כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
קניתי עכשיו 9600GT והוא לא מתאים למסך שלי שהחיבור שלו VGA יש מתאמים שפותרים תבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך לצפיה בסרטים ומשחקים קלים (לא גיימר) כמו C&C3. העדיפות היא יותר לסרטים ואם אפשר חיבור HDMI. המחשב יריץ גם Media Center (מבוסס על Quad).. תודה!
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם , בשנים האחרונות יצאתי קצת מהתחום ואני זקוק לייעוץ לכרטיס מסך למחשב חדש. המחשב שאני קונה מיועד בעיקר לעבודת אינטרנט רגילה , קצת עריכת תמונות כמו שכולנו עושים בפוטושופ וכו'. עכשיו מדי פעם אני רוצה גם לשחק משחקים חדישים , לא ברזולוציות מטורפות ואני לא מכור ל FPS , הכוונה לשחק בצורה טובה. המסך יהיה LCD 19 אינטש ואני רוצה שהמשחקים ירוצו בצורה סבירה ברזולוצייה 1280X1024 . התקציב שלי הוא 1000 ש"ח עד 1200 פחות או יותר וחשבתי על 8600GTS כרגע. המלצות נוספות יתקבלו בברכה , תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הייתי באתר של EVGA עכשיו וראיתי שיש להם כרטיסים שלהם שהם ביצעו עליהם כבר OC אני מניח שהם יהיו יציבים יותר מכל OC שאני אעשה בתור מתחיל והם כבר עם קירור חזק יות מולבש עליהם מישהו יודע אם אפשר להשיג אותם בארץ? או בכלל אם מישהו מחזיק כרטיסים כאלה ,או עם היסטוריה של החזקה של גרסאות כאלה במהדורות קודמות - כך שסביר להניח שישיג כאלה?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה מסך Panasonic VT20 "50. מחשב העבודה שלי מ-2007 מבוסס GigabyteGA-965P-DS3+Intel E6300 עם הארד-דיסק 1 טרה. מאחר ובמוקדם או במאוחר אצטייד במחשב חדש, ולכן אני מעוניין ליעד אותו כקופסת בידור. אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI תומך Full HD 3D* עם יחס אטרקטיבי של עלות ביצוע , ושיוכל לשמש אותי עדין כתחנת עבודה על לגרפיקה כבדה כולל תוכנות תלת. *לא נראה לי שבנמצא סטרימר Full HD 3D
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קניתי כרטיס מסך FX 8400GS/215M של חברת NVIDIA. האם יש אפשרות להגדיר מצב של מסך מלא (full screen) ? אני לא מוצא בהגדרות איך לעשות זאת... האם הכרטיס לא תומך במצב הזה ? אם כן, איך אפשר להגדיר? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את החברה הנ"ל ויכול להביע את דעתו איך הביצועים של הכרטיס הזה ביחס לחברות המובילות בתחום תודה, איציק. http://www.ivmm.com/review/inno3d/overclock_cafe_gf_fx_5900_1.html
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי רכש מחשב(נייח!) עם מפרט די טוב והמוכר אמר לו שיש לו בפנים גם כרטיס מסך GEFORCE G 310 שהוא מצויין למשחקים ולגיימרים . חיפשתי מידע באינטרנט ולא הצלחתי להפיק כלום מהמידע שהוצאתי. מצד אחד חלק מהאנשים טוענים שזה כרטיס מסך של מחשבים ניידים ש"הולבש" על חלק מהנייחים ככרטיס מובנה. מצד שני יש מקומות שטוענים שזה כרטיס מסך לכל דבר, והוא אחלה כרטיס. באחד הפורומים גם ראיתי באחד הדיונים קישור לטום הארדוור עם הטבלה הבאה (שלא הבנתי ממנה כלום) : http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-310-5970,2491-7.html בקיצור - איך הכרטיס מסך הזה? טוב ? מצויין? בלוף? סתם עוד מובנה? חייב עזרה, תודה נ.ב הכרטיס מסך הוא 512 מגה
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל אבל עדיין לא קיבלתי אותו יש לי מיספר שאלות לגביו 1)האים הוא מיתחבר לספק כח ובמידה וכן האים ה- TT RT2-430W מספיק 2)האים הדגם הזה הוא הכרטיס עים OC 3)האים רכשתי כראיס טוב הלכתי לפי המלצת המוכר ב- PANDAS בבאר-שבע תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב, לא חדש, עם כרטיס מסך גיפורס 210 (כמו בתצלום). פתחתי את המארז וגיליתי שהכרטיס ממש חם. ברמה של אי אפשר לגעת בו עם היד (לפי אוורסט הוא 70 מעלות). זה כרטיס בלי מאוורר כך שלא מובן לי למה הוא מתחמם פתאום - עד עתה הכל היה בסדר.. האם אפשר לעשות משהו בעניין? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם הכרטיס מסך שבכותרת, עם 128 MB , וכל היציאות המתוחכמות VIVO DVI שווה עדיין משהו? איזה כרטיסים עכשווים הוא עובר בביצועים(5200,5600 או 9200 של ATI)? בברכה
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי כרטיס הנוכחי 9500GT השאלה שלי האם כרטיס 430GT צריך שידרוג ספק או לא? האם יש לו חיבור מתח לספק כוח??? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6200 TURBOCACH האם כרטיס מסך זה אמור לעשות בעייה במשחק כמו פני צלקת? פשוט המשחק ממש איטי ב1024 768 שאני מוריד את ההגדרות ל800 600 הוא עדין איטי אבל לא כמו ב1024 768 המחשב חדש יחסית עם זכרון פנימי 512 מגה. היו לי בעיות בעוד כמה משחקים. אם הבעייה בכרטיס אז בבקשה המלצה לכרטיס טוב עד 1000 שקל,יש יציאה של PCI E. אם לא מבקש עזרה אולי בהגדרות המחשב. תודה נועם..
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי שאלה, קניתי כרטיס מסך מסוג Geforce 6600 Ultra, 256MB XAGP -Gainword עכשיו, הוא עובד סבבה אבל יש לי סיבה לחשוב שהם נתנו לי 6600 רגיל ולא ULTRA!! ( קיימת פונקצייה של enhanced mode setting שאמורה להופיע בכרטיס הזה ולא מופיע בפשוטים יותר ועוד כמה דברים קטנים..) יש דרך לזהות את השבב דרך הווינדוס ולהוכיח?? או שאני פשוט הולך אליהם והופך תחנות?? :s05: Please Help!!
-
- 16 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך כזה, עכשיו החיבור שיש עליו זה לא SVIDEO זה חיבור 9 פינים קוראים לו גם MINI DIN 9 . אני רוצה לחבר את המשחב לטלויזיזה, ולא מוצא מעביר כזה בארץ, מ 9 פינים ל SVIDEO או משהו כזה כדי שאני יוכל לחבר על המתאם הזה כבר את ה RCA וכאלה. מישהו יכול לעזור לי במציאת מעביר מתאים ל 9 פינים האלה? ואם יש בכלל בארץ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מחשב לאחי שלא מיועד למשחקים. המחשב נקנה עם כרטיס מסך Geforce 9300gs 512mb ואני מעוניין לקנות מסך עם רזולציה גבוהה HD , בגודל 22" או 24" האם הכרטיס מסך יעמוד ברזולציה זו?לגלישה באינטרנט אופיס ומשחקי FLASH באינטרנט. תודה, אבי
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9400 , כאשר אני נכנס ב- CONTROL PANEL באייקון NVIDIA CONTROL PANEL ---> בהגדרות של DISPLAY בחלק של DIGITAL VIBRANCE אני מעוניין שהוא יהיה על ערך 33%, והוא כל הזמן על 100%. כאשר אני משנה ל - 33% ועושה APPLY הוא שומר. אך אחרי האיתחול הוא שוב קופץ ל - 100%. איך ניתן לשמור את הנתון הזה קבוע?. . . תודה לכל העונים..
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש מלא יצרנים ל geforce 9500gt ואני מתלבט, כמו Gigabyte Sparkle Gainward איזה יצרן הכי עדיף? ואיזה הכי יחסית למחיר?????? מפה מה הכי כדאי? http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-GraphicCard&DB112601=1042203
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך Radeon HD4670 512mb DDR3 של חברת connect3D לפני בערך שנה. לאחרונה התחילו הבעיות בכרטיס אשר עדיין נמצא במסגרת אחריות עד 2012. שלחתי את הכרטיס לבדיקה אצל החברה שלא טרחה להודיע לי שהוא באמת נמצא לא תקין. אחרי שהתקשרתי לשאול מה קורה נאמר לי שהכרטיס נשלח ליצרן לבדיקה בחו"ל ונמצא כלא תקין. הציעו בחברה לתת לי את כרטיס המסך Geforce 9600 512mb של חברת twintech כתחליף לכרטיס הקודם. בחברה טוענים שהכרטיס שהציעו עולה ברמתו על כרטיס ה Radeon וביצועי יותר טובים. מבדיקה שעשיתי נראה כי מחירי שני הכרטיסים דומים מאוד, ביקשתי מהחברה לקבל כרטיס כמו הRadeon שלי ונאמר לי שהכרטיס כבר לא למכירה. האם באמת הכרטיס שמציעים טוב יותר מזה שהתקלקל? אשמח לשמוע את דעתכם ואולי אם יש ל…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי geforce 9600 gt עם מאוור של Zalman. במאוורר יש חיבור של שלושה ועל הכרטיס יש חיבור של 2. ברצוני לשלוט על המהירות מכוון שהוא עובד במהירות גבוהה כל הזמן ועושה רעש שלא ניתן לישון עם מחשב דולק. כיצד אוכל לשלוט? ניסיתי עם rivatuner ללא הצלחה מצורף תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce gtx 750ti 2gb ואני רוצה לשים מעבד i5 4690 3.5ghz לוח אם טוב וחזק וזיכרון פנימי 8GB DDR4 עם אני ישים את כל אלה איך המחשב שלי יהיה? איך הוא יריץ את gta 5?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
NVIDIA השיקה כרטיס מסך חדש המכוון להיות המשתלם והזמין ביותר עד כה מסדרת RTX 3000 שלה - האם זו הבשורה לה כולם חיכו? יצאנו לבדוק בעצמנולכתבה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
- 2 followers
-
-
לקחנו לביקורת את כרטיס המסך הזול ביותר בדור GeForce RTX 40 - האם ה-RTX 4060 עומד בהבטחה להיות המוצר המשתלם ביותר לשוק הביניים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו לביקורת את כרטיס המסך החדש של NVIDIA - ה-GeForce RTX 4070 Ti. האם זה הזמן לשדרג?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
- 2 followers
-