כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4367 יקר מאוד הייתי אומר אבל אני מאמין שהמחיר ירד ...
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היתחדשתי בכרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB 256BIT GDDR5 עכשיו אני רוצה לדעת אני אני מעלה את המהירות של המאוורר כי הטמפ' במצב מנוחה היא 80 מעלות..! תודה מראש יניב...
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם :givemebeer: ברשותי מעבד E6300 @ 2.07GHz (עם אוברקלוק קטן). אני עומד לרכוש EVGA 9800GTX SUPERCLOCKED+ במטרה להרצה חלקה של משחקים באיכות גבוהה, ורציתי לדעת מספר דברים: א. האם יהיה צוואר בקבוק? ב. במידה וכן, האם הוא יהיה משמעותי? אשמח לשמוע את דעתכם. בתודה, שחק
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך חזק יותר לגיימינג? MSI Geforce GTX760 2G GDDR5 או Gigabyte R9 280X WindForce3 3GB GDDR5?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב לשדרג את הכטיס מסך שלי כרגע יש לי gtx 10060 3gb של גיגהביט מסך 27 אינצ' ברזלוצה של 2K 2560*1440 מעבד i5 8400 ram 32gb ספק כוח 650w הכרטיס שלי יחסית בסדר אבל אני שם לב שקשה לו לשמור על 60 פריימים ברזלוצה של 2K בחלק מהמשחקים בהגדרות גבהות. חשבתי אולי למכור את שלי ולקנות כרטיס חדש שיכול להתמודד עם הרזלוצה, כמה לדעתכם שווה היום הכרטיס שלי(עדיין באחריות)? אולי שווה לחכות לסדרה 3XXX של אנוידיה? תקציב של תקציב של 500-600 שקל פלוס מה שאני יכול לקבל בתמורה לכרטיס
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה כרטיס מסך יותר חזק? 9550 RADEON או GF6200 ? והאם יש הבדל גדול בינהם? תודההה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
העם 3DMARK2001 יכול להרוס או לקלקל את הכרטיס מסך וגםהעם יש למישהו תמונה של התוכנה הזאת.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
התקנתי גם את התוכנה ללכידה שקיבלתי עם הכרטיס... האם הכרטיס לבדו מספיק כדי להקליט מהממיר של יס? ישבתי עם טכנאי של יס ולא הצלחנו לראות תמונה במסך המחשב. מה שעשינו זה לחבר דרך 21 פינים בממיר ל SVIDEO בכרטיס מסך. אבל לא רואים כלום עדיין! ממש מבאס שאני לא יכול להשתמש\לנצל את הפונקציה הזאת בכרטיס כזה יקר. אני ממש יעריך אם תעזרו לי!
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש הבדל בין הקירורים של כל החברות שמוציאות 8800GT ? אם כן לאיזו חברה יש קירור הכי טוב? חשבתי על לקנות את ההכי זול ולהוציא ממנו את הנשמה , אולי אפילו להוסיף קירור מבחוץ אבל חוששני שהספק שלי יקרוס כי אני גם עם OC על המעבד סה"כ חשבתי על לקנות את הג'יגבייט ב1440 ש"ח מIQPC.
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
קראתי השוואות של הדרייברים החדשים(דטונטור 40)- והכרטיסים של הבדיקה הם תמיד GF4-TI הבדיקות מראות על שיפור של 5-10 אחוז האם השיפור יבוא גם בכרטיס מסך שלי? או שלא כדאי לי להחליף דרייברים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש המלצות לכרטיס עם יציאת HDTV עדיפות לכרטיס שיוכל להתחבר במקביל לטלוויזיה ולמסך מחשב תמיכה במשחקים למינהם לא ממש חשוב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי GEFORCE2 MX וכאשר אני משתמש ב TVTOOL לאחר 15 דקות לא רואים כלום בטלוויזיה (כנראה שיש שגיאה כל שהיא). תעזרו לי בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס הזה למי שמשחק פחות ......... אבל ישתמש הרבה ב VIVO לעריכת וידאו הנה הכרטיס http://europe.hercules.com/showpage.php?p=88&b=1&f=1 לא מצאתי את מהירות המעבד הגרפי ואת מהירות הזכרון .. אולי משהו יודע .. אגב המחיר מוצע ב 1,490 ש"ח במקום 1703 ש"ח כדאי ?? יש לי כרטיס של ATI RADEON 9500 PRO רק חסר לי ה VIVO מה דעתכם
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם העידכון שהורדתי מהאתר של AMD כשאני נכנס לפיפא לדוגמא אז הגרפיקה לא מסתדרת לי טוב לא רואים טוב את החולצות של השחקנים לפעמים יש מצבים פעם ב-כמה זמן שזה מראה כאילו המסך שבור **מדובר פה על כרטיס במחשב נייד** מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה: אילו כרטיסי מסך זולים יש עם vivo? חשבתי להרכיב מחשב עם לוח משולב וכרטיס טלויזיה, אבל אולי אפשר לקבל כרטיס מסך עם כניסת קומפוזיט באותו מחיר, או במחיר דומה.. (ולבחור לוח זול יותר ללא כרטיס מסך מובנה) ואחרון יש כל מיני כרטיסי טלויזיה, וישנם גם כרטיסי טלויזיה כאלו שבאים בממשק USB. עקרונית אני צריך את הכניסות הרגילות שקיימות בכולם (סאונד קומפוזיט וSVIDEO) השאלה היא - איך אני יודע מי מבנהם איכותי ומי מבנהם דרעק? יש לציין שחוץ מהאפשרות להכניס וידאו למחשב אין לי שום שימוש מקצועי אחר (מה שבעצם משנה זה רק הממירים מאנלוגי לדיגיטלי..)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, חיכיתי עד שהכרטיסים החדשים של AMD ייצאו ועכשיו הם יצאו, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך אתם אומרים יותר חזק? מריץ משחקים על איכויות יותר גבוהות ועם FPS גבוה? NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 או Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC TOXIC או Gigabyte HD 7970 Windforce 3 OC תודה מראש על העזרה ( רק עוד דבר אחד, אני לא מעוניין לעשות OC )
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני חייב לדעת מה עלי לעשות יש לי לוח אם של abit שם הלוח הוא aa8-duramax מעבד intel® pentium (4) cpu 3.00ghz אני גיימר מתחיל שחולם על כרטיס מסך חזק מה אתם ממליצים לי לעשות כי אומרים לי שאין לי אפשרות להחליף את הכרטיס הקים (ATI ABIT RADEON RX series PCI Express graphics card) שם מלא של הכרטיס מסך - You Have: RX600 Pro-256PCIE (RADEON X600 PRO (0x5B62)) 256 MB Vertex Shader Ver Required - 2.0 Video Card 3D Pixel Shader Ver Required - 2.0 Video HW Transform & Lighting סכום מקסימלי 1000 ש"ח תודה לתומחים הצילו אותי כי אני חייב מחשב למיבחקים כמו Fallout 3 וה-nfs החדש פליז תעזרו
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס הכולל יציאת DVI אין לי צורך בכרטיס למשחקים התקציב שלי לכרטיס הוא קטן 300-400 אני מבקש המלצות עם קישורים אם אפשר
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כרטיס המסך העממי החדש עתיד להתחיל את המסע שלו בחנויות בחודש אוקטובר הקרוב - וכעת יש לנו פרטים נוספים על התהליךלכתבה
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל כש4650 עולה 370 ו4670 עולה450 ההבדל במחיר הוא בערך 20% האם יש את אותו הבדל בביצועים?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב מזיגזג שהוא כולל את הכרטיס מסך: Pointofview- Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP אבל הבעיה שהכרטיס הנ"ל עוד לא הגיע אליהם וכל פעם הם אומרים עוד יומיים שלושה ואני ממש מחכה למחשב הזה... אז השאלה שלי ככה האם כדאי לי להשקיע עוד 305 שקלים בשביל הכרטיס מסך הזה: Pointofview- Geforce 6800 128MB DDR - DVI/TvOut - RETAIL (אני מקוה שיש להם אותו במלאי בכלל) אבל מה אתם אומרים ? ויש אולי כרטיס מסך שמגיע לרמה של 6600gt והוא בערך באותו סכום ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
טוב אז הייתי קונה את הXFX מKSP או את הפרולינק מפנדה אבל החלטתי לרדת מהרעיון בגלל השנה אחריות... הבעיה שאין לי יותר מדי תקציב והמקסימום שאני יכול ללכת עליו עם אחריות נורמלית שמצאתי הוא הELSA שבפנדה.... הייתי רוצה ללכת על הXFX כי הבנתי שהוא יותר מהיר מאחרים או זיכרון שלו יותר גדול אני לא זוכר בדיוק ... כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק ואמרו לי שאם אני לא עושה אז הוא יותר טוב משאר החברות, אבל שוב יש את עיניין האחריות... בקיצור אני כנראה הולך על הELSA אז יש למישו השוואות שלו לשל חברות אחרות כי אני לא מצאתי השוואות שכאלו, או שאם יש באותו מחיר או פחות כרטיס יותר טוב עם 3 שנים אחריות(למרות שאני די בטוח שאין חיפשתי בכל החנויות כמעט) אז תביאו... אם יש לכם גם סיבות למה לא ללכת על הE…
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הכרטיס הזה - nVIDIA GeForce 6200 256MB DDR2 יתאים ללוח אם ישן? אין לי כרגע את הדגם של הלוח אבל הלוח תומך AGP X 8 המעבד שיש במחשב הוא של AMD 1.2 (משהו כזה) אין לי כרגע יותר פרטים. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
עד היום לא הבנתי ואני מבולבל לגמרי כבר ! יש לי לוח של GIGABYTE GA-Z77-D3H עם כרטיס מסך GTX 560 TI , זה יועל לי במשהו להתקין את הטכנולוגייה של LUCID VIRTU ??! הבנתי שזה לאנשים שאין להם כרטיס מסך , שאז כביכול זה ''נותן כח'' לכרטיס הגרפי המובנה בלוח אם . זה נכון ? כאילו .... עם כרטיס כמו שלי מה אני צריך את זה אם ככה ? סתם לחסוך בחשמל כשאין מאמץ גרפי ? או שזה כן משפר גרפיקה של משחקים או כל דבר אחר ? אשמח אם אחד המבינים ייעשה סדר בנושא הזה ....
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-