כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
יש ל יכרטיס טלוויזיה יחיסת יןש. fly video 98 אני חושב ויש לי windows xp בכל מקרה, התקנתי את הכרטיס ואני משתמש בדרייברים שהורדתי מהאתר Lifeview עם תוכנה שלהם גם לא הכי מתקדמת הטלוויזיה עובדת ואין שום בעיה הכל עובד טוב. (אני מחובר לyes ומזה נאי וראה). עכשיו, הסיבה לפתיחת הדיון. יש לי קטע בן 5 דקות על קלטת וידאו שאני רוצה להעביר למחשב. וכשאני עושה capture דרך התוכנה הזו שיש לי flyvideo זה מקרטע בטירוף (יענו עובד על 2 fps) וגם האיכות אודיו יורדת ממש... יש פה למישהו תוכנה להביא לי שתעשה שזה יהיה אפשרי להוציא את הקטע כמוש צריך? כי אני ידוע שזה אפשרי... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב,לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלוויזיה. מה צריך לבדוק שקונים כרטיס טלוויזיה? איזה חברות מובילות בתחום הזה? ואפשר גם להמליץ ספציפית על כרטיסים. ושתהיה אפשרות גם להקליט... תקציב:350 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם. אין לי שום נסיון עם הכרטיסים הנ"ל- אז כמה שאלות: א. האם הם עדיין קיימים בכלל? האם משתמשים בכאלה דברים? ב. אם יש לי חיבור של HOT/YES דיגיטלי בבית- ניתן יהיה פשוט לחבר אותו לכרטיס? ג. האם הכרטיסים מגיעים עם תוכנות מיוחדות של צפייה או שצריך לקנות בנוסף משהו מיוחד? ד. ולסיום- כמה עולה כרטיס ממוצע ומה הם המומלצים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות למחשב של אחותי כרטיס טלוויזיה מכיוון שאין לה טלוויזיה בחדר, אבל כן יש לה יציאה של ממיר דיגיטלי.. האם זו אפשרות כדאית? אם כן איזה כרטיס מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה, אבל אני ממש לא מבין בזה.. בעיקרון מה שאני רוצה לעשות זה לחבר אותו לטלוויזיה או ל- DVD או לוידאו ולהקליט.. אני ממש לא מבין בזה ואני אשמח להסבר איך זה עובד.. תקציב- לא יותר מ- 300 שקל, ועדיף פחות.. תודה מראש, עומרי.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
למה משמש כרטיס טלוויזיה ומה השימושים הנפוצים שלו? ???
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
http://www.isracomp.com/TohenMainF.asp?idd=21 באחד מהכרטיסים רשום את זה... זה אומר שגם אם אין לי כבלים אני יוכל לראות את כל הערוצים?
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל בבקשה הסבר קצר או הפנייה לאחד כדי לקבל מספר תשובות לשאלות שריכזתי. *מהם הדברים הבסיסיים שכרטיס טלוויזיה יכול לעשות? *האם יש קשר בין כרטיס הטלוויזיה לכרטיס המסך במחשב? *האם אפשר בעזרת כל כרטיס טלוויזיה להקליט? *האם יש להתחשב בלוח האם בקניית כרטיס טלוויזיה? *האם כל כרטיס יכול להתחבר לממיר של YES? *מהו טווח המחירים של כרטיס טלוויזיה ממוצע ומספק? ובבקשה אם אפשר להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה כזה. תודה רבה (גם אם רק חלק מהשאלות ייענו אני אשמח)
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לרכוש כרטיס להעברת ווידאו למחשב ומשם לDVD. לאיזה נתונים יש לשים לב בחיפוש אחר כרטיס? מה יתרון של כרטיס עריכה על כרטיס TV? אשמח לקבל המלצה במחיר סביר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כמה שאלות לגבי כרטיס טלוויזיה איזה ערוצים הוא קולט האם אפשר לשמור נגיד תוכנית שאני צופה בו מה טווחה המחירים לכרטיס טלוויזיה פשוט, בבשביל לצפות במחשב ולקבל תמונה טובה עם אפשרות להקלטה. תודה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם יש כרטיסים טובים עד 300 ש"ח ואם כן אני אשמח אם תמליצו לי עליהם בתודה מראש , אוריה
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלויזיה לצפיה הקלטה ואם אפשר גם טיימר להקלטות
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אוקי אני מתכנן ליקנות כרטיס טלויזיה בישביל לצפות ולהקליט הבנתי שיש כרטיסים שמשתמשים במעדבים של המחשב ויש כאלה שמשתמשים במעבד שלהם המליצו לי על WinTV-PVR-150 Hauppauge השאלה שלי אם מתי שאני מקליט באיזה פורמט הוא מקליט כי אמרו לי שיש כרטיסים שמקליטים חצי שעה ויוצא בסוף גודל קובף של 3GB אז אני רוצה כרטיס איכותי וטוב שיקליט לי בפורמטים טובים לא בגודל גדול מידי תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! (פעם ראשונה פה ) אז ככה ..יש לי כרטיס טלויזיה עם כניסת SVHS ויציאה 21 פנים מהממיר עם מתאם של SVIDEO . עכשיו שאני מנסה לחבר בין הSVIDEO לכניסה של הכרטיס טלויזיה אני לא מקבל תמונה דרך RCA כן מקבלים תמונה אבל לא חלקה. נסיתי עם אותו ממיר דיגיטלי בטלויזיה אחרת עם כניסה דומה וזה פועל ...משמע משהו בכניסה של הכרטיס טלויזיה לא תקין. נסיתי כמובן לשחק בהגדרות בממיר הדיגיטלי וכמובן בתוכנה של הכרטיס טלויזיה ועדין אין תמונה ,מה עשיתי לא כראוי ? :-[
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם שאלה יש לי כרטיס מסך עם יציאה 5 פינים לטלויזיה כשאני מחבר אותו לטלויזיה אני לא רואה כלום מה עלי לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכוון לקנות את הכרטיס: Hauppauge WinTV-PVR-150MCE Personal Video Recorder http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00064GI2O/qid=1119881578/sr=8-1/ref=pd_bbs_ur_1/002-8694221-9332012?v=glance&s=pc&n=507846 כדי להקליט מהטלויזיה כתוב בSystem Requirements שצריך להיות: DVD decoder certified for use with Media Center 2005 מזה הדבר הזה ואיך אני יודע אם יש לי??? ובכלליות מה אתם חושבים על הכרטיס(לצורך הקלטה איכותית מהטלויזיה וצפייה על הטלויזיה)??
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה והממיר לא נמצא בחדר שלי. אני מחבר את המחשב לממיר(HOT) יכול להקליט והכל אבל בשביל להעביר ערוץ אני צריך ללכת ולהעביר עם השלט של HOT ערוץ בממיר כדי שגם במחשב יתחלף הערוץ. האם יש דרך להעביר ערוץ בלי השלט של HOT? והאם אפשר לראות שני ערוצים שונים באותו הזמן - ערוץ אחד בטלויזיה ואחר במחשב? ויש לי עוד שאלה. לא מזמן התקנתי כרטיס מסך חדש ונשבר לי המחזק(פלסטיק לבן ליד הסלוט - AGP) אבל בכל זאת הצלחתי לחבר את המסך ובגלל שנשבר רק חצי מנו אז החצי השני מחזק אותו. האם זה בסדר? לא יקרה כלום? תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש כרטיס טלויזיה חיצוני באיכות גבוהה שיחובר למסך מחשב ללא מחשב. אני שוקל שתי מערכות AVerTV Box 9 של חברת AVerMedia או Grand POP 1280S של חברת Grandtech. לשניהם תכונות דומות, לזה האחרון רמקול פנימי, מחיר כמעט זהה. האם יש למישהו מידע נוסף על איכות המוצר, החברה שיעזור לי לקבל החלטה? האם ישנם מוצרים אחרים מתחרים בשוק?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום , יש לי ממיר יס בבית ואני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה , אפשר לייעץ לי מה אני צריך ?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בכרטיסי טלויזיה אז: איזה כרטיס טלויזיה עדיף: 1. ASUS TVFM http://usa.asus.com/products/vga/tvfm/overview.htm 2. Leadtek WinFast2000 DV http://www.leadtek.com.tw/multimedia/winfast_dv2000_1.shtml ויש לי עוד שאלה אני יכול לחבר לכרטיס טלויזיה ממיר של HOT או של YES? תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לפני הפרמוט הכל עבד עכשיו אני מתקין את הדרייבר ולא מצליח כל הזמן המחשב כותב cant get device אני לא מבין מה אני צריך לעשות ?!?! :'(
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס טלויזיה הזה (האפשרות היחידה של KSP) ורציתי לדעת כמה דברים עליו - א- אפשר לראות איתו טלויזיה דרך אות דיגיטלית? (YES) ב- אפשר להמיר בו קלטות אנלוגיות שצולמו במצלמת וידאו לקבצים? ג- איך האיכות בזמן הצפייה בטלויזיה? אפשר לראות טלויזיה ברזולוציה טובה על מסך מלא עם תומה חדה?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה פנימי בPCI SLOT. של חברת PHILIPS. קישור לסוג: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3132927 לאחרונה ישנה בעיה קבועה - כאשר אני רוצה להקליט (ולא משנה מה מקור השידור) לא רואים מה מוקלט והמסך בתוכנה מהבהב כל הזמן בירוק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים אסף
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1332259 אם משהו מכיר משהו יותר טוב ועד 200 ש"ח אשמח אם הוא יציג קישור אליו
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסוג leadtek pvr 2000 והכרטיס תקין וקולט שידורים אנלוגיים נפלא, אני מחובר ל-hot ומנסה לחבר הממיר לחיבור S-VIDEO בכרטיס, דרך RCA שנמצא בממיר שהוא video out ,התמונה שמתקבלת חדה ביותר, רק שהבעיה היא שקיימת רשת דקה שרצה על המסך שלא אמורה להיות, אולי מישהו מכם נתקל בבעיה הזו, או יודע כיצד ניתן לפתור זאת ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-