עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ricki_101,

שלום אני גרפיקאית ואני מחפשת כרטיס מסך טוב וביצועים לאורך זמן למחשב נייד.לבנתיים הנותנים שיודעים לי על המחשב הם:מעבד intel core i7 -64 bitRAM- 8GBאת שאר הנתונים אני כנראה אבחר ע"פ כרטיס המסך.תודה

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  2. שלום לכולם, לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP , מצ"ב תמונה עם מפרט המחשב. בנוסף שדרגתי את הזיכרון לעוד 8 GB מאותו סוג בדיוק - סה"כ 16 GB לפעמים המסך של המחשב מתחיל לרצד (כשהוא עייף או כשכבד לו) ואם אני עושה ריסטרט זה מסתדר. בנוסף לפעמים כשאני רואה סרטון ואני קופץ קצת קדימה או אחורה יש מריחה של הפריימים למס' שניות ולאחר מכן זה מסתדר.. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט, אופיס, תכנות עם ויזואל סטודיו ושימוש בתוכנות אדובי. ואני לא משחק במחשב בכלל. אשמח להמלצה לכרטיס מסך לא יקר שיסדר לי את הבעיות שציינתי. בנוסף הכרטיס חייב לכלול מינימום 3 יציאות, בלי VGA. (יש 2 מסכי מחשב וטלוויזיה אחת שמחוברים אליו) אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  3. היי אודה לעזרה, יש לי מחשב עם i5 ו4 גיגה ראם עם 500 וואט ספק כוח ואני משרטט בתוכנת אוטוקאד, היה לי כרטיס מסך gts 450 אשר הפסיק לפעול ובאייבורי המליצו לי על כרטיס gtx 750 oc של גיגהבייט שעלותו 580 ש״ח, האם יש כרטיס מסך יותר מומלץ בטווח המחירים הנ״ל? או כרטיס מסך יותר זול ומשתלם התקציב הינו בין 400 ל600 ש״ח. תודה רבה, אלעד

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיהיה אפשר להתחבר למסך TV בכדי לצפות בסרטים וגם שימוש כמסך למחשב. אני לא צריך משהו מיוחד לגיימינג כי אין לי בזה שימוש ממש רק משחקים של פעם. גם רציתי לדעת אם סוג הכרטיס משפיע על איכות הצפייה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by asher_pa,

היי. רציתי לברר האם כרטיס המסך הזה: Asus Nvidia Geforce 8600 GT 512mb GDDR2 HDTV DVI PCI-E יכול להתאים לי למחשב סלוני והוא יוכל להציג קבצי MKV ב 1080P בלי קירטועים. יש לי טלויזיה LCD FHD ואני רוצה לחבר אותו עם HDMI לטלויזיה. תודה.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by luffield,

יש לי מחשב די בסיסי עם מעבד +AMD Athlon 64 X2 3800, כרטיס מסך GeForce 7300GT וספק כוח של 300 וואט. הוא עובד יופי, אבל לאחרונה התחלתי לשחק במשחק חדש שעובד לי בסדר גמור עם הגדרות הגרפיקה הבסיסיות, אבל כשאני רואה סרטים ותצלומי מסך של אנשים אחרים מהמשחק הזה, נצבט לי הלב... אני חושב להחליף כרטיס מסך - מה הכרטיס הכי חזק שאפשר להתקין במחשב עם ספק כוח כזה חלש? או שאין טעם לחשוב על זה בכלל? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  7. שלום, רציתי לשאול שאלה. היה לי מחשב עריכה עד לפני שבוע של כמה שנים טובות ( הכיל כרטיס MATROX) כמו שהבנתי מהפורום כיום לא נדרש להשקיע בכרטיסי עריכה אלא רק לקנות כרטיס להכנסת החומר. (במקרה כיום כרטיס טלויזיה להכנסת חומר מוידאו, או חומר שנכנס כיום דרך USB). לכן ברצוני לשאול באיזה כרטיס מומלץ להשקיע בכדי לקבל ביצועים מהירים, עבודה נוחה במערכת. להלן המפרט שהוצע: Quad Core i7 - With Graphics3.4 לוח אם GA-h77-d3h - GIGABYTE ATX מידי טאור DDR-III 8GB 1600MHz 1.5 TB Geforce 630 gt DVD צורב תודה. התקציב נע עד 800 שקל.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by owl,

אני מחפש כרטיס מסך למחשב פנטיום 3 733Mhz בבקשה האם מישהו יכול לכוון אותי? ??? ???

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by yonishema,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט אם לקנות את גיפורס 7600GT או 7800GT אין לי תקציב מוגבל יש לי מעבד חדש של אינטל 6700 דיואל קור משהו כזה הציעו לי לחכות טיפה עם המחשב ולקחת את ה-8600GT שיצא בקרוב בגלל התמיכה שלו בDirectX 10 שלפי המדובר מרגישים אותה חזק בוינדוס ויסטה החדש מה אתם ממליצים מה היתם עושים במקומי מחכים קונים? יודעים מתי צריך לצאת ה8600 ?

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  10. אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש, המחשב מיועד בעיקר לסאונד, אבל כרטיס שיכול לשמש אותי אם אני ירצה לשחק מדי פעם משחק עדיפות לכרטיס עם TV Out.

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by djcahi,

שלום לכולם הייתי רוצה ייעוץ לכרטיס מסך בסביבות ה 800 700 900 ש"ח פחות או יותר לצורך גם פעולת משחקים חשוב לי איכות תמונוה ברורה ונקיה ברמה טובה . למפרט מחשב שכזה Intel Core i7-930 2.80 Intel X58 Express Based Main Board 6GB (2048x3) DDR3 1333MHz Triple Channel Low Noise 500W True Power Supply - 80 Plus Program 120mm Low Noise 17dbA Rear Fan 2 x HDD Box - HDD Shock Absorber & Cooler - Complete Silence Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent מסך של samsung hd 23 אינ'ץ רזולוצית משחק ועבודה 1920 x 1080

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  12. אני מחפש כרטיס מסך למטרות צפייה בסרטים והרצת משחקים בינוניים כגון Need For Speed Most Wanted על מסך 22" ספק כוח: HEC 300W וכמה איכות הצפייה תשתנה בהגדלת מסך ל24"?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  13. בוקר טוב, אני מתכוון ללכת להזמין מחר מחשב ויש לי כמה התלבטויות, אחת מהן היא לגבי כרטיס מסך, אשמח אם תוכלו לעזור לי.. ברמה העקרונית אני לא משחק במשחקים אבל לעתים אני יכול להתקין איזה משחק ומעוניין לקבל רמת משחקיות טובה, לא משהו שיראה מדהים אבל שהאיכות תהיה טובה +.. (המשחק האחרון ששיחקתי זה COD 4 עם כרטיס מסך 6600GT ומעבד 3200+ של AMD וסה"כ נהנתי אחרי שהורדתי את ההגדרות לרמות בינוניות..). בנוסף, המחשב ככל הניראה יחובר בעוד מספר חודשים (אני מקווה..) למסך בין 20" - 24" ולכן אני מעוניין שהוא יוכל להתמודד איתו.. לעתים יתבצעו עריכות וידאו/תמונה אבל לא משהו מסובך מידי או מקצועי.. אני לא סגור על התקציב משום שאין לי משהו ספציפי, אם באמת כדאי לי לרכוש כרטיס שהוא גם מעבר למחיר שרשמתי…

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Bruce,

מהו הכרטיס המומלץ שיכול להקרין על מסך 40" HD ב720P ן1080? התקציב הוא 1200 ש"ח עדיף עם תמיכה גם 264. תודה

15. Started by Schaap,

אני מתכנן מחשב שיוכל להתמודד יפה עם תוכנות BIM וCAD שונות, כמו גם עיבוד תמונה במטלב וENVI כמייצגים, אך גם לצפיית סרטים באיכות סבירה לעיתים רחוקות... אלו הSystem Recommendations לאחת התוכנות (Revit Structure) שאני עושה בה שימוש נפוץ: Intel Core 2 Duo 2.40 GHz or equivalent AMD Athlon processor Windows XP Professional SP2 or later, Windows XP Professional x64 Edition 4 GB RAM 5 GB free disk space Internet Explorer 6.0 or later 1,280 x 1,024 monitor and display adapter capable of 24-bit color Dedicated video card with hardware support for OpenGL spec 1.3 or later 5 GB free disk space Microsoft Mouse-compliant ( http://usa.autodesk.com/adsk/s…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני רוצה להשתדרג בכטיס מסך חדש אוטוטו ולדעת שאני לא מבזב את הכסף סתם אני יכול לקנות לעצמי 4870 1GB או GTX260 אבל נראה שזה יותר מדי כי יש לי מסך 19" (1280X1024) נראה לי ש 9600GT יספיק לחלוטין כרגע אבל אולי בעתיד הוא יהיה קצת חלש. כרגע נראה לי ה 9800 עם או בלי +... או 4850.. מה אתם אומרים??

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by Bruce,

זקוק להמלצה לכרטיס מסך "שיסחוב" מסך 22". שימוש כללי ולמשחקים. תקציב עד 1000 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  18. אהלן, קניתי היום מסך 22" ואני בתהליכי קניית מחשב חדש. רציתי לדעת אם לרזולוציה של 1680x1050, כרטיס כמו ה8800GT 512MB יספיק ? האם Crossfire של שני HD3850 עדיף עליו ? כדאי כבר לקנות 8800GTS בעוד 250 ש"ח ? או שבכלל 9600GT ב750 ש"ח יספיק לי למשחקים של היום ? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by D-Bang,

אני לא מרבה לשחק אבל עדיין הייתי רוצה כרטיס שיכול להריץ משחקים חדשים ברזולוציה של 1680X1050 (בלי כל הפילטרים למניהם) אין לי צורך ביכולות OC עתידיות, רק שהכרטיס לא יהיה רועש ולא יתחמם יתר על המידה ראיתי שכרטיסי 4850 של ATI נמכרים החל מ830 ש"ח אבל לא ראיתי פה המלצות עליהם, הקירור שלהם לא מספיק טוב? אני עובד עם Enermax Liberty 400W ככה שהכרטיס צריך להתאים לספק זה.

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by smoke_man,

איזה כרטיס מומלץ לדגם של DELL 2408wfp כרגע יש לי 9800gt תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  21. קודם כל, מרץ שמח לכולם! מכיוון שהמערכת התעקשה שאני לא אגיב לנושא הקודם שפתחתי (תוכלו למצוא שם את המפרט שלי + נתונים על ספק הכוח) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392554.0 אז אני אפתח נושא חדש: בגדול, אני רוצה לקנות בקרוב מסך 24 חדש למחשב (FULL HD), ואני רוצה לשדרג את המחשב בהתאם. כלומר להחליף את ה 6600GT ששירת אותי נאמנה (באמת!) במשך מספר שנים, ולקנות כרטיס שיספיק לי לכמה שנים טובות. אני מתלבט האם לקנות HD4850 בגירסא רגילה, או גירסא משודרגת (למשל Sapphire Toxic) חשוב לי שהכרטיס לא יהיה רועש במיוחד (או לפחות שידע לוסת את הרעש כשאני משחק / IDLE) כמו כן, למרות שאני עוקב אחרי החדשות באתר, איני יודע עם השוק עומד לעבור זעזוע בכל הנוגע לכרטיסים. האם כרטיסי ה HD48XX…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Legendary_Undertaker,

שלום חבר שלי עומד לקנות מסך 24 או 26, חשבתי על HD4890 1GB או GEFORCE GTX275 בשבילו, אני צריך שני המלצות בנפרד לכרטיס מסך שיש הכי טוב על מסך 24 ו26, להלן T240/T260.

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by SilentD.M,

מהם האפשרויות העומדות לפני? ומי הכי מומלצת? הספק הוא Seasonic 400W. היום קניתי את המסך-1920x1080 ואני רוצה להזמין את המחשב עוד היום, אשמח אם תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  24. מחפש כרטיס מסך למסך DELL 24 רחב + עריכה ופוטושופ כולל הרצת תכני HD. המעבד יהיה כנראה Q6600. לא ממש צריך משחקים או OC. תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  25. Started by yarin153,

המפרט שלי הוא ככה: 2) מעבד I5 4590 3) לוח אם ASUS H97 PRO GAMER 4) זיכרון : א) 1600 Corsair 2x4GB XMS3 ב) .g.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz * את הסט של הקורסייר קבלתי מתנה. 5) ספק SEASONIC X660W המחשב הוא בדגש על גרפיקה מקסימלית למשחקים יחד עם עיצוב (הכל אדום שחור (מארז NZXT H440 RED) ) התקציב של המחשב שלי הוא 6 ונשאר לי 2000 שקל לכרטיס מסך עכשיו ההתלבטות שלי האם לקנות ASUS GTX970 STRIX או לקנות משהו פשוט ולחכות לדור הבא שהבנתי מכל מיני תגובות בפורום שיוצא משהו כזה ב3 חודשים הקרובים המסך שלי זה LG IPS231 ואני לא אמור להריץ משחקים ב4K בשנתיים הקרובות האם הוא מספיק לFHD? האם כדאי לחכות לדור הבא?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.