עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 3liran,

שלום, אני עוסק בעריכת וידאו, בעיקר עם תוכנת Premier. רציתי לדעת אם יש כרטיסי מסך ומומלצים לעבודה בתוכנה הנ"ל ולעריכת וידאו בכלל. תודה!

2. Started by tal franko,

מחפשת לפטופ חדש שיעמוד בעומסי חישובים של solidworks. המלצה על כרטיס מסך חזק? עדיפות מניסיון עם התוכנה תודה!

3. Started by benny5733,

שלום לחברי הפורום אני מייעץ לחבר בבחירת מפרט למחשב לעבודה עם אפטר אפקטס כרגע כרטיס המסך עומד על 9600GT השאלה היא אם יש הצדקה להשקיע בכרטיס מסך איכותי יותר כמו קוואדרו? האם זה משמעותי בעבודה עם אפטר אפקטס כמו שזה משמעותי בעבודה על תלת מימד ועריכת וידאו? תודה

4. שלום רב, אודה להמלצות על כרטיס מסך למחשב המיועד לעבודה שוטפת עם פרימיאר. התחלתי בתכנון מפרט כללי, אבל חשובה לי המלצה מקצועית וממוקדת לכרטיס שמתאים לתוכנה. זה המפרט שחשבתי עליו. זה הכרטיס שבינתיים שמתי במפרט MSI GTX780 3G DDR5 GAMING Twin Frozr, אבל באמת אשמח להמלצות ממבינים... תודה ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by אורי מ.,

אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר חיבור שני מסכים לצורך עבודה נוחה עם תוכנות GIS (מיפוי). אין צורך בביצועים מיוחדים רק שיהיו שני חיבורי DVI. משום מה אני לא מצליח למצוא כרטיס כזה. בכל הכרטיסים שראיתי יש או חיבור אחד DVI ואחד VGA או DVI ו-Display port. אני יודע שאפשר להשתמש במתאמים אבל זה נראה לי מסורבל ומיותר אם יש פתרון פשוט. האם מישהו יודע איזה כרטיס יכול להתאים לצרכים האלו.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by passo,

שלום שלום... לאחרונה חזרתי לעולם התלת (עיצוב ואנימציה, לא משחקים..) ואני מעוניין לדעת אילו כרטיסי מסך טובים ישנם בזוק כרגע ואם מישהו יוכל אולי להמליץ לי על אחד אני מדבר על טווח מחירים של 1000-1500 ש"ח...משהו לא יקר מידי ולא זול מידי אני עובד בעיקר על MAYA ו-MAX. תודתי האינסופית נתונה למי שיכול לעזור...

7. שלום, למטרות של עיצוב גרפי מקצועי, איזה כרטיס מסך מומלץ? אני יודע שאפשר לקחת את הכי יקר שיש בשוק וזהו, אבל אני מעוניין לדעת באיזה כרטיס ניתן להסתפק בכדי לקבל ביצועים מספיק טובים? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי כולם רכיבי המחשב שלי : מעבד I7 זכרון 8GB קשיח 120SSD אני מחפש כרטיס מסך בעלות של 350 שח עבור עבודות גרפיות מה דעתם על כרטיס הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9912 ושאלה שניה, מחשב עבור עבודות עם גרפיקה (פוטושופ) עדיף מעבד I7 עם כרטיס מסך פחות טוב או I5 עם כרטיס מסך חזק יותר? תודה מראש מני

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by mystikal,

אהלן, אני קונה מערכת עריכה חדשה ללא כרטיס עריכה לכן אני רוצה להתיעץ בקשר לאיזה כרטיס מסך יתאים לי למערכת כזאת כשאני יוצא מנקודת הנחה ששאר רכיבי המחשב יהיו איכותיםם ביותר מעבד אינטל 3.4 1024 ראם וכו ... ככה שאני צריך מסך איכותי שיתאים לצורכי, אני לא צריך משהו למשחקים וגם לא משהו לתוכנות תלת מימד תודה!

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  10. שלום, אני מחפש כ.מ. למחשב שעליו עורכים וידאו ותמונות (PS) עדיף עד 500 ש"ח מפרט מחשב: Intel E6700@2.6G Asus P5B Dlx 965 EZCool 500W מסך U2410 DELL תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by adidas76,

הי אני מעוניינת לקנות מחשב לצורכי עיבוד תמונה, עבודה עם פוטושופ וכמה תוכנות פתוחות בו זמנית, וקבצי RAW מאד כבדים איזה כרטיס מסך אני צריכה? תודה

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by LBC,

היי, רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ בימינו לצורך עיצוב גרפי מקצועי בדגש על דו מימד, אבל גם תלת מימדי מדי פעם? תודה.

13. Started by miim17,

שאלה - האם מישהוא מכיר מאמר/בנצמארק על כרטיסי מסך והתמיכה שלהם בעמדות עריכה ? לפי מיטב הבנתי, הכרטיס מסך (כל עוד הוא לא תומך ב CUDA) לא עוזר לרינדורים הסופיים, אלה רק לריילטיים בזמן העבודה. האם אני צודק ? האם יהיה הבדל משמעותי בעבודה על מאיה עם HD4300 לעומת כרטיס מסך אחר ( שהוא לא קודא ...) ואם כן, על מה מומלץ ?

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by yuval_cohen,

שלום אני מחפש כרטיס מסך במחיר של בין 400 ל450 שקל! המועמדים: GFX5200 של חברה זבל R9100 של חברה זבל GF4MX400 כרטיס מעפן אשמח אם תעזרו לי (אתם רשאים להוסיף עוד מועמדים ראויים)

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by hai555,

שלום רב רציתי לשאול האם הכרטיס מסך הנ"ל מספיק לעריכה ב 4K . ? או 5 . כרטיס מסך PNY RTX 3050 8GB GDDR6 VERTO Dual Fan HDMI (ksp.co.il) וכמה מתח ספק צריך בישבילו . ? והאם הוא יכול להתחבר במחשב ישן . ? מעבד I7 4930 K 6 ליבות לוח אם X79 UD 3 זיכרון 32 גיג'ה

16. היי אנשים, לחבר שנשרף לו הכרטיס הקודם - דרוש כרטיס חדש. המפרט שלו הוא: לוח: asus P5B deluxe מעבד: Intel Core2 1.86GHz 6300 (אני חושב) זיכרון: 2GB היה לו כרטיס GAINWARD 7950GT 256MB שנשרף היום, והוא מחפש תחליף מיועד לעבודת עריכה הגרפית - פוטושופ ופלאש בעיקר, תוכנות דו מימד. (הבנתי שפוטושופ CS4 כבר תומכת בעבודה ישירה מול כרטיסי מסך מהדור החדש, כלומר יכולה להשתמש במעבד של כ.המסך על מנת להיות מהירה יותר) הוא בעקרון עובד עם 2 מסכים, ומעוניין שהכרטיס (או זוג הכרטיסים) החדש, יהיה מסוגל לתת לו לעבוד עם 3 מסכים. אני מניח שהוא יזדקק לזוג כרטיסים ב crossfire או ב SLI בשביל לעבוד עם יותר מ-2 מסכים, או שיש פתרון בצורת מפצל כלשהו מכ.מסך בודד שיאפשר לחבר אליו יותר מ2 מסכים בו זמנית? זה…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. שלום, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב חדש בסביבות ה 4000-5000 ש"ח בפורום והפנו אותי לכאן כדי לברר לגבי הכרטיס שמתאים לי. אני לא חושב שכדאי יהיה לי להוציא יותר מסביבות ה 1000-1500 ש"ח על כרטיס כזה, בטוח שזה יספק. עד עכשיו עבדתי במשך 5 שנים עם כרטיס radeon 9600 pro ולא סבלתי וזה לא היה נורא, כמובן שהכל יכול להיות טוב יותר. אני עובד עם פוטושופ, פרמייר, הרבה מאוד אפטר אפקטס, ועבודות רציניות וכבדות במאיה (תוכנת תלת מימד). בשום פנים ואופן לא למשחקי מחשב. אם תוכלו בבקשה לומר לי מה מתאים לי ולא יהיה מוגזם או מיותר ללא הצורך, בהתחשב בכך שאשקיע במעבד 4 ליבות טוב ו 4 ג'יגה זיכרון למפרט החדש, אשמח מאוד לשמוע כל דעה ועצה, תודה רבה. אופיר

• 17 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. Started by night-fire,

שלום, הכרטיס מסך שקניתי לפני בערך חמש שנים שבק היום חיים (Radeon X1950pro). מפרט המחשב: AMD 64 X2 5600+ זכרון 2GB לוח אם Gigabyte GA-MA69GM S2H כן, מחשב ישן.. כיום אני לא משחק במשחקים אבל תמיד נחמד אם תהיה האופציה. היעוד העיקרי הוא עריכה גסה בתוכנות כמו פוטושופ, after effects וכו. חשוב שהכרטיס יהיה שקט. הקירור של הקודם היה נוראי..עשה יותר רעש מכל מאווררי המחשב יחד. עד 450 ש"ח ואם אפשר פחות הרי זה משובח תודה רבה מראש וחג שמח לכולם

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. השימוש העיקרי מהכרטיס שבו אני אשתמש יהיה גיימינג, אך בעתיד עבודה בתלת מימד ועריכה. חשבתי על QUADRO 600 אבל הוא גרוע בגיימינג. המפרט: ספק - 850W של SEASONIC. לוח - P67A-UD4. מעבד- I5 2500K. מה אתם מציעים? שיהיה באותו טווח המחירים של QUDARO 600 1GB, כמובן.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yossi6,

שלום, אני מתלבט לגבי כרטיס המסך. אני זקוק לו עבור תוכנות לעריכת וידיאו כגון: After Effects ו-Adobe Premier. אני מתלבט בין מספר כרטיסים: Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Overclocked מה ההבדל ביניהם? מה המשמעות של SE? ויש גם את הכרטיס הזה שלפי האתר של אדובי נותן ביצועים יותר טובים: Sparkle GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI אשמח להמלצות. תודה.

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  21. שלום, אני עובדת עם פרימייר Cs5 ומתעדת ללמוד ולעבוד עם תוכנת תלת מימיד (טרם החלטתי איזה). אני עומדת לקנות מחשב והציעו לי את המפרט הבא. הבנתי שהמפרט מעולה אך חלק מהאנשים שהתייעצתי איתם אמרו שהכרטיס מסך לא מספיק חזק לתלת מימד וכדאי לי להחליף ל‎NVIDIA Quadro FX 580 או לכרטיס Quadro FX 1800. האם באמת כדאי לשנות את הכרטיס מסך לאחד מהשניים הנ"ל? ואם כן לאיזה מהם עדיף? (מה ההבדל?) להלן המפרט: לוח אם GUGABAYTE X58-UD3R מעבד I7 – 930 דיסק קשיח W.D 1000 GB SATA 6 GB זיכרון קינגסטון מהירות 1333 כרטיס מסך GIGABYTE GeForce GTX 470 מארז + ספק של Antec צורב SATA תוצרת סמסונג מסך 24" U2410 UltraSharp Black Monitor 1920X1200. מערכת הפעלה של win תודה!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by rafizil,

אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לעבודה שבה אני צריך לערוך וידאו, קיבלתי הצעות של כמה מחשבים עם כרטיסי מסך של AMD, ושל ATI Mobility Fire. איך הם והאם יש כרטיסים טובים אחרים שמתאימים לעבודה בעריכת וידאו?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by 12w23e,

שלום רב, לאימי מחשב I3 2120 עם 4 גיגה זיכרון, ולוח אם H61 עם כרטיס מסך מובנה. כאשר היא עורכת סרטים בתוכנת Pinnacle. ישנם מקרים בהם במקום הסרט, היא רואה מסך שחור, או קיטועים, ורק לאחר בניית הסרט היא רואה אותו כמו שצריך. אני חושב שהבעיה היא הכרטיס מסך Onboard. האם נראה לכם ? והאם יש לכם המלצה לכרטיס מסך בשבילה ? המון תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן, בשביל עריכת וידאו בפרמייר + אפטר אפקטס ב1080p בעיקר - מה עדיף:GTX1060 6GB או RX480 8GB?ממה שהבנתי בכללי Nvidia עדיף לעבודה עם תוכנות של אדובי בעיקר בגלל הAcceleration עם CUDA שעדיפה על OpenCL...תודה מראש

25. Started by asyofy,

בבקשה, אני מעוניין לערוך חומרים ב HD, ברשותי שני כרטיסים לבחירה, איזה מהם עדיף? Nvidia QUADRO FX3700 512 או QUADRO FX580 - 512 זה מפרט המחשב שלי (כולל הכרטיס מסך שיש לי עכשיו), הייתי מעדיף לעבוד עם זה, אבל אם אין ברירה איזה רכיב כדאי לי לשדרג Gigabyte EP45-DS3L PENTIUME E5300 NVIDIA GeForce 7300 GT HEC-300AR-TF תודה!

• 0 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.