עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TaLTooL17,

ברשותי כרטיס מסך Leadtek 6600GT Extreme. קניתי אותו לפני פחות משנתיים, ולפני כמה ימים הוא נשרף. המחשב עבד כרגיל ופתאום נכבה המסך ומאז המחשב לא עבד .הכרטיס לא עבר שום OC. איפה שקניתי את הכרטיס אמרו לי שיש רק שנה אחריות. כמה זמן אחריות יש על כרטיסי מסך של Leadtek בארץ?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי שאלה, לוח אם בעל צ'יפסט של CrossFire ATI יוכל לעבוד עם כרטיס המסך שיש לי של חברת NVIDIA? אני מעוניין לשדרוג לוח והלוח הבא שלי יהיה עם הציפסט של ATI/AMD ואני לא רוצה להחליף כרטיס מסך. אני ישמח לתגובות, בתקווה שאין צורך להחליף כרטיס. תודה לכולם!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. איך הכרטיס הזה? Leadtek nVIDIA GeForce GTX 460 OC 1024MB DDR5 PCIe מיועד לעריכת וידאו

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  4. למישהו יש חוות דעת ? האם יש הבדל משמעותי מהכרטיס של ASUS ? - אם בכלל ?

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  5. Started by tovtov,

בבקשה לא לצחוק עלי. יש לי במחשב (פנטיום 800) כרטיס מסך RivaTnt 2 64pro 32 MB קיבלתי כרטיס מסך matrox millennium G400 עם 32MB זיכרון. איזה כרטיס עדיף (למשחקים)? תודה, יוסי

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by tovtov,

למה משמש השלט בכרטיס מסך הנ"ל. MSI - GeforceFX 5200 (MS-8907) 128MB DDR - TVout - DVI + Remote http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_241&products_id=1267 ומה דעתכם על הכרטיס מסך הזה?

7. שלום , יש לי כרטיס מסך msi geforce 6200 בעל זכרון של 128 מגה. הכרטיס יושב על אפיק agp. דום 3 באיכות בינונית אני מצליח להריץ באופן סביר. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק די ישן יחסית - star wars gedi academi . המסחק יצא ב 2004 . משום מה בכרטיס הישן שהיה לפניו (mx 440) הוא רץ באופן תקין. בכרטיס הנוכחי אני נאלץ להוריד את עומק הצבע ל 16 ביט. כל נסיון להריץ ב 32 ביט גורם לקרטועים של הדמויות על המסך. יש הסבר לכך שכרטיס יחסית חדש ויותר מתקדם סובל מנחיתות נוראה שכזו? שי.

8. קיבלנו גרסה נוספת של מוצר החומרה הלוהט ביותר בסביבה לבחינה, בדמות כרטיס המסך GeForce RTX 3080 GAMING X TRIO מתוצרת MSI. האם יש סיבות מוצדקות להתלהב? תשובות בפניםלכתבה

9. כרטיס המסך GeForce RTX 3080 Ti מושק באופן רשמי - ואנחנו אספנו לביקורת את ה-SUPRIM X של MSI, שנחשב לאחד מהדגמים המתקדמים ביותר בגל הראשוןלכתבה

10. שלום לכולם, רציתי לשאול שאלה. אני קונה מחשב חדש ויש לי התלבטות. האם לקחת את הכרטיס מסך MSI R9 290 4G או לקחת את ה-Gigabyte R9 290 4GB. הכרטיס של Gigabyte יקר יותר ב-165 ש"ח מהכרטיס של MSI. מה אתם אומרים ? איזה כרטיס יותר טוב והאם כדאי להשקיע עוד 165 ש"ח ולקחת את הכרטיס של Gigabyte.

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by Golom14,

בכרטיס מסך הזה ישנו חיבור DVI וחיבור אנלוגי יש לי שני מסכים אנלוגים ומתאם מDVI לאנאלוג אני יכול לחבר את שני המסכים לכרטיס מסך זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  12. Started by uriby,

על פי ההמלצה במפרטים חיפשתי כרטיס מסך 6600LE. הכרטיס הזול ביותר עולה 385 ש"ח (הזמנתי ב-PCCHIP כרטיס של Leadtek ב-333 ש"ח והתקשרו שלא מיוצר יותר וניסו למכור לי 6600 במחיר יקר יותר. נראה לי סתם תרגיל למשוך לקוחות). חיפשתי ב-eBay וניתן לקנות כרטיס 6600GE ב-GPB51, בערך 420 ש"ח, כולל משלוח לארץ. באתר של nVidia לא מצאתי התייחסות לצ'יפ כזה אלא רק 6600LE, 6600 ו-6600GT. המוכר כתב לי שזו מהדורה מוגבלת. על פי הנתונים קצת יותר חלש מ-6600GT. קישור לאתר היצרן: http://www.galaxytech.com/news/listst1.asp?s_id=13 האם ידוע לכם משהו והאם משתלם במחיר זה? אני יודע שבמפרט כבר לא ממליצים על צ'יפ זה אבל במחיר זה אני לא רואה אלטרנטיבה טובה יותר

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by topcat115,

הוא יעבוד טוב עם משחקים קצת ישנים? מתכוון לשים אותו על מחשב AMD Athlon 64 2.2GHz

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. היום הופך ה-GeForce RTX 4070 זמין עבור הקהל הרחב באופן רשמי. בסקירה זאת בדקנו את מהדורת ה-Founders Edition של כרטיס המסך הזה, אשר הונדסה ויוצרה על ידי NVIDIA עצמה ומגיעה בתצורה קומפקטית עד מאודלכתבה

15. Started by moshe212,

מה דעתכם על הכרטיס הזה לעבודה עם אוטוקאד במחשב נייד?

16. Started by -Tal-,

היי אני צריך המלצה לכרטיס מסך NVIDIA בתקציב של 500 ש"ח + - המטרות הן עבודות גרפיקה די כבדות, כמו AUTOCAD, REVIT, PHOTOSHOP, 3D STUDIO, SKETCHUP, עבודות רינדור וכו' המעבד הוא כנראה יהיה i3 ספק כוח SEASONIC 430W אני חשבתי על Gigabyte nVidia Geforce GT240 1Gb... האם הוא יספק אותי לצרכים שלי? מה לגבי השקט שלו? תודה...

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by nwbugo,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך מומלץ של Nvidia עד 1200 ש"ח, לגיימרים.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  18. הכרטיס הוא Gigabyte Geforce gtx 760 windforce איך אני שולט במהירות המאווררים ( כמו ב-AMD ) ?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by drbrain,

שלום חשבתי על מפרט מעבד 6600 זיכרון 2 גב וכרטיס מסך O/B ספק 400+ W והסיבה היא שוק כרטיס מסך DX10 עדיין לא התייצב ועדיין חדש ולכן בינתיים לשנה שנה וחצי אשתמש בכרטיס מסך הזה כן אני יודע שזה לא פתרון מצויין אבל עד שייצב שוק הכרטיסים DX10 יוזלו המחירים ויהיו יותר מהירים וטובים והשאלה היא: עד כמה כרטיס מסך O/B הוא טוב באיזו רזולוציה ואיכות תמונה הוא מפיק ( שוב לשנה שנה וחצי) לא מתוכנן OC תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  20. Started by AmosC,

למחשב ביתי רגיל (מבוסס Pentium D 805 או 930), המשמש בעיקר לאינטרנט וכו', וקצת משחקים קלים של הילדים - שום דבר כבד במיוחד - האם כדאי לקנות כרטיס מסך מובנה בלוח ולשדרגו בשלב מאוחר יותר או שכדאי לקנות כרטיס ברמה בינונית כמו ה-6600 הרגיל (לא LE וגם לא GT - משהו בסביבות ה-600 ש"ח)? מה דעתכם? במה יתבטא ההבדל ביניהם? אני מניח שכשיצא המשחק הכבד החדש של מיקרוסופט - ה-Vista - כרטיס OB שנקנה היום לא יסחוב, אבל גם לא בטוח שכרטיס בינוני כמו ה-6600. מצד שני, אם כיום אני לא ארגיש בהבדל - אולי עדיף לדחות את ההוצאה ולקנות בעוד כמה חודשים משהו חזק יותר. אם כרטיס OB - איזה לוח מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by eladbt,

מה ההבדל מבחינת ביצועים עבור סרטים (לא עבור משחקים) מה היתרונות והחסרונות בכל דבר? תודה.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by landmn,

עקב מגבלות תקציב חמורות אני שוקל להסתמך על כרטיס מסך מובנה ומאוחר יותר לקנות כרטיס נפרד ומשופר. בכל מקרה אני מתכוון לקנות 500MB זיכרון. השאלות שלי - מלבד משחקים, באיזה דברים הכרטיס המובנה יגביל אותי ? מה ירידת הביצועים באחוזים שיש ביישומים כלליים בין כרטיס מובנה לכרטיס חיצוני מינימלי (אולי מישהו יכול למצוא השוואה באינטרנט) ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כרטיס מסך PALIT 8600 GT שקל 570 שקל איך הכרטיס והאם הוא DDR 3

24. Started by ofer40,

היי הזמנתי באתר מסוים כרטיס מסך שהיה אמור להיות של MSI באריזה מלאה אבל במקום זה קיבלתי כרטיס של PALIT ואני חושב להחזיר אותו לחנות ולקנות חברה יותר מוכרת במקום אחר. האם הכרטיס של PALIT עדיין נחשב איכותי או שעשיתי טעות? האם להחזיר את הכרטיס של PALIT או שאולי עדיף להשאיר אותו? מצפה בדריכות לתשובתכם המלומדת. תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ELDAN RENT A CAR,

איך הכרטיס הזה ? 395 ש"ח . PALIT 9600GT SMART 512MB DDR2 256BIT אין ל ATI כרטיס מסך בסכום הזה שהוא 256BIT רק 128 !

• 3 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.