כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
מה הכרטיס מסך PCIE הכי חזק שיש בו חיבור לכבל כוח של 4 פינים בלבד? כזה: ועוד שאלה, אם לספק יש 4 מסילות של12V ובכל אחת נגיד 15A, והכרטיס מסך שאני רוצה צורך 25A במסילת 12V אז האם הספק יחזיק אותו או שצריך ספק אחר שעל מסילת של12V יהיה 25A? תודה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בכרטיס למשחקים עבור מחשב עם 4ג'יגה ראם ומעבד c2d 6320. מחפש מקסימום ביצועים שאפשר ב-500 ש"ח, הלוח עם PCIE X16. תודה מראש לאן נעלם הסטיקי כרטיסי מסך אגב?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת, יש לי נייד של DELL ללא שום יציאה. הייתי רוצה להוסיף לו יציאת S-VIDEO ע"מ לחבר לטלוויזיה מישהו מכיר דרך? אולי כרטיס מסך PCMCIA??
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לפורום. אשמח אם תוכלו לחוות דיעה בנושא כרטיס המסך שאני מתכנן לשלב במחשב החדש. השימוש במחשב יהיה בעיקרו גלישת אינטרנט, אופיס, פוטושופ, מעט סרטי וידאו, תמונות ממצלמה דיגיטלית (כמעט ולא ישמש למשחקים). מכיוון שאולי בעתיד יהיה צורך בהתקנת הויסטה, קראתי באחד המאמרים כאן כי המינימום צריך להיות 256MB ולכן הגעתי עד כאן. כעת קיים בחנות מגוון גדול של כרטיסים של 256MB מתוצרת Point Of View (ניתן להציע לי גם כרטיס מתוצרת אחרת) להלן דוגמאות: א. 7300GS 256MB (Max 512MB) TV, DVI, PCI-E ב. 7300GT 256MB TV, DVI, PCI-E ג. 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E ד. 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E שאלותיי: 1. מה ההבדל בין הדוגמאות הנ"ל, ואי…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב, קיבלתי הצעה למחשב לצורך עבודה גרפית ועריכת וידאו במשולב, למחשב מדגם S20 של לנובו עם כרטיס quadro2000, חשבתי להחליפו ל Geforce480gtx האם מישהו יכול לומר לי, אם בחרתי נכון, אם כדאי להחליף. בברכה. ותודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כחודשיים הושק הכרטיס מסך הנ"ל במחירים של 1500-1650 בכל החנויות בארץ בחברות הרכבה של: GIGABYTE, ASUS,MSI, SHAPPIRE. לאחר מכן דווח שבכל העולם יש מחסור בכרטיס הזה, ועל כן עלו מחירי הכרטיס בעשרות אחוזים כך שמלבד שני חנויות (נכון ל-7/1/14), אפשר למצוא את הכרטיס הכי זול ב-1700. יחד עם זאת, למיטב הבנתי ידוע לי שזוהי סדרה שעושה רעש גבוה (בייחוד גירסת TOXIC ו-VAPOR של SHAPPIRE). בדקתי קצת באינטרנט לגבי הנושא הזה ומצאתי שע"פ השוואה באתר Tom's Hardware, הכרטיסים הכי שקטים הם של HIS, ASUS, ו-GIGABYTE (קודם ASUS, אח"כ HIS ואז GIGABYTE). שבועות בודדים לפני שהחלטתי לקנות את הכרטיס של ASUS, המחיר שלו קפץ יחד עם כל השאר ואז יצאה ההודעה על המחסור בכרטיס. אציין שמבין שלושת הכרטיסים ה…
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום הכרטיס מסך הנ"ל אחרי שאני מריץ Far Cry 4 על הגדרה HIGH הוא עושה לי תקיעות באמצע המשחק ויש לציין שהטמפ' 90-91 מעלות המחשב הוא חדש ככה שאין לו אבק או דברים אחרים שמפריעים מה יכול להיות חוץ מזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוות דעת (128 BIT ).. על הכרטיס..אם יש הבדל גדול בינו לבין ה FX5200 של NVIDIA בטכנולוגיה של ה 64 BIT אינטר פייס.. ואם הוא מספק וחזק דיו למשחקים ? (: או LOW MID .
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב השולחני. האם כדאי לי לקנות כרטיס אחד חזק או שני כרטיסים כ- crossfire הסכום שאני מעוניין להשקיע הוא 800 ש"ח פחות או יותר... דוגמא: Radeon HD 6850 1024MB שמחירו נע בסביבות ה 800 ש"ח או Radeon HD 6670 1024MB (שני כרטיסים) שמחירם ביחד בסביבות 900 ש"ח תודה מראש לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
באתר של ATI רשום שמומלץ להשתמש בספק כוח של 450W, אך למיטב לידיעתי הכרטיס מסך לא צורך פחות מ75W (תקנו אותי אם אני טועה). הייתי רוצה לדעת האם הכרטיס מסך RADEON HD 4770 יעבוד כמו שצריך אם יחובר למערכת עם ספק כוח של 350W ואם ספק הכוח אינו מתאים ואני יחבר כרטיס מסך שצורך יותר מידי הספק ... האם המחשב עלול להנזק או שפשוט לא יפעל?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות למחשב עבודה שלי מסך 2253BW Samsung, אני מבין שלמסכים 22# הרזולוציה הטבעית זה 1680X1050, ויש לי כרטיס מסך ישן יחסית של ATI Radeon 9200SE 128MB. איך אני יכול לדעת אם יש לי את הרזולוציה הזאת בכרטיס מסך? ניסתי לחפש באתר של ATI : http://ati.amd.com/products/radeon9200/radeon9200/specs.html ולא רשומה שם הרזולוציה הזו. האם זה אומר שאין לי את הרזולוציה הזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי מחשב עם דברים מטוב טעם כולל הכרטיס המסך RADEON 9700 PRO היום כאשר אני מפעיל את המחשב ישנם ארבעה פסים צהובים לאורך המסך, שאלתי פה ושם מה קורה אמרו לי שזה בעיה בזכרונות של הכרטיס וכנראה שהוא הלך עכשיו.. אשמח לדעת כמה דברים: 1. האם הכרטיס באמת הלך, או שאפשר להצילו 2. אם וכאשר הכרטיס באמת הלך, באיזה מחיר ניתן להשיג את אותו RADEON 9700 PRO או כרטיס מסך יותר טוב או כמוהו במחיר סביר תודה רבה לעוזרים! טל
-
- 31 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב שאני אקנה את הRADEON 9800 Pro. אבל, יש לי לוח אם שתומך מקסימום בAGP כפול 4 - האם הכרטיס ינוצל היטב או כמעט היטב? (אם זה ינצל אותו 97% ממה שזה היה מנצל אותו עם AGP8 אז מילא...) זה מטריד אותי בייחוד כשכיום יש משחקים כגון FARCRY שמביאים לכאורה את ה"תעבורה" בין כרטיס המסך לשאר המחשב למקסימלית, דבר שמושפע ישירות ממהירות הAGP. אם כבר הזכרנו את FAR CRY, האם לקנות כרטיס 9800Pro זה לא כבר לקנות כרטיס שהוא קצת מיושן מההתחלה, כאשר הוא לא מריץ טוב משחקים חדשים כמו זה בצורה מקסימלית? (תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהכרטיס הבא אחריו זה הXT שעליו אין מה לדבר, מבחינת מחיר, אבל בכל זאת זה מטריד אותי מסיבות מובנות תודה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, המשחק שברשותי Enemy Territory Quake Wars לא עובד לי.שאני מעלה את המשחק הוא מראה לי הודעת error ובה כתוב כי הכרטיס וידאו/דרייבר קומביניישן שלי לא תומך במאפיין הבא:GL?_ARB_occlusion_query רציתי לדעת האם משהו לא טוב בכרטיס המסך שלי (radeon hd 2600 pro) והאם הוא באמת לא תומך במאפיין זה.איך זה יכול להיות שהכרטיס לא קולט מאפיין שכזה שזהו מחשב חדש שקניתי אותו לפני פחות מחודש. בבקשה עזרו לי כדי שאוכל לפתור את הבעיה(אם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך..), בתודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי. הייתי באילת וקניתי בהזדמנות כרטיס מסך Sapphire radeon hd 7850 OC ב 1224 ש"ח. המחשב הקיים הוא בן שבועיים ונקנה במחשבה שארצה לקנות בהמשך כרטיס מסך למשחקים, אבל לא בהכרח כרטיס high end כך שאני לא בטוח אם הספק שלו יחזיק. המפרט: מעבד phenom II x6 1055T 2.8mhz קירור arctic freezer 7 pro לוח אם asrock 880gmh/u3s3 זכרון 8GB כונן SSD a-data s510 120GB צורב DVD ספק כח thermaltake litepower 500W מארז thermaltake v4 black edition 2 מאווררים 120mm עם LED 2 דיסקים קשיחים 7200RPM 1TB 1 דיסק קשיח 2TB 7200RPM המסך כיום הוא 22" 1680X1050 אבל בעתיד יוחלף למשהו כמו ה DELL 2412
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום באופן רשמי משיקה AMD את כרטיס המסך Radeon RX 6600 XT לגיימינג בעבור קצת פחות מ-400 דולר - האם זה המוצר לו חיכינו? בחנו את ביצועיולכתבה
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
- 1 follower
-
-
ארכיטקטורת ה-RDNA2 של AMD מגיעה אל נתח שוק חדש - המיינסטרים, או לפחות מה שנשאר ממנו בתקופת המשבר הסוריאליסטית הזו. בואו להכיר לעומק את Radeon RX 6700 XT, עם 12GB של זיכרון גרפי מהירלכתבה
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אחרי בעיה שהייתה לי במחשב ופתרתי אותה (קבלים שרופים) נכנסתי למשחק FIFA ובאמצע לפני תחילת המשחק עצמו המחשב פשוט נכבה. בדקתי טמפרטורות וראיתי שהכרטיס מסך בלי שום דבר פתוח עומד על 90C שזה מן הסתם המון וזו כנראה הבעיה. השאלה שלי מה האופציות שלי ? לגבי לכלוך , אציין שהוא נקי מבחינה חיצונית...כמו כן סרטי HD אני יכול לראות במלואם אבל שוב הוא ממש מתחמם בלי שום שימוש...ועם שימוש המחשב נכבה. הכרטיס: http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4350/pages/ati-radeon-hd-4300-overview.aspx
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת העם ישנה דרך כל שהיא לחבר את המחשב לטלויזיה עם אין לי TV OUT ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיסי ה-Geforce RTX 3070 של NVIDIA הופכים זמינים לרכישה באופן רשמי - בואו לגלות מה הביצועים שהוא מביא בתמורה להשקעה של כ-500 דולר במסגרת מותג ה-TUF הפופולרי של חברת אסוסלכתבה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב - 3500₪ מחפש לקנות rtx 3080 / 3080 TI. מטרה - גיימינג, אין צורך ב OC. יכול לרכוש את הכרטיס הבא ב3500₪: Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti GV-N308TAORUSX WB-12GD ניסיתי לחפש על הדגם הזה ולא מצאתי מספיק מידע.. אשמח לדעת האם הדגם הזה טוב ביחס ל EVGA / ASUS שידועים עם טמפ׳ יחסית נמוכה, ביצועים טובים ושקטים.
-
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מוכרים בעלי / אלי אקספרס כרטיס מסך MSI RTX 4090 ב 996 שקל זה הגיוני ? זה חדש NEW https://he.aliexpress.com/item/1005006931657878.html?src=google&src=google&albch=shopping&acnt=272-267-0231&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Google_7_shopping&gclsrc=aw.ds&albagn=888888&isSmbAutoCall=false&needSmbHouyi=false&src=google&albch=shopping&acnt=272-267-0231&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Google_7_shopping&gclsrc=aw.ds&albagn=888888&ds_e_adid=&ds_e_matchtype=&ds_e_device=c&ds_e_network=x&ds_e_product_group_id=&ds_e_product_id=he1005006931657878&ds_e_product_merchant_id=5339030598&…
-
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני הצלחתי להזמין את RTX 5070 TI דרך AMAZON DE, עלה לי סביבות 3800 ש"ח כולל מיסים ומשלוח וצופי להגיע עד 25 מרץ, נמכר ונשלח מAMZON ישירות עם אפשרות החזרה עד 30 יום. אותו דגם PNY עולה כאן סביבות 6000 ש"ח... אני לא מבין למה כל כך יקר בKSP TMS IVORY 1PC . *גם לא מזמן רכשיתי R7 9800X3D דרך AMAZON ועלה לי רק 1900 ש"ח כולל מיסים ומשלוח, כאן בארץ עולה לפחות 2300 ש"ח לא מובין למה כל כך יקר כאן בארץ
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אנשים יש לי את הכרטיס מסך הזה והוא דפוק רצח,תנו לי שמות של כרטיסי מסך שאני יקנה חדש
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-