כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום אני הבעלים מזה שנתיים של Sapphire 7870 2GB היום במהלך משחק המסך השחיר. אחרי דקה של חוסר תגובה ריסטארטי, ומסך הלוג-אין לא עולה בכלל (המסך נשאר שחור) אלא אם נכנסים למצב בטוח. חיפשתי קצת על התקלה ומסתבר שאני לא היחיד שנתקל בה. אחרי שמסירים את הדרייבר הווינדוז עולה גם כרגיל. אבל ברגע שאני מתקין דרייבר - שוב מסך שחור חוץ ממצב בטוח. ניסיתי את זה מספר פעמים (גם בעזרת תוכנות לניקוי דרייברים ישנים ואז התקנה חוזרת). עוד לא ניסיתי לפרמט ואני מעדיף להמנע מזה, אבל עד אז אני חושש שזו בעית חומרה (כך מתואר בקישור). רציתי לשאול האם יש דרך לבדוק בוודאות מה מקור הבעיה? שאלה נוספת: אם הבעיה אכן בחומרה, איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות שיהיה באותה רמה של הנוכחי שלי? (מעדיף Nvidia …
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
ברזולוציה של 1024X1280 יש הבדל בינהם? חשוב לי לדעת כי זה 100 שקל הפרש...
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך עבור מחשב מדיה סנטר לסלון - ולא מהמובנים של שאינטל או AMD אלה משהו קצת יותר טוב (כמובן לא מטורף..) הכרטיס צריך להיות דק כי זה מארז עומד תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, חזרתי היום מאמרקיה וראיתי שהגיע לארץ ה LG F900P ורציתי לשאול אם הוא עדיף על הIIYYAMA 413PRO COLOR שתכננתי לקנות..... הוא עולה 400-450 שקל יותר.... זה שווה??? ועוד שאלה, אם אני אחבר את המחשב לטלוויזיה האיכות תהיה טובה?? מבחינת סרטים ומשחקים.... תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 43 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע בונה לעצמי מחשב נייח חדש ואשמח לדעות לגבי הכרטיס מסך. אני בתחום הארכיטקטורה אבל מעבר לזה אני מתעסק גם הרבה בגרפיקה (adobe), רינדורים (Vray, displacement maps, etc) ותלת מיימד וכו.. הנתונים הכללים הם: Intel H81 Motherboard Quad-Core i7-4790 processor (8MB cache 4Ghz) 16GB RAM SSD HD 128GB 2TB HD for files עכשיו ההתלבטות שלי זה בין שני כרטיסים האלה (אם אין לכם המלצות אחרות!) GeForce GT630 2GB OR GeForce GTX650 יאללה צאו!.. =)
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן אני קונה את הכרטיס הנ"ל ה1340 ש"ח. האם לפי דעתכם הוא ממוהר? והאם ספק 500 ג'נרי יחזיק אותו +E6600 בסטוק +2 גיגה זיכרון 667? תודה לעונים
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יאללה תתחילו להוריד ... Download nVidia Detonator 40.71 9x Download nVidia Detonator 40.71 w2k/XP
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
סליחה שאני קצת חופר בשאלות אבל הכרטיס החדש מגיע ל85-90 מעלות אחרי 20 דקות בטלפילד 3 זה אמור להגיע לכזאת טמפרטורה??? כדאי להשקיע קירור מים לכרטיס? תודה
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש GTS450 בעל 2 יציאות DVI ו Mini Hdmi, ברשותי כבל רגיל של Hdmi אני מעוניין לחבר אותו ליצאית המיני איפה ניתן להשיג מתאם ?!
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מסך LCD. 1. האם יש איזו תוכנה שבעזרתה ניתן לבדוק את איכות המסך? למשל, מציגה PATTERNS שונים, צבעים, GRAYSCALE וכו' ? 2. מישהו יודע היכן ניתן לראות מסכי 19" LCD בתצוגה? סוני, יונדאי, LG וכו'? תודה! מוטי
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! מה שלומכם לא הייתי כאן בערך חודשיים אבל לא נורא הינה חזרתי. חשבתי שהאתר ירד אבל דברתי עם מישה והבנתי שהוא חזר כמו גדול. אנשים הפעם אני צריך עזרה קניית כרטיס מסך חדש. תשמעו כרגע יש לי מחשב AMD - אטלון 3 - 700MHz - ו128MB זיכרון פנימי. וכרטיס מסך זבל ביותר ( Voodoo3 3000 ) זהו נמאס לי כבר מהכרטיס הגועלי הזה. התקציב שלי הוא 350 ש"ח בלבד! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב שיפעיל לי משחקים חדשים כגון: GTA3, DeltaForce4, Tony3 וכו'.. *שהכרטיס מסך יהיה תומך WinXP עם דרייברים וללא בעיות עם משחקים חדשים אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות במחיר של עד 350 ש"ח. נו מה אתם אומרים חבר'ה? ועוד שאלה. עם המחשב שלי + כרטיס מסך שתמליצו לי המשחקים יעבדו חלק? *…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד גיימינג עם gtx 1060 ואני רוצה לקנות גם מסך גיימינג טוב ויש מסך 2K 144HZ שאני ממש חם עליו. השאלה שלי האם 1060 יוכל להריץ משחקים ברזולוצייה גבוהה כל כך ועדיין לשמור על fps של מעל 60 מינימום וכמובן עדיפות לעלות מעל 100 כי אני יודע שהוא מתאים יותר לרזולוצייה של 1080p. המשחקים כרגע שאני משחק לא אמורים להיות בעייה כל כך (overwatch למינהם) אבל אני רוצה לשחק גם בכמה משחקי AAA עתידיים שכבר יהיו כבדים יותר. אני מוכן להתפשר כמובן על הגדרות גרפיות כדי לשמור על fps מכובד אבל לא להגזים ולשחק על low. הסיבה שאני רוצה מסך כזה היא future proofing ולהיות עם ראש שקט לכמה שנים טובות ובנוסף לנייד שלי יש תמיכה בכרטיס מסך חיצוני ככה שבעתיד…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כיום יש לי GT7200, איתו משחקים לא כבדים נראים בו כמו סרט בSLOW MOTION ולכן מחפש כרטיס חזק בסגנון 4870 כגון http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3 http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=250&grp=3 אפשרי כל יצרן אחר או כל דגם אחר, אבל החשיבות העליונה היא שקט . יש הצעות אחרות? המחיר יכול להתגמש קצת. יחובר למסך 24" FHD , ספק 650W, מעבד 2.4GHZ C2Q6600, אמא בעלת 16 PCIE בודד, כך שלא ניתן ליצור מערך SLI/CF אודה מאוד לתגובות.
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך למחשב החדש שלי, כרטיס שיעלה בסביבות 700 שח. חבר שלי ממליץ לי לקנות את ה 7600gs, אני משחק AAO וearh 2160 ומשחקי אסטרטגיה שונים ברמה גרפית גבוה.. מה אתם אומרים הכי יתאים לי? (אם למישהו יש ניסיון עם 7600 אני אשמח לקבל ביקורת..)
-
- 47 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב 350 ש"ח לכל היותר (כחלק מתקציב כולל למחשב חדש). אני חייב להדגיש שאני לא גיימר כבד - השימושים העיקריים הם בעיקר תכני HD, והייתי שמח שתהיה לי את האפשרות לשחק מדי פעם קצת Need For Speed ומשחקי פעולה שונים (לא צריך בהגדרות הכי גבוהות). אם זה משנה, יש לי מסך ''20, ברזולוציה של 1050X1680. שאלתי בפורום לגבי ה GT 430, ספציפית הדגם הזה : http://skypc.co.il/pl_product~GWGT430PCX1024~8~0.htm ואמרו לי שהוא בינוני למדי... הציעו לי להוסיף כ 80 ש"ח (ולחרוג מתקציבי) ולקחת כרטיס שאמור להיות טוב יותר באופן משמעותי, הלוא הוא Radeon HD5670, ספציפית הדגם הזה: http://skypc.co.il/pl_product~9S5670M5~8~0.htm יש לי כמה שאלות: 1. עד כמה ה HD5670 …
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אנשים תענו לי בדחיפות כי אני כבר רוצה לקנות כרטיס מסך מעולה. שווה לקנות? [ftp=ftp://www.pan-das.co.il/product_info...roducts_id=4114]www.pan-das.co.il/product_info...roducts_id=4114[/ftp]
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אני יודע שהרקולס היא חברה טובה... אבל בכל זאת אני רוצה לוודא שהכרטיס טוב! אז איך הוא? נ.ב אני צריך לדעת כמה בערך מקבלים ב-3dmark איתו,אז למי שיש רדאון 9700 רגיל או פרו,שיכתוב את המערכת וכמה הוא מקבל.. תודה~!
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קודם כל, אזהרה: כותב ההודעה הוא בור בכל מה שקשור לחומרה. אנא נסו להבינו ונהגו איתו בעדינות. טוב, לעינייננו. בזמן האחרון יצאו הרבה משחקים שהבהירו לי שוב כי ה- Voodoo 3 שלי כבר לא שימושי, ומונע ממני הנאה רבה. אז באומץ רב, החלטתי על שדרוגון קטן. קניית כרטיס מסך חדש, ואולי עוד כמה דברים. הדבר הכי חשוב לי כרגע, זה כרטיס מסך חדש. הבעיה שלי, היא שהתקציב שלי הוא 500-700, ואם אני לא משדרג דברים אחרים חוץ מכרטיס המסך, אולי אפילו עד 1000. בכל מקרה, אני צריך המלצה לכרטיס מסך סטנדרטי, שיעמוד במחיר, יריץ בצורה טובה את רוב המשחקים שיוצאים כיום לשוק, והמשחקים שיצאו בחודשים הקרובים. אז יאללה, המלצות. חוץ מזה, אני רוצה לדעת, אם בנוסף לכרטיס מסך חדש, אני צריך לשדרג עוד דברים. שדרוג שאני…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מסך מחברה לא מוכרת, 17". עם השנים כנראה שהוא הפך להיות מאוד כהה ולא משנה כמה אני מעלה את הבהירות של המסך הוא עדיין נראה כהה. האים זו היא שחיקה טבעית של המסך , או שאני יכול לסדר את זה עם ברגים בפנים או משהו? אין לי בעיה לפתוח אותו ולהציץ...
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אז דיי הייתי סגור על ה7600GS.. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1900 עכשיו ראיתי שיש את הGT DDR3 של לידטק ב916 ש"ח... http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 האם ההבדלים ביניהם שמיים וארץ, או אין יותר מידי ? גם יש גירסאת אקסטרים ב999 :-) שווה ?
-
- 46 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לסבא שלי שעובד במחשב הוא צריך מסך טוב אז הלכתי לראות בפנדה ראיתי שיש שם מסך של SAMSUNG (Samsung 757NF 17 ) ואז הלכתי לאיזה בן אדם לראות כמה המחשב עולה אצלו נתתי לו את המפרט שברצוני לקנות ואז אני רואה שהפריט כמעט הכי חשוב שונה למסך של LG דגם 775FT LG FLATRON 17 ה LG עולה פחות אבל האם הוא יותר טוב מה SAMSUNG או לא ?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אתמול שרפתי את ה4850 בזמן שניסיתי להתקין עליו S1 . בכל מקרה רציתי לדעת האם עדיף קרוספייר של שני 4850 או 4850X2 ? שהוכרז על תאריך יציאה ב12 לאוגוסט . (כמובן הדעה שלכם תהיה על פי השערות)
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, המפרט הבסיסי של המחשב הנוכחי שלי מופיע בתמונה המצורפת. אני משחק על מסך 28" ברזולוציה של 1920x1200. נכון להיום יש לי 2 כרטיסי HD4850 שעובדים ב-CrossFire עם קירור של AC. אני שוקל להחליף לכרטיס אחד של HD6950, ולפתוח אותו ל-HD6970... כאשר אולי בעתיד אוסיף לו כרטיס נוסף ל-CF. 1. האם כדאי לבצע שינוי שכזה עם המערכת הנוכחית שלי? 2. האם המערכת שלי מהווה צוואר בקבוק לכרטיס שכזה? 3. האם עלי לדאוג בעקבות עלייה בצריכת החשמל? 4. האם ישנה עדיפות לחברה X או Y במידה ואזמין כרטיס מסך HD6950? ושאלה נוספת, שאשמח אם תוכלו לחוות דעה אישית היא בכמה מוערכים 2 כרטיסי 4850 היום עם קירור של AC ביד שנייה במידה וארצה למכור אותם. תודה, תומר [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תקציב: 800-1000 שקל חשבתי על R9 280 אבל אין לי מושג אם הספק שלי יסחוב אותו אז אני צריך ממכם חוות דעת מפרט: Intel i5 2.90 ghz ספק 450W לא יודע איזה חברה כרטיס נוכחי: Geforce 440gt 4GB RAM
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-