עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Pentagrama,

יש לי מחשב יחסית ישן (בן שנתיים) AMD SEMPRON 2800+ 1024MB DDR g6600GT התקציב לוחץ וכנראה ילחץ עוד הרבה זמן הייתי מעוניין בכרטיס מסך AGP עד 1000 ש"ח שיחזיק את המחשב עוד שנתיים בערך. כמו כן האם הוספה של עוד 1024MB זכרון כדאית (DDR חדש יקר מאוד אבל ראיתי מוכרים יד שניה ב180 ש"ח). תודה על העזרה,

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by darkie,

אני מחפש כרטיס מסך לאפיק AGP עד 1000 ש"ח, כרגע יש לי את ה9700PRO והייתי רוצה לראות יחסית שיפור גדול, יש חיה כזאת? לפי מה שהבנתי האפשרויות היחידות הן 6600GT וX800GT? הם ייתנו ביוצעים הרבה יותר טובים מאשר ה9700PRO? או שכבר עדיף לחכות משהו כמו חצי שנה ולקנות כבר מערכת חדשה מבוססת PCI-E? תודה.

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by -Sky_Lord-,

שלום, הכרטיס מסך הקודם שלי נשרף ולפני איזה שנה קניתי Geforce 6200 שיהיה לי זמני. בכל מקרה הגיא הזמן לשדרג, מכיוון שאחי שרף לי את הכרטיס הוא אמר שהוא יקנה לי חדש, בעד 1000 שקל. המערכת שלי היא: לוח אם - Gigabyte GA-K8VT800. זכרון - 1GB Geil 2.5-3-3-6 - DDR1. מעבד - AMD Athlon 64 3000+ כמו שאתם רואים מערכת דיי ישנה, אבל מחזיקה טוב בינתיים. אני מאמין\מנחש שלא שווה לי להשקיע 1000 שקל בכרטיס מכיוון שהמערכת לא כזאת חזקה (וזה כרטיס AGP). בכל מקרה אפשר להגיע עד 1000 שקל, על מה אתם ממליצים? עריכה - יש לי ספק מספיק חזק, Thermaltake Silentpower 450watt. או משהו כזה, לא זוכר את הדגם המדויק כבר.

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by OmerDude,

שלום לכולם, אני אשמח לשמוע הצעות לכרטיס מסך עד 250 שח AGP עם יציאת DVI אם אפשר אז גם עם VGA ו S-VIDEO. (בכל אופן הדגש הוא על DVI) בתודה מראש, עמר

• 9 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by nick988,

המפרט הנוכחי שלי הוא כזה מעבד: amd 3000(1.8 זכרון : 1 GB כרטיס מסך Geforce 2 עקב השרפות של geforce 6600gt לוח של גיגהבייט עם חיבור AGP. יש כרטיס שאני יכול לקנות עד 350 ש"ח שיאפשר לי לעריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות? אני בדקתי וראיתי שכרטיס כמו שהיה לי אפשר להשיג ב 250 ש"ח בערך ובזמנו הוא היה מריץ כל משחק על הגדרות גבוהות. אז איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by eyalgo,

מה אתם ממליצים? בהחלט לא פוסל גם יד שניה, מה כדאי לחפש? השימוש הוא להריץ גם משחקים, אך באופן בסיסי בלבד- כלומר משחקים ישנים (לפני שנה-שנתיים) ירוצו סביר ומשחקים חדשים רק יעבדו... דרא"ג מה מידת הFPS המינימלי ע"מ שאפשר יהיה לשחק במשחק?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by RunningWithScissors,

שלום לחברי הפורום אני צריך המלצה לכרטיס AGP עד 400 ש"ח , לצרכי משחקים בינוניים בעיקר ועבודה שוטפת. רציתי לשאול האם יש סיכוי שכרטיס מסויים יאפשר Playback של תכני (HD (X264 למרות שהמעבד הוא רק P4 2.4Ghz ?

8. Started by DXT,

מה מומלץ בשביל משחקים לא כבדים, על מסך 2007FP (בקרוב... ) X1650? 6800GT? משהו אחר? והאם שווה 512MB במקום 256MB? כי ראיתי שבחלק מהמקרים זה בא על חשבון רוחב הפס (128/256bit).

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by Syrul,

המלצות חבריה בבקשה =] לאח שלי הלך הכרטיס מסך ואנחנו עדיין לא מוכנים לקניית מחשב חדש. אז בבקשה המליצו נא =] תודה.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  10. Started by Lady bird,

אהלן, אנא המליצו לי על כרטיס מסך בעל ביצועים נאים בכדי שאוכל לשחק בBIOSHOCK מבלי להתבאס. רק AGP, אין לי PCE-E. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=5122 מדובר בדגם חדש, נכון? הוא תומך ב-DIRECTX10.

11. Started by llime,

היי אנשים. לפני חודש פתחתי את הת'רד הזה,שבו ביקשתי המלצה לכרטיס AGP שקט שיוכל להחזיק שני מסכים בו-זמנית ברזולוציות גבוהות,(אחד של 24" והשני 20" רחב). המלצתם לי על HD 3650 של Sapphire או על כל כרטיס מסדרה 7 של nVIDIA. יש לי שתי שאלות: 1.ראיתי ביד שניה 6600 עם קירור פאסיבי (סידרה 7 עם קירור פאסיבי אני לא מצליח למצוא). האם גם הוא יתמוך ברזולוציות שביקשתי בו-זמנית? 2. לגבי ה- HD 3650 (וגם לגבי ה 6600 למעשה),יש לי שאלה על צריכת החשמל שלו.יש לי מחשב מותג ישן של DELL עם ספק של 280W,ואני רוצה להיות בטוח אם הוא יוכל להחזיק את הכרטיס.כמו-כן,מאחר והכרטיס אינו מיועד למשחקים,עדיף לי כרטיס שלא יזלול יותר מדי חשמל גם אם הספק תומך. חיפשתי ברשת ומצאתי את הביקורת הזאת ב X-bit labs.מדו…

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  12. איזה כרטיס מסך זול מומלץ ל: 1. יישומים משרדיים 2. סרטים 3. DVI 4. מסך רחב 22" 5. לא מתחמם 6. למחשב ישן בן 6 שנים (לא זוכר איזה slot יש לו) דגש - לא צריך תמיכה במשחקים, או רק משהו מינימאלי.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by nADAUV,

יש לי פנטיום 4 2GB זיכרון, לוח אם P4P800 של ASUS וספק כח חדש וחזק. עד עכשיו היה לי כרטיס מסך 7600GT של NVIDIA וכל המשחקים, גם החדשים, עבדו מעולה. שלשום נשרף לי הכרטיס מסך, וחבל לי להחליף את כל המחשב רק בשביל לקנות כרטיס מסך שהוא PCI EXPRESS.. אז אשמח להמלצות: איזה כרטיס מסך שיתאים ללוח שלי (כלומר, AGP) כדאי לי לקנות - מיועד רק למשחקים!! - נאמר סדר גודל של 700 ש"ח? תודה!

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by ariel-ro,

אהלן חברה. יש לי מחשב בבית ישן שהמפרט(חלקי) הוא: pentium 4 2.4GHz MSI P4MAM2-V 512MB זכרון DDR וספק ג'נרי 300-350W לא זוכר כרגע. אם אני אחבר לו את הכרטיס הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode=532 אני אוכל להריץ סרטי FDH? אם כן אז עם איזה מקודד? כי עם CORE AVC אי אפשר. והאם הוא מוציא AUDIO דרך הHDMI? אריאל

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by jacobra,

יש כזאת חיה?

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  16. Started by drevil,

אהלן חבר'ה, יש לי מחשב קצת ישן 2.4 גיג'ה הרץ פ.4 וקצת זיכרון 512 אני רק רוצה להריץ את urban terror כמו שצריך למי שלא מכיר , זה משחק שפועל על המנוע של quake 3 הכרטיס מסך שלי זה geforce 4 mx ואני רוצה להשקיע טיפה, עוד ג'יגה זיכרון, ועוד כרטיס מסך, אבל מהההה יש לי רק חריץ AGP במחשב יש לי עוד חריצים בחיים אבל זה החריץ הרלוונטי לכרטיס מסך...האמת במחשבה שנייה, טוב, לא משנה, אני צריך כרטיס מסך טוב אולי יד שניה? לא אכפת לי... אגב, אם פתרון טוב זה להחליף את כל המחשב יש מצב שזה יקרה, אבל אני מעדיף שלא. אז בקיצור: מישהו מכיר כרטיס מסך AGP ברמה טובה היום?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by GuillotineX,

חשבתי לקנות את ה7300gt האם יש כרטיס מסך אחר טוב יותר בתקציב הזה? המפרט: p4 2.8 512 agp מספיק שיריץ HL2,COH,FEAR,Q4,COD2 על הגדרות סבירות בנוסף אם מישהו יכול להמליץ על חנות מחשבים נורמלית באזור המרכז שמוכרת כרטיסי מסך.

• 9 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by alfus73,

שלום. קניתי מחשב חדש. P4 ו- 3 גיגה הרץ. המחשב כולל בתוכו כרטיס מסך Onboard. שאני משחק במשחקים כמו פיפא 06 או דום3 כל כמה שניות המשחק נעלם ואני חוזר לשולחן העבודה. (המשחק עדין ברקע - הוא לא נסגר). רק שאני לוחץ על Alt+Tab אני חוזר חזרה למשחק וחוזר חלילה. האם הבעיה היא בכרטיס המסך (הגדרתי אותו למהירות של 64MB)? לאיזה כרטיס מסך כדאי לשדרג ( ברשותי יציאה של AGP*8. אני משחק במשחקים כמו פיפא06 או דום 3 וכו'.)? האם ניתן להפנות אותי לאתר כלשהו (חוץ מ- Zap)? מה טווחי המחירים?

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  19. אני יודע שלרוב מתעסקים פה ב High-end ויש לי שאלה קצת שונה : הלך לי לא מזמן Geforce 4200 Ti (AGPX8) ואני לא ממש מצליח למצוא לו מחליף (קשה היום כשאין PCIE ), מחשב חדש לא בא בחשבון בינתיים (לצערי). אז אני מחפש מחליף ל 4200 Ti , שיהיו לו את אותם ביצועים פחות או יותר בתקציב של עד 350 שקלים. בינתיים אני שוקל את הgeforce 6200A למרות שעושה רושם שהוא נופל ממנו בכמה פרמטרים, יש לפורום המלצות? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yamedi,

שלום חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך AGP בתקציב של 500 - 600 ש"ח, ונראה לי שה-GEFORCE 6600 או READON 9800 הם בחירה הכי טובה, מה אתם אומרים ? אחד מהכרטיסים מלמעלה או כרטיס אחר ? תודה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by lempsar,

שלום יש לי מחשב ןתיק ( Abit AN-7, AMD 2500 Barton, 1GB RAM, OS: XP SP2) וחשבתי להחליף את כרטיס המסך הקיים בחדש יותר. המטרה היא לראות סרטי HD על המסך (Dell 2209WA). והיה האם אחליף כרטיס בעלות הנ"ל, האם אוכל לראות HD או שמא המעבד איטי מדי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by cold fire,

אני מחפש כרטיס מסך לא למשחקים הכי חדשים והכי כבדים... יש לי agp x4 (אפילו לא x8) יש לי כרגע fx5200 אבל די נמאס לי ממנו וגם כן הוא די חלש ראיתי את הכרטיס המסך הזה בksp ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP? של powercolor ב350 ש"ח איך הכרטיס? ממה שראיתי הוא תומך ב128bit או שיש כרטיסים שנותנים תמורה יותר טובה לכסף..? נ.ב אני לא מעוניין לקנות יד שנייה

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  23. היי יש לי מחשב הנועד לעבודות גרפיקה ברמה מקצועית , כרטיס המסך הוא AMD Radeon HD 7770 2GB בעל יציאת HDMI ו DISPLAYPORT וDVI. המסך שרציתי לקנות עבורו הוא Dell U2312HM עם חיבור DVI , VGA, DISPLAYPORT. השאלה שלי הוא לגבי חיבור הHDMI שאין במסך, מה הבדלי איכות בין החיבורים האלה? מה נקרא יותר ומה נקרא פחות איכותי... תודה מראש מני

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  24. בביקורת זאת אנו בוחנים את ביצועי כרטיס המסך החדש של AMD, שנוצר על מנת לשרת את קהל המשתמשים אשר מחפש תמורה טובה בהשקעה מינימלית בימי מחסור מאתגריםלכתבה

25. Started by dovk,

היי מרכיב מחשב , על לוח X570 AORUS XTREME על הלוח יש שלוש SLOT PCIE 16 - PCIE8- PCIE4 למעשה הרכבתי אותו בSLOT האמצעי ז"א PCIE8 האם יש מניעה שלא להרכיב אותם באחד הSLOT האחרים , או בכלל טעיתי והייתי אמור להרכיב ב SLOT PCIE4 שאלה נוספת אם מורידים עדכונים של דריבר ובמדיה שישנם גרסה קודמת לחדשה לדוגמא בלוח האם עדכון לשמע או ביוס וכו צריך להוריד גם אותה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.