עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ciauai,

מדהים מה יכול לעשות Geforce 2 MX400 מעבד 1.7 זיכרון 348 כרטיס מסך רשום למעלה מריץ את כל המשחקים על איכות בינונית Half life 2 +lost coast +episod one +counter strike source על בינוני Lineage 2 c5+c4 כמובן שהוא לא מריץ DOOM 3 FEAR BF2 אבל את הרוב הוא מריץ... אך יכול להיות שכרטיס כזה ישן מריץ ככה FPS 40 ואפילו יותר במשחקים ואני לא צוחק רוזולציה 1024*768 (רגילה במסכי CRT שטוח)

2. קניתי כרטיס מסך ולא קיבלתי כבל 6 פינ תוספת כוח מאיפה אני משיג אוו קונה אחד כזה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by Chura,

שלום שוב :-) ראיתי מישהו שמוכר את הXFX הנ"ל: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=12035&productId=56410# המוצר השני :-) מה דעתכם על הכרטיס ? בייחוד שהוא יוצא לי במחיר זהה עם 7600GT Extreme ? ומה דעתכם על כרטיסים יד שניה עם אחריות לעוד שנתיים וחצי... ? תודה כולם !

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eegg,

אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזהיה שתשמש בעיקר להעברת קלטות לדי וי די ובאזור של 300-400 שח

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by DS,

טוב אז אחרי דיון עתיק שאני לא יודע אם אתם זוכרים קניתי את ה 9550 שלי שדווקא עובד די טוב. עכשיו אני רוצה לשאול אתכם: איזה כרטיס מסך הכי טוב לביצועים? כשאני אומר אני מתכוון עד 2500 שקלים תקציב רק לחריץ AGP מכונת משחקים יחזיק לפחות לשנתיים אני מוכן לחרוג עד 3000

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by MODY69,

שלום. היום פתרתי את בעיית ספק הכח שלי והכרטיס עובד בלי הודעות שגיאה ובתדרי הסטוק שלו. אבל... נתקלתי בבעיה קטנה... הכרטיס מקבל 6600 ב- 3dmark05.... הוא אמור לקבל סביבות ה- 7700. בדקתי את המתחים והם בסדר גמור ב- 3.3, 5 וה12.... המפרט שלי הוא prescott 3GHz 2*512 samsung 400MHz 915 WD 120GB 7200RPM 7800GTX 256MB DDR3 הכרטיס נמצא בדיוק בתדרים שהוא צריך להיות והתקנתי את הדריברים האחרונים. כמו כן, עשיתי אוברקלוק ל- 470 לליבה (במקום 430) וקיבלתי את אותה התוצאה בדיוק, 6600 +-. אני חושד שהמעבד שלי מגביל אותי... מה אתם חושבים בעניין? יש דרך כלשהי לפתור את הבעייה?

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  7. שלום לכם, אני משדרג את המחשב שלי (1.8,512) למשהו קצת יותר רציני: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 AM2 MSI K9N Platinum nForce 570 Ultra AM2 Mushkin 1GB 512MBx2 High Performance HP2-5300 DDR2-667 העניין הוא כזה, אני לא משחק עם המחשב כרגע בכלל, אבל אני מעוניין בכרטיס מסך שיענה על הצרכים הבאים: 1. TV OUT 2. עיבוד של MPEG2 ו HDTV בכרטיס עצמו (פריסה) - ולא על חשבון המעבד. (* דחיסה של MPEG2 יש לי כבר בכרטיס PVR נפרד) וכמובן PCI Express x16. התקציב הוא עד 400 מקס'. במחשב הקיים יש לי כרטיס על ציפסט של NVIDIA ואני די מרוצה מהם, ומהסיבה הזאת ביקשתי מהחנות שאני מזמין ממנה שתמליץ לי על כרטיס פשוט וזול שעונה על מה שכתבתי מיקודם עם ציפסט של NVIDIA, אמר לי המוכר שאם אני רוצה פריסה בכרטיס…

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  8. Started by esaly,

אהלן! יש לי שאלה...ידוע שבחלק מהמשחקים יש אפשרות לשחק במסך חלקי (לא מלא) אבל לא כל כרטיסי המסך תומכים באפשרות זו ,האם יש אפשרות בGIGABYTE 7600GT לשחק גם במסך חלקי..? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  9. Started by Shaker,

יש הבדל או לא? ומה יותר טוב זה או 6600 GT ?

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  10. Started by galh_5,

מה דעתכם עליו? הוא שווה יותר מה-7950GX2?

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by surui,

האם שווה ה1900XT והאם המחיר מוצדק? החברה כמובן Sapphire במחיר של 2150 שקל 512MB זיכרון האם הכרטיס חזק? והאם יתאים למפרט של E6300 1GB DDR 2 667 הלוח אם של גיגהבית 965P ?

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  12. Started by gjook,

שלום לכולם עוד חודש יוצא gothic 3 , משחק מחשב כלשהו , בכל מקרה מסתבר שהמחשב שלי , כבר די ישן והכרטיס מסך שלו לא מסוגל להריץ את המשחק. אני מאוד מאוד רוצה לשחק במשחק , אז החלטתי לשפר את המחשב. המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 Package Type 478 Pin uPGA (אמרו לי שזה חשוב לסוגים של הלוחות אם..) 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 בכל מקרה אם יש עוד משהו שחשוב לדעת , תכתבו לי איך מוצאים אותו באווראסט כי אני לא הכי טוב בזה.. והדרישות של המשחק הן: בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם איזה כרטיס כדאי לי לקנות שגם יתאים למשחק ואני באמת יוכל להנות מלשחק אותו , וגם יתאים לAGPX4 ויתאים למערכת שלי בכלל ( אולי כדאי להוסיף עוד 512 ראמ?\ או שהמחשב שלי כ…

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  13. שיעבוד עם מערכת חדשה שאני קונה עד ליציאת כרטיסים תומכי DX10 אז אני אקנה משהו חזק יותר הדרישות הם תקן PCI E ויריץ משחקים סביר לתקופה הזאת כלומר שאני אוכל לעבוד איתו עד ליציאת הכרטיסים החדשים כמובן לא על ההגדרות הגבוהות מחיר נראה לי בסביבות ה 500 אם יש רעיון אחר אתם מוזמנים להציע

• 12 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by kibub,

היי אני מתלבט בין השניים אם מישהו יכול ליעץ לי אני אודה

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  15. אני לא מצליח להבין את הבעיה, אני מצליח לקבל תמונה בטלוויזיה אבל היא חסרת צבע. הצבע ממש כמו שחור לבן אבל יש מן גוון ממש קטן של צבע. אני מבין שזה קשור אולי לשיטות שידור שניסיתי את כולם וזה לא עזר אבל לבסוף השארתי על PAL-B. ניתקתי גם את הממיר של הכבלים זה לא עזר, ניסיתי לשחק עם ההגדרות בדרייברים גם כלום לא הולך. עכשיו הדבר היחיד שאני חושב עליו זה הכבל, אני מחבר כבל SVIDEO (עם 4 פינים) ל RCA, שהRCA מתחבר לAV של הטלוויזיה. עכשיו אני לא מבין את ההבדל בין הכבלים אבל הכבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך(R9600) הוא SVIDEO עם 7 פינים, עכשיו אני לא יודע אם יש הבדל בין הכבלים שבגללו אולי אני לא רואה צבעים? כי יש לי 2 כבלים כאלה SVIDEO עם 7 פינים לRCA אבל שניהם לא עובדים לי משום מה אז אני לא יו…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by ofsher,

רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת ל OC לכרטיסי NVIDIA איזה קלוקים הם נחשבים בטיחותיים לגבי הכרטיס? יש תוכנה שנותנת לעשות OC תלוי יישום - נגיד שכשאני משחק 3D יהיה OC והמאוורר יהיה על מקס' אבל בשוטף על 2D יהיה שקט ורגיל? עריכה: טמפרטורת מנוחה אצלי 55 מעלות הוא כותב שהוא יכול להגיע עד ל - 120???? זה הגיוני? הורדתי ntune איזה מהירות מאוורר כדאי לשים... שמתי לב שרק כשאני משנה מהירות ל - 3D המאוורר נחלש ה - 2D לא משנה כלום... ואני לא מריץ שום דבר תלת מימדי עכשיו יכול להיות שחם לו מדי?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  17. קניתי מחשב שיש בו לוח עם כרטיס מסך מובנה וקניתי עוד כרטיס.אני צריכה לשנות משהו בגדרות בביוס כדי שהכרטיס שקניתי יעבוד ולא הכרטיס מסך המובנה?<

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  18. שלום אני כבר כמה זמן מחפש כרטיס מסך טוב לאי גי פי כפול 8 אפילו באיי בי הגעתי ל 850 שח במשומש ופתאום אני רואה ב חנות pc now 6800 gt דגש של ה gt ב950 שח...... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=124 לינק... שאלתי היא האם החברה שלל inn3d היא טובה? למשל ביחס לגיגה בייט או pny////// והאם אין פה קאטש...... כלומר האם הכרטיס בעל ביצועים דומים לכל כרטיס 6800 גי טי אחר...... ממה שהבנתי זה כך... תקנו אותי אםן אני טועה? אשמח לתגובות ותוה לכם מראש

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by ZenMaster,

Intel Core 2 Due E6600 FSB1066Mhz 4MB Cashe Asus P5W-DH Deluxe 2X1GB G.Skill DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-12 Maxtor Maxline Plus ll 250GB Sata/150 HDD 7200Rpm EX Plextor CD-RW Premium EX Nec CD/DVD-RW ND-3551A EX TEAC 1.44 EX Termaltake Silent PurePower 560W EX Termaltake Shurk Full ATX 2x120mm Fan Logitech MX-1000 Wireless Laser EX Microsoft Windows XP compatiable EX Samsung SyncMaster 172T EX Everythign marked with an "EX" means exist already. I havn't defined a Graphic Card yet I'll be glad to get your help on this part. THX.

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by yigal_26,

1. לפני 4 שנים כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי העדפתי RADEON על פני GEFORCE הרבה בגלל בעיות של האחרון עם TV-OUT. עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם כ. מסך 7600GS כי הוא עדיף בביצועים מה X1600PRO. שאלתי היא האם בעיות TV-OUT כבר נפתרו ב-GEFORCE או שעליי לשקול שוב את בחירתי? 2. בממשק של דרייברים של ATI ניתן להגדיר ערכות שונות, לדוגמא למסך יחיד, למסך + TV עם OVERLAY וכו' ולעבור ביניהם בעזרת "מקשים חמים" או ע"י קליק ימני על הסימן ב-TRAY ובחירה של הערכה. האם יש משהו דומה ב-NVIDIA או שצריך לצלול ל-Properties-->Settings וכו'? תודה

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  21. ראיתי שהמליצו פה למישהו על 7600 gt לאיי גי פי...ממה שהבנתי אין כרטיס כזה לאי גי פי רק בדגם 7600 gs/// לא? ועוד שאלה....יש ב 7600 גי טי בגירסה ל פי סי אי אקפרס 12 צינורות עיבוד... ו ב 6800 גי טי יש 16.... אומנם המהירות של הכרטיס 6800 גי טי נמוכה אבל מה עושים ה 4 צינורות עיבוד הנוספים? ואיך זה מתבטא במשחקים?תודה לעוזרים....

22. Started by gotex,

אוקי אני מתכנן ליקנות כרטיס טלויזיה בישביל לצפות ולהקליט הבנתי שיש כרטיסים שמשתמשים במעדבים של המחשב ויש כאלה שמשתמשים במעבד שלהם המליצו לי על WinTV-PVR-150 Hauppauge השאלה שלי אם מתי שאני מקליט באיזה פורמט הוא מקליט כי אמרו לי שיש כרטיסים שמקליטים חצי שעה ויוצא בסוף גודל קובף של 3GB אז אני רוצה כרטיס איכותי וטוב שיקליט לי בפורמטים טובים לא בגודל גדול מידי תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. hay guys יש לי כרטיס מסך 6800gt שעדיין נימצא במיסגרת האחריות שלאחרונה החזיר את נישמתו לבורא . היתבשרתי שיש נכונות להחליפו ,אולם אין יותר כרטיסים כאלו ולכן הוצע לי לקחת במקומו x1800xt 256mb ללא תוספת מחיר מה דעתכם,האם כדאי? ( לצערי ,אני לא כל כך מעודכן בהיתפתחויות האחרונות בשוק כרטיסי המסך) האם מומלץ להוסיף עוד כסף ולקחת את הגירסא של 512mb של x1800xt ? או שאולי בכלל עדיף להוסיף סכום משמעותי ולקחת x1900xt? תודה מראש על כל הצעה ורעיון הערה חשובה: אל תתיחסו למיפרט הקיים שלי . הכרטיס מיועד עבור מערכת חדשה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by royko7,

מה זה VooDoo3? אני שומע את זה מידי פעם מה זה?

• 84 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. Started by avishai1b,

קניתי את הx1950pro256MB contect3d בנעה ואני לא יודע מתי זה מגיע.... אמרו לי [לפני 2 ימים] ב-16... אבל אני לא יודע אם הוא יצא ואם לא אז מתי??

• 3 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים