עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tal1987,

שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי מחשב עם דברים מטוב טעם כולל הכרטיס המסך RADEON 9700 PRO היום כאשר אני מפעיל את המחשב ישנם ארבעה פסים צהובים לאורך המסך, שאלתי פה ושם מה קורה אמרו לי שזה בעיה בזכרונות של הכרטיס וכנראה שהוא הלך עכשיו.. אשמח לדעת כמה דברים: 1. האם הכרטיס באמת הלך, או שאפשר להצילו 2. אם וכאשר הכרטיס באמת הלך, באיזה מחיר ניתן להשיג את אותו RADEON 9700 PRO או כרטיס מסך יותר טוב או כמוהו במחיר סביר תודה רבה לעוזרים! טל

• 31 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Kermit,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב שאני אקנה את הRADEON 9800 Pro. אבל, יש לי לוח אם שתומך מקסימום בAGP כפול 4 - האם הכרטיס ינוצל היטב או כמעט היטב? (אם זה ינצל אותו 97% ממה שזה היה מנצל אותו עם AGP8 אז מילא...) זה מטריד אותי בייחוד כשכיום יש משחקים כגון FARCRY שמביאים לכאורה את ה"תעבורה" בין כרטיס המסך לשאר המחשב למקסימלית, דבר שמושפע ישירות ממהירות הAGP. אם כבר הזכרנו את FAR CRY, האם לקנות כרטיס 9800Pro זה לא כבר לקנות כרטיס שהוא קצת מיושן מההתחלה, כאשר הוא לא מריץ טוב משחקים חדשים כמו זה בצורה מקסימלית? (תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהכרטיס הבא אחריו זה הXT שעליו אין מה לדבר, מבחינת מחיר, אבל בכל זאת זה מטריד אותי מסיבות מובנות תודה.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by or99999,

שלום, המשחק שברשותי Enemy Territory Quake Wars לא עובד לי.שאני מעלה את המשחק הוא מראה לי הודעת error ובה כתוב כי הכרטיס וידאו/דרייבר קומביניישן שלי לא תומך במאפיין הבא:GL?_ARB_occlusion_query רציתי לדעת האם משהו לא טוב בכרטיס המסך שלי (radeon hd 2600 pro) והאם הוא באמת לא תומך במאפיין זה.איך זה יכול להיות שהכרטיס לא קולט מאפיין שכזה שזהו מחשב חדש שקניתי אותו לפני פחות מחודש. בבקשה עזרו לי כדי שאוכל לפתור את הבעיה(אם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך..), בתודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  4. היי. הייתי באילת וקניתי בהזדמנות כרטיס מסך Sapphire radeon hd 7850 OC ב 1224 ש"ח. המחשב הקיים הוא בן שבועיים ונקנה במחשבה שארצה לקנות בהמשך כרטיס מסך למשחקים, אבל לא בהכרח כרטיס high end כך שאני לא בטוח אם הספק שלו יחזיק. המפרט: מעבד phenom II x6 1055T 2.8mhz קירור arctic freezer 7 pro לוח אם asrock 880gmh/u3s3 זכרון 8GB כונן SSD a-data s510 120GB צורב DVD ספק כח thermaltake litepower 500W מארז thermaltake v4 black edition 2 מאווררים 120mm עם LED 2 דיסקים קשיחים 7200RPM 1TB 1 דיסק קשיח 2TB 7200RPM המסך כיום הוא 22" 1680X1050 אבל בעתיד יוחלף למשהו כמו ה DELL 2412

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. היום באופן רשמי משיקה AMD את כרטיס המסך Radeon RX 6600 XT לגיימינג בעבור קצת פחות מ-400 דולר - האם זה המוצר לו חיכינו? בחנו את ביצועיולכתבה

6. ארכיטקטורת ה-RDNA2 של AMD מגיעה אל נתח שוק חדש - המיינסטרים, או לפחות מה שנשאר ממנו בתקופת המשבר הסוריאליסטית הזו. בואו להכיר לעומק את Radeon RX 6700 XT, עם 12GB של זיכרון גרפי מהירלכתבה

7. שלום אחרי בעיה שהייתה לי במחשב ופתרתי אותה (קבלים שרופים) נכנסתי למשחק FIFA ובאמצע לפני תחילת המשחק עצמו המחשב פשוט נכבה. בדקתי טמפרטורות וראיתי שהכרטיס מסך בלי שום דבר פתוח עומד על 90C שזה מן הסתם המון וזו כנראה הבעיה. השאלה שלי מה האופציות שלי ? לגבי לכלוך , אציין שהוא נקי מבחינה חיצונית...כמו כן סרטי HD אני יכול לראות במלואם אבל שוב הוא ממש מתחמם בלי שום שימוש...ועם שימוש המחשב נכבה. הכרטיס: http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4350/pages/ati-radeon-hd-4300-overview.aspx

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by 114508534,

הייתי רוצה לדעת העם ישנה דרך כל שהיא לחבר את המחשב לטלויזיה עם אין לי TV OUT ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כרטיסי ה-Geforce RTX 3070 של NVIDIA הופכים זמינים לרכישה באופן רשמי - בואו לגלות מה הביצועים שהוא מביא בתמורה להשקעה של כ-500 דולר במסגרת מותג ה-TUF הפופולרי של חברת אסוסלכתבה

10. Started by Dani92,

תקציב - 3500₪ מחפש לקנות rtx 3080 / 3080 TI. מטרה - גיימינג, אין צורך ב OC. יכול לרכוש את הכרטיס הבא ב3500₪: Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti GV-N308TAORUSX WB-12GD ניסיתי לחפש על הדגם הזה ולא מצאתי מספיק מידע.. אשמח לדעת האם הדגם הזה טוב ביחס ל EVGA / ASUS שידועים עם טמפ׳ יחסית נמוכה, ביצועים טובים ושקטים.

11. Started by iveco,

מוכרים בעלי / אלי אקספרס כרטיס מסך MSI RTX 4090 ב 996 שקל זה הגיוני ? זה חדש NEW https://he.aliexpress.com/item/1005006931657878.html?src=google&src=google&albch=shopping&acnt=272-267-0231&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Google_7_shopping&gclsrc=aw.ds&albagn=888888&isSmbAutoCall=false&needSmbHouyi=false&src=google&albch=shopping&acnt=272-267-0231&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Google_7_shopping&gclsrc=aw.ds&albagn=888888&ds_e_adid=&ds_e_matchtype=&ds_e_device=c&ds_e_network=x&ds_e_product_group_id=&ds_e_product_id=he1005006931657878&ds_e_product_merchant_id=5339030598&…

12. Started by TECH AMATEUR,

שלום, אני הצלחתי להזמין את RTX 5070 TI דרך AMAZON DE, עלה לי סביבות 3800 ש"ח כולל מיסים ומשלוח וצופי להגיע עד 25 מרץ, נמכר ונשלח מAMZON ישירות עם אפשרות החזרה עד 30 יום. אותו דגם PNY עולה כאן סביבות 6000 ש"ח... אני לא מבין למה כל כך יקר בKSP TMS IVORY 1PC . *גם לא מזמן רכשיתי R7 9800X3D דרך AMAZON ועלה לי רק 1900 ש"ח כולל מיסים ומשלוח, כאן בארץ עולה לפחות 2300 ש"ח לא מובין למה כל כך יקר כאן בארץ

13. Started by yanir42,

אנשים יש לי את הכרטיס מסך הזה והוא דפוק רצח,תנו לי שמות של כרטיסי מסך שאני יקנה חדש

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך sapphire 5850 ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותו לטלויזיה רגילה..... אשמח לתגובה מהירה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by alex28,

יש לי שאלה חברים אני רוצה לקנות SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 ויש לי ספק של 500W, הספק יחזק מעמד??? ועוד דבר יש לי לוח האם עם PCI-Express 2.0 ויש 2.1 מה הבדל בינהם אם אני יכול לשים כרטיס שהוא 2.1 על 2.0? בכרטיס זה יש שני כניסות מתח PCIE אני צריךלחבר לשניהם מתח??? איזה חברה כדי לקחת ASUS או SAPPHIRE?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם , יש לי משום מה בעיה עם המשחק RAGE שהתקנתי לא מזמן , ברגע שאני מגיע למוד של המשחק עצמו אחרי הסרטון של ההקדמה המשחק פשוט עובד לאט בצורה מגוכחת , כרטיס המסך שלי הוא Sapphire HD 6790 1GB והוא אמור לעבוד סבבה עם המשחק , התקנתי לא מזמן את הדריברים האחרונים וגם את ה directx לכן אני מתקשה להבין איפה הבעיה , המשחק עובד כל כך לאט שלוקח לו בתוך המשחק להעלות את התפריט של הsettings בערך חצי דקה , אני אשמח לעזרה תודה רבה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by orbachkl,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב בחנות IQPC ומתלבט לגבי הכרטיס מסך . כרגע זה הכרטיס שאני מתכוון לקנות והוא עולה 630 שח. אני מתכוון להשתמש במחשב לכל מיני דברים כאשר אני רוצה להשתמש בו למשחקים כמו STARCRAFT 2 וHEROES 6 אשמח לקבל עצה בנושא לכרטיס מסך שבחרתי.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  18. לקחנו לסיבוב את המרענן הרשמי של AMD לקיץ 2022 אשר רוצה לשרת את ההמונים, אך עדיין תלוי במצב השוק שלא חזר לעצמו באופן מלא - Radeon RX 6650 XTלכתבה

19. גל הגרסאות הייחודיות מגיע - לקחנו את ה-Radeon RX 6800 Nitro Plus של Sapphire לביקורת על מנת לגלות האם גרסת צד שלישי מתקדמת היא הבחירה הנכונה של הכרטיס הזה מ-AMDלכתבה

20. הזמינות טובה, המחירים במגמת ירידה והביצועים ראויים - כיצד מתמודד ה-RX 590 של AMD מול המתחרים? לקחנו את היצירה של Sapphire לבדיקה מקיפה לכתבה

21. Started by gtlv79,

היתי מבקש עזרה לדעת כמה ווט הכרטיס הזה בגלל שהלוח שקניתי תומך בכרטיס של 1.5 v בלבד בתודה מראש.

22. Started by MasterGal,

אלהן פורום נכבד נגיד וקניתי היום כרטיס מסך עם יציאה לטלוויזיה - מה לעזאזל זה אומר, שאני אוכל לחבר את הטלוויזיה שלי למחשב ואז יחסוך במסך מחשב או שחייב מסך בשביל זה, מה החסרון בלחבר את המחשב לטלוויזיה (רזולוציה, משחקים וכו...) ועם כבר גסרתי על כרטיסי מסך איזה כרטיס מסך הוא הכי טוב היום בשוק במחיר של עד 1400 שח"??? תודה חבר'ה...

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by yossix,

במסגרת רכישת מחשב אני קונה כרטיס מסך GTX275. איך נחשב הכרטיס של TWIN TECH לעומת החברות האחרות? תודה

• 13 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by dannyg,

שלום רב, לאחר 4 שנים החלטתי להחליף את המחשב הנאמן שלי שהוא בעל כרטיס מסך FX5200 VIVO AGP שאני משתמש בו להנאתי ללכידת וידאו ביתי ועריכתו. הייתי היום בחנות וקיבלתי הצעת מחיר למחשב ללא מסך ב כ 2000 ש"ח, אולם ואמרו לי שכיום כבר אין כרטיסי מסך כאלו ואם אני רוצה שאקנה כרטיס TV בנפרד. חזרתי הביתה והחלטתי לעשות שיעורי בית: מעיון בזאפ התברר לי שיש כרטיסים כאלו החל מ 300 ועד 3000 ש"ח (VIVO/VideoIn קטגוריות). התקציב הוא כמובן יחסית צנוע עד 500 ש"ח לערך. כבר קראתי כל כך הרבה חומר באינטרנט ולא הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות ??? ככל שאני קורא יותר אני מבולבל יותר..... אשמח לעזרה, המלצה, כל דבר.... תודה דני

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by borg,

אני רוצה לקנות כרטיס PVR עבור HTPC לצורך הקלטה מהטלויזיה, הקפאת תמונה והמשך הקלטה ברקע בזמן חידוש הצפייה במקביל. אני מניח שאת הכרטיס PVR אני מחבר לטלויזיה (או לרסיבר) דרך יציאת S-Video. לכרטיס מסך VIVO גם כן יש יציאת S-Video. האם ניתן לחבר את יציאת ה-S-Video של הכרטיס מסך לרסיבר במקביל לחיבור יציאת ה-S-Video של הכרטיס PVR, ולמה הוא משמש? נ.ב. אני מעוניין לקנות כרטיס PVR של Happauge. מהם ההבדלים בין הדגמים השונים של Happauge, ואיזה מהם מומלץ לצורך תכונה של Pause והמשך הקלטה ברקע, הקלטה של ערוץ אחד וצפייה בערוץ אחר, והקלטה של שני ערוצים שונים במקביל (WinTV-PVR-150, WinTV-PVR-250, WinTV-PVR-350)?

• 11 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.