עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by thechecker,

מה לדעתכם יהיה כרטיס טוב שיעבוד ביחד עם i3 2120 למשחקים, ויתאים לגודל micro ATX (ממש צפוף אצלי במארז ) שלא יהיה יותר מידי יקר, אפשר גם יד 2. תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by MasterNaor,

היי! אני מעוניין להוסיף ל OPTIPLEX שלי כרטיס מסך... (לוח אם מדגם 04Y8V0) מסקירות שקראתי/ראיתי/שמעתי אני מבין שהכרטיס המומלץ יהיה gigabyte gt 1030, האם יש המלצות נוספות? רעיונות? מחשבות? מחכה לשמוע... תודה רבה מראש כמובן!!!

3. Started by romarkus,

שלום , מהו כרטיס המסך המומלץ ל- PCIE 1 ? רצוי ש: עד 300 ש"ח תומך DVI , HD אומנם אני לא גיימר אבל משחק המון fifa , ולמעשה מחפש כרטיס מסך שיתאים ל-FIFA09 . האם הכרטיס הנ"ל ATi Radeon HD4350 Silent LP יתאים ל-PCIE1 ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by Rage17,

לא ממש מבין בכרטיסי מסך .. אני רוצה משהו שיכול להריץ לי משחקים בצורה טובה. בערך 500 ש"ח AGP ... כרגע יש לי geforce 4 mx 440 שזה מתקופת האבן ולא מייצרים את זה בכלל לא ? אבל עד היום זה מריץ לי המון משחקים חדשים שיוצאים ... השאלה שלי האם כל כרטיס מסך ככה? נגיד אני אקנה כרטיס מסך עכשיו ב500 ש"ח לAGP ועוד איזה 5 שנים זה עדיין יריץ לי משחקים ? תודה!

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by zombie,

אז הזמנתי את האוקיולוס ריפט בעיקר לשימוש בסימולטור הנהגיה Assetto corsa, פתחתי הזמנה גם על GTX 1070 אך יש לי זמן להתחרט ולקחת 1080 במקום. האם ה1070 מספיק לשימוש בריפט? בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by eylonG,

שלום! אני מעוניין להחליף כ. מסך למחשב שלי (P3 930). איזה כרטיס יתאים לו? האם אפשרי לשים במחשב כרטיס GF4 128DDR ? מחירים בערך?

7. היי ראיתי את כרטיס הסמך הנ"ל מאמזון https://www.amazon.com/Gaming-GeForce-Overclocked-Graphics-TUF-GTX1650S-O4G-GAMING/dp/B081KY5L57/ref=pd_sbs_147_3/141-5050575-3232858?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B081KY5L57&pd_rd_r=b800d349-efff-453f-9893-a51831c42cec&pd_rd_w=c5eHz&pd_rd_wg=XMnR1&pf_rd_p=7cd8f929-4345-4bf2-a554-7d7588b3dd5f&pf_rd_r=EXJCM9J26HGBDJM8WKRB&psc=1&refRID=EXJCM9J26HGBDJM8WKRB האם במחיר הנ"ל יש טוב ממנו לגיימינג לייט עבר מפרט של לוח אם B450-M ומעבד RYZEN 5 2600 וספק 400W

8. Started by drBozo,

מישהו אולי יודע איזה סוג של כרטיס מסך מומלץ לגרפיקאי שמשתמש בתוכנות כמו 3DMax, PhotoShop ו-Maya? האם כרטיס שמתאים למשחקים כבדים בהכרח מתאים גם לתוכנות גרפיקה?

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  9. שלום לכולם, מחפש כרטיס מסך בסיסי בתקציב של 200-300 שקל לעבודה משרדית על שני מסכים 19 אינץ'. האם כמות הזכרון חשובה כאן? האם יש עדיפות משמעותית ליותר זכרון? שאלה נוספת, האם יש חשיבות לסוג החריץ? המחשב אומנם זול ופשוט אך בעל חריץ PCI-E אחד, האם עדיף לקנות כרטיס שתואם לזה? האם השיפור בעבודה משרדית יהיה משמעותי לעומת PCI רגיל?

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  10. אהלן חברים. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לצורך משחקים (לא כבדים ולא רבים), אני מעוניין לשחק רק עם הטלויזיה ולא עם המסך מחשב. המערכת שיש לי כרגע: corsair air 240 intel i5 6600k gigabyte b150m Gigabyte HD 6950 (מהמחשב הקודם) corsair ddr4 8GB x2 Samsung EVO 850 250gb fsp everest 700w (מהמחשב הקודם) אני מתלבט לגבי ה 1070 או 970, אני יודע שההבדלים אמורים להיות גדולים אך במחיר שאני יכול להביא את ה GTX 970 שווה לחשוב לפני (210 פאונד באנגליה) קצת יותר מאלף שקל. השאלה היא האם יש הבדלים לגבי הקרנה למסך גדול יותר 55" שהוא גם 4K, אני לא משחק הרבה וגם יש לי PS4. אשמח לדיון בנושא, …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shoval,

שלום קיבלתי מלא הצעות למפרטים לקניית מחשב חדש וכל הצעה עם כרטיס אחר ואני כבר הלכתי לאיבוד שם אני גרפיקאי מתחיל על אפטר וסטודיו מקס שמחפש מחשב טוב לעבודות ורינדורים, אפשר לקבל המלצה על 2 כרטיסים חזקים וטובים ליעשו את העבודה? (בגדול מה שאני הולך לקנות זה מעבד קוואד 4G עם רייד0 וכרטיס טלוויזיה גם כן תודה

12. Started by peled99,

אהלן חברה, בעקרון כשקניתי מחשב זה היה לעבודה גרפית דו מימדית מכיוון שאני צלם ואני בעיקר צריך פוטושופ, כך שאין לי בכלל כרטיס מסך. אבל מתחשק לי שתהיה לי אפשרות לשחק במשחקים, לא בהגדרות הכי גבוהות, אבל כן משחקים כמו fallout 3 או GTA 4 בהגדרות נמוכות. זה המפרט שיש לי, והתקציב לכרטיס זה בערך 500 ש"ח. מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" – BOX לוח אם - XFX nFORCE 630i : MG-63MI-7159 זיכרון- X2 KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 דיסק קשיח – 2X WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ספק כוח - ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 מארז - ANTEC SOLO w/o PSU קרור למעבד - SCYTHE KAMA CROSS - 3 HEAT PIPES CPU COOLER צורב DVD – SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK מסך - Del…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. איזה כרטיס מסך מומלץ לעריכת וידאו (לא מקצועי) ובפרט עם תוכנת powerdirector 15? רצוי תומך בהאצת חומרה ו OpenCl התקנתי את התוכנה והמחדב מקרטע מאד תוך כדי העריכה וזמן רינדור לסרטון של 3 דק לוקח עד שעה. יש לי כרגע כרטיס של אינטל על לוח האם. חוץ מזה חומרה די חזקה. מעבד I7 עם 16 GB , כונן SSD 500GB ועוד שני כוננים רגילים בנפח 2 TB... אשמח להמלצות ועוד יותר מזה לאיזה "מורה נבוכים" בתחום החומרה לעריכת וידאו... תודה לכל המשיבים...

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by wintert,

שלום לכולם, יש לי מחשב ATHLON 3200 64BIT, אני מאמין שאם משווים אותו לPENTIUM אז הוא רץ ב2.0GHZ. אני אוהב משחקים כמו OBLIVION החדש ומשחקי אימה כמו OBSCURE 2 וכו'. כמובן שגם CRYSIS הייתי רוצה לשחק אבל, אתם יודעים, יש גבול אני מנסה להבין איזה כרטיס מסך מספיק לי בשביל המשחקים הללו. ששיחקתיב OBLIVION, שיחקתי על המחשב הזה עם Gefore 6200. הורדתי את הכל הכי מעט שיש וזה זז בקושי, אבל סביר מינוס בשביל לשחק. לעומת זאת, שיחקתי בPREY גם ברזולוציה הכי נמוכה שאפשר וזה הגיע למצב של נראה לי 15FPS לפי דעתי. זוועתי לחלוטין. איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1000 ש"ח? אני יודע שיש ביקורות אבל אני מעדיף לשמוע בן אדם ששואל שאלות ולא מה שכתוב. ראיתי השוואות בTOMS HARDWARE ולפי מה שראיתי, לא כדא…

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  15. שלום, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך איכותי ולא יקר לסרטים ו- HD . המפרט של המחשב שלי הוא : לוח אם gigabyte דגם eg41mf-s2h (G41 ) עם יציאת HDMI - כרטיס מסך מובנה. מעבד e5200 זכרון - ram 4 giga ddr2 מארז וספק כוח של antec - 430W . רציתי לשפר את ביצועי המחשב , המהירות והאיכות של המחשב והתמונה . האם כדאי לי להוסיף כרטיס מסך חיצוני ? ואם כן אז היית שמח לקבל המלצות עדיף אולי עם קירור פאסיבי (כדי להפחית רעש ) תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. אני מתלבט בגדול בין 2 אפשרויות: Asus Dual GeForce RTX 3060 V2 12GB GDDR6 PNY NVIDIA T1000 8GB GDDR6 לפי בדיקות באתרים שונים, ה GeForce הוא הרבה יותר חזק מה Quadro t1000 אבל מצד שני, אוטודסק מבצעים את בדיקות החומרה שלהם רק עם כרטיסי Quadro: https://www.autodesk.com/support/system-requirements/certified-graphics-hardware/revit יש למישהו המלצה איזה כרטיס כדאי?

17. יש לי כרגע כרטיס מסך 8500GT עם מעבד E6750. אני מחפש כרטיס מסך חדש לא משנה לי החברה ואני לא יודע את התקציב כי זה אמור להיות ליומולדת. הכרטיס צריך להחזיק את כל המשחקים היום על הגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של מסך 22 אינץ' (1680*1050) וגם שיוכל להחזיק משחקים בשנים הבאות.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by avigdo,

מהו לדעתכם כרטיס המסך המומלץ מבחינת יחס עלות- ביצועים. שימושים כלליים: אינטנט, אופיס, משחקים (לא חדשים), נסיונות בעריכת וידאו. המעבד יהיה p4 במהירות 1.8-2.26 טרם הוחלט. התקציב - עד 700 ש"ח.

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. שלום, יש למישהו המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה1,000 שקלים. ספק כוח: Antec value power plus 500w 1x8 pin מארז: Antec nx300 לוח אם : asus prime b560m - k תומך במעבדי אינטל דור 11 מעדיף nvidia או בשיתוף nvidia אבל ברמת העיקרון לא חובה. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by YairZ,

שלום לכולם, אני קונה כרטיס מסך (ביחד עם המחשב החדש שלי...) 9800GTX , ומכיוון שכבר ראיתי שהכרטיסים החדשים יהיו יקרים החלטתי לא לחכות להם. ראיתי שיש כרטיס מסך של חברת Sparkle Calibre ב OC, האם החברה טובה? או שעדיף לקנות מחברה אחרת? תודה :-)

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by niva401,

האם למישהו יש נסיון עם כרטיס גרפי nVIDIA GeForce של חברת Zotac ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by spider272,

אפשר להזמין מחו''ל כרטיס מסך??אין בעיה עם המכס??במיכרז ב ebay

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by david2k,

שלום כולם דוד שלי נוסע באוקטובר לחו''ל הוא יהיה בסין וגם במוסקבה באותו חודש ביקשתי ממנו שיבדוק לי מחירים של כרטיסי מסך שם כעיקרון הבאתי לו 2 שמות GeForce GTX590 3GB GDDR5 GTX580 כרגע יש לי GRX570 ואני מאוד מרוצה ממנו אבל אני מתכוון עוד מעט להביא מסך חדש של LG ‏LG W2363D 3D Ready 23'' LCD 3ms 1:70000 DVI HDMIx2 WideScreen Black‎ זה גם 120HZ וגם 3D וגם FHD ויוצאים משחקים חדשים ואני לא רוצה להתחיל לקבל FPS נמוך בגלל הכרטיס מעוניין לדעת עם כדאי בכלל לרכוש מחו''ל ומהי גדר האחריות / האמינות. ועם יש חברה בחו''ל כלשהי שבמקרה שהכרטיס יתקלקל יהיה מעבדה בארץ.. אשמח לעוד הצעות ואני רוצה אך ורק כרטיסי נווידיה המעבד לא יגביל יש לי I7 2600 לוח אם לא תומך SLI אז לא להציע זוג כרטיסים ספ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני רוצה לקנות את הX1950 PRO (שאמור לצאת בסוף נובמבר) מאתר בחול כמו NEWEGG או ZZF , רק שאלה לא שולחים לארץ. :'( מישהו מכיר חנויות אונליין שכן שולחים לארץ? תודה, המרטש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום אחרי יחסית הרבה זמן שלא השתמשתי במחשב לגיימינג ... החלטתי שאני רוצה לשחק ב far cry5 אחרי שהורדתי והתקנתי ... התבאסתי, כי המשחק קורס כול פעם ברגע שהכרטיס מסך צריך להתחיל ממש לעבוד חשבתי בהתחלה שזה הכרטיס מסך הקשיש שמתחיל לאבד את זה אבל אחרי שהרצתי כמה באנצמארקים השתכנעתי שלא הכרטיס זה HD 6950 2GB שעבר צריבת ביוס ל 6970 וגם טיפה oc ל 900 MHZ הכרטיס הזה עובד מצויין ביום יום, הבעיה היא שלמשחק יש הרבה בעיות שקשורות לדרייברים, וה -6950/70 המסכן שלי לא קיבל דרייבר חדש מאז 2015 אחרי שניסיתי במשך יום וחצי לעקוף את הבעיה איך שהוא .. החלטתי שאני מוכן להשקיע קצת בכרטיס מסך חדש או יד שניה .. ואז ראיתי את המחירים איך הגענו למצב שכרטיס שלא נמצא אפילו בשלישיה הפותחת …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.