עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by israelmg12,

בס"ד בשעה טובה , קניתי כרטיס חדש sapphire amd r7 370 nitro 4gb . רציתי לדעת כמה דברים . מה אתם חושבים עליו ? דבר שני , בזמן עבודה (בטלפילד 4 ברשת) הטמפרטורה מזנקת לסביבות 70-67 מעלות , זה תקין ? דבר נוסף המאווררים מרעישים באופן מפריע . אני מניח שזה בגלל הטמפרטורה , אבל זה לא מצליח ממש להוריד אותה והרעש מתגבר.... המארז שלי הוא מארז גדול ומאוורר של tt (טרמלטק) עם מספר מאווררים כולם תקינים ועובדים . לוח אם asus פשוט אבל חדש 8 ram ומעבד i5 4690k גם בין פחות מחודשיים . אשמח לשמוע תגובות.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Danikk8,

שלום לכולם. רציתי לשאול איזה כרטיס יותר משתלם עכשיו, שניהם עם 512 מגה אליהם, צריך בשביל FSX, ו- FS9 למי שמכיר. תודה.

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. איזה כרטיס לקנות GForce3 Ti 200/64/128 או redon 8500/le כאילו מה הכי כדאי ואיזה חברה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by NetSpider,

יאללה תתחילו להוריד ... Download nVidia Detonator 40.71 9x Download nVidia Detonator 40.71 w2k/XP

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום לכולם אני מתלבט בין כרטיס מסך רדיאון 3870 או Nvidia 8800GTS מה אתם ממליצים לי יותר מבחינת ביצועים בסביבות ה1400+-100 תודה רבה. את הכרטיס אני יקנה עם מחשב חדש כמובן. עד היום יש לי כרטיס מסך 5900XT שעד היום הריץ כול מסך שיצא, רק בזמן האחרון עושה בעיות עם משחקים חדשים. ועוד שאלה הסיומות של NVIDIA בסדר העולה ככה: GTX, GT,GTS, GS , ULTRA?

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. היי, יש לי כרטיס מסך תוצרת ASUS,דגם:EAH5770. האם את הדרייבר לכרטיס מסך זה,אני צריך להוריד מהאתר של ASUS או מהאתר של ATI/AMD ולמה (מהי הסיבה לכך)? תודה רבה מאוד מראש.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. טוב, אחרי כמה קירטועים די מסיביים ב HALO, החלטתי לבדוק את ביצועי המחשב שלי עם הבנץ' הנ"ל. המפרט שלי הוא כדילקמן: פנטיום 1.6A מומהר ל 2.1 זיכרונות סמסונג, ג'יגה של זיכרון שעובד כרגע על 349MHZ לוח אם של אפוקס - 4GEA+ כרטיס מסך הרקולס 9800NP ווינדוס הותקן לפני יומיים (XP+SP1), דרייבר עדכני לרדאון (3.07) וכל הדרייברים העדכניים של לוח האם מותקנים. בהגדרות התצוגה הכל כל ברירות מחדל (לא מופעל AA או AF). תוצאות ב AQUAMRK3: 2046 3335 15565 מה עוד אני מפספס? למה מערכת כזו חזקה שאמורה להוציא הרבה יותר ולא לקרטע במשחקים עושה לי צרות? יש למישהו רעיון?

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by kashatxx,

לפי מה שהבנתי יש שתי חברות ATI ו-NVIDIA אז איך זה שיש NVIDIA של ASUS או ATI של MSI??? מה ההבדל בין החברות??

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום לכולם אני חדש פה אז אם יש בעיה אישפהו באשכול שפתחתי אנא סליחה (למפרט המלא) אחרי התמונה רשמתי טופס (בבקשה תיהיו רציניים בנושא זה חשוב לי מאוד תודה ) פרטים על תקציב ותאריך הקניה של הקונה: תקציב: 2000 חריגה מקסימלית: 200 תאריך מתוכנן לקניה: 24/03/16 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס?: גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX (הייתי רוצה לדעת מה זה CrossFireX) באילו משחקים תשחק? Rocket League, GTA V, Fallout 4, Carmageddon: Reincarnation, X-Com 2 מעוניין לבצע OC לכרטיס המסך? כן אבל שזה יהיה מכוון איך שהמפעל כיוון אותו לא ממש רוצה לשחק בזה ואם אני כן צריך אני צריך עזרה חנות: (Ivory, KSP). החנויות האלו הכי קרו…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. http://www.mediafire.com/?4fwnrdykzok http://rapidshare.com/files/26242305/158.16-winxp-32bit-international.zip.html http://www.megaupload.com/?d=GWD75L50 לי זה הביא שיפור של 1000 נקודות ב 3DMARK06 !!!!!!!!! מ 10K ל 11K !!!! FEAR רץ הרבה יותר חלק! (הגדרות הכל על MAX רזולוציה 1440x900 ) אין לי הרבה משחקים לבדוק- הכי כבד שיש לי זה FEAR . מערכת שלי E6600@3.2 2 גיגה זיכרון כרטיס מסך (ללא אוברקלוק נוסף ) BFG 8800GTS OC2 320mb

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. חיברתי מחשב HTPC שיצרתי מבוסס כרטיס מסך 7600GS למסך פלזמה של פנסוניק PV60 (רזולוציה של 1024x768). בדרך שנשגבת מבינתי הרזולוציה כרגע הנה 1176x664. מכיוון שברזולוציה ה"טבעית" של המסך אני מקבל תמונה מעוותת לגמרי ברוחב של 40 ס"מ לערך במרכז המסך. רואים בסה"כ מצוין מלבד העובדה שמסביב למסך יש שוליים שחורים של כ-1-2 ס"מ, דבר שהוא הן מציק והן לא בריא מכיוון שמדובר במסך פלזמה. שינוי רזולוציה מביא ליציאת שולחן העבודה מחוץ לגבולות המסך. איני מוצא דרך לאזן זאת. למסך אין אפשרות של שינוי גודל התמונה (מבחינת השוליים). יש למישהו רעיון מה קורה וכיצד ניתן להתגבר על הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by silky,

http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=3680 מבצע , רק 835 דולר במקום 925(מחיר מומלץ לצרכן). מישהו צריך לנער את החנויות האלו... טוב שלא רשמו מחיר עלות.

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by elif,

hd 4890 , hd 5770 איזה כרטיס הייתם בוחרים שניהם במחיר די זהה. ועד כמה התמיכה בDirectX 10.1/11 חשובה? תודה!

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by eladsgv,

חברים יקרים ערב טוב אני מחפש כרטיס מסך זול ויעיל ולאחר קריאה במספר מקומות בפורום נתקלתי בהמלצות על הכרטיס שבכתורת. משום מה כאשר ניסיתי להזמין, הן דרך הספק שעובד עם הפורום והן דרך ספק אחר, נאמר לי כי אין במלאי את הדגם הזה. האם מדובר בדגם ישן שירד מן המדף? אם כן, אני מעוניין בהמלצה על דגם אחר ברמת מחיר נמוכה של עד 300 ש"ח שייתן לי תועלת סבירה. המערכת שלי כרגע: לוח אם GIGABYTE G31M-ES2L מעבד INTEL E5200 2.5GHZ זכרון 2GB כרטיס מסך ON BOARD לגבי השימוש: אני מנסה לשפר קצת המחשב לקראת יציאת המשחק FM2014. המלצות תתקבלנה בברכה. תודה רבה, אלעד

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by רועיקי,

בצער רב וביגון קודר אודיע על פטירתו של סוס העבודה שלי. זה שאלוהים יודע איך, יחד עם 3GB של RAM וQ6600, הריץ לי גם משחקים מודרניים על הגדרות מפתיעות ושרד לא פחות מחמישה(!!!) קייצים ישראליים עתירי לחות, עם אפס תקלות. [דקה דומיה] כעת אני שוקל להחליף מחשב לגמרי. לא מכוון לעתיד, לא כזה מת על משחקים עתירי גרפיקה. חשבתי בכיוון של רק קצת יותר חזק ממנו או זהה בביצועים. חשוב מאוד שיהיה שקט שקט! (בבירור קצר המליצו לי על 660ti, אבל מה אני צריך ת'מפלצת הזאת). כרגע אין לי מפרט, אני רק מתעניין בקשר לכ. מסך, אבל אם תרצו להמליץ על מפרט צמוד (לוח, מעבד, זכרונות, ספק כוח) - אודה לכם מאוד.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. אני משתמש בקצב רענון מסך של 100HZ ,כאשר אני משחק קצב הרענון "נופל"(להערכתי ל-60HZ) ואז כמובן התמונה מתחילה לרצד. האם יש פתרון לבעיה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by 123445,

איזה כרטיס מסך הכי טוב למחשב שלי? הינה המפרט של המחשב שלי שעליתי בתמונה . ספק כוח 400W . ועוד שאלה , חבר המליץ לי על כרטיס מסך GTX 560 הוא יעלה לי על המחשב? ומה הבדלים בין GTX 560 TI ו GTX 560 רגיל?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. את ליבת GP100 האימתנית נקבל כנראה רק בשנה הבאה, אבל הכירו את אחותה הקטנה שתנסה לכבוש את עולם כרטיסי המסך בעוד חודשים ספורים כמיטב המסורת, מוצרי הדגל של דור כרטיסי מסך מסויים נדחים לשנה שניה של השקות מה שאומר שמוצרים המכונים "שוק הביניים" ו-"שוק הביצועים" יגיחו בקרוב בחנויות. את ההשקות הקרובות של NVIDIA תלווה הליבה הגרפית GP104 ונגזרותיה שישמשו כאחים הקטנים יותר. בכנס GTC שערכה NVIDIA לפני כמה ימים היא חשפה שני מוצרים, האחד הוא ה-Tesla P100 אשר מבוסס על הליבה הגרפית החזקה ביותר שלה כיום. המוצר השני הוא ה-PX, לוח מודפס שכולל שתי ליבות גרפיות מדור Pascal החדש ומטרתן היא חישובים הקשורים לסביבת הרכב וצורת נסיעתו כדי לקדם את עולם המכוניות החכמות. ההצצה הזא…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by ATk,

בחול אפשר לקנות ב250 דולר, בערך ב 900 שקל, אני יודע שיש מיסים ו...., אבל מ-900 שקל ל-1790 בKSP לא הגזמנו? זה כמעט פי 2 גם כן שהמחיר זהה ל 670 GTX שקצת חזק ממנו בביצועים למרות שבחו'ל ה 670 GTX נמכר ב 340 -360 דולר, הבדל של 100 דולר!!!!!. משהו פהו לא מסתדר.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by ilanb0,

לפי המפרט שהצגתי כאן ומלץ לי בפורום על הכרטיס הנ"ל המיועד לאפשר לשחק ב - mess affect 3. להזכיר: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX , לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L, זיכרון: 1GB DDR2-667Mhz איך יהיו התועלות של הכרטיסיםsapphire HD 6670 1GB GDDR5 , או Sapphire HD 6750 1GB GDDR5 ? הם זולים בכ – 200 ש"ח מה – 6850.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. היי. הייתי באילת וקניתי בהזדמנות כרטיס מסך Sapphire radeon hd 7850 OC ב 1224 ש"ח. המחשב הקיים הוא בן שבועיים ונקנה במחשבה שארצה לקנות בהמשך כרטיס מסך למשחקים, אבל לא בהכרח כרטיס high end כך שאני לא בטוח אם הספק שלו יחזיק. המפרט: מעבד phenom II x6 1055T 2.8mhz קירור arctic freezer 7 pro לוח אם asrock 880gmh/u3s3 זכרון 8GB כונן SSD a-data s510 120GB צורב DVD ספק כח thermaltake litepower 500W מארז thermaltake v4 black edition 2 מאווררים 120mm עם LED 2 דיסקים קשיחים 7200RPM 1TB 1 דיסק קשיח 2TB 7200RPM המסך כיום הוא 22" 1680X1050 אבל בעתיד יוחלף למשהו כמו ה DELL 2412

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Omri4u,

& NV25's nfiniteFX II Vertex Shaders תסבירו לי בבקשה על שתי המאפיינים האלה אני פשוט קורא עליהם ולא מבין כלום תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by wares2002,

:-\ ?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by mic,

איזה כרטיס מסך כדאי יותר , עזבו שנייה את RADEON 9700 ו GEFORCE TI 4600 אם זה שני כרטיסים שהם שווים בביצועים אז של איזה חברה יותר כדאי: ATI או NVIDIA??

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. בתערוכה כיום הוציאו את Thunderbolt 3 ולא מצליח להבין איך זה עובד או לאן מתחבר ? [h=1]הבנתי שזה סוג חיבור וכבל כמו USB 3.1 10Gbps אך על הכבל יהיה סמל של Thunderbolt 3 ויעביר עד 40 Gbps.[/h]הכבל יתחבר דרך פרוטוקולים DisplayPort, PCI-Express , אבל כאן לא ברור , האם יתחבר לכרטיס מסך ? האם יהיה חיבור מיוחד לכרטיס מסך או קשור ל- DisplayPort ? מדוע הקשר של התקן ל- DisplayPort 1.2 ולא תקן 1.3 ? איך אני יכול להשתמש בו בתצוגה ? חיבור לכרטיס מסך או מסך ? רשום יכול להתחבר לשני מסכי 4K , אבל איך ? איזה תקני צבע יש לפרוטוקול הזה ? איך זה מתחבר למחשב נייח ? כתוב שהכבל צורך עד up-to 100 Watt of power , זה כמו צריכת חשמל של מסך LED ,זה המון http://www.guru3d.com/news-story/intel-…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.