כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום רב.. אני צריך עזרה מהמקצועיים שבניכם.. בניתי מפרט לאולפן הקלטות מקצועי המטרה היא כלל וכלל לא לגיימניג אלה לעריכות סאונד בלבד! protools/cubase השאלה שלי האם כרטיס מסך (לא מובנה) ישפר לי את ביצועיי המחשב? או שאני יכול להסתפק בכרטיס מסך המובנה של לוח האם? המפרט הוא כזה: מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-e זכרונות - G.Skill 2x8GB Ripjaws-X DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 ssd כונן - Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 תודה מראש על העזרה! וחודש טוב לכולם
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם ATI ו-Nvidia ממשיכות לייצר כרטיסי AGP? או שמה כל כל החברות הפסיקו וממה שיש בשוק זה מה שנשאר? כי אני לא מתכנן ממש על מחשב חדש, ואם באמת הAGP הולך להעלם בתקופה הקרובה, אני מעדיף לקנות אולי איזה 6600GT או 6800. תודה.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני שבועיים בערך. הבעיה היא, שבדיסק שבתוך הקופסה, יש רק אפשרות התקנה לוינדוס XP או Vısta לי יש וינדוס 7, וכשאני מתקין את הדרייבר של ויסטה, ההתקנה הושלמה, אבל הדרייבר עובד על הפנים: משחק כמו battlefıeld 1942 עובד ממש לאט גאדג'טים דינמיים של הוינדוס (כמו שעון, או מד CPU) מעוותים atı מציעים באתר שלהם דרייבר מתאים לוינדוס 7 השוותי בין הדרייבר באתר של atı לבין מה שיש בדיסק, וההבדל היחיד הוא שאין בהתקנה של האתר שלהם את atı dısplay drıver שזה בעצם הדבר המהותי בהתקנה...
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
תראו אני רוצה להחליף דרייבר לכ. מסך הקיצר אני פשוט מתקין אותו או שאני צריך למחוק תדרייבר הקודם? ויש לי תתוכנה Driver Cleaner אז פשוט לפתוח אותה ולמחוק ?או שצריכים לעשות את זה במצב בטוח? הקיצר תסבירו לי פשוט מה לעשות וזהו תתודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
כמה FPS יש לכם עם V.HIGH ורזולוציה לפחות 1680X1050 או 1920X1200, ברצוני לדעת אם שווה לקנות את הכרטיס מ 8800GTX, אני יוכל למכור אותו במחיר טוב ולהוסיף. וגם אם אתם יכולים להפעיל FSAA 2 או 4.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אם יש הבדל עצום אני מוכן לעלות ל600 אבל זה הטופ של הטופ למשחקים כבדים בעקרון, אני לא גיימר כבד פשוט מדי פעם יוצא שאני משחק איזה משחק בנוסח קרייסיס
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך LCD בגודל 17 אינטש עד 1200 ש"ח פלוס מינוס.. המליצו לי על המסך ViewSonic 17 LCD VA712 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1278&products_id=6771 שווה? כדאי? אשמח להצעות נוספות אם צריך.. תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
Catalyst 4.8 הוא טוב גם ל Radeon 9800 פרו ועוד משהו חום של 35-37 לכרטיס זה בסדר ???
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב ואני עוזר לו ליבחור את הפריטים...... אני רוצה לדעת מה ההבדל בין X1950PRO לבין.... X1800XT חוץ מהזיכרון.... ומה יותר טוב ביניהם ומה יותר שווה ליקנות.... תודה מראש... ואם כדאי לקנות כרטיס זול יותר או באותו מחיר שיותר מישתלם. המחשב בעיקר למשחקים....תודה
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 ש"ח לא למשחקים תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כ. מסך חדש מ דגם RADEON אני רוצה לקנות את הדגם 9600. האם כדאי לעשות את זה אכשיו או לחקות עד שיצאו דגמי XT ואז בטח המחירים יפלו וה 9800 יעלה פחות ואז אני יוכל לקנות אותו. האם ה 9800 יעלה כמו ה 9600 אכשיו או יותר כי אני לא מתקוון להוציא יותא מ 1200 ש"ח. תודה מראש LETHAL ACID...
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי מפורטת בצד ימין, לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן או לשדרג או לרכוש כ. מסך חדש משום שנוכחי מגמגם מאוד. מכיוון שעוד 4 חודשים אני מתגייס (ואני לא הולך לחזור הביתה כל שבוע) ההבנתי שלהשקיע במחשב חדש זה יהייה ביזבוז. לכן אני רוצה להאריך את החיים של המחשב הנוכחי כמה שיותר. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס EVGA GeForce 7800GS לאפיק AGP בבערך 1700 שקל. איך הכרטיס? הוא כדאי? האם הוא יאריך את החיים של המחשב למקדימום שניתן ללא החלפת שילוש? (אני גם מתכוון לשדרג לספק איכותי יותר מה-HEC 300W שיש לי כרגע על מנת שהוא יחזיק את המחשב) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הכירו את הדגמים הראשונים בדור ה-Navi שלא יתבססו על עיצוב הקירור הבסיסי מבית AMD - וינסו להקפיץ את הביצועים קדימה באמצעות הנדסה משופרת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לא מזמן שמעתי על הדרביירים של אומגה, והם מציעים פתיחת צינורות עיבוד, מה שיכול להביא לשיפור עצום בביצועי הכרטיס... האם מישהו ניסה? איך היו השיפורים, אם בכלל? או שזה פלופ אחד גדול? תודה לעונים, אני מניח שזה מעניין הרבה אנשים חוץ ממני...
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-HD 7850. לצערי לא מצאתי כרטיס רפרנס, אבל ממה שכן מצאתי, אני יכול להשיג כרטיס של Sapphire או של MSI בערך באותו המחיר. הנה הלינקים: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1472&psn=&lid=1&leg=0 http://www.msi.com/product/vga/R7850-Twin-Frozr-2GD5-OC.html#?div=Specification אז השאלה שלי - איזה מהם עדיף, ולמה?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אני מתפלא שבסטיקי לא המליצו על מסכי BENQ כי למיטב ידיעתי החברה הזאת שייכת לLG (כמו פורד ולינקולן, כמו דודג' וקרייזלר, etc) אני אומר זאת כי פעם אני זוכר שמכרו צורבים : LG-BENQ
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי לכולם ותודה מראש, ברשותי יש מחשב עם כרטיס מסך nvidia gts450 בעל יציאת mini hdmi , ניסיתי לחבר את המחשב לצג הטלוויזיה מסוג lg , אך משום מה כרטיס המסך שלי לא מזהה כלל את מסך הטלוויזיה, ז" אני רואה את המסך הראשי של המחשב אבל לא את המסך הנוסף. בדקתי את ההגדרות במסך טלויזיה עצמה אבל נאדה כלום. אני חייב לציין שעם כרטיס מסך הקודם 9800 GT בעל חיבור רגיל HDMI לא היתה לי בכלל בעיה. מה עושים? למישהו יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
עד היום לא הבנתי ואני מבולבל לגמרי כבר ! יש לי לוח של GIGABYTE GA-Z77-D3H עם כרטיס מסך GTX 560 TI , זה יועל לי במשהו להתקין את הטכנולוגייה של LUCID VIRTU ??! הבנתי שזה לאנשים שאין להם כרטיס מסך , שאז כביכול זה ''נותן כח'' לכרטיס הגרפי המובנה בלוח אם . זה נכון ? כאילו .... עם כרטיס כמו שלי מה אני צריך את זה אם ככה ? סתם לחסוך בחשמל כשאין מאמץ גרפי ? או שזה כן משפר גרפיקה של משחקים או כל דבר אחר ? אשמח אם אחד המבינים ייעשה סדר בנושא הזה ....
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי כרטיס מסך, הזמנתי את XFX8800GTS XXX אבל הוא מתעקב כבר המון זמן כל פעם מסיבה אחרת לכן אני חושב על פתרון חלופי אשמח מאוד להמלצות לכרטיס מיצרן אחר תקציב: 1800 שח , המליצו לי על LEADTEK
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1.התנועה של העכבר קצת איטית ומעופפת והוא לא עוצר ומתחיל בדיוק שאני זז וזה משפיע על התנועה של המבט במשחק וזה קצת עושה כאב ראש לשחק ולא משנה כמה אני מכוון את הרגישות של העכבר בהגדרות של המשחק זה עדיין ממשיך וזה קורה רק במשחק , האם ככה זה המשחק או שיש לי בעיה בכרטיס המסך (FX 5200) ? 2. האם יש מסך שאפשר לחבר אליו גם מחשב וגם פלייסטיישן (לא בו-זמנית)? תודה לכל העונים והעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מחשב חדש, לא שלי. הכרטיס הוא ATI RX1300. התקנתי דרייבר עדכני של ATI וזה עובד סבבה, אבל כשמתקינים את ה-Asus Enhanced Display Driver זה תוקע את המחשב מדי פעם ועושה בעיות בתצוגה. מה זה בכלל הדבר הזה Asus Enhanced Display Driver? האם הוא חיוני? חיפשתי בגוגל (וגם בפורום) ולא מצאתי תשובה. כרגע השארתי אותו לא מותקן (אבל יש סימן קריאה ! צהוב ב-DEVICE MANAGER...)
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק משחק שדורש קצט גרפיקה המסך קופץ לי כל כמה שניות עכשיו יש לי כרטיס מסך דיי ישן riva tnt אבל עד ליפני שבוע הוא הפעיל לי משחקים בסדר גמור טוב בערך.... אמממ pentuim 4 1.6 intel רציתי לדעת אם בטוח הבעיה בכרטיס מסך כי פירמתטי את המחשב והבעיה לא נפטרה אם כן כדיי לקנות כרטיס מסך חדש ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הגיעה אלי ידיעה שיוצא 8800GT 320MB של gigabyte בשבוע הבא והוא אמור לעלות בסביבות ה 700 שקל 1. זה נכון? 2. יהיו הבדלים בגדולים בביצועים בין ה 512 ל 320 ? 3. האם כדאי לקנות את ה 320 ב 700 במקום את ה 512 ב 1500 שקל?
-
- 11 תגובות
- 722 צפיות
-
-
Gigabyte radeon hd5850 מה עושים במצב כזה? ניסיתי לנקות אותו עם קצת פן ושואב ולא עזר מה לעשות? איפה אפשר לקנות מאוורר כזה כמה עולה? האם אני יכול להחליף לבד או שכדאי לתת רק לטכנאי? תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: E8400 Gigabyte ga73pvms2h enermax tomahawk 450 ו-4 גיגה זכרון. זה לוח עם כרטיס מובנה, GEFORCE 7100, שזוחל ברמות שאפילו את המשחק הזה: http://www.yougamers.com/gameometer/10254/ הוא לא מריץ... ראיתי שמוכרים את nvidia 7600 gt silent pipe, Radeon 2400pro HDMI Accelero S1 Rev. 2, nVidia Geforce 7300GT 256mb g-force 8600 ddr3 256 mb במחירים שבין 100-300 ש"ח. מה דעתכם? תודה...
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-