כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי כרטיס טלוויזיה כדי שאני יוכל להקליט תוכניות טלוויזיה למחשב, ואולי לעיתים רחוקות לראות טלוויזיה למחשב. חיפשתי כרטיס פשוט ובסוף בחרתי את LEADTEK WinFast TV2000XP Global הכרטיס הזה טוב? הוא שווה משהוא? כמה מקום תופס תוכנית שמקליטים?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
בעקרון אני צריך לצפייה על 2007WFP או משו בסגנון שנאי מתכנן לקנות, מידי חושד אולי גם אני ארצה להמיר קלטת או משהו כזה, אבל אל תקחו את זה בחשבון, רק שתהיה האופציה. עכשיוהתקציב לא ידוע לי, כמה צריך לעלות דבר שעולה על הדרישות שלי שצורה הכי טובה?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אהלן אהלן, הייתי מעוניין בהמלצה לכרטיס הטוב ביותר במסגרת התקציב, אפשרות לחריגה אם היא מוצדקת. עדיף שלכרטיס יהיה מפענח, HDTV יהיה בונוס נחמד (ראיתי אחד כזה של לידטק בבאג ב-420) האם אכן ה-PVR - 150 MCE הוא המומלץ ביותר במסגרת התקציב?(380 ב-KSP) בתודה מראש, אייל.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שאלת ניובי: האם הכרטיס מסך הזה כולל כרטיס טלוויזיה בתוכו: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=XmMUwuEQGyi2Ricz הסיבה היא פשוטה: אני מתכנן להתקין windows 7 64 bit יש לי כרטיס טלוויזיה של MSI TV Master Anywhere. הבעיה היא שאין לו דרייברים ל-64 ביט ככה שאני רוצה לדעת אם בכרטיס מסך הזה יש כניסת טלוויזיה. אם לא, אשמח לקבל המלצה על כרטיס בסביבות המחיר הזה עם כניסת טלוויזיה. לצורך העניין, בכרטיס הקודם שלי היה את זה X1950XTX....
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Compaq Presario 2102EU, ואני מחפש כרטיס טלוויזה PCMCIA בשבילו, שיש לו גם אנטנה. כלומר בעצם משהו שיהפוך את המחשב לטלויזיה... אני יודע שיש משהו שנקרא "Margi Systems TV-To-Go TV Tuner PC-Card with built-in antenna for notebook computer " אבל לפי מה שהבנתי הפסיקו לייצר את זה, ולא ניתן יותר להשיג את זה. האם מישהו פה יודע על כרטיסים כאלה? (אני יכול להשתמש גם בכרטיס טלויזיה עם חיבור לאנטנה חיצונית, אבל אני חייב שהוא יהיה PCMCIA, כדי שהוא לא יהיה צריך חיבור לחשמל, אלא יקח את החשמל שדרוש לו מהמחשב.)
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש כזה? אם כן איזה דגמים? איזה חברות? אם לא יש דרך אחרת להקליט ממכשיר וידאו למחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך כרטיסי הטלוויזיה מתפקדים עם צגי הLCD, זה לא יוצר בעיות בתמונה? אני רוצה להלחיף את הCRT שלי למסך דק וחשוב לי שהתמונה של הטלוויזיה לא תפגע
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא תשובה לנושא הזה מאחר שאני בונה לעצמי מכונת מולטימדיה במקום DVD וכל שאר הקשקושים והאביזר האחרון שחסר לי כרגע זה כרטיס טלוויזיה שתומך ב- HDTV , בעצם מה שאני רוצה להפיק מהמכונה זה שתי דברים - כשאני אשים בכונן DVD סרט מקורי שקודד בHDTV אני רוצה אפשרות לראות את זה על המסך שמן הסתאם תומך בזה וכרטיס מסך שרכשתי בהתאם - 7800gs עם המקודדים המתאימים של nvidia - pure magic ? זה אמור לעשות את העבודה כמדומני, וכאן יש לי נעלם - אני רוצה כרטיס טלוויזיה שייתן לי את האפשרות לחבר לו אינפוט HDTV כגון מכשיר די וי די (לטושיבה יש כזה) או בזמן הלא רחוק יהיה ממיר כבלים כזה (יש כרגע בניסוי בהוט) הדבר שנראה לי הכי קרוב עד עכשיו זה כרטיס מסויים של ATI (HDTV wonder) שאני לא בטוח שהוא מ…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
בזמנו היה לי כרטיס טלוויזהי במחשב ואז שכחנו ממנו. עכשיו קיבלתי את המחשב החדש והיום התקנתי את הכרטיס שוב. עכשיו הדיסק שבא עם הכרטיס היו בו דברים רק עד לווינדאוס 2000 - ולי יש אקספי. בכל מקרה הלכתי לאתר החברה וניחשתי את הדגם שלי והורדתי דברים והקנתי תוכנה ואז זה חיפש דרייברים ומצא כל מיני והתקנתי כל מיני סוגים עד שעבד. בכל מקרה, עכשו זה עובד ורואים (מצאתי את הערוץ שעובד והכל - זה מחובר אצלי לyes...) עכשיו רציתי לדעת האם אני יכול לשפר את איכות התמונה? כי כרגע רואים טוב אבל זה לא חד כמו טלווזיה. יכול להיות שעם דרייבר אחר או תוכנה אחרת זה היה עובד טוב יותר? ו שזה או שזה עובד או שזה לא עובד? ואם יש איזה דרך לגלות מה הדגם שלי זה יהיה טוב למרות שאני די בטוח שזה flyvideo 98 של lif…
-
- 13 תגובות
- 857 צפיות
-
-
כרטיס הטלוויזיה הנ"ל הותן במחשב חדש שקניתי (P4 עם לוח אם של ASUS). הכרטיס מוציא וידאו היטב אך אינו מוציא AUDIO. בחברה שקניתי החליפו לי כבר את הכרטיס (TV) פעם אחת וגם את כרטיס הקול ועדיין לא מוציא סאונד. מערכת ההפעלה היא XP. למשהוא נסיון קודם עם כרטיס זה?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי? וגם "ממיר מחשב לטלוויזיה"
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
המסך יהיה ברזולוציה 1680.. צריך כרטיס טלוויזיה שיראו בו באיכות גבוהה בלי תקיעות תקציב עד 700 800 עדיף אבל בסביבות ה300 400 לאיזה סלוט הוא נכנס הPCI?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש ל יכרטיס טלוויזיה יחיסת יןש. fly video 98 אני חושב ויש לי windows xp בכל מקרה, התקנתי את הכרטיס ואני משתמש בדרייברים שהורדתי מהאתר Lifeview עם תוכנה שלהם גם לא הכי מתקדמת הטלוויזיה עובדת ואין שום בעיה הכל עובד טוב. (אני מחובר לyes ומזה נאי וראה). עכשיו, הסיבה לפתיחת הדיון. יש לי קטע בן 5 דקות על קלטת וידאו שאני רוצה להעביר למחשב. וכשאני עושה capture דרך התוכנה הזו שיש לי flyvideo זה מקרטע בטירוף (יענו עובד על 2 fps) וגם האיכות אודיו יורדת ממש... יש פה למישהו תוכנה להביא לי שתעשה שזה יהיה אפשרי להוציא את הקטע כמוש צריך? כי אני ידוע שזה אפשרי... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב,לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלוויזיה. מה צריך לבדוק שקונים כרטיס טלוויזיה? איזה חברות מובילות בתחום הזה? ואפשר גם להמליץ ספציפית על כרטיסים. ושתהיה אפשרות גם להקליט... תקציב:350 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות למחשב של אחותי כרטיס טלוויזיה מכיוון שאין לה טלוויזיה בחדר, אבל כן יש לה יציאה של ממיר דיגיטלי.. האם זו אפשרות כדאית? אם כן איזה כרטיס מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם. אין לי שום נסיון עם הכרטיסים הנ"ל- אז כמה שאלות: א. האם הם עדיין קיימים בכלל? האם משתמשים בכאלה דברים? ב. אם יש לי חיבור של HOT/YES דיגיטלי בבית- ניתן יהיה פשוט לחבר אותו לכרטיס? ג. האם הכרטיסים מגיעים עם תוכנות מיוחדות של צפייה או שצריך לקנות בנוסף משהו מיוחד? ד. ולסיום- כמה עולה כרטיס ממוצע ומה הם המומלצים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה, אבל אני ממש לא מבין בזה.. בעיקרון מה שאני רוצה לעשות זה לחבר אותו לטלוויזיה או ל- DVD או לוידאו ולהקליט.. אני ממש לא מבין בזה ואני אשמח להסבר איך זה עובד.. תקציב- לא יותר מ- 300 שקל, ועדיף פחות.. תודה מראש, עומרי.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
למה משמש כרטיס טלוויזיה ומה השימושים הנפוצים שלו? ???
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://www.isracomp.com/TohenMainF.asp?idd=21 באחד מהכרטיסים רשום את זה... זה אומר שגם אם אין לי כבלים אני יוכל לראות את כל הערוצים?
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל בבקשה הסבר קצר או הפנייה לאחד כדי לקבל מספר תשובות לשאלות שריכזתי. *מהם הדברים הבסיסיים שכרטיס טלוויזיה יכול לעשות? *האם יש קשר בין כרטיס הטלוויזיה לכרטיס המסך במחשב? *האם אפשר בעזרת כל כרטיס טלוויזיה להקליט? *האם יש להתחשב בלוח האם בקניית כרטיס טלוויזיה? *האם כל כרטיס יכול להתחבר לממיר של YES? *מהו טווח המחירים של כרטיס טלוויזיה ממוצע ומספק? ובבקשה אם אפשר להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה כזה. תודה רבה (גם אם רק חלק מהשאלות ייענו אני אשמח)
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לרכוש כרטיס להעברת ווידאו למחשב ומשם לDVD. לאיזה נתונים יש לשים לב בחיפוש אחר כרטיס? מה יתרון של כרטיס עריכה על כרטיס TV? אשמח לקבל המלצה במחיר סביר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כמה שאלות לגבי כרטיס טלוויזיה איזה ערוצים הוא קולט האם אפשר לשמור נגיד תוכנית שאני צופה בו מה טווחה המחירים לכרטיס טלוויזיה פשוט, בבשביל לצפות במחשב ולקבל תמונה טובה עם אפשרות להקלטה. תודה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם יש כרטיסים טובים עד 300 ש"ח ואם כן אני אשמח אם תמליצו לי עליהם בתודה מראש , אוריה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכוון לקנות את הכרטיס: Hauppauge WinTV-PVR-150MCE Personal Video Recorder http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00064GI2O/qid=1119881578/sr=8-1/ref=pd_bbs_ur_1/002-8694221-9332012?v=glance&s=pc&n=507846 כדי להקליט מהטלויזיה כתוב בSystem Requirements שצריך להיות: DVD decoder certified for use with Media Center 2005 מזה הדבר הזה ואיך אני יודע אם יש לי??? ובכלליות מה אתם חושבים על הכרטיס(לצורך הקלטה איכותית מהטלויזיה וצפייה על הטלויזיה)??
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם ! (פעם ראשונה פה ) אז ככה ..יש לי כרטיס טלויזיה עם כניסת SVHS ויציאה 21 פנים מהממיר עם מתאם של SVIDEO . עכשיו שאני מנסה לחבר בין הSVIDEO לכניסה של הכרטיס טלויזיה אני לא מקבל תמונה דרך RCA כן מקבלים תמונה אבל לא חלקה. נסיתי עם אותו ממיר דיגיטלי בטלויזיה אחרת עם כניסה דומה וזה פועל ...משמע משהו בכניסה של הכרטיס טלויזיה לא תקין. נסיתי כמובן לשחק בהגדרות בממיר הדיגיטלי וכמובן בתוכנה של הכרטיס טלויזיה ועדין אין תמונה ,מה עשיתי לא כראוי ? :-[
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-