עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by +Eliran+,

לפני איזה 3 חודשים קניתי מסך דק חדש, ופתאום בשבוע-שבועיים האחרונים הוא התחיל להראות מסך שחור לשנייה ואז לחזור למצב רגיל... אני לא יודע אם זה קשור אבל במסך הקודם שהיה לי(לא דק) הוא התחיל להחליף צבעים באמצע השימוש.... בכל מקרה מישו יודע אולי מה הבעיה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by gggilad13,

יש לי מסך LG מדגם 795FT PLUS ויש איתו בעיה מוזרה... הוא תמיד עבד לי ברזולוציה של 800*600 ולא היו איתו בעיות, אני ניסיתי להעביר אותו לרזולוציה של 1024*768 וכשאני מעביר אותו לרזולוציה הזאת הוא משמיע מן צליל בתדר מאוד גבוה וממש מעצבן... והוא לא מפסיק... למישהו יש מושג מה זה? יש לציין שהצליל הזה כבר הופיע פעם אחת ברזולוציה של 800*600 אבל כשאני כיתי את המסך והפעלתי אותו הצליל כבר נעלם, והפעם זה לא קורה... עריכה: שכחתי לציין עוד משהו... כשאני משחק במשחקים ואני מעביר במשחק את הרזולוציה ל1024*768 אז המשך עובד בצורה טובה מאוד, הצליל המעצבן מופיע רק כשאני מעביר את המסך לרזולוציה הזאת בהגדרות של הווינדוס.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by INFERNO,

אהלן . יש במחשב שלי (מפרט בצד) Hd3850 256Mb 256 Bit הכרטיס הוא BBA חפרתי קצת באינטרנט ולא מצאתי שום תוכנה שיכולה לווסת את המהירות של המאורר (משהו כמו SpeedFan) האם יש תוכנה ששולטת במאורר של הכרטיס ? ואם כן אני אשמח ללינק (לא משנה אם היא Shareware או חינמית ) בתודה מיכאל.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by aviram20,

הכותרת אומרת הכול .... דיי נמעס לי להסתכל כול פעם על המחשב ועל החלון היפה שעשיתי וליראות את הג'יפורס המסריח שיש לי משרת אותי בנאמנות כבר כמה שנים.. אבל שאני רוצה לרשום מפרט בצד אני דיי מתפדח לרשום את הכרטיס הזה חחחחחח בקיצר , זה הספק שלי http://www.zumaxpower.com/products/zu400w12.htm אני עם מעבד 2.8 שיוחלף בקרוב ל3 וג'יגה זכרון..... חשוב שליצין שאני לא בעידן הPCIE אני עם יציאת AGPX8 חחחחחח.... ראיתי כמה אבל אני רוצה לשמוע עוד חוות דעת.. מה הכי חזק שיש היום לחריץ הזהז ובסכום הזה חשוב לי שיהיה של ATI ולא של ניבדיה תודה לעוזרים

5. קניתי לאחרונה טלוויזיה LCD 37 אינץ' rady HD של SHARP. וכמובן מייד חוברה למחשב, עובד לא רע עם משחקים כמו DMC4 וכדומה אבל משחקים יותר כבדים הביצועים יורדים. זה די הגיוני מכיוון שיש לי כרטים די חלש אני מודע לזה radeon 3650HD. איזה כ.מסך מומלץ לקנות לא במחירים הכי גבוהים (1200ש"ח) שירוץ טוב ?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  6. אהלן, הגיע הזמן לשדרג קצת את הצעצוע, ואני לא מרגיש שיש טכנולוגיה ששווה עדיין לשדרג את כל העסק בשבילה.. אז נתחיל עם שדרוג הכ. מסך - מעבד Q6600 (עם קירור Scyth, לא זוכר את שמו, אבל הוא גדול בצורה מגוחכת) לוח אם GA-P35C-DS3R כרטיס מסך eVga 8800GT 512Mb (superclocked) ו2 גיגה זיכרון על 800 הרץ. על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? אם בכלל כדאי לשדרג? (אני דיי גמיש במחיר, סטיית תקן של עד 500 ש"ח). (המסך הוא 24" רחב, T240). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by ilanit,

היי, משום מה כרטיס הגרפי החדש שלי לא מראה תצוגה טובה יחסית לכרטיס הקודם שהיה בו חיבור VGA.. אז החלטתי לנסות את החיבור הנ"ל עם כרטיס המסך החדש... אבל, לכרטיס החדש GeForce 9800GT יש רק יציאות DMI. חברתי אדפטור למסך וממנו הכבל של ה-HDMI מתחבר לכרטיס.. אבל לא רואים כלום.. מתקבל מסך שחור כאילו לא מקבל... מדוע? זה לא הגיוני... :s05: זקוקה לפתרון/עזרה/רעיון..? (מסך LG 1970R)

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by rubiliani,

היי חברים. אני משתמש בשני מסכים. אבל כשאני רוצה לצפות בוידאו אני יכול לראות רק במסך אחד.. מישהו מכיר את התופעה?! הכרטיס מסך הוא: Ati Radeon x300SE תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by PrefaceAlumni,

אשמח לדעתכם על השוואה בין 3 הכרטיסים הנ"ל - לכל אחד צרפתי את היתרונות והחסרונות לפי דעתי, ולינק לסקירה רלוונטית. 1) Palit GeForce 8800GT Sonic - שימו לב שהוא לא בא עם הקירור הרגיל - הנה לינק לסקירה: http://www.tweaktown.com/reviews/1255/3/page_3_the_card/index.html (2 Palit GeForce 8800GT Super+1GB - הבעיה שלי איתו הוא שלפי המבחני ביצועים הביצועים שלו אפילו פחותים מה512MB, אבל בכל זאת, הוא 1 GB!! לינק לסקירה: http://www.firingsquad.com/hardware/palit_geforce_8800_gt_super+_1gb_review/ (3 Gigabyte_GeForce_8800_GT_GVNX88T512HP - היתרון שלו הוא שיש לו קירור של זלמן אבל במבחני ביצועים הוא הוציא פחות מהPALIT... לינק לסקירה: http://hothardware.com/Articles/Gigabyte_GeForce_880…

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  10. כיום יש לי 7600GS עם חיבור PCIE. כמה אתה חושבים שאוכל להשיג עליו אם אמכור אותו? כדאי בכלל למכור אותו? איזה כרטיס מסך כדאי לי לרכוש ובאיזה סכום? תודה.

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by Gil80,

היי אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי Gigabyte 9800GTX 512MB בכרטיס 8800GT 512MB או GTS, מה שיותר טוב. האם יש כרטיס קצת יותר טוב ממנו או שהוא נחשב לכרטיס אחד מתחת ל-9800? הסיבה להחלפה: קודם כל המאוורר של הכרטיס אף פעם לא עולה כשהטמפ' עולה וזה לא רק הכרטיס אצלי זה כל הסדרה הדפוקה הזאת. דבר שני, מאז שהתקנתי את המשחק GRID אני נתקל רק בבעיות גרפיות. המסך נכבה או מהבהב, הצבעים משתגעים, התמונה מתעוותת לגמרי והמשחק נתקע. רק לחיצה על CTRL+ALT+Del מוציאה אותי למערכת הפעלה ויסטה 32 ומשם אני סוגר את המשחק. המערכת עצמה יציבה רק במשחקים יש בעיות. ומאז גם call of duty 4 התחיל להדפק עם הגרפיקה והצבעים משתגעים והכל קופא. גרמתי למאוורר להיות על 100% עוצמה אבל זה לא משנה, זה עדיי…

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by Nosh,

דריברים חדשים לATI (Catalyst 8.6). הורדה: http://ati.amd.com/support/driver.html Release Notes: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_86_release_notes.html

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by bell,

היי, רציתי לדעת אם יש הבדל ביצועים בין הגרסה הראשונה של rtx 3080 לבין הגרסה עם ה lhr לגיימינג כבד תודה מראש שואל על evga ftw3

14. הכירו את הדגמים הראשונים בדור ה-Navi שלא יתבססו על עיצוב הקירור הבסיסי מבית AMD - וינסו להקפיץ את הביצועים קדימה באמצעות הנדסה משופרת לכתבה

15. Started by KokoBanana,

הנתונים של המחשב: מעבד E8400 3GHz 4GB RAM כרטיס מסך 9600GT לוח אם GiGABYTE g31m s2l ספק כוח 300W (כנראה אני גם אצטרך לשדרג ספק אשמח לקבל המלצה גם בנוגע לזה). התקציב הוא עד 600-650 שקל. שימושים: צפייה בסרטים , אינטרנט, עריכת מסמכים, להריץ משחקים ברמה סבירה (מדיום). חשבתי ללכת על הכרטיס הזה Gigabyte GTX650 OC 1GB: https://ksp.co.il/?uin=16917 אם יש אופציות יותר טובות או זולות אני אשמח לדעת. תודה

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by LmanYan,

היי אני כרגע בתהליכים של קניית מחשב חדש ואני בהתלבטות בין שני כרטיסי מסך: GeForce Gigabyte GTX780 3GB WindForce3 OC או Sapphire R9 290 TRI-X 4G OC ממה שהבנתי אין כול כך הבדל בין הביצועים של הכרטיסים(השימוש יהיה גיימינג כמובן) ולכן יש לי התלבטות.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  17. שלום רב. לאחר שוטטות באתרים בחפוש אחרי כרטיס מסך החלטתי ללכת על אחד משני אלה , אבל אני רוצה קצת עזרה מכם , לבחירה הסופית ובכן : הראשון הוא ,MB 128 HERCULES 9800SE ALL IN WONDER + TV + REMOTE השני: MSI - GEFORCE FX 5800 - TD 8X TV OUT 128 MB DDR 2 אז אנא עזרו לי מי מבנהם הוא יותר טוב , המחיר הוא בערך שווה לשנהם תודה על עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  18. אז ככה, מכוון שלפני חודשיים וחצי קניתי מעבד+לוח+זיכרון ולפני חודש ואפילו פחות, קניתי מסך אז לא נשאר לי הרבה כסף להשקיע בכרטיס מסך כרגע ויש לי G4MX440... שמעתי כאן שאמרו "מהירות זה דבר כל כל שולי בכרטיסים.... התמיכה בטכנולוגיות שונות חשובה יותר.." אז אוברקלוקינג באמת לא הביא לי ביצועים טובים יותר במשחקים (רק תוצאות טובות יותר קצת ב 3DMARK) וגם הכרטיס שלי לא עמד באוברקלוקינג ועשה בעיות לפעמים בוינדוס לכמה שניות.. בכל מקרה חשבתי לשדרג ל FX5200 מבית ABIT אבל אמרו לי שהביצועים שלו לאומת ה G4MX440 טובים אך לא בהרבה ולא מספיק יש את הרדאונים 9200 במחירים סבירים אבל עד כמה שהבנתי הביצועים שלהם על הקרשים חיפשתי את הכרטיס רדאון 9600 מסדרת XT אך המחיר הזול ביותר שהשגתי הוא 900+ שקלים…

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by dvirl,

יש לי את כרטיס הרקולס 4500 מבוסס קירו 2 בהפעלת etm אין לי אפשרות לבחור רזולוציה והמשחק לא רץ ומוציא הודעת שגיאה fullscreen mode not supproted אנא עיזרו לי במציאת פיתרון תודה דביר

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  20. שלשום קניתי ראדון 9500 פרו יד שניה ממשתמש שאולי מוכר לכם כSHOCKWAVE כשהרצתי הת NEVERWINTER NIGHTS נחרדתי לגלות בעיות גרפיקה חמורות עם המחשק כמו הבהוב של פלטפורמות וביצועים ירודים. אני מקווה שהדרייברים יעשו את המוטל עליהם. אני כרגע מוריד אותם ואעדכן אתכם בקרוב

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by xb,

שלום.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by neil4,

האם הוא בעייתי מבחינת משחקים כי קראתי כבר בכמה רידמי וכל בעם יש איזה issue עם הרדאון 8500 זה נכון? והאם כדאי לי להחליפו ב xabre 400?

23. Started by 8-Ball,

המחיר שלהם כמעט זהה..וחשבתי..שבגלל שהצ'יפים גם ככה של ATI אז הם כנראה ידעו לנצל אותו יותר טוב..ויהיה עדיף לקנות את הכרטיס מ ATI... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by tavlins,

שלום.. רציתי לדעת מה ההבדל בין : geforce4 ti 4200 64 mb לבין geforce4 ti 4200 128 mb הקטע הוא שבאיזה אתר השוואה(שמראים יכולות של כרטיסים), לא פעם ה64 מגה הופיע מעל ה128... זה האתר http://graphics.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-12.html תראו שגם בעוד כמה משחקים ה64 מעל ה128 ולא הבנתי למה.. אז אם מישהו מוכן להסביר לי.. ??? כי כרגע יש ליgeforce2 mx400 64 mb.. ואני קונה את הטיאיי 4200 גם 64 מגה.. אז אני לא רוצה להרגיש שכמעט לא שיפרתי.. בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 707 צפיות
  25. ככה לא הצלחתי להבין מה זה עושה תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.