כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני עומד לקנות בפורים מחשב חדש והתקציב הוא לא ממש גדול,ובחרתי מפרט מצוין שעובד את הדרישות המומלצות של ויסטה אולטימט! אבל הכרטיס מסך גם,אבל יש לי שאלה קטנה אני קונה כרטיס מסך עם ליבת NVIDIA ויש מספר דגמים של כמה חברות שאני מתלבט בינהן XFX,GIGABYTE,GAINWARD וכולם הם GF 7300GS TURBO CATCHE לפי מה שהבנתי זה טכנולוגיה כשנגמר הזיכרון שלו,הוא משתמש מהזיכרון הפיזי של המחשב והם זולים מאוד,יש להם הבדלים? מה ההבדל בין GF7300GS עם TC ובלי? עדיף עם? וחייב להישתמש בTC? אפשר לשלוט עליו ולעשות לו DISABLE? מצטער על השאלות והנה הדגמים: http://logicpc.co.il/heb/DetailWind.aspx?id=372.00;8309 שהוא:Gainward Geforce 7300GS PCX 256MB up to 512MB DVI Video Card http://lo…
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מה שאתם רואים במפרט זה המסך שלי והוא איכותי אבל הוא כניראה קיבל קרינה חזקה ויש לו צבעים ירוקים וסגולים בצדדים וזה לא עובר.איזה באסה זה.אז אמרתי נקנה מסך חדש מה נעשה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס מסך ויש שם כבל מוזר חיבור כמו חשמל של מאורר קטן ובקצה השני שני לדים +- מה זה ? לאן זה מתחבר ? כבל שחור דק ...
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הכירו את כרטיס המסך שזקוק ליותר מארבעה חריצים ריקים בתוך המארז - והוא אפילו לא מוצר דגללכתבה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שתי אפשריות- hercules 8500le fdx מפלונטר או ati 8500le מלמיר?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם החומרה שלי מספיק טובה לכרטיס מסך ספציפי? לוח אם: https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B660M-A-WIFI-DDR4 ספק: PSU Fan 12cm Bronze 750W CV750 Corsair מארז: Tower Mini 10 Draco Antec משום מה זה מעתיק לי את המילים הפוך. כלומר המילה הראשונה מופיעה מצד ימין. איזה כרטיס מסך מקביל ל-3050 טי איי בנייד?
-
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי! יש לי כרטיס SAPPHIRE 1950 PRO 512 AGP יש לו שתי חבורים של 4 פינים בהוראות התקנה רשום שצריך לחבר רק חיבור אחד, זה נשמע לי די מוזר, אם צריך לחבר אחד למה שמו לו שניים? אני אישית חיברתי את שנייהם. אני בדילמה עכשיו, כפי שאני רואה בפורום הזה יש הרבה אנשים שקנו את הכרטיס הזה היתי רוצה לדעת מה אתם עשיתם? [br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 00:37:41 הינה תמונה[br]פורסם בתאריך: 26.02.2007 בשעה 01:07:44אופס, זה נשלח שלוש פעמים[attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי הGTX 560 TI ששווה לכוחו של 570 מגיע לארץ? תודה לכל מי שיענה.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מתי ירדו קצת המחירים של בכרטיס מסך ? כי יש לי GF6600 ויש לי ביחד עם זה ציפט של SIS וזה עושה לי בעיות (אורטפקטים) אז אם אפשר לסדר את זה איך שהו אז תגידו אם אפשר אז תגידו לי מתי ירדו המחירים. תודה מראש....
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ולילה(\בוקר) טוב!!! אתמול קיבלתי את הכרטיס החדש שלי-SPARKLE 8800GT אני מאוד ממליץ עליו לכולם,הוא גם יפה גם טוב וגם יש לו קירור גדול מכל ה 8800GT האחרים!! עכשיו בדקתי אותו ב 3DMARK והתוצאה שלי יצאה:9439 נקודות התוצאה משביעת רצון בהחלט, אך ראיתי שלאחרים עם אותו מחשב כמו שלי יש תוצאה גבוהה יותר זה הדף של התוצאה: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=12986221 תראו יש שם מישהו עם מחשב בדיוק כמו שלי(E6550) ויש לו ניקוד גבוה צמשלי ב 1000 נקודות ויש מישהו עם E4300 עם תוצאה גבוהה משלי!!! מה הסיבות לכך??? בגלל שיש להם XP? בגלל שהם עשו אוברקלוק פצפון ממש למעבד? או סיבה אחרת? איך אני יכול להעלות את התוצאה שלי?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי, אני זקוק לעזרה לבעיה שיש למחשב של אבי כבר הרבה זמן, ופשוט הזנחתי את הבעיה הזאת. לפני כשנה וחצי קניתי מחשב חדש לאבא שלי ובו לא כללתי כ.מסך חדש, אלא שהתקנתי לו כ.מסך שהיה אצלי מותקן לפני כן. התקנתי לו 7300GT, והכל עבד כמו שצריך עד שיום אחד החלטתי לחדש לו משחה טרמית. דבר שלא ידעתי שבכרטיס יש דבק טרמי, אבל בכל מקרה החלפתי, הכל עבד. אבל יום אחד משהו קרה (לא זכור לי, עבר הרבה זמן), ובסופו של דבר הורדתי את הכרטיס מהמחשב, מאז המסך מחובר לכ.מסך מובנה. לפי דעתי, ה-7300GT עובד בסדר גמור, לא שרוף וכדומה. אחרת היה לו כבר ריח של שרוף. כמו כן, אני חושב שכל הבעיה היא קשורה להגדרות ב-BIOS, משהו שקשור לכיבוי אוטו' של כ.מסך מובנה כאשר חיצוני מחובר. חיפשתי ולא מצאתי דבר שיכול לרמוז על כ…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
^^ אם היה לי כסף הייתי הראשון שמזמין.. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7096
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם זה אפשרי מבחינה חומרתית לחבר כרטיס 4870 עם כרטיס wildcat 800 של 3D LAB על אותו לוח כלומר - על סלוט PCI X עליון ישב ה 4870 על סלוט PCI X תחתון ישב ה wildcat 800 חשוב לציין יש לי לוח תומך SLI כלומר פיזית אפשר לחבר 2 כרטיסים.אבל אני רוצה שכל כרטיס יתפקד עצמאית ללא קשר אחד לשני. אני הולך ללמוד קורס שיצריך תוכנת שירטוט וה wildcat הבנתי מיועד לעבודה בתלת מימד (זו לפחות אחת מהאופציות שלו בתוכנה ) השאלה האם זה אפשרי ולא יגרום לקריסת המערכת חומרתית \תוכנתית (ספק טוב בא בחשבון כמובן )
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הי אני מתכוונת לקנות כרטיס לגיימר בינוני עם מסך 1680x1052 חשבתי לקנות את ה 5770. אני רוצה להבין מה ההבדלים בין הכרטיסים. שקט חשוב לי אז מישהו יודע איזה כרטיס עדיף (חברה) HIS ו powercolor אותו מחיר אז לאיזה חברה יש מאורר יותר שקט. אין לי כוונה לבצע OC HIS ATI 5770 1GB DDR5 Dual DL-DVI Native HDMI - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11796 כמות: 1 מחיר: 851 ש"ח POWER COLOR HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11620 כמות: 1 מחיר: 851 ש"ח GIGABYTE ATI 5770 1GB DDR5 - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11565 כמות: 1 מחיר: 923 ש"ח Sapphire ATI 57…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעבר, לפני כמה ימים פתחתי ת'רד על הנושא, אבל דניס סגר לי אותו, ואני נאלץ לפתוח אותו שוב, ולפי בקשת דניס, עם דברים יותר מוצקים. כתבתי על הכרטיס שבכותרת, ואכן צדקתי. מדובר במפלצת של טראפלופס אחד עם 512 ביט אפיק הזכרון, רק שזה הושג לא על שבב בודד, אלא כמו במקרה של GEFORCE 7950X2. הכוונה לשילוב, מין SLI LIVE של שני כרטיסים חזקים מבוססי G92. ולפי מה שידוע : 1. הכרטיס יחליף את 8800ULTRA ככרטיס מוביל בפברואר - מרץ 2. כתחלופה ל8800GTX באותם חודשים צפוי להגיע 9800GTX שיוכל לעבוד ב 3-Way SLI 3. במרץ - אפריל יצא 9800GT שאין עדיין מידע לגביו. 4. 8800GS יצא כמהדורה מוגבלת, לא יותר מ100000 יחידות לכל העולם. 5. 9600GT יחליף בערך באפריל את 8600GTS ויציג ביצועים עד פי שתיים מאחיו הקודם, ו…
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני יודע בקרוב NVIDIA הולכת להוציא את הכרטיס 295GTX , שיהיה זול יחסית מה 4870X2 , וביצועי יתר . אז אני מאמין שיהיה ירדת מחירים. אבל לדעתכם זה גם יוריד את המחיר של ה 4870 הרגיל ? או רק את ה HIGH-END ? כמו ה 4870X2.. וכו'
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני די מבולבל בין CROSSFIRE לבין SLI אז תקנו אותי אם אני טועה. טוב אז ככה זה המפרט שיש לי ASUS P5K/EPU E8400 2GB RAM TT 500W וכרטיס מסך 8800GT עכשיו יש לי במגירה עוד כרטיס מסך 9800GT עכשיו השאלה שלי אם אפשר לעשות בניהם CROSSFIRE/SLI? אם זה אפשרי אז הספק יצליח להפעיל אותם? והאם הם ישתבו ל HD5770/HD4890 כי אלה הכרטיסים שאני חושב לקנות
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה בקרוב מחשב חדש, ומאוד רוצה כרטיס 6800 כלשהו. ראיתי בחנות k.s.p כרטיס 6800 של חברת pine xfx במחיר זול משמעותית מ 6800 אחרים שראיתי. כמו כל יהודי אני שואל: מה הקטצ' האים הכרטיס הזה באמת נחות יחסית לאחיו מבית GIGABYTE ALBATRON וכו' האים יש איפא שהו השוואה בין יצרנים של כרטיסים אם אותו שבב ? ושאלה שניה, חצי רטורית מה הקטע של gainwood שהכניסו את המילה ULTRA בסידרת הכרטיסים שלהם?! (גם כזה כרטיס 6800 רגיל או gt) זה כאילו לעבוד על אנשים בכוונה תחילה ??!! (כבר ראיתי חנויות מטעות בעניו הזה שמיתיחסות ל6800 שלהם כ 6800 ultra)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מעבד הכי חזק שיש עם כרטיס המסך הכי חזק שיש בחנות TMS, הרכבתי מצויין. והמסך מראה No signal. בקשתי שיבדקו את כרטיס המסך, הבאתי להם את כל המחשב שלי כולל המסך XG248 מסדרת ROG Strix, היוקרתית של אסוס. הם התקשרו אלי במהלך חול המועד אמרתי להם שאני רוצה לבוא פיזית לראות שהכל עובד ולקחת אותו בדרייבר. הראו לי שהמחשב עובד עם מסך אחר. ולא היו מוכנים להראות לי עם המסך שלי, כי הוא לא נקנה מהם. אז קניתי מסך OLED מתקדם יותר של LG, הגיע היום המסך. וגם המסך מראה No signal. אני שוקל להתקשר אליהם מחר בבוקר להביא להם שוב את המסך הפעם שלהם עם המחשב: RTX 5090 + AMD Ryzen r7 9800x3d. אני רוצה לדעת אם יש תמיכה של חברת GB, בישראל או בעולם. כדי לדווח על הבאג. אני כרגע לא יודע אם ת…
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
- 2 followers
-
-
היי אנשים, אני מקבל מסך LCD בקרוב ואני רוצה לבדוק אם יש פיקסלים שרופים... הבנתי שיש תוכנה שמריצה רקעים ואז אפשר להבחין ב-DOT-ים שרופים.. אז המלצות/לינקים יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
רציתי לקנוצת את ה9600 אך לבסוף החלטתי לקנות לוח עם pci express אז מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס בסביבות ה-600 לא יותר! של pci -x ומה יהיה יותר טוב הכרטיס עם ה pci express או ה9600
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל ווידאו על שני המסכים בHorizontal span, וזה לא עובד. המסך שבו נמצא רוב החלון הוא המסך שבוא הסרט עובד (אם אני עושה Full screen אני פשוט רואה חצי מהווידאו...). זה לא קשור לנגן, ניסיתי איזה חמישה. יש למישהו מושג איך לסדר את זה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום. קניתי מסך LG776(הפלטרון הכחול),את הדרייבר שרציתי להתקין ראיתי שרשום שהוא ל-WINDOWS 98 ו-2000 ולי יש XP. השאלה שלי היא מה הדרייבר הזה אמור לתת והאם מומלץ להתקין אותו ואם כן איפה אני יכול להשיג כזה?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומחפש כרטיס מסך טוב למשחקים[fps גבוה] בבקשה תמליצו לי. אודה לכם מאוד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לשפר קצת את הכרטיס מסך שלי החלטתי להוציא עד 500 שח והעלתי שתי כרטיסי מסך הספק כוח שלי הוא 300W עד עכשיו היה לי או 64 או 128 אני חושב ש 128 GFORCE 2MX ואני רוצה לשפר GIGABYTE R955256D-OEM AGP RADEON 9550 256Mb DDR DVI+TV-OUT 3Y הוא עולה 416 שח .... או ל כרטיס גרפי ATI Radeon X9600PRO 256MB Gigabyte שהוא עולה 475 שח אני לא מתקמצן על ה 60 שח ואבל האם יש באמת איזה שהוא הבדל בניהם והאם המתח מהספק יספיק????????? והאם כדאי לי לקחת GFORCE ועם כן איזה במחיר הזה???? שיימוד טוב במשחקים כבדים.....
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-