עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kashatxx,

לפי מה שהבנתי יש שתי חברות ATI ו-NVIDIA אז איך זה שיש NVIDIA של ASUS או ATI של MSI??? מה ההבדל בין החברות??

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by mic,

איזה כרטיס מסך כדאי יותר , עזבו שנייה את RADEON 9700 ו GEFORCE TI 4600 אם זה שני כרטיסים שהם שווים בביצועים אז של איזה חברה יותר כדאי: ATI או NVIDIA??

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אהלן אני קונה את הכרטיס הנ"ל ה1340 ש"ח. האם לפי דעתכם הוא ממוהר? והאם ספק 500 ג'נרי יחזיק אותו +E6600 בסטוק +2 גיגה זיכרון 667? תודה לעונים

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by yotamavi,

האם יש כרטיס מסך יותר משתלם מהכרטיס הבא בתקציב של כ1000 ש"ח? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5013 בתחילה רציתי ללכת על כרטיס יותר חלש כמו ה4850 , אבל החלטתי ללכת על זה על מנת שיחזיק יותר זמן ואני לא ייצטרך להחליף שוב בקרוב..האם זה רעיון טוב או שעדיף לקחת 4850 כי אני בכל אופן אצטרך להחליף ?

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אני לא מאמין.. הכרטיס האגדי שלי מת!! אני צריך כל פתרון הכי הזוי שאפשר לעלות על הדעת בשביל לנסות להחזיר אותו... בקצרה על מה שקרה: הוצאתי את הכרטיס לניקוי כחלק מהניקיון הכללי שעשיתי למחשב (משתדל לעשות כל כמה חודשים) ואחרי שהחזרתי הכול חזרה הוא פשוט לא הציג תמונה, שמעתי את הWIN עולה אבל אין תמונה, כאלו המסך לא נדלק ולא מקבל מידע מהכרטיס מסך. יש לי עוד מחשב בית עם HD4550 והוא עולה כמו גדול אבל ה8800GTX לא.. מה יכולה להיות הבעיה? (אני לא מוכן להודות שהכרטיס שלי מת), שמעתי פעם על איזה טריק של להכניס את הכרטיס לתנור זה מהדק את ההלחמות.. אפשר הסבר על זה? בכלל אם יש לכם רעיון משוגע כלשהו זרקו.. תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by SpLAsH,

9600 פרו במחיר של 160-180 דולר זה משתלם? הכרטיס הזה שווה את זה? שמעתי גם שאפשר לעשות לו אוברקלוק טוב שישתווה ל9500 פרו או יותר, אז עד כמה אני יכול להגיע איתו בלי תוספת של קירור מיוחד וסתם העלאה של המהירויות שעון? וגם איך הוא מתמודד עם AA וAF, כלומר עד כמה זה יפגע בFPS? המפרט שלי הוא פנטיום 4 1400 עם 256 RDRAM 800 אני צריך תשובה די מהר אם אפשר תודה

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Kataklystic,

שלום אני רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקחת בשביל שיראה לי HD בלי להתאמץ יש לי מסך שמתאים לעבודה... 1680X1050 פאנל S-IPS דגש על רצון לדעת איזה כרטיסים של אנווידיה יכולים לעשות את זה כי זה לא סוד ש38XX ו48XX של רדאון יכולים... ומה לדעתכם אידאלי לעבודה מבחינת ביצועים...

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by romaero22,

שלום אני מחפש כרטיס מסך לסרטים HD 1080P שיעבדו ברמה 75 PFS לשם כך אני צריך לראות מבדק שמוכיח שהכרטיס יכול להראות סרט בתזוזת פריימים 75 FPS יש לזכור שהסרטים הרגילים הם 23 או 25 FPS תודה לאדם שיראה לי מבדק שהכרטיס מראה תמונה ברמה 75 FPS וברזולוציה 1080P

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by ilanb0,

לפי המפרט שהצגתי כאן ומלץ לי בפורום על הכרטיס הנ"ל המיועד לאפשר לשחק ב - mess affect 3. להזכיר: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX , לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L, זיכרון: 1GB DDR2-667Mhz איך יהיו התועלות של הכרטיסיםsapphire HD 6670 1GB GDDR5 , או Sapphire HD 6750 1GB GDDR5 ? הם זולים בכ – 200 ש"ח מה – 6850.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. האם למישהו יש תוכנה לצפייה נורמלית במחשב ע"ג מסך טלביזיה (באמצעות TV OUT בכרטיס מסך)?? נתנו לי את TVTOOL אבל היא נסגרת אחרי 10 דקות אני צריך משהו יעיל או קראק לתוכנה הנ"ל

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by toxigun,

בהמשך לת'רד הזה הייתי רוצה לשאול שאלה דומה בתחום אחר. האם הייתם רוצים להעשיר את ידיעתכם בנושא התלת מימד: לדעת איך הכל עובד, מה זה באמת T&L, מה זה באמת Shaders ואיך הכל משתלב יחד?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. אחרי תקופה ארוכה עם מחשב AMD כ 10 שנים... החלטתי ללכת על מערכת גיימינג סבירה ביותר שתדע לשרת אותי לפחות ב- 5\7 שנים הקרובות אך כמה שיותר קטנה מבחינת מארז מכיוון שהמחשב נמצא בסלון ומחובר לטלויזיה 50" לכן התחדשתי ב : לוח אם : mATX MSI Z270M MORTAR מסדרת ה - ARSENAL מעבד : SOCKET 1151 INTEL I5 6500 3.2GHZ זיכרון : CORSAIR VENGEANCE DDR4 2X8 3000Mhz הארד-דיסק : SSD WD-GREEN 240GB =מע' הפעלה + (יש עוד 2 רגילים סה"כ 2TB) קירור למעבד : FREEZER I32 CO מארז מחשב ZALMAN T5.. http://www.zalman.com/contents/products/view.html?no=54 סה"כ עלות כ - 3,600ש"ח... מפה לשם כל הנוגע לכרטיס מסך הוא עדיין לא עבר שדרוג ( GTX 6500 ) בגלל התלבטות ב…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אוקיי, האופציות הן: samsung 955DF, IIYAMA vision master pro 454 הבעייתיות היא שאת האייאמה אני מתכנן לקנות ב-KSP. בעד? נגד? למה? ובבקשה, תסבירו לי מה הבעיה עם KSP, אני באמת לא מבין מה כל כך מסריח בהם.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by nehmia,

אני רואה את זה הרבה בהקשרים לכרטיסי מסך..אבל מה זה?מה זה אומר ומה זה עושה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by dR-TraNce,

שלום חבר'ה! מה שלומכם לא הייתי כאן בערך חודשיים אבל לא נורא הינה חזרתי. חשבתי שהאתר ירד אבל דברתי עם מישה והבנתי שהוא חזר כמו גדול. אנשים הפעם אני צריך עזרה קניית כרטיס מסך חדש. תשמעו כרגע יש לי מחשב AMD - אטלון 3 - 700MHz - ו128MB זיכרון פנימי. וכרטיס מסך זבל ביותר ( Voodoo3 3000 ) זהו נמאס לי כבר מהכרטיס הגועלי הזה. התקציב שלי הוא 350 ש"ח בלבד! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב שיפעיל לי משחקים חדשים כגון: GTA3, DeltaForce4, Tony3 וכו'.. *שהכרטיס מסך יהיה תומך WinXP עם דרייברים וללא בעיות עם משחקים חדשים אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות במחיר של עד 350 ש"ח. נו מה אתם אומרים חבר'ה? ועוד שאלה. עם המחשב שלי + כרטיס מסך שתמליצו לי המשחקים יעבדו חלק? *…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. טוב, אחרי כמה קירטועים די מסיביים ב HALO, החלטתי לבדוק את ביצועי המחשב שלי עם הבנץ' הנ"ל. המפרט שלי הוא כדילקמן: פנטיום 1.6A מומהר ל 2.1 זיכרונות סמסונג, ג'יגה של זיכרון שעובד כרגע על 349MHZ לוח אם של אפוקס - 4GEA+ כרטיס מסך הרקולס 9800NP ווינדוס הותקן לפני יומיים (XP+SP1), דרייבר עדכני לרדאון (3.07) וכל הדרייברים העדכניים של לוח האם מותקנים. בהגדרות התצוגה הכל כל ברירות מחדל (לא מופעל AA או AF). תוצאות ב AQUAMRK3: 2046 3335 15565 מה עוד אני מפספס? למה מערכת כזו חזקה שאמורה להוציא הרבה יותר ולא לקרטע במשחקים עושה לי צרות? יש למישהו רעיון?

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by wares2002,

:-\ ?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by MDK,

If we trust the report made by this site, then the graphics card developers partnering with NVIDIA are little by little terminating the production and shipments of the graphics cards based on GeForce4 Ti4400 chips. And it may mean only one thing: NVIDIA stopped shipping the chipsets to the graphics card makers. In fact, there is nothing to be surprised at here. According to the Taiwanese manufacturers, the demand for GeForce4 Ti4400 left much to be desired. The users preferred either a high-performance GeForce4 Ti4600 or a much cheaper GeForce4 Ti4200. Moreover, some manufacturers simply ruined the market for GeForce4 Ti440 themselves, having launched their Ti4200 based …

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אז כמה יעלה להנות מחוד החנית של הדור החדש ממפתחת השבבים? הרבה מאוד - בעיקר אם יש לכם עניין בגירסה עם קירור המים הייעודי לכתבה

20. הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=12541 כי הבנתי שלא כל 6950 אפשר לפתוח אפשרי?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Enable,

טוב לפני כמה חודשים רציתי לקנות כרטיס מסך [HD5770] אבל אמרו לי לחכות כי עוד מעט יוצאים הכרטיסים של NVIDIA , ראיתי כבר בכמה חנויות שהם יצאו ואני זקוק להמלצה לכרטיס מסך עד 1000 שקל. מפרט Asus p5k/epu 2GB RAM E8400 Thermaltake 500W כעיקרון אני יותר מעדיף NVIDIA למה תמיד אם ATI היו לי בעיות. תודה.

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Gam3r,

שלום לכולם , ביום שישי האחרון הכרטיס מסך שלי אמר את דבריו האחרונים - לכן אני מעוניין בקניית כרטיס חדש אבל ישנם 2 אפשרויות שלפיהן אני יפעל : - קניית כרטיס מסך בלבד , אבל הלוח אם שלי מסוג EP35-DS3L ואני צריך להיות בטוח שהחיבורים יתמכו בכרטיס המסך החדש , כגון : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176 תקציב עד כ - 1000 וחריגה רק עם ההבדל משמעותי , עד 300 . - קניית מעבד + לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך , אם החיבורים לא יתאימו אני אצטרך לשנות ולשדרג הכל , במקרה זה התקציב יעמוד על כ - 3000 וחריגה רק אם זה ממש שינוי גדול עד 300 . במקרה זה המארז שלי הוא Antec 900 וספק כוח מסוג TT Though Power 600W תודה לכל העוזרים !!!

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. אני מתקשה להבין איך כרטיס שעולה 4000 שקל עושה coil whine. איך מאפשרים לדבר כזה לצאת מהמפעל? איך כרטיס כזה מגיע לבית של הלקוח לאחר שעבר שלל בדיקות במפעל, בחנות, ועדיין כשאני מריץ את המשחק הראשון אני שומע רעש של טרקטור מהמחשב החדש שלי. (הרעש במציאות הרבה יותר חזק מבסרטון). איזו בדיקת 24 שעות עשו בחנות אם אצלהם הם לא מצאו כלום ואני מהמשחק הראשון ועד האחרון שניסיתי רק מקבל את הרעש הזה. מה הם הריצו שם, שולה המוקשים? לפי המידע שיש לי המשלוח הראשוני שהגיע לארץ של כרטיסי GTX1080 Gigabyte G1 gaming כלל את הפאק הזה. זה כבר היה ידוע. אז איך הכרטיס עדיין הגיע למחשב שלי תקול אם אני לא "המשלוח הראשון"? בכוונה דחפו לי את זה כדי להפטר מהסחורה?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by ronbzalen,

שלום אשמח אם תציעו לי מספר אפשרויות. אני מבקש שהאתר יהיה אמין ושהחברה של הכרטיס תהיה איכותית.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. קיבלנו מחשב חדש ובו כרטיס מסך Gigabyte GTX1080Ti extrim. במחשב הישן יש לי כרטיס בן שנה לערך מסוג GTX970. האם ניתן לחבר את שניהם במחשב החדש (בתצורת SLI), או שחייבים שני כרטיסי מסך זהים ? אם כן - איך (הגדרות, לאן מחובר המסך וכדומה...) ? לוח האם הינו Asus Z270 E. תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים