כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
התקציב הוא עד 1000 ואני רוצה כרטיס מסך חדש, רזולוציית המסך שלי היא 1680*1050 המפרט שלי הוא מעבד E8400 לוח אם GA-EP45-DS3R 4 גיגה זכרון כרטיס מסך HD4870 512MB ספק כוח CORSAIR VX550W מארז ANTEC P180 המחשב די ישן אבל עובד טוב ואין לי כוונה להחליף אותו כרגע אבל כשאני כן אחליף אני רוצה להישאר עם הכרטיס מסך הזה ה7950 עולה 750 ואת ה380 בגרסת 2GB ראיתי בKSP ב940 מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שנייה ברמת ה7950 - 7850- r9 270/270x . מה לדעתכם המחיר המומלץ לכרטיס בן שנתיים-שלוש ללא אחריות ? הציעו לי 7950 ב400 ש"ח ו7850 ב350 ש"ח. תודה רבה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
דגם ה-Maxwell 2.0 הזול ביותר כבר כאן, ומקווה להוכיח את עצמו כתחליף ראוי עבור ה-GeForce GTX 750 Ti האהוב לכתבה: http://hwzone.co.il/מקסוול-לתפרנים-הכירו-את-ה-geforce-gtx-950/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מידע חדש מצביע על כך שהפער בין היצרנית הירוקה ל-AMD הוא גדול מאי פעם, ויצירתו של מונופול הלכה למעשה עשויה להתרחש בעתיד הלא רחוק לכתבה: http://hwzone.co.il/ממשיכה-לדרוס-nvidia-שולטת-על-82-אחוזים-משוק-כר/
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי! בתור הדיון הראשון שאני פותח פה בפורום אני צריך קצת עזרה והתעייצות. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי לכרטיס NVIDIA GTX 980 Ti. השדרוג הזה דורש ממני מספר דברים: -אחד מהם מן הסתם שדרוג הספק כוח לאחד שיעמוד בדרישות המינימליות של הכרטיס (Min. 600W). וגם שהספק הזה יחזיק במס' החיבורים הנחוצים לכרטיס, שזה עוד החלק הפשוט יותר מבחינתי, אני חושב שספק THERMALTAKE 750W LITEPOWER אמור לעשות את העבודה, אם אני טועה אז אנא תתקנו אותי! -הדבר השני הוא בדיקה שהלוח אם הנוכחי שלי גם תואם לכרטיס המסך. הלוח אם שאני מחזיק בו כרגע הוא MSI P55A-G55. זה לוח אם מיושן יחסית שתומך רק ב PCI-E 1.0. זה דבר בעייתי מכיוון שהכרטיס המדובר הוא רץ על PCI-E 3.0. פניתי לתמיכה הטכנית של MSI במייל…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי לא חדש במיוחד אבל הוא עונה על כל הצרכים שלי, אז אין לי כוונה להחליף בקרוב. עם זאת, יש משחקים חדשים שהייתי רוצה לשחק אני לא יכולה (דוגמאות: ARK survival evolved, AC 4) או יכולה בגרפיקה נמוכה (Skyrim למשל). אשמח להמלצות לכרטיס מסך שיעבוד עם המפרט הנוכחי ויאפשר לי להריץ משחקים חדשים. התקציב שלי נע סביב 800 ש"ח לכרטיס, אבל קיימת בעיה של מקום במארז הנוכחי שלי- האורך המקסימלי לכרטיס הוא 23 ס"מ. ממה שראיתי זה אומר שאפשר להכניס רק כרטיסים עם מאוורר אחד (ברוב המקרים). תהיתי האם יש כרטיסים כאלו שיתנו ביצועים טובים ומומלצים (ללא בעיות התחממות), ואם עדיף במקום זה להחליף את המארז ולקנות עם כרטיס גדול. בגלל שקניית מארז מייקרת את הקנייה, בעצם מדובר על מגבלה של עד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם ספק של fsp hyper 500w מספיק לgtx 980 אם לא אז מה המינימום??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחד מהמותגים המוכרים והמתקדמים ביותר בשוק כרטיסי המסך מאמץ סוף כל סוף את דגם ה-GTX המתקדם ביותר של NVIDIA. האם יהיה לנו מלך ביצועים חדש? לכתבה: http://hwzone.co.il/כרטיס-ה-geforce-gtx-980-ti-lightning-של-msi-נחשף/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס הקומפקטי והסופר יעיל מבית AMD מוצג רשמית, עם תג מחיר גבוה מהצפוי לכתבה: http://hwzone.co.il/הושק-כרטיס-ה-radeon-r9-nano-של-amd/
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, נפלה ביד אחי החורג הזדמנות לרכוש כרטיס HD 7850, ומעבד Q6700, יד שנייה, במחיר נחמד מאוד, על מנת להחליף את כרטיס הGT 210 הנוכחי שלו. ראשית, אשמח לדעת האם הכרטיס הזה יצליח להתמודד עם משחקי העתיד? על LOW במידת הצורך, רזולוציית המסך היא 1400X1024. ועכשיו לשאלות העיקריות: 1) האם הכרטיס יתאים ללוח הזה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813138183 שם הדגם המלא הוא biostar g41 m7 power saving m 2) האם המעבד Q6700 יתאים ללוח הנ"ל? 3) האם הכרטיס יתאים במארז עם 30 ס"מ של מקום לרוחב? (לא כולל את השלדה בה ממוקמים הכוננים הקשיחים משום שזו חוסמת בחלקה את המארז)
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בגלל תמיכה פחות טובה מפעם? בעלי 970 עוד שנה שנה וחצי יתקשו להריץ משחקים על 1080p? או במילים אחרות, נגמרו הימים שכרטיס מסך החזיק מעל שנתיים ונתן ביצועים חזקים? - - - תגובה אוחדה: - - - (בעיקר שהקשר של אופטימיזציה גרועה בשנים האחרונות, בדגש על כרטיסים ישנים יותר)
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מסך עם קצב של 50 הרץ. האם המשמעות היא שהוא לא יכול להראות משחקים בקצב גבוהה מ50FPS? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מוכרים בstartpc אתGigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5 + MGSV ב1630 שקל. האם הגרסה הזו טובה בהשוואה למחיר? האם יש גרסה טובה יותר במחיר דומה? (המשחק לא חשוב לי)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האחראי של המעבדה שלי הזמין מחשב כדי לתמוך במצלמה שהחיבור שלה דורש שדרה של 16 או 8 מהמעבד. מכיוון שהוא לא התייעץ איתי הוא כמובן הזמין לוח אם שיש לו רק חיבור אפשרי אחד של X16 או X8 וכל האחרים הם X6 או X4, כמובן שהוא קנה כרטיס מסך של ניוידיה שעכשיו לא יכול לעבוד כי אין לו מספיק רוחב פס/זרם או איך שלא מתרגמים את זה... בכל מקרה, החברה פה עוקבים אחרי המחירים טוב יותר ממני, אז אני צריך המלצה לכרטיס הכי זול של amd שיכול לעמוד בהזרמת וידאו מהירה (המובנה של המעבד (4790) מעט איטי מידי משום מה ומגביל לי את כמות המידע שאני יכול לעבד) בעקרון הכרטיס הקודם שהיה במחשב הוא ה730 שאמור היה להספיק, אבל מעניין אותי מה הכי משתלם עכשיו בערך באותה העוצמה לamd, בד"כ אנחנו עובדים עם הרכש לאוניברסי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מעבר כרטיס מסך שדרוג קטן במחיר טוב..כ700שח יד שניה מה עדיף המלצות בקשה.. חיפוש קטן ביד 2 הופיע לי ב500שח כרטיס מסך SAPPHIRE DUAL-X R9 280X 3GB GDDR5 OC שווה? זה מעבר טוב מgtx560ti? אשמח גם לתשובה.. דירוג של כמה כרטיסים שכמובן חזקים מ560 TI ושיכולים לימכר ב700שח כמו 7950 7970 r9 280 וכדומה דירוג מה הכי משתלם כיום (לדרישות כיום)
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי בדרך לקנות את R9 390 כשקראתי ברשת שהכרטיס יוצא בימים הקרובים. הבעיה שAMD החתימו את כל העולם ואשתו על הסכמי סודיות ולא מגלים עליו כלום. חוץ מכמה תמונות אין שום דבר. יש למישהו מושג מה נסגר עם הכרטיס הזה ובשורה התחתונה האם הוא יהיה ברמה של 390 מבחינת ביצועים/מחיר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שוקל לקנות GV-N960G1 Gaming 2GD שווה להשקיע? כלומר יש לי לוח יש G41 וגם מעבד קצת ישן Q9550...
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מריץ 3DMARK ומקבל את התוצאה: עבור רזולוציה ב1080P http://www.3dmark.com/3dmv/5309323 לא נמוך ביחס לחומרה?
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-Hsun On GeForce GTX970Jen -Hsun HuangJenBy שלום לכולם, כשהשקנו GeForce GTX970 חלק מכם מאוכזבים שלא תיארנו בבירור את הזיכרון המקוטע של אותו. אני מבין למה ועל כן הרשו לי להתייחס לכך. היא ארכיטקטורת זיכרון חדשה פרי המצאתנו. יצרנו יכולת חדשה זו כך שלתצורות Maxwell ויכול 3GB-אינו מוגבל ל GTX970 , כלומר – יהיה אוגר שקופיות גדול יותר Maxwell מצומצמות של נוסף. 1GBלקבל הנוסף מקוטעים ויש להם רוחב 1GBהעליונים של 512MB; אולם, 4GB הוא כרטיס עם GTX970 ומהנדסי התוכנה שלנו GTX970עבור 1GB פס מצומצם. זהו עיצוב טוב משום שאנו יכולים להוסיף .512MBיכולים לשמור על מידע בשימוש תכוף פחות במקטע למבקרינו בעת –לרוע המזל, כשלנו בהעברת מסר זה באופן פנימי לצוות השיווק שלנו, ובאופן חיצוני …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, צריך המלצה לכרטיס מסך לצורך גיימינג כבד. אשמח שהמחיר יהיה בסביבות 2000 ש"ח בערך. לא משנה מאיזה רשת לקנות. זו המערכת שהוא יעבוד עליו: מעבד: Intel Core i5 4430 ספק: Corsair AX1200 לוח אם: Motherboard MSI Z87-G45 Gaming LGA 1150 תודה.
-
- 53 תגובות
- 10.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב עם GTX 760 2GB 8GB RAM ומעבד I5 2500 כשאני מריץ משחקים כמו GTA V ברשת, פה ושם יש נפילות FPS שקצת מעצבנות. יש טעם לשרדג את הכרטיס באיזור ה900-1000 ש"ח?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך שיתאים לגיימינג ושיחזיק גם לעתיד הקרוב לוח אם - GIGABYTE Z68P-DS3 מעבד - Intel Core i5-2500K זיכרון - 8G ספק כח - 600W רזולוציה המקסימאלית - 1920x1080 אם צריך עוד מידע תגידו לי שאני אוסיף, תודה. דרך אגב, הכרטיס הנוכחי שלי הוא Sapphire Radeon HD 6950 האם השידרוג יהיה משמעותי? והאם כדאי לשדרג גם משהו נוסף?
-
- 28 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי האם ניתן לפתוח Shaders ל-GTX780?
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
אחלן חברים, לא מזמן השתדרגתי עם כ.מסך R9 280x שלא התאים לי לספק, בסופו של דבר החלפתי אותו עם חבר בעד סאב לרכב (השתדרגתי גם ברכב ). חזרתי לאותה הנקודה, אני רוצה לשדרג את מעבד וכרטיס מסך. להלן המפרט שלי: מעבד: i3-2100 3.1ghz לוח אם: ASrock H61m-u3s3 כ.מסך: Sapphire HD 6870 ספק כח: Antec Earthwatts 500w כוננים: HDD Seagate 500gb 7200rpm + Samsung SSD 120gb 840 מארז: Antec Three Hundred עדיפות שלא אצטרך להחליף ספק כוח אם אין בכך צורך באמת ... גלשתי קצת בפורומים והבנתי שהספק שלי יכול להתאים לכרטיסי מסך מתקדמים של nVidia כי הם צורכים פחות חשמל. בהנחה שהמעבד ישודרג לפחות ל i5 2xxx+ (עניין המעבד סוגיה בפני עצמה בשבילי... מצד אחד אפשר לקנות יד שניה מעבד ד…
-
- 40 תגובות
- 8.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מעוניין לקנות מחשב, שיתאים גם לגיימינג. המחיר שלי הוא עד 3500. בהצעת מחיר שקיבלתי המוכר מאוד המליץ לי לקנות כרטיס מסך: Evga gtx750ti superclocked 2gb gddr5 זה כרטיס די יקר שעולה סביבות ה 900 שח. מה אתם חושבים עליו? הבנתי שהוא לא כזה מומלץ ולא שווה את המכיר. אם הוא באמת לא שווה, אז איזה כרטיס יותר מומלץ ובמחיר סביר יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-