עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amitay_s,

היום התחדשתי ב GeFORCE 6600 של Leadtek. קיבלתי איתו דריבר אבל הבנתי שהוא לא מי יודע מה עדכני, אני לא יודע מאיפה להוריד דריבר ואיזה דריבר הכי עדכני כרגע מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש לכולם!!!!!!! שבוע טוב!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by The UnKnown,

אין מה להוסיף. השאלה הנ"ל בכותרת.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by marik,

שלום נשרף לי כרטיס מסך במחשב 9400GT במסגרת אחריות החליפו לי ATI 5450 נאמר לי שאין יותר 9400 השאלה שלי אם לא עבדו עליי או שהייהו צריכים לתת לי משהוא אחר תודה

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  4. שלום, היום הלכתי עם חבר שלי לחנות בכדי לקנות לו מחשב. היה להם מפרט מוכן כבר עם מעבד אי 6300 לוח אם GA-945P-S3 וכו' הרבה דברים טובים... כי התקציב של החבר הוא 5000 והמפרט הוא ב 4500... אז הבעיה היא שיש שם כרטיס מסך ATI X800 PRO (כן 256 ביט ו 256 מגה דידיאר 3) אז השאלה שלי כי לא מצאתי באתר של טומס הארדוואר השווה היא לדעת האם הכרטיס הזה שווה משהו לתקופה שלנו? כמו כן לא מצאתי את הכרטיס בחנויות כמו נועה... או שממש פיספסתי אותו ולכן אני לא יודע מחיר שלו כי ראיתי זאפ 2000 ומשהו שקל שזה לא הגיוני... הבנתי גם שה- 7600GT כרטיס מאוד מספק וטוב לא? אז השאלה שלי האם הם שמו כרטיס נורמאלי? כמו כן יש אפשרות לשדרג במפרט דברים וכל זה... אז אני לא יודע למה להחליף כי נאי לא יודע מחיר…

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  5. כיום אני עובד עם שפורפרת טריניטון אבל המסך כבר עייף (וקטן). קראתי את כל ההודעות והשרשורים אבל לא מצאתי בשום מקום בדיקה מקצועית בנושא. הכוונה בעיקר לאמינות צבעים ואחידותם. הרבה מאוד שעות מחשב ביום מביאות אותי גם לתהייה בנושא עייפות עיינים. האם בקצב רענון גבוה (לעלה מ-100) עדיין יש עדיפות לlcd? המסך לא משמש אצלי לסרטים ומשחקים אלא כפי שציינתי, לעיבוד תמונות מקצועי ואינטרנט. אודה לכולם על תשובות מניסיון ועל לינקים להשוואות המתאימות. אורי

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by rafip77,

שלום רב לכולם, אני מתכנן קניית מחשב חדש רב תכליתי וכמובן ארצה להתקין את הWIN7 שמגיע עם מנוע ה-DX11. שאלתי היא: הבנתי שה-DX11 משפר גרפיקה במשחקים, אך אני לא מתלהב גדול של משחקים, האם ההבדל בשיפור בא לידי ביטוי בדברים אחרים, כמו שימושים בסרטים או דברים אחרים נוספים במערכת? האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך תומך DX11 ?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by foxil,

קניתי את כרטיס מסך GEFORCE 7600GS SONIC 256MB PALIT, וכרטיס הורכב ע"י טכנאי בזמן שבנה את מחשב החדש שלי. ורציתי לבדוק את מצב כרטיס מסך בהגדרות וראיתי כתוב הודעה ש"תנאי קירור אינם אידיאלים" המחשב נמצא ללא משחקים ותוכנה ויזואלית שדורשת את כרטיס חזק. כששחקתי את משחק שנתן לי מתנה ע"י NVIDIA שקניתי עם כרטיס מסך, לא היה משהו חריג בזמן משחק, משחק היה חלק. מה עליי לעשות כדי לטפל בבעיה או שזה בסדר? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  8. שלום, אתמול קרתה לי בעיה בכרטיס מסך, אני משחק ופתאום מופיעים לי פסים ירוקים שמורכבים מנקודות ירוקות כמו פיקסלים(סוג של באג כזה). ועכשיו אני לא יכול להיכנס לווידוס רק לSAFE MODE ואני עדיין רואה את זה (עכשיו זה יותר גרוע לדעתי). אז רציתי לשאול אם אפשר לתקן את הבעיה או שצריך לזרוק אותו ולקנות חדש? ??? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מה חדש בדרייבר 5.2?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by kabra_69,

רציתי לדעת מה אלה הפילטרים FSAA ו-AIF ואיך אני מפעיל אותם בכרטיס מסך של ATI תודה מראש

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by airJordan,

היי אנשים קניתי אתמול HD2600XT במציאון של KSP (...), ואיך שחיברתי אותו למחשב (עוד לפני הדרייברים) הוא תקע את המערכת מספר פעמים ונאלצתי לרסטט. אחרי התקנת הדרייברים הבעיה עדיין חזרה, ובאופן מוזר יש לי גם פתאום בעיות אחרות כמו סיסמאות ויוזרים שנמחקו לי בICQ (מה הקשר?!). יש טעם להלחם בזה או להחזיר את הכרטיס? יש לי אחריות שבוע (מוצר מציאון) אולם אני כן מעוניין בכרטיס הזה. יכול להיות שהכרטיס פגום והם לא טרחו בכלל לבדוק אותו? שאלה תמימה, אבל אני מאמין במיקצועיות לפני שמוכיחים לי אחרת...

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  12. אני ממש עומד לפני קניה ואני מתלבט בין שני הכרטים הנ"ל RADEON 9800SE type II (256 BIT) 128MB http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=1659 הוא אחד מכרטיסי ה 9600 PRO כי שמעתי של 9800 יש אפשרות להשתמש באומגה .........ואז זה משפר שחבל על הזמן

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by n0fo,

יש לי גי פורס 6600GT של גיגבייט ותמיד הוא היה מראה לי תטמפ בכרטיס....לא מזמן עשיתי עידכון דרייבר לכרטיס ומאז אין את האפשרות של לראות את הטמפ יש לזה פיתרון? ועוד בעיה : עשיתי עידכון BIOS לכרטיס שלי מאתר החברה http://www.giga-byte.com/VGA/Support/BIOS/BIOS_GV-N66T128D.htm ומשום מה לא השתנה מהירות ה CORE CLOCK ונישאר על 300 Mhz במקום על 500 אחרי העידכון... באתר החברה גם מצויין שהעידכון משנה את מהירות הליבה ECLK/MCLK is 500/1000MHz תודה לכל העוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by כחוללבן,

כל אתר מספרים סיפור אחר האם משהו יודע כאן אם באוקטובר יהיה כרטיס מסך 20NM ? עדיף עם קישור מדוע חושב מה שחושב

15. Started by תמיר_זנקו,

Gecube Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 HDMI DualDVI Vivo Retail ¤ 1457 1 או Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ¤1554 כי עם ככה זה יכול לחסוך לי איזה 100 שקל מקווה שיש פה מישהו בשעות כאלו

16. אוקיי, נתחיל מהמפרט שלי, צפו במפרט, לאחר שצפיתם, ניגש לעניין : מה כדאי לי לשדרג מ8800GT ? אני רוצה שההבדלים יורגשו.. יש לי מסך 22' (למי שעצלן ולא קרא מהמפרט שלי). ונניח שיהיה לי ספק HX450 או VX550.. מה יתאים לי יותר? למטרת משחקים כבדים. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by Kataklystic,

שלום לכולם היום בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש מפרט בצד אם אתם רוצים אין לי בעיה לעשות בנצ'ים לכרטיס מסך או לרכיב אחר ספקו לי את התוכנה ואני אבצע עד עכשיו אני מאוד מרוצה למרות ששיחקתי רק World in Conflict. על הדרך אני רוצה להגיד תודה רבה לעדי מp-see באמת בן אדם רציני עמד בכל הציפיות שלי ונתן שירות אדיב ואיכותי אני ממליץ לכל מי שמעוניין לקנות מחשב או חלקי מחשב באיזור לקנות ממנו (החנות ממוקמת במרכז המסחרי בקרית יובל ירושלים).

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  18. רציתי לדעת איזה דרייברים כדי להוריד ואיך אני מעדכן את הביוס של הכרטיס לביוס החדש של ספיר? תודה מראש!! וחג שמח

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by yoni321,

טוב אנשים פתחתי את הצינורות הכל עבר חלק ויפה זה אישר לי שהכל נפתח בהצלחה. שאני נמצא בשולחן עבודה אין שום ארטיפקט אבל שאני נכנס למשחק יש ארטיפקטים לבנים קטנים מאוד שנעלמים וחוזרים כל שנייה. לאחר מכן ביטלתי את האחד שמכיל שלושה צינורות והשארתי רק אחד. נכנסתי שוב למשחק ולא הופיעו ארטיפקטים. אחרי זה עשיתי את אותו הדבר אבל הפוך השארתי את השלוש וביטלתי את האחד והארטיפקטים חזרו. עכשיו רציתי לדעת אם ניתן לעשות משהו? (הכרטיס לא עבר שום אוברקלוק) אני מזכיר שהכל נפתח בהצלחה. לשימוש פתיחת הצינורות השתמשתי ב RivaTuner. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by Chymes,

הכרטיס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2409_2410&products_id=16397 הוא גרסת הטורבו המפורסמת? הכרטיס במחיר הזה יותר משתלם מ-7600GT AGP, נכון?

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  21. Started by PMP,

מישהו עובד איתו ויכול לתת עליו חוות דעת? מסך דק בעיצוב מרהיב, בעל זווית צפייה רחבה, המפיק תמונה איכותית וברורה, ללא ריצוד, ועיוותים אופטיים; כולל מערכת מתקדמת לכיוון צבע - להתאמה מושלמת לסביבת העבודה וליישום - מושלם למשחקים, לגלישה באינטרנט וכו'. עומד בתקנים המחמירים ביותר: TOC 03, TCO 99, TCO 95. מהירות תגובה: 8ms; יחס ניגודיות: 1:600; זווית צפייה: 160>/160> בהירות: cd\m2 300; רזולוציה:Dpi 1024 X 1280; גודל נקודה: 0.264 מ"מ; חיבוריות: חיבור דיגיטלי DVI-D וחיבור אנלוגי. פונקציות ייחודיות: MagicBright - כיוון בהירות מהפנל ביחס לסוג היישום, ב3- מצבים: T-MODE - עבודה עם קבצי TEXT, EXCEL וכדומה I-MODE - לגלישה באינטרנט E-MODE - ליישומ…

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by Eran-s,

אני צריך כרטיס מסך חזק למשחקים עד הסכום 1500... תודה...

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  23. הכרטיס מיועד למשחקים, מסך 22". המחשב יחסית ישן(שנתיים), מעבד E6300. עדיפות לקנייה מRSM. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by deso,

1)חייבים להשתמש בתוכנת VIVO בשביל לראות TVIN או TVOUT? 2)במקרה שנעשה TVINשל הטלוויזיה וTVOUT של המחשב,מה עושים במקרה שהמסך של הטלוויזיה קולט רק את ההתחלה (הטעינה של Windows) ואז מפסיק לקלוט את המסך של המחשב? 3)מה עושים במקרה שנעשה TVIN של הטלוויזיה וTVOUT של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן? 4)מה עושים במקרה שנעשה TVOUT של הטלוויזיה וTVIN של המחשב וזה קולט רק בשחור-לבן ובלי קול? תודה

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by DCAG,

הרי החריץ הוא אותו חריץ רק מתח שונה לא? אם כן, אפשר לעשות משהו בנידון ולהפוך AGP x4 ל-x8? אולי עדכון ביוס? jumper איפהשהו?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.