כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
-
מעבד Q6600 מסך 20" LCD לצפיה בHD ולא ממש למשחקים. חשוב שיהיה שקט. חשבתי לקנות: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=713221 אך הבנתי שיש גרסאות מתקדמות יותר במחירים טובים יותר. מה אתם אומרים על http://zap.co.il/models.aspx?sog=C-GraphicCard&keyword=3450 מה אתם אומרים על http://zap.co.il/models.aspx?sog=C-GraphicCard&keyword=4350
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
נקרתה לדרכי הזדמנות לרכוש לי HD 7970 3 GB Gddr5 של סאפייר באלף. הכרטיס באריזה חדש. שאלתי היא יותר בכיוון של כאשר AMD יורידו מחירים כצפוי בקרוב, האם ישנה איזושהי הערכה של כמה יעלה הכרטיס אז? אין לי כרגע מחשב אבל בדצמבר אני מכוון לקנות מחשב, אז אני שואל נכון לדצמבר,
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את ה Radeon 9700pro של Sapphire . (8rda+ ו- xp 2400+, winbond 256 3200 התקנתי freelancer ו- C&C generals ובשנייהם יש בעיות חמואות של יציבות. באמצע המשחק המחשב נתקע ומאתחל, או סתם כותב הודעה של General protection error, או critical error, וברוב המקרים כתוב בהודעות שגיאה משהו עם 9700. יש לי ati catalyst 3.2 (הכי חדש) וnforce 2.13( הכי חדש) . זה בטוח לא בעיה של חום. יש לי vantec areo flow, והטמפ' לא עוברת את ה 46 מעלות בזמן מאמץ (ישר אחרי שהמחשב מאתחל מהתקיעה אני רואה שהטמפ' לא גבוה). יש לי גם את הבעיות האלה ב SPLINTER CELL ו-, UNREAL2 , harbinger, vietnam: line of sight אם מישהו נתקל גם בבעיות האלו אז שיגיד לי...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לא יודע במה לבחור : א. 8800GT ב. HD3850 / HD3870 ג. 9600GT כל הדגמים הם 512MB זיכרון (לא מוכן לקחת 256). יש לי מסך - Acer AL1916W רזולוציה מקסימלית - 1440x900. הכרטיס הוא בשביל משחקים כמו Unreal 3, Crysis, COD4, וכו' .. רוצה לשחק חלק ב - 1024x768. מה אתם ממליצים לי ?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
עם הכרטיס מסך אפשר להרתיח מים חופשי ב 105 מעלות ! http://www.digit-life.com/articles3/video/g94-2.html
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר BETA האחרון של ATI וכנראה שהוא עושה לי בעיות. הוא תוקע לי סרטים ב-VLC והתוכנה קורסת. איך אני חוזר לגירסה הקודמת שהייתה לי במחשב ? (אין לי מושג איזו גריסה זו הייתה). תודה
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
האם כל משחק משנת 2003 עד לשנתנו יכול לתמוך בריבוי מסכים בו זמנית מקסימום עד שני מסכים..... תודה
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
היי, קיבלתי מחשב לפרמט בשבל חבר, והוא אמר לי שהוא רוצה אותו לתת לילדה שלו שהיא משחקת סימס2 בעיקר, עכשיוו, זה מחשב ישן , דורון, עם כרטיס מסך מובנה, שאפילו בשבל סימס 2 לא יספיק, מאחר ואני לא מכיר את המשחק אני לא ממש יודע איזה כרטיס מסך צריך בשבלו בגלל זה אני צריך המלצה לכרטיס הכי זול שמריץ במינימום סימס 2. חשוב לציין שזהו מחשב בייניים ככה שאין טעם להקיע, יקנה חדש בעתיד המאוד קרוב. תודה רבה!!!.
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ראיתי ג'יקיוב 1150 ספיר 1200 אסוס 1250 יש הבדלים בכלל ביניהם? על מה ללכת?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, וברשותי כ-500 שקלים. אני צריך שזה יתפוס רק סלוט אחד. אני משחק ברזולוציה של 1600x1200. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
בבקשה מי שמבין שיענה כי אני פשוט פוחד לקנות עכשיו ואז בעוד כמה חודשים המשחקים יהיו יותר כבדים ולא יעלו ב128 מגה ואני יתקע........... בכל אופן אני" אובד עצות" דרך אגב קראתי פה שהבאתם מפרט למישהו ושמה רשמתם ש9600פרו ב600 שקל אז מישהו יכול לומר לי איפה??? תודה קחו בחשבון שאני די לחוץ בכסף
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי היתה איזשהי בעיה עם המחשב והוא לא הצליח להתקין ווינדוס XP והמחשב עשה ריסטרטים כל הזמן אז אמרו לו במעבדה שיש בעיה בכרטיס מסך (בזיכרונות) אז הוא צריך לקנות חדש... יש לו GEFORCE 3 TI שעבד אצלו באופן מפתיע בצורה מעולה!!! ועכשיו הוא חייב לקנות חדש אבל בתקציב נמוך של 500 שקל בערך... הציאו לו בחנות ההיא GEFORCE FX 5700LE של INNO3D כאשר באתר כתוב שהוא 128 BIT ויש לו CineFX 2 ן 128 מגה זיכרון... השאלה שלי האם הכרטיס שווה משהו והאם הוא יותר טוב מהג'יפורס 4 טיטניום? והאם העובדה שהוא LE אומרת שיש לו צינוריות סגורות שניתן לפתוח?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
טוב יש לי רידון 9800 פרו של MSI וקניתי היום כבל VHS-S כדי לחבר בין המחשב לטלויזיה. אני מצליח לחבר והכל אבל האיכות תמונה בטלויזה ממש גרועה.. היא מרצדת (עוברים גלים כאלה) ונסתי לעשות הכל ולא מצאתי עדיין פתירון יש איזה תוכנה \דריבר\או משהו שיכול לסדר את זה ? ? או שאולי צריך כבל אחד ? הכבל שקניתי פעיל ברוחק של עד 5 מטר.. בידיוק מה שאני צריך. אבל בכל זאת הטלויזה מרצדת.. אז מקווה שיש לכם פיתרון ..ותוכלו לעזור לי.. תודה רבה לעוזרים.. ומהתרשמות ריאשונית אחלה פורום..!!מקווה להנות! אז שוב תודה רבה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
חזק למשחקים? http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=TT-GTX260-896D3E-ACT-XT&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חברים , ברצוני לקנות כרטיס GeForce 6600GT יש לי מעבד P4 2.4GHz לוח אם P4S533-MX ASUS וזיכרון מיקרון 256M (שיהפוך ל1 גיגה) האם הכל יעבוד בסדר? תיהיה פגיעה כל שהיא באיכות של הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO וחיברתי אותו באמצעות מתאם מיוחד שהופך ל RCA לטלוויזיה, החיבור עובד כי רואים את שולחן העבודה, אבל זהו! רואים רק את שולחן העבודה, לא את הסמלים ולא שום דבר אחר , ניסיתי להפעיל סרט אבל גם לא רואים אותו, רק את שולחן העבודה מה עושים?! תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאד מוזרה. החלפתי לפני כמה ימים כרטיס מסך (ל- PX7300GS עם 256MB). זה כרטיס פשוט כי אני לא משחק בכלל אלא רק צופה בסרטים, וכתבו לי באתר שאין טעם להשקיע בכרטיס שהוא מעבר לבסיסי. מאז שהתקנתי את הכרטיס (עם דרייבר עדכני), סרטים נראים כהים מאד (כמעט לא רואים כלום), למרות שה- Desktop עצמו בהיר מאד. כשאני מפעיל סרט לא במסך מלא - רק החלון של הסרט כהה ושאר התצוגה בהירה. כיוונתי את המסך (בהירות, קונטרסט, גאמא וכו') וכאמור הוא בסדר בהכל חוץ מבצפיה בסרטים (שזו המטרה העיקרית...). אפילו החלפתי למסך אחר בשביל לבדוק, והתופעה זהה. האם הכרטיס לא תקין? זה נראה לא הגיוני שהוא בעייתי רק בסרטים. מה אפשר לעשות? אני מיואש. ממתין בקוצר רוח לתשובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מעוניין לקנות כרטיס מסך די טוב למשחקים, התקציב הוא בערך 1500 (רצוי פחות, מן הסתם). קיבלתי המלצה על ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL במחיר של כ 1600 שח. 1. ראיתי שאצל חברות אחרות, כמו ASUS, אותו כרטיס מסך עולה 2000 שח+, מה הסיבה להבדל? 2. אלבטרון חברה טובה? 3. יש המלצות לכרטיס מסך קצת יותר זול? 4. לכמה זמן בערך אמור הכרטיס מסך הזה להחזיק ולתמוך היטב במשחקים? 5. הכרטיס מסך הזה טוב? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 5.05.2007 בשעה 14:36:11 6. והאם 8600GTS (שיותר זול מ 8800GTS) כרטיס טוב?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך LCD 15" אבל אין לי ידע בנושא. רציתי לדעת מה הכי חשוב שבודקים מסך ואיזה חברות נחשבות לטובות ביותר. (כבר עשיתי חיפוש בפורומים ולא מצאתי מידע שעזר לי) אם מישהו מבין בנושא אני ישמח להמלצות... תודה.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מעפן, אני רוצה לבדוק את הביצועים שלו ואז להשוות אותם לביצועים של הכרטיס מסך שקניתי כבר ושאני הולך להרכיב אותו על המחשב החדש בעוד שבוע או פחות. בכל זאת אני רוצה לדעת איך הביצועים של הכרטיס הישן, זה שיש לי איתן עכשיו במחשב. אני אבדוק את הביצועים שלו במשחק call of duty מישהו יודע איך אני עושה את זה? אם יש תוכנה אז תביאו לי קישור אליה גם בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין שני הכרטיסים הבאים (שניהם קירור פסיבי): GV-RX26T256H - Gigabyte Radeon HD2600 XT 256MB GV-RX26P512H - Gigabyte Radeon HD2600 PRO 512MB אני לא משחק הרבה, ומשחקים כמו FIFA2007 , HL2 וכו' ההפרש במחיר הוא כ-140 ש"ח מה לדעתכם עדיף? (האם קירור פסיבי מספק ל XT ?) תודה
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-