כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
היי, בעקבות חזרתו של המשחק warcraft 3 reforged, אני זקוק לכרטיס מסך טוב שיידע להריץ את זה. כרגע עוד לא יודעים איזה מפרט מבקש המשחק אבל ככל הנראה זה המקסימום שצריך: - Intel® Core™ i5 or AMD™ FX Series Processor or better - NVIDIA® GeForce® GTX 650 or AMD Radeon™ HD 7790 or better - 4GB RAM המחשב שיש לי: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 לוח אם Seasonic 550W RT 80+GOLD ספק כוח Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch איזה כרטיס יתאים ללוח אם שלי ולדרישות המשחק? שימו לו שדרישות המשחק הם על המקסימום אומנם המעבד חלש אבל עובד…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בגלל שאוטוטו עומדת לצאת הגירסה החדשה של אדובי - CS4 - אז החלטתי קצת לחכות עם שדרוג המחשב כדי לראות מה הדרישות והיכולות החדשות של פרמייר ואפטר, אבל במקביל זה גם גרם לי לתהות מה בעצם עליי לחפש בשדרוג, במיוחד מכרטיס המסך. בלי קשר לחברה או סוג מסויים, אני פשוט מתלבט מה יותר נכון לגבי עריכה בתוכנות כגון פרמייר או אביד? זיכרון או עוצמה? אני לא מתכוון לתכנן מודלים תלת-ממדיים או אנימציות מורכבות, אבל לעתים אפקטים של פרמייר שמתבססים על OPENGL רצים לי לאט על המחשב הנוכחי. אני לא בטוח אם זה בגלל שכרטיס המסך (7600gs 512MB DDR2) הוא ישן, או שבגלל הזיכרון שלו איטי. עכשיו אני מתלבט בין 9800GT (עם ג'יגה זיכרון DDR3) או 9800GTX+ (שאמנם יש לו "רק" 512MB DDR3, אבל הוא מהיר משמעותית מהדגם הש…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי, היות וכנראה שנשתדרג בטלויזית תלת מימד (1024x768) והכרטיס הנוכחי שלי כבר קצת זקן (4870x2) וחסר לי יציאות להריץ שני מסכים וטלויזיה במקביל, אני שוקל להשתדרג. אני מבין שעדיף nvidia כי הם חזקים בכל השטויות של תלת מימד, אז אין לי בעיה ללכת לכיוון הזה. מבחינת מחיר, אני חושב ש1500 זה הגבול שלי, למרות שאם יש צורך לעלות טיפה כדי לקבל הבדל ממשי, זה אפשרי. הדרישות מהכרטיס יהיו לספק תוכן גיימינג למסך 1980x1080 ולספק תוכן מדיה וגיימינג תלת מימדי למסך 1024x768 תוך כדי ששניהם ועוד מסך 1680x1020 מחוברים במקביל. אם אפשר לקבל את BF3 על 1980x1080 על אולטרה במעל 60 פריימים יציבים, זה יהיה מאד נחמד.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי ב פי.סי. פלוס מבחן על מסכים והיה שם מאמר קטן של הכותב על כרטיס מסך דואלי. מה זה אומר? מה האפשרויות הגלומות בדבר , מה המחירים? ומה כדאי? אשמח לתשובות מפורטות.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי. קניתי שבוע שעבר מחשב חדש מTMS. עם המחשב קניתי כרטיס מסך Sapphire Dual-x R9 280X משומש מתוקן מיצרן. המארז הוא fractal design define r4. המארז נראה בנוי מאוד לאיטום רעש, העניין הוא שהכרטיס מסך די רועש. כאילו יש מטוס סילון קטן בתוך המחשב. אני לא מדבר רק על משחקים אני מדבר על פעילות רגילה כמו לגלוש בכרום. האם יש משהו שניתן לעשות כדי לצמצם את הרעש? הכרטיס מגיע OC מהמפעל - אולי כדאי להוריד מהירות שעון?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לדעת מה הסימנים שכרטיס מסך דפוק? למשל אם במשחק הוא נתקע לי מידי פעם וזה קורה בכמה משחקים האם אפשר להעיד על זה שהוא דפוק או רק בדברים ספציפים דרך אגב אם יש תוכנה שבודקת אם הוא דפוק אודה לכם אם תביאו לי כדי שאדע תודה
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם צירפתי תמונה של המפרט של המחשב יש לי העדפה לNvidia, יש לי חבר עם כרטיס יחסית חדש 5970 של AMD והוא אומר שיש לו מלא בעיות עם דרייברים. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם....אשמח לקבל את דעתכם... המפרט שלי: הלוח אם : P4S533-MX מעבד : Pentium 4 CPU 2.66GHz רק 512KB Cache. זיכרון : 1G . ספק כח: 400W. מה שהייתי רוצה לשדרג זה בעצם את הכרטיס מסך...וחשוב שיתמוך ב: 1.יצאת HDTV ל HDMI. --> לLCD סמסונג 32-R81B. 2.DVI כמובן לLCD של המחשב. --> LCD LG "17 3.שיתמוך בShader 3.0. --> סביר להניח שאין... --> מת לשחק במשחק GIRD החדש...בטח לא "יזוז" אצלי(אם "יזחל" זה טוב)... 4.יהיה חזק ככל שאפשר (ביצועים). זה לא המקום ואולי כן...בקשר לכרטיס קול: כרטיס קול עם יצאה דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית) לחבר לרסיבר DENON AVR-1705. תודה רבה . שלומי.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הי חברים מהו הכרטיס הכי משתלם בהתאם לכותרת, כיום? מבחינת יחס עלות ביצועים. תודה ניר
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
www.ivory.co.il www.ksp.co.il הכי זול שיש .. שיפעיל counter strike source תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנ"ל אין מגבלת תקציב תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כסף לא משנה! מהו הכרטיס מסך הכי טוב שיש כרגע בשוק? אני אקבל את הכרטיס מסך מחו"ל, כך שזה יעלה קצת פחות... :asthanos:
-
- 27 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני צריך למצוא תכרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג חדש עד 600 ש"ח. נראה לי ש-TI4200 128MB 8x שעולה 499 חזק לעומת מתחריו החדשים אבל הוא יותר ישן גם יותר... אז אם למישהו יש הצעות? תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הי, מה הכרטיס מסך הכי טוב באזור 800 שקל ? אני מעדיף של NVIDIA. האם ניתן לשחק עם כרטיס כזה או שחבל על הזמן וחייבים להוציא 1500 שקל (שזה ממש מייקר את המחשב ולא תכננתי להגיע לשם) ? אני מתכוון לקנות גם כרטיס TV נפרד בגג עד 500 שקל. האם כדאי לי כבר לקנות משהו משולב ? תודה גו
-
- 14 תגובות
- 901 צפיות
-
-
כרטיס מסך הכי טוב ב500 עם חריגה ל600 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי, מישהו פעם בדק הבדלים באכות תצוגה על מסך הטלויזיה (LCD של Hitachi) בין ATI לNVIDIA ? האפשרות היא 8800GTS640 או HD2900XT. תודה!
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך הכי טוב שיש ב 800-1000 שח ( חשוב שיריץ משחקים טוב ) תודה לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט: pentium dual-core e5200 2.5 ghz 2 GB זיכרון ספק 400 וואט מה הכרטיס הכי טוב בתקציב זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
זה לבן דוד של חבר שלי,וזה המערכת שיש לו: p3 800 384 sdrm ויש לו geforce 2 לכן הכרטיס יפעל בטוח. אם אפשר אז תציעו את הכרטיס הכי חזק בעד 700 שקל,ו- tv-out חשוב!! תודה!!
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בנו לי מפרט מצוין בפורום מפרטי מחשב, אך הייתה התלבטות בנוגע לכרטיס מסך שהציעו. אז הפנו אותי לכאן שאשאל לגבי איזה כרטיס ישרת אותי בצורה הכי טובה ויתן הכי הרבה תמורה למחיר (שהוא עד 900 שקלים)? המחשב ישמש אותי גם למשחקים ואולי גם לצפייה בסרטים ושימושים כלליים ושונים. אשמח אם תנדבו מידיעותיכם בנושא, ניר.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני אישית קניתי x800xl לפניי חודשיים שלוש ממש לפניי שיצא 7800GT שלדעתי הכי משתלם
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ושתיהיה של חברה מצוינת עם קירור טוב ושלוש שנים אחריות או שנתיים.
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ראיתי שאפשר להשיג מגוון דיי רחב של כ.מסך בסביבות 2500 (PCI-E) מישהו מכיר פה משהו ממש משתלם(אם אפשר להסביר למה הוא משתלם)
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כרטיס מסך הלך - מחפש חדש לגיימינג עד 1000 שח מ KSP יש המלצות? יש לי QUAD CORE ו3 GB זיכרון RAM אני צריך כרטיס בתקציב הזה מ KSP כי המחשב שלי בתיקון שם וכבר מחליפים לי שם את הכל תודה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-