כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרגע כרטיס מסך hd 4890 אני ממש מרוצה מהכרטיס הזה, לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות, אני מחפש כרטיס חדש שיהיה פחות או יותר ברמה שלו (עדיף שיתמוך בdx11) המפרט: לוח אם: 770ta-ud3 ASUS ספק GX 550 מסך BENQ GL2250 זיכרון 4 gb מחפש כרטיס בסביבות 500 ש"ח האם יהיו מבצעים ב black friday ואם כן איפה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מחפש כרטיס מסך עם הפרמטרים הבאים: אפשרות לחבר 3 מסכים (כניסת המסכים היא HDMI , אני יודע שיש היום חיבורים חדשים (דיספליי פורט) אבל אני לא יודע בדיוק איך הם עובדים. עבודה חלקה לתוכנת LightRoom - עבודה בתמונות בלבד הפרמטר הכי חשבו: שקט, עדיפות למוצר ללא מאווררים, ואם כן, צריך להיות הוכחה שהם שקטים, המחשב מוצב בתוך חדר הקלטות. אבקש לא להציב מוצרים יקרים מאחר והשימוש בהם הינו מזערי. התקציב פתוח. תודה לכולם
-
- 15 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לבנות תכנת עבודה לתלת מימד+רינדור ואני בודק כרטיסי מסך... אין לי ניסיון בכרטיסי מסך ואשמח שתמליצו לי על כרטיס ברמה הגבוה ביותר. מה ההבדל בין סידרת ה Quadro FX לבין ה- Nvidia 8800, מה עדיף? עבור מחשב: אני החלטתי לרכוש את המעבד המרובע - QX6700 שאר הרכיבים ירכשו בהתאם...
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
התוכנות לעריכה גראפית העיקריות שיעבדו איתן על המחשב הן: פוטושופ, פלאש, מאיה אילוסטיטור, אין דיזיין ואפטר אפקט. אלו התוכנות העיקריות אבל מניח שיהיו גם תוכנות נוספות או גירסאות עתידיות של התוכנות הנ"ל. אפשרות אחת שהמליצו לי עליה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16700 מה אתם ממליצים? אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם צריך.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי אני רוצה מעוניין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך, רק לעבודה גרפית בפוטושופ, אילוסטרייטור אפטר אפקטס פריימיר ואולי מאייה בעתיד( לא למשחקים), איזה כדאי לקנות כי הבנתי שיש כרטיסי מסך יעודיים לעבודה גרפית ואם בכלל אני צריך כזה או שאני יכול להסתפק במשהו פשוט וזול. תודה נ.ב. חשבתי לקנות את Q6600 השאלה אם צריך אותו או שזה סתם בזבוז של כסף?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש כרטיס מסך לעבודה גרפית בתכונות הנדסיות.. ואני לא מבין בדברים האלה ולכן גם אין תקציב.. איזה סוג כרטיס צריך לזה ? כמה הוא עולה וכו'.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לעבודה בתלת מימד (Maya, Rhino, SolidWorks וכו') ולעבודה בדו-מימד (Photoshop, Illustrator וכו'). אין לי צורך (או כסף) להשקיע באחד מהכרטיסים מהסדרות המיוחדות לתלת מימד של Quadro FX או FireGL ולכן אני מחפש את כרטיס בעלות מינימלית מאחר ואני כן מתכנן, במידה ויהיה צורך, לרכוש בשנה הקרובה כרטיס מיוחד לתלת מימד. לפי הבנתי אפשר לקחת כרטיס פשוט ולכן חשבתי ללכת על ATI HD3450 בעלות של כ-200 ש"ח על מנת לחסוך לשדרוג עתידי. (המערכת הינה מבוססת Q9450 ו-4GB זיכרון). הצעות והמלצות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך חדש ואני מעוניין בכרטיס מסך AGP פשוט וטוב שיתן לי את איכות התמונה הטובה ביותר בחיבור AGP. האם יש הבדל בין החלופות הבאות, בנוגע לאיכות התמונה בשימושים של משרדיים ? : ?6200A 256MB TV, DVI, AGP? ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP? ?Radeon 9600 XT 256MB? אשמח לקבל תשובה למרות שהנושא לא "סקסי" תודה, עודד
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
בהמשך לשרשור הזה, אני מחפש כרטיס מסך למחשב משרדי שמידי פעם עורכים עליו סרטים (לא HD). בגדול, מחשב משרדי יכול להסתדר עם כרטיס מסך O/B ואני תוהה האם ענין הוידיאו אמור לגרום לי לרכוש כרטיס חיצוני. אין לי צורך בכרטיס לכידה או בכניסת וידיאו, כיון שכרגע כל הוידיאו מגיע דרך USB וזה בסדר גמור. תקציב לכרטיס: 400-600 ש"ח, בהנחה שצריך סכום כזה. אשמח לקבל הכוונה והמלצות!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני כותב תוכנה במטלב המציגה גרפיקה. כשעבדתי בגרפיקה דו ממדית המחשב שלי עוד תמך בעניין. כעת אני כותב תוכנה העובדת עם מודל תלת ממדי ונראה שהמחשב שלי לא חזק מספיק בשביל העניין (כל פעולה לוקחת זמן). יש לי כרטיס גרפי פשוט ומובנה על לוח האם (לוח אם מסוג asus p8h61) ואני מעוניין לשדרג. במחשב מותקן מעבד i3 וזכרון ram של 4giga . למיטב הבנתי כרטיס מסך טוב יכול מאד לעזור. אשמח להמלצות איזה כרטיס מסך (פירמה, זכרון וכו') עד 400 ש"ח. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לעבודה מקצועית (אדריכלית) בעיקר עם תוכנות כדוגמת MAYA ו-AUTOCAD. יש המלצות עד 1000-1200 ש"ח? האם כרטיסים מסדרת 4850 (RADEON) יעשו את העבודה או שמא יש לפנות לכרטיסים "מקצועיים"? תודה, בן
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני עוסק בעריכת וידאו, בעיקר עם תוכנת Premier. רציתי לדעת אם יש כרטיסי מסך ומומלצים לעבודה בתוכנה הנ"ל ולעריכת וידאו בכלל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
מחפשת לפטופ חדש שיעמוד בעומסי חישובים של solidworks. המלצה על כרטיס מסך חזק? עדיפות מניסיון עם התוכנה תודה!
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום אני מייעץ לחבר בבחירת מפרט למחשב לעבודה עם אפטר אפקטס כרגע כרטיס המסך עומד על 9600GT השאלה היא אם יש הצדקה להשקיע בכרטיס מסך איכותי יותר כמו קוואדרו? האם זה משמעותי בעבודה עם אפטר אפקטס כמו שזה משמעותי בעבודה על תלת מימד ועריכת וידאו? תודה
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום רב, אודה להמלצות על כרטיס מסך למחשב המיועד לעבודה שוטפת עם פרימיאר. התחלתי בתכנון מפרט כללי, אבל חשובה לי המלצה מקצועית וממוקדת לכרטיס שמתאים לתוכנה. זה המפרט שחשבתי עליו. זה הכרטיס שבינתיים שמתי במפרט MSI GTX780 3G DDR5 GAMING Twin Frozr, אבל באמת אשמח להמלצות ממבינים... תודה ושבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר חיבור שני מסכים לצורך עבודה נוחה עם תוכנות GIS (מיפוי). אין צורך בביצועים מיוחדים רק שיהיו שני חיבורי DVI. משום מה אני לא מצליח למצוא כרטיס כזה. בכל הכרטיסים שראיתי יש או חיבור אחד DVI ואחד VGA או DVI ו-Display port. אני יודע שאפשר להשתמש במתאמים אבל זה נראה לי מסורבל ומיותר אם יש פתרון פשוט. האם מישהו יודע איזה כרטיס יכול להתאים לצרכים האלו.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום שלום... לאחרונה חזרתי לעולם התלת (עיצוב ואנימציה, לא משחקים..) ואני מעוניין לדעת אילו כרטיסי מסך טובים ישנם בזוק כרגע ואם מישהו יוכל אולי להמליץ לי על אחד אני מדבר על טווח מחירים של 1000-1500 ש"ח...משהו לא יקר מידי ולא זול מידי אני עובד בעיקר על MAYA ו-MAX. תודתי האינסופית נתונה למי שיכול לעזור...
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, למטרות של עיצוב גרפי מקצועי, איזה כרטיס מסך מומלץ? אני יודע שאפשר לקחת את הכי יקר שיש בשוק וזהו, אבל אני מעוניין לדעת באיזה כרטיס ניתן להסתפק בכדי לקבל ביצועים מספיק טובים? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כולם רכיבי המחשב שלי : מעבד I7 זכרון 8GB קשיח 120SSD אני מחפש כרטיס מסך בעלות של 350 שח עבור עבודות גרפיות מה דעתם על כרטיס הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9912 ושאלה שניה, מחשב עבור עבודות עם גרפיקה (פוטושופ) עדיף מעבד I7 עם כרטיס מסך פחות טוב או I5 עם כרטיס מסך חזק יותר? תודה מראש מני
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מערכת עריכה חדשה ללא כרטיס עריכה לכן אני רוצה להתיעץ בקשר לאיזה כרטיס מסך יתאים לי למערכת כזאת כשאני יוצא מנקודת הנחה ששאר רכיבי המחשב יהיו איכותיםם ביותר מעבד אינטל 3.4 1024 ראם וכו ... ככה שאני צריך מסך איכותי שיתאים לצורכי, אני לא צריך משהו למשחקים וגם לא משהו לתוכנות תלת מימד תודה!
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כ.מ. למחשב שעליו עורכים וידאו ותמונות (PS) עדיף עד 500 ש"ח מפרט מחשב: Intel E6700@2.6G Asus P5B Dlx 965 EZCool 500W מסך U2410 DELL תודה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הי אני מעוניינת לקנות מחשב לצורכי עיבוד תמונה, עבודה עם פוטושופ וכמה תוכנות פתוחות בו זמנית, וקבצי RAW מאד כבדים איזה כרטיס מסך אני צריכה? תודה
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ בימינו לצורך עיצוב גרפי מקצועי בדגש על דו מימד, אבל גם תלת מימדי מדי פעם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלה - האם מישהוא מכיר מאמר/בנצמארק על כרטיסי מסך והתמיכה שלהם בעמדות עריכה ? לפי מיטב הבנתי, הכרטיס מסך (כל עוד הוא לא תומך ב CUDA) לא עוזר לרינדורים הסופיים, אלה רק לריילטיים בזמן העבודה. האם אני צודק ? האם יהיה הבדל משמעותי בעבודה על מאיה עם HD4300 לעומת כרטיס מסך אחר ( שהוא לא קודא ...) ואם כן, על מה מומלץ ?
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך במחיר של בין 400 ל450 שקל! המועמדים: GFX5200 של חברה זבל R9100 של חברה זבל GF4MX400 כרטיס מעפן אשמח אם תעזרו לי (אתם רשאים להוסיף עוד מועמדים ראויים)
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-