms 1:70000 DVI HDMIx2 WideScreen Black זה גם 120HZ וגם 3D וגם FHD ויוצאים משחקים חדשים ואני לא רוצה להתחיל לקבל FPS נמוך בגלל הכרטיס מעוניין לדעת עם כדאי בכלל לרכוש מחו''ל ומהי גדר האחריות / האמינות. ועם יש חברה בחו''ל כלשהי שבמקרה שהכרטיס יתקלקל יהיה מעבדה בארץ.. אשמח לעוד הצעות ואני רוצה אך ורק כרטיסי נווידיה המעבד לא יגביל יש לי I7 2600 לוח אם לא תומך SLI אז לא להציע זוג כרטיסים ספ…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הX1950 PRO (שאמור לצאת בסוף נובמבר) מאתר בחול כמו NEWEGG או ZZF , רק שאלה לא שולחים לארץ. :'( מישהו מכיר חנויות אונליין שכן שולחים לארץ? תודה, המרטש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחרי יחסית הרבה זמן שלא השתמשתי במחשב לגיימינג ... החלטתי שאני רוצה לשחק ב far cry5 אחרי שהורדתי והתקנתי ... התבאסתי, כי המשחק קורס כול פעם ברגע שהכרטיס מסך צריך להתחיל ממש לעבוד חשבתי בהתחלה שזה הכרטיס מסך הקשיש שמתחיל לאבד את זה אבל אחרי שהרצתי כמה באנצמארקים השתכנעתי שלא הכרטיס זה HD 6950 2GB שעבר צריבת ביוס ל 6970 וגם טיפה oc ל 900 MHZ הכרטיס הזה עובד מצויין ביום יום, הבעיה היא שלמשחק יש הרבה בעיות שקשורות לדרייברים, וה -6950/70 המסכן שלי לא קיבל דרייבר חדש מאז 2015 אחרי שניסיתי במשך יום וחצי לעקוף את הבעיה איך שהוא .. החלטתי שאני מוכן להשקיע קצת בכרטיס מסך חדש או יד שניה .. ואז ראיתי את המחירים איך הגענו למצב שכרטיס שלא נמצא אפילו בשלישיה הפותחת …
-
- 15 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האים כרטיס מסך זה יתן ביצועים טובים במישחקים כגון: COD4 CRYSIS ומה ההבדל בינו לבין ה- INNOVISION Geforce 9600GSO 384MB DDR3 PCI-E חוץ מהמחיר שהוא הבדל של 10 ש"ח והאים שני הכרטיסים הנ"ל יתאימו למארז שלי: NZXT ALPHA
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם מעבד I5-6500 מבוסס ערכת שבבים B150. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Radeon 7900 כאשר אני משתמש במחשב לגיימינג לעיתים רחוקות. האם יש כרטיס מסך שאני יכול לקנות בארה"ב ב-200-250 דולר שיהווה שידרוג משמעותי? הרזולוציה שאני משתמש בה היא 1650*1080 ובעתיד אולי 1920*1080.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מהו הכרטיס מסך הטוב ביותר שעדיין לא ידרוש משהו מעבר לספק הנ"ל? המחשב שלי כבר בן שנתיים וחצי כמעט, יכול להיות שהוא יגביל את הכרטיס מסך הזה באיזושהי צורה (מפרט מלא בצד)?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
טוב אני קונה בתחילת חודש הבא את הLG L1720P. ממה שאני יודע כל רזולוציה נמוכה מ1024*1280 נראת מרוחה על LCD. ככה זה גם במשחקים ממה שאני מבין, נכון? אין לי ממש תקציב לכרטיס מסך, אני מחליף בעיקר בגלל שאין יציאת DVI בכרטיס שלי. חשבתי על הR9550 128BIT, ואולי לעשות לו קצת OC. ואולי גם למעבד ל3.0 וניצול מלוא רוחב הפס של הזכרון. האם אני אוכל לשחק משחקים כמו NFS U או FIFA 2005 ברזולוציה של 1280 בצורה סבירה בכרטיס הזה? אם לא נראה לי שאני אאלץ להמשיך לשחק ב-AOC 7F שלי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום..אני מתכנן על ה2408WFP...יש לי כבר פלזמה אז לא נראה לי הגיוני להחליף לLCD גדולה עכשיו השאלה שלי זה - מה הכרטיס מסך הכי זול שיריץ לי משחקים בצורה טובה על הרזוולוציה הזאת? המקסימום שאני יכול לחרוג עליו זה 8800GT..יספיק? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב ישן, שאני משתמש בו בתור HTPC פנטיום 4 2.8GHZ 512 MB כרטיס מסך: אינטל 845G התקנתי עליו אובונטו, ואני משתמש בXBMC לנגן וידאו ומוזיקה. כל הודיאו שלי זה הכל מהורדות, אני לא משתמש בדיוידי, או בלו ריי קבצים רגילים הוא מנגן סבבה אבל קבצי MKV באיכות של 720P ממש מקרטעים המעבד מגיע ל100%, אין סינכרון בין אודיו לוידאו מה אני צריך לשדרג כדי לנגן 720P? (אני לא מעונין ב1080...הטלויזיה שלי בכל מקרה לא תומכת בזה) המעבד? הזיכרון? הכרטיס מסך? לפי האתר הזה של מייקרוסופט http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/choosingpc.aspx הבעיה היא בכרטיס מסך (המחשב שלי עומד כמעט בכל הדרישות של הOPTIMUM) מה הכרטיס מסך הכי זול שאני יכול להשיג שינגן 720P בלי בעיה? …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מה כרטיס המסך הזול ביותר שאני יכול לקנות כדי להיות מסוגל לתמוך בשני מסכי 20'' ברזולוציה גבוהה? (בלי פעולות מורכבות - אין משחקים או כל דבר אחר, רק עבודה משרדית)
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
נניח ואני מרכיב מחשב חדש לעריכה בינונית, לא משחק בכלל במשחקים. בחרתי את המעבד I5 4590 כי הוא יספיק לי, אבל השאלה - איזה כרטיס מינימלי אפשר לקחת שיהיה טוב עם העריכות? 9500GT יהיה טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש הצעות לכרטיס מסך מומלץ עד 600 ש"ח למערכת מחשב חדשה. להלן הרכיבים החשובים במפרט: מעבד : i5-750 לוח אם: GB P55m-UD2 זכרונות: 2 סטיקים של 2GB תדר 1333 דיסק : 1TB WD מארז : Antec Three Hundred ספק : Seasonic 500W 80+ Active PFC 12cm מסך : LG 22" L227WTP מה כרטיס המסך המשתלם לרזולוציה הטבעית של המסך 1680 על 1080 ??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך מניו אג(newegg) עד משהו כמו 140 דולר ורציתי לדעת האם המשלוח הוא לכל מקום בארה"ב או מה? תודה מראש לעונים יונתן
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
או קיי אז ככה קודם כל יש לי תקציב של גג 550 ש"ח חשבתי ללכת על הרדאון 9550 שהבנתי שהכי טוב לתקציבי ויתר טוב מה9600 אס אי וה5500...... ואז פתאום נזכרתי לי שיש לי דוד בניו יורק שבא עוד שבוע לארץ... השאךה שלי היא האם עניין החומרה וזה זה יעשה בעיות כלשהן..? ומצאתי כאן באתר בטרד נוסף אתרים של חנויות בניו יורק השאלה שלי היא האם החנויות האלה גם אפשר לבוא ולקנות את המוצר ללא הזמנה כדי שדוד שלי ילך ויקנה ולא יסתבך בהזמנות ושטויות.. האתרים הם : http://www.newegg.com http://www.pricewatch.com/ אם מישהו מכיר עוד חנויות אפילו אם כתובת או ידע כלשהו על חנות זולה שהתקציב שלי יכסה אני ישמח אם יגיד ! סתם תיראו מצאתי כרטיס רדאון 9600 פרו ב 125 דולר של פאורקולור.... הגיוני?? שווה? http://www.…
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן. רכשתי לאחרונה כרטיס 3080 מניואג.. גרסה לא הכי יוקרתית אמנם.. אבל על פניו כנראה זו הייתה לא ההחלטה הכי טובה.. הבנתי מהם שהם לא מציעים אחריות בכלל.. ובספק עד כמה בארץ יגבו את זה.. גם בחו"ל אולי זה יהיה טיפה בעייתי.. מדובר בדגם של MSI האם לדעתכם זו הייתה טעות והיה עדיף אולי להזמין בסטארט? המחירים שם בערך זהים אבל לא יודע מתי הייתי מקבל זאת.. הזמנתי גם מעבד.. מעבדים כמעט ולא נוטים להתקלקל נכון? אגב - לדעתכם זה נכון ש 3080TI מעבר לפינה באמת?
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום חשוב לציין שאני כמעט לא משחק אבל אשמח אם הכרטיס יוכל להריץ ביושוק.מחפש כרטיס לעבודה וסרטים בעיקר.עכשיו...ראיתי שסדרת 86XX מאופיינת בכמה תתי דגמים וזכרונות. GT GTS 256 512 מה עדיף ? מה כדאי מבחינת המחיר? אני רואה היטב את ההפרש ואת התוספת ל 8800 אבל אני לא רוצה אותו בגלל החום האדיר שהוא מפיק. ראיתי 3 דגמים שענינו אותי. גיגבייט עם סיילנט היט פיפ GTS III קלאב 3D עם 512 מגה GT BFG עם 256 GT http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=8600&sort=2a&&page=1 העמוד הנ"ל מקשר לאותם דגמים. מה עדיף ? מה יותר טוב.יש דגמים שמגיעים ל 1000 פלוס.ההפרש ל GTS שווה??.או שה GT לשימוש שלי מספיק ? .ולא אני לא רוצה OC. יש לי ספק HEC 375 W .מיפרט מחשב נתון בכרטיס …
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-