עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני בונה מחשב (כנראה AMD) ורוצה בעיקר למשחקים כבדים כמו FAR CRY, SPLINTER CELL, COUNTER STRIKE וכד'. אחרי מאות ת'רדים שקראתי בנושא ומלא המלצות על כרטיסים ב1000ש"ח ומעלה, עדיין לא ברור לי אם המשחקים הנ"ל (וסוגיהם) יעבדו לי חלק טוב ויפה גם עם GFORCE4 או משהו בסביבות ה400ש"ח. חבר שלי הראה לי היום את SPLINTER CELL על כזה כרטיס מלפני כשנה והמשחק היה ברמה הגרפית הכי גבוהה, ברזולוציה של 1280X720 והכל הלך חלק ויפיפה. בלי קרטועים. בלי תקיעות. בלי שום בעיה. שאלותיי הן (חוץ מהקודמת) : האם בשביל לראות משחק מתקדם ברמה מעולה זה תלוי במרכיבי המחשב האחרים (ברמות רציניות, אני מתכוון. אל תגידו לי את הדרישות של הפנטיום או מהירות וכד'...)? האם- בשביל צרכים אלו- אוכל לקנות כרטיס מסך בסביבות …

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by elad76,

כשאני מפעיל את BIOSHOCK יש כל מיני משולשים ומרובעים בכל מיני צבעים שמופעיל לי על המסך בהבזקים. באמצע המשחק המחשב עושה לי את הBLUE SCRREN של ויסטה ולאורך המשחק אני רואה מלא באגים,אזורים עם קווים שחורים עליהם,בלי תמונה וכאלה. עשיתי חיפוש Artifacts וראיתי בחלון שנפתח מלא נקודות צהובות כאלה,אחרי זה המסך נהיה שחור ואני עשיתי ריסטארט למחשב כשהדלקתי אותו כל התהליך של ההדלקה(הביוס,טעינה של מערכת ההפעלה וכו') היה עם נקודות קטנות מהבהבות מכל מיני צבעים. ברגע שנכנסתי לויסטה הכל נהיה רגיל. נ.ב:יש רעש ממש חזק של מאורר בזמן האחרון כאשר אני מפעיל ישומים כבדים כמו משחקים ואת 3DMARK.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by yoyo04,

1 אסוס 7700 G2 TI 32MB DDR 2 הרקולס 8500LE

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by HaVoC_850,

יש חיה כזאת? מצאתי את הדבר הזה בגוגל http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/ זה אמיתי? שווה משהו? אני פשוט ממש אתבעס אם אצטרך להתקין את הוויסטה הזאת על המחשב שלי עכשיו...

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  5. שמעו אני רוצה לשים כרטיס פיזיקה אם עוד כרטיס מסך רגיל ומאיזה סידרה אנ ייכול לשים את הכרטיס הז הכי יש ל7300GS אז אנ יורצה לדעת אם אני יכול לשים אותו ואם לא אז מאיזה כרטיס עד איזה כרטיס אני יכול ?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  6. כאילו...אני צריך שהמחשב והDVD ישתמש במסך של המחשב...השאלה זה האם יש איזה כבל/קופסאת מיתוג שאני בוחר לאיזה מכשיר אני יתן להשתמש במסך...(אני צריך רק של מסך...בלי עכבר ומקלדת..חשוב מאוד)... אז נסכם...כבר שהוא מתחבר לכבל של המסך..ומפצל אותו ל2 (כבל Y)...שאני בוחר איזה כניסה תוצג... תודה..

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by tsh,

אני רוצה כרטיס מסך טוב אבל אין לי מושג :-[ יש כל כך הרבה גיפרוס 4 נעליים וATI כפכפים RADONE ואין לי מושג תנו לי בבקשה סיקור טוב או משהו מומלץ שיהיה כמובן טוב ועדיף עם 128 בתודה טל!

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  8. אני ממש לחוץ בזמן כי המחשב זה מתנה ואני חייב לבדוק מה הכרטיס מסך הטוב ביותר כיום לנייד לפי מה שקראתי ובדקתי 8700 GT הכי טוב לנייד למרות שראיתי שיש אפשרות לקנות אותו כפול ? איך זה עובד בדייוק ?? האם אני יוכל להפעיל את קרייסס איתו ברמה גבוהה ? האם יש גירסא מסוימת של 8800 לנייד ? אם תוכלו לעזור לי אני יודע לכם ..

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  9. שלום לכולם, המחשב שלי שבק וקיבלתי מחשב דל 620. למחשב שנקנה מחברה אין כרטיס מסך. לMB יש חיבור הבנתי של PCIE ולא PCIE2. יש לי מסך דל 2209WA רציתי לדעת תחילה אם כרטיס מסך של PCIE2 יכול לתפקד בסלוט של PCIE.אם כן, האם יש המלצה לכרטיס מסך שהוא בעל יציאה של SVIDEO בנוסף ל-DVI כי אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים ולצפייה בסרטים בטלויזיה (dual view). התקציב הוא כ-500 ש"ח. תודה!

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  10. Started by singera,

כאשר אני מריץ בדיקה של 3D מרק הוא נתקע לי כעבור כמה שניות המפרט של המחשב שלי מופיע בבלינק של מפרק מחשב ומדובר במחשב עם הAMD ניסיתי להתקין את הדריייבר החדש של ATI אך לשוווא

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  11. Started by mgm,

שלום, אני רוצה לקנות מסך דק 17 אינצ' , איזה הכי מומלץ? איזה דגם? איזה חברה? אני מעוניין להשקיע בסביבות ה- 1800 שקל. והאם שווה לקנות במחיר הזה כבר 19 אינצ' ? תודה. ודרך אגב אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל אני אשאל בכל זאת: האם אפשר לחבר את המסך מחשב ישירות למכשיר dvd (לא במחשב) ואם כן איזה כבלים צריך?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  12. SAPPHIRE, מישהוא שמע על החברה הזאת? ואיך הכרטיסים שלה?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by dad_28,

שלום! אני משתמש בתוכנת Ulead VideoStudio 7 לצורך עריכת סרטי וידאו. קצב העבודה שלי מאוד איטי בזמן העריכה וכל פעולה נמשכת הרבה מאוד שניות. אני רואה שיש הרבה מאוד פניות לדיסק בזמן העריכה וכמובן ה Swap file כל הזמן בשימוש. החומרה שברשותי: מעבד P4 1700Mhz, זכרון: 500Mb , כרטיס מסך: RAGE 128 Pro Ultra GL AGP מערכת הפעלה XP pro SP1. שאלתי היא האם כרטיס מסך טוב יותר ישפר את המצב בצורה משמעותית. אם כן איזה במחיר סביר. אני מניח שתכונות של תלת מימד לא יעזרו לי מאחר ועריכה של וידאו או תמונות הינה דו ממדית בלבד בתודה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  14. יש לי בעיה בזמן האחרון, שאני מדליק את המחשב, לא תמיד המסך נדלק, וכשהוא כן נדלק הוא נכבה אחרי כמה דקות ולא נדלק יותר. לא הייתי בטוח אם זאת בעיה של הכרטיס או של המסך ובגלל שהיה לי מסך ישן גם ככה אז רכשתי מסך חדש (samsung syncmaster bx2335) עכשיו אחרי שבוע מאז הרכישה הבעיה הזאת חוזרת על עצמה, הוצאתי את הכרטיס, ניקיתי אותו מאבק, אולי זה יפתור את הבעיה הכרטיס שיש לי זה Geforce8800GTS, הוא עומד על 75 מעלות זה תקין? מישהו יכול לתת לי פתרון עם כיוון? תודה

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by redeye,

שלום אנשים כרגע יש לי 8600GT וחשבתי על לשדרג כרטיס מסך. ראיתי שיש בKSP את הכרטיס 9600GT של חברת ZOTAC במחיר של 750 שקל. השאלה שלי היא האם זה שווה? או אולי להשקיע עוד קצת ולקנות 8800GT? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  16. כי כל כמה זמן יוצאים אחרים ושמתי לב שגירסאות מסויימות עושות "תקיעות קטנות" בסרטים.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by bennnn,

שלום לאחי היה כרטיס מסך 4850 512 מגה.הוא נהרס והביאו לו בחנוץ 5770 1 גיגה. מה ההבדל ביצועים בינהם?כלומר בכמה אחוזים מה שהוא קיבל טוב יותר? וסתם בשביל בספורט מה ההבד ביםן ה 5850 ל 5770 ובין 4870 ל5770? והאם 5770 הוא באותה רמה של 4870??תודה על העזרה וסליחה על ריבוי השאלות ואיך יכול להיות שאצל אחי הליבה היא 850 מגהרץ ואצלי רק 725? ולכמה אפשר להגיע באוברקלוק עם ה 5850?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by cure1,

שלום , רציתי לדעת האם קיים הבדל בין : ATI RADEON HD 6950 לבין SAPPHIRE HD 6970 לפי מה שקראתי ברשת מדובר על אוטו רכיב האם כך : בהצעות שקיבלתי ה SAPPIRE יותר זול תודה

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  19. שיהיה כרטיס טוב מבחינת חברה.. 128 מגה זיכרון חנות שאפשר לסמוך עליה אני רוצה כבר להזמין היום לחבר תודה

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by oriori5,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום והתרשמתי מאוד מהרמה פה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כרגע יש לי כרטיס מסך nVIDIA GeForce FX5200 (MSI) והוא די ישן, למרות שמתי שקניתי אותו (לפני שנתיים-שלוש הוא היה בין החדשים והטובים). נמאס לי ממנו כבר הרבה משחקים שאני מנסה להריץ במחשב נתקעים לי כזה, וגם הגרפיקה לא משהו, החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש. הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה שהכרטיס מסך יוכל להעלות לי משחקים (לא ברמה הכי גבוהה) נורמלים (סתם לדוגמא WarRock, Drift City) על גרפיקה בינונית (ואולי גם גבוהה). התקציב שלי הוא 500 שקל -+ ועוד שאלה אם כבר אני פותח נושא, יש לי במחשב 512RAM כדאי לקנות עוד ג'יגה אחד של זיכרון? כמה זה אמור לעלות לי בערך? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  21. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by beni123,

9400GT מול 9500GT ההבדל ביניהם משמעותי?

23. יש לי כרטיס מסך GAINWARD 7800GTX עכשיו אני נכנס לאתר של העדכונים ואיזה אפשרות אני בוחר שם? כי יש GEFORCE AND TNT2 או GEFORCE GO 7800GTX לפני הכרטיס מסך הזה הורדתי מהאפשרות הראשונה אבל עכשיו אני לא יודע כי רשום באפשרות השניה GO מה זה אומר דגם מסוים או לכל הדגמים של ה7800? תודה לעונים?

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  24. Started by harur,

קורא לי במשחקים מסויימים דברים מוזרים: או שבמשחק מסויים, האודיו מקדים לי את הוידאו, או ההפך או שבמהלך משחק, אני שומע גמגום של של הדיבור, כלומר המילה שנאמרת על ידי השחקן חוזרת על עצמה למשך עשירית שנייה כמה פעמים. רציתי לדעת האם זו בעייה של כרטיס המסך (או של כרטיס הקול? או של חומרה אחרת?)?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by Chaos,

בהמשך לדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=99953.0 הסתכלתי קצת באתרים השונים, וראיתי כי רוב הכרטיסים באים במהירות סטוק של 500/1000, כולל הכרטיס של חברת Leadtek, בניגוד למה שנאמר כי רק הכרטיס של XFX בא במהירות זו. אני מניח שהעובדה הזו לא נעלמה מלפניכם כשאמרתם זאת, אך הייתי רוצה לקבל פירוש לעניין הדבר הזה. בתודה מראש לעוזרים. עריכה: משום מה אינני מצליח ליצור קישור לקטוגריית ה 6600GT ב AGP של newegg, אך מהסתכלות שם נראה כי לרובם יש מהירות סטוק של 500/1000.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.