כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכנן לקנות כ. מסך בסביבות ה-1000-1200 שקל . יש לי כמה שאלות: 1. מתי מגיע 6600 או X700 לארץ (על שלל סוגיהם) 2. האם הם יגיעו גם בממשק AGP 3. מהו הסכום המשוער בשקלים של כל אחד 6600/6600gt ו- X700/X700pro/X700xt 4. האם כדאי לחכות לכרטיסים אלו או עדיף לרכוש עכשיו כרטיס מסך ועל איזה אתם ממליצים? (ד"א הכרטיס מסך אמור להיות כחלק ממחשב חדש שאני אקנה...) תודה לכול העוזרים!!!
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אחותי נוסעת לאמריקה חודש הבא, אני מתלבט איזה כרטיס לקנות שם (התחשבו באיכות, מחיר (של חודש הבא... ), ביצועים, אמינות, דרייברים, ושתהייה חברה טובה שתמיד תייצר דרייברים טובים ולא תפשוט רגל מהר כמו3DFX. ;D 8) ??? : :-[ :-X :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני לפני קניה של מחשב נייד מתלבט בין שתי האפשרויות: 14.0" HD (1366 x 768) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready 14.0" HD+ (1600 x 900) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready ( בתוספת של 50$ ) דיברתי עם מוכר בחנות בארץ שאמר, שאם אני לא מתעסק בגרפיקה ( ואני לא ) יש לקחת את האפשרות הראשונה, היות ברזולציה הגבוה כל האיקונים במחשב יהיו קטנים ובאופן אוטומטי אני העביר לרזולציה הנמוכה. מה דעתכם על איזה בחירה לקחת ולגבי תשובתו של המוכר? תודה, דקל
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
או שאתם מציאים כרטיס אחר? רעש זה לא הבעיה אני קונה מקנדה כרטיס מסך השאלה איזה כדי לקנות (יש תמיכה לSLI)
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי קניתי לפני כשנה וחצי כרטיס מסך, 4850 של GB, בחנות מסויימת. הכרטיס היה קורס תחת עומס כך שהם החליפו לי אותו לכרטיס מחודש (תחת מחאה שלי כמובן אך לא הייתה לי ממש ברירה). הטמפרטורות של הטוסטר \ כרטיס מחודש הזה היו גבוהות מההתחלה כלומר כ- 80 מעלות במנוחה ועד 109 תחת עומס. ניסית הכל מלשפר זרימת אוויר במארז (2 מאווררים של 12 ס"מ מקדימה ומאחורה , קירור למעבד 7 פרו וניקוי אבק בדגש על הכרטיס. אני די בטוח שהטמפרטורות גבוהות מידי ושזה לא תקין אך בחנות אומרים שכל זמן שהכרטיס עובד בסדר אז אין בעיה והם לא יממשו את האחריות. בנוסף אני גם לא יכול להחליף קירור לכרטיס (לדוגמה לשל arctic cooling) היות וזה יבטל את האחריות שלי כך שאם הכרטיס ימות בסופו של דבר כתוצאה מהטמפרטורות המטורפות יאשי…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי מגוון כתבות שאומרות כי אפשר לקבל את BF4 בחינם כשקונים כרטיס מהאחרונים של RADEON דוגמא: http://www.tomshardware.com/news/gigabyte-radeon-r9-200-bf4-windforce,25258.html איפה אני יכול לרכוש כרטיס שמכיל את האופציה הנ"ל? ואם יש פרטים נוספים שצריך לדעת? (בארץ/בחול? חנות מסויימת? זה שובר הנחה או ממש חינם? זה נשלח עם המשחק או שמקבלים קוד וכו...)
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את כרטיס המסך הישן שלי בחדש. חשבתי על ה-Sapphire Radeon 5850 Xtreme שהומלץ עליו בת'רד מוצרים מומלצים. הבנתי שאני אצטרך לשדרג את הספק (יש לי כרגע ספק 400W והבנתי שצריך לפחות 500W), אז ראיתי את ההמלצות האלו: BP500U 500W ב - 219 ש"ח, לינק- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1202 TruePower Trio 550W ב - 310 ש"ח, לינק- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2202 מה דעתכם (על הכרטיס והספקים)? האם יש הבדל מהותי בין שני הספקים ששווה את ה-90 ש"ח הפרש? שאר המפרט: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray Scythe Kama Cross Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G CHIPSET ANTEC NSK4480B-II Black זכרון 2x1gb DDR2 667 (לא זוכר של מי) + כוננים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים לכלום אני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי כבר כול כך התבלבתי וגלשתי לכרטיסי מסך לא ריאלים (כמו למשל HD 5970 חח) שהחלטתי שאני בא לפה ומבקש את עזרתכם אז ככה המפרט שלי הוא כזה : מעבד : Core i5 760, 2.8GHz לוח אם : P8H61-M LE זיכרון : 2x4GB G.Skill NT Dual Channel כרגע יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE HD 6570 1GB DDR3 כמובן שאני עומד להעיף אותו ספק כוח : ZU-400W מארז : Elite 310 Blue ATX Case דיסקים קשיחים : 1 . Caviar Blue 1TB 7200RPM 2 . HITACHI Deskstar 320GB 7200 RPM בנוסף לזה יש לי את התצלום של המחשב כדי שתוכלו להגיד לי אם כרטיס מסך והספק יתאימו למארז : Uploaded with ImageShack.us אני מחפש כרטיס מסך מספיק חזק כדי להריץ את …
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1966&CatCode=543 ספק כח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1997&CatCode=409 המארז קטן (מיני) ומאוורר בצורה סבירה לא מעבר (איך שהגיע מאייבורי!!!) מסך FULL HD "24 (הקניה החדשה שהביאה את הצורך בכרטיס מסך נפרד) דרישות לכרטיס מסך בנוסף לשימושים משרדיים רגילים, אני רואה סרטים + משחק (NFS וכאלה) פעם ב.. לגבי הלוח: נראה לי שיש לי חריץ PCI-E X16 (לא יודע אם זה גירסה 1 או 2 או שזה מה שצריך בכלל??) לגבי הספק: אין לי מושג אם יעמוד בעומס או אם יש לו חיבור 6PIN (כמובן ששניהם תלויים בדרישות הכרטיס) לגבי המארז: באמת שלא יודע מה נכנס שם ומה לא.. אשמח אם הכרטיס יתנהג טוב מבחינת (צריכה / חום / רעש).. כיו…
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
שלום האם מעבד פנטיום 4 3ghz וכרטיס מסך hd 4350 512 mb וזכרון 1 גיגה יספיקו למדיה סנטר? אני מעוניין להריץ סרטי hd 720p וגם 1080p על פלאזמה 42 אינטש וגם מידי פעם גלישה באינטרנט על הפלאזמה.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני כרגע עובד, ובסוף החופש (משהו בעוד חודש) אמורים ב"ה להיות לי 3000 שקל לשיפוץ ולשיפור המחשב. אז לאחר OC כושל על 5600XT (ע"ע בת'ארד בפורום תצוגה) תוצרת פליט ( :-\) אני חושב דחוף להעיףףףףף אותו כי הוא מהווה מעצור רציני למחשב שלי (מפרט בחתימה).... אז לכן אני רוצה לקנות את ה6800 ואני נוטה לכיוון GAINWARD זאת חברה שאני מאוד אוהב ומעריך... לכן אשמח לשמוע ביקורות ותגובות עליו. 2. כרגע יש לי ספק ג'נרי ואין מצב שאני מסכן את ה GEFORCE עם ספק כזה לכן אני אצטרך גם לקנות ספק ואשמח לקבל את עצותיכם המקצועיים... (יש לי נטייה לטובת ה טרמלטייק). נ.ב. הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים כבדים.... ואין גמישות בתקציב, 3000 זה המקסימום!
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לאחותי הקטנה מחשב עם לוח אם GA-EP43-DS3L. לפי הבנתי הלוח תומך ב PCI-Express 2.0 לכן שהחיבור של כרטיס מסך היה גם כזה. היא לא תשחק במשחקי הדור כמובן לכן גם התקציב נמוך. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים במחיר זה?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
האם יש כרטיס מסך יותר משתלם מהכרטיס הבא בתקציב של כ1000 ש"ח? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5013 בתחילה רציתי ללכת על כרטיס יותר חלש כמו ה4850 , אבל החלטתי ללכת על זה על מנת שיחזיק יותר זמן ואני לא ייצטרך להחליף שוב בקרוב..האם זה רעיון טוב או שעדיף לקחת 4850 כי אני בכל אופן אצטרך להחליף ?
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי FX5200 אני מחפש כרטיס טוב במחיר הזה שיתמוך ברוב המשחקים החדשים.. אם אפשר לדעת גם עוד פרטים זה יעזור כמו למשל אם אפשר לעשות לו OC טוב וכמו מאיפה אפשר לקנות.. תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני איזה חודש קניתי 7600gt ל agp, ומאוד התאכזבתי ממנו, לא משנה מה עשיתי הביצועים שלו תמיד היו חלשים, אז החלטתי לשים אותו במחשב של אחי ולקנות כרטיס מסך חדש PCI-E. אז מה שאני רוצה זה פשוט כרטיס מסך חזק למשחקים כבדים, הכי משתלם בטווח המחירים 1000-1500 ש"ח. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים. אז ככה שידרגתי את הכרטיס מסך שלי ל 1070TI ועכשיו יש משחקים שעובדים בצורה פנטסטית אבל יש כאלה שעדיין נתקעים ויש להם אפילו ירידה ב FPS. החומרה שלי : I7-5820k 3.30GHZ gtx 1070ti 8gb asus 32GB 2133Mhz ssd 250gb crucial (ווינדוס 10 מותקן עליו) 2TB seagate מטמון64 אמרו לי שיכול להיות שהעברת נתונים של הכונן איטית וזה לא מעביר מידע כמו שצריך... המשחקים מותקנים על הכונן קשיח הרגיל ולא על ה SSD משחקים כמו assassins creed origins ו forza horizon 3 נתקעים ויש ירידת FPS ל40 או 30 ואז זה חוזר לכמה רגעים ל60
-
- 23 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חדש לא עבר שום oc כמה שווה לי למכור אותו. (מחכה שיצאו ה טיטאנים.) Sent from my LG-H815 using Tapatalk
-
- 63 תגובות
- 15.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס מסך PCI 6200 של גיפורס עם 128 מגה, יתחבר ל-PCI EXPRESS?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כיום יש לי X1950GT קניתי את המסך לפני שבועיים,ואני מחפש כרטיס מסך חדש.. אין לי בעיה לעשות OC לבד,תודה
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בתקציב של 1300 שקל מה הכי כדאי? בעיקרון אני מתלבט בין HD6950 ובין GTX560 TI
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה למי שזוכר אותי(לא נראה לי), בקיצור אני צריך כרטיס מסך ל AGP בין טווח המחירים 1300-1400 שקל, לא מעניין oc(אם יש דבר כזה עדיין), פשוט כרטיס סטנדרטי למשחקים. תודה
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי הרכבתי לחבר שלי מפרט למחשב והכרטיס ששמתי לו זה SPARKLE 8600GT. הוא הלך לחנות ואמרו לו שאין את הכרטיס הזה והציעו לו לקחת את ה X1650 הוא לא יודע בדיוק איזה דגם. בחנות אמרו לו שהוא יותר טוב אבל הוא לא DX10 ואין לו את המעבד החדש או שיש תגידו לי אתם. תודה
-
- 11 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום. ראה מפרט מערכת, האם הכרטיס הזה יוכל לעבוד בלי צואר בקבוק ואם כן אז כמה אני "מפסיד" http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7219 א. עד כמה שאני מבין הלוח שלי יודע לקבל גם PCI EXPRES. ב. אני מודע לשרות לקוחות "החלש" של נעה, אבל לא מצאתי את הכרטיס במקום אחר. ג. אני לא מעוניין בכרטיס DX 10 לפחות עד שיעבור שלב דור הביניים. ד. חשוב לי שהכרטיס יכול להיות SLI למחשב הבא ... אחרי החגים (אם תסכים האישה). ה. אם יש משהו שלא חשבתי עליו אנא תקנו אותי. האם XT זה שווה לכרטיס שהסיומת שלו זה XTX ? עד כמה שראיתי בפורומים ובבקורות XTX נחשב הכי חזק.
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-