כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
ביקורת מהאתר Hothardware סיפקה לנו אלוף עולם חדש ודי מפתיע לשוק המשחקים לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
כל מי שתשובתו לא נמצאת ברשימה או שהוא חולק על איך שדירגתי את הכרטיסים - מוזמן לכתוב!!! אסף
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, מה הכרטיס החזק ביותר שאפשר לקנות עם ספק גנרי 350W? ומה לגבי 400W? (יש סיכוי שיחליפו לי ל-400W גנרי כי הבטיחו במפרט, מאידך עברו כמה חודשים מאז) עקרונית הייתי מסתפק בכרטיס מסך ה on board אך יש בעיות תאימות ולכן המינימום שאני צריך זה כרטיס מסך נפרד אם כבר אני קונה, אשמח מאוד שתהיה האפשרות לצפות בסרטי Full HD ולשחק משחקים חדשים. אני לא רוצה להוציא יותר מ600 ש"ח וכמו כן אינני מעוניין כרגע בשדרוג ספק. פרטי המחשב: המחשב של צ'מפיון מעבד Q6600 GO לוח אם DG31PR 2GB PC-6400 תודה רבה לכם.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסתורין סביב המוצר הבא של מפתחת השבבים האדומה ממשיך עם הופעה במבחן ביצועים ראשון ברשת, בתוצאה שטובה באופן בלתי מבוטל מזו של ה-Radeon RX 480 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-
-
אני לא ממש גיימר רציני ובעיקרון אם אני כבר משחק אז זה באקסבוקס שלי אבל עדיין ......הג'יפורס 4 המעאפן שלי כבר לא שווה כלום ואני מעוניין בכרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחקים החדשים באיכות טובה אבל לא מטורפת מוכן להשקיע 500 ש"ח עם חריגה של עד מקסימום 150 שח מהתקציב אז מהו כרטיס המסך הטוב ביותר שאוכל לקנות בסכום זה?
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם: הוא יצא סוף סוף והוא יקר לאללה 649 דולר הgeforce ultra יעלה. :kopfpatsch: :bash: מה אתם חושבים על זה? אני אישית חושב שמרמים אותנו אנשים . זה לא פייר רציתי לקנות אותו כל כך אבל הוא כל כך יקר. כמה הוא יעלה בארץ אתם חושבים? המקור http://67.19.9.2/?article=27492
-
- 34 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ממש זול למחשב של אבא שלי יש לו P3 1000MHz ו512MB SDRAM יש לו עכשיו איזה TNT2 ישן אני מחפש משהו ממש זול (+-200 שקל) שיוכל להריץ את משחקי הרשת הפופלריים (CS, קוויק3, UNREAL וכד') הGF2MX נראה לי חלש מידי והGF4MX יקר מידי יש איזה משהו באמצע?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שיש לי הוא מחשב מדף של דל 390 מצ"ב קישור למפרט מלא: http://www.dell.com/downloads/global/products/precn/en/spec_precn_390_en.pdf המעבד שיש לי הוא qx6800 מישהו יודע מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול להתקין עליו שירוץ עם הספק הזה? (לגיימינג) בהנחה שאין הגבלה קריטית של כסף. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.palit.biz/en/products/nv_pcie_8600GT-Sonic.html בקרוב בישראל
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שמתי לב שלרוב אנחנו (ואני אומר אנחנו כי גם אני ממליץ עליו כששואלים לעצתי) כשמבקשים מאיתנו המלצה לכרטיס מסך בהשקעה נורמאלית, ממליצים להשקיע עוד קצת ולרכוש R9600P/XT בכ1100 שקל. אין לי ספק שהכרטיס הזה מעולה! אבל היום כבר ראיתי כרטיסי TI4200 במתחת ל500 שקל, והפרוש של זה שהמחיר של ה9600 הוא מעל לכפול. זה הצטרף לביקורת שקראתי לא מזמן ששם רואים בבירור שה9600 הרבה יותר טוב בDX9 וכשמפעילים AA&AF, אבל הם מציגים תוצאות דומות ללא האפליקציות האלו. ברור שה9600 יותר טוב, השאלה היא מה עדיף, או מי מנצח ביחס עלות/ביצועים? האם ה9600P עדיין המלך של הקטגוריה הזאת לדעתכם? (ועדיין אני הולך לקנות 9600XT )
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, מה לדעתכם כרטיס המסך המשתלם ביותר למשחקי MOBA (LOL / DOTA 2 / HOTS) וכו'. כמו כן חשוב שהכרטיס יהיה עם קירור טוב. תודה.
-
- 32 תגובות
- 6.7k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, לאחר כמה חודשים שהכ. מסך שלי עושה לי בעיות וקורס מדי פעם, בסופ"ש הזה המוות הסופי החליט להגיע לאחר ציפייה ארוכה, מפחידה ומייגעת, וכעת צריך לפנות לפתרונות. הסיפור הוא כזה: יש לי את המחשב שלי כרגע, שכבר בן כמה שנים טובות. אני עוד חצי שנה בערך (אולי קצת פחות) עובר דירה, ויש לי תכנונים בעת מעבר הדירה לרכוש מחשב חדש לחלוטין. כרגע הגעתי לצומת בה אני מתלבט מה בדיוק כדאי לי לעשות: לחכות ולוותר על כ. מסך במשך מספר החודשים שנשארו לי עד מעבר הדירה (יכול להיות שלא מצאתי יציאה למסך מהלוח אם ?!) לרכוש כ. מסך פשוט וזול יחסית, בידיעה שעוד כמה חודשים אני גם ככה קונה מחשב חדש וכאילו "זרקתי את הכסף לפח". לרכוש כבר עכשיו כ. מסך מתקדם, ולהשתמש בו כשארכוש את המחשב החדש עוד כמה חודשים. ב…
-
- 32 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לכתבה המלאה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3705
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
דגם ה-DG1 שנחשף רשמית על הבמה המרכזית כבר נמצא בידיים של מפתחים - בתצורה עבור מחשבים ניידים וגם בתצורה שולחנית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, ואחד הדברים הכי חשובים לי בו זה שקט. אני לא גיימר רציני מדי, משחק פה ושם בקטנה, לא הרדקור, בכל זאת אני רוצה כרטיס מסך סביר שיריץ לי טוב מאוד משחקים כמו HEROES 5 על כל הרחבותיו, 007 QUANTOM OF SOLACE ואני מחפש כרטיס עם קירור פאסיבי (HEAT PIPES) חשבתי על זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=7936 מה דעתכם? אשמח לקבל מידע על עוד כרטיסים עם קירור היט פייפס. יש לי אחד כזה במחשב הנוכחי RADEON X800XL ועשה לי את העבודה כמו שצריך ב4 השנים האחרונות.
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
עריכה2:הכרטיס מת סופית. הכל שחור, ואני לא יודע מה אני כבר יכול לעשות. עריכה: צרבתי את הביוס הקודם, אבל הBOOT נראה אותו הדבר, וכשהWindows מזהה את הכרטיס ואני מתקין את הדרייברים הוא גם נתקע בחלון הטעינה. לסיכום- המצב נהיה יותר גרוע... עם ביוס מקורי, ודרייברים של ATI הכרטיס בכלל לא פועל. נראה שאפנה לGigaByte אחרי הכל... _______________________________________________________________________ חזרתי מהצבא אחרי שבוע לא קל (מסע כומתה), ישבתי לי להנאתי ופתאום אני רואה מלא נקודות קטנות על המסך. עשיתי Restart ועל המסך הראשון אני רואה שוב את אותם ארטיפקטים אבל בגדול. עכשיו כבר התחלתי לדאוג... הם לא מופיעים בכל מקום כמו שאפשר לראות, אבל רוב הזמן הם נוכחים. הכרטיס …
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום! אז ככה היה לי כרטיס 256 9600xt, הכרטיס התקלקל ושלחתי אותו לחנות ששלחו ליבואן, עכשיו הקטע הוא שליבואן נגמרה האספקה של הכרטיס אז הציעו לי במקום 6600 256, רציתי לשאול אם 6600 = 6600 gt? שאלה שנייה האם ההפרשי ביצועים גדולים ומה שוויו בשוק? כמו כן יש לי עוד שאלה אני משחק במשחק americas army אשר בניו על מנוע unreal 2004 ובמנוע הזה למי שיש ati נהנה "מצל" שנותן יתרון רציני בזמן המשחק... עכשיו אם אני אחליט שלא לקבל את ה- 6600 gt יש לי זכות לדרוש כרטיס תוצרת ati?
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום. ברשותי שני כרטיסי מסך כרגע: Geforce 210, ו- GTX560Ti. נדמה לי - אם כי אני לא בטוח (ולכן שואל) - שכאשר אני משתמש ב 560Ti - איכות התמונה עולה גם כן [ז"א - התמונה המוצגת על המסך, בכל רגע נתון] האם אני מדמיין? תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב מ-P3 733 ל-P4 2400 לוח אם אסוס P4-PE וזכרונות DDR 333 במחשב הקודם (לפני השידרוג) היה לי כרטיס מסך גיפורס 1 של אסוס והמחשב עבד בסדר (בלי תקיעות) עד השידרוג ,אחרי השידרוג המחשב עף בכל מיני פעולות ,בהתחלה חשבתי שהלוח אם דפוק ! הלכתי לטכנאי ואחרי בלבול מח הוא ישב איתי והחליף לי הכל (לוח מעבד וזכרונות)כולל התקנה חדשה של WIN-XP ויש אותם בעיות 1 האם זה הגיוני שזה בגלל כרטיס המסך (הישן)? 2 אם כן , מה הכי טוב עד 1000 שח 3 האם הסכומ הזה מספיק לכרטיס מסך טוב שלא יחנוק את המחשב? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי בעיה קצת טורדנית עם הכרטיס מסך. יש לי NVIDIA GeForce 8800 GT, והבעיה היא שבכל פעם שאני נכנס למשחק כלשהו, לאחר זמן מה (די קצר) הוא מוציא לי הודעת POP-UP לדסקטופ שבה כתוב שהכרטיס מסך שלי לא מקבל מספיק אנרגיה, ושהוא כתוצאה מכך מנמיך את הביצועים: http://img841.imageshack.us/f/stamb.jpg/ *חשוב לציין שהבעיה הזאת כבר קיימת אצלי מאז שקניתי את המחשב (לפני כשנתיים), היום עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועדיין לא פתר את הבעיה. הטמפרטורה של הGPU היא 57 מעלות צלסיוס. פתחתי את המחשב וראיתי שלכרטיס כן מחובר כבל מהספק. להלן מס' תמונות אם זה יעזור למישהו להבין מה הבעיה ואיך פותרים אותה: http://img835.imageshack.us/f/62628787.jpg/ http://img7.imageshack.us/f/82737005.jpg/ …
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום פתחתי את המחשב שלי כדי לבדוק אם המאורר של הכרטיס מסך עובד כראוי (כי לאחרונה הוא קרטע). ראיתי שהוא בכלל לא מסתובב והוצאתי אותו מהמקום ללא כוח. אחר כך רציתי לשים צלעות גדולות יותר כדי לפצות על אובדן המאוורר הקטן,אך כדי לעשות זאת הייתי צריך להוציא את הצלעות הנוכחיות. מכיוון שהדבר החזיק אותם בצמוד לכרטיס המסך נעזרתי במברג כדי להוציאן. הבעיה היא שבדרך שפשפתי חזק איזשהוא ג'וק קטן והנזק גרם לכרטיס המסך שלי להשתגע להציג ריבועים בכל מיני צבעים כל גבי המסך. ניסיתי להוציא אותו ולחבר אותו שוב אך שום דבר לא עזר. אך שהוצאתי את כרטיס המסך של המחשב הישן ושמתי אותו במחשב הנוכחי ראיתי שהכל עובד יופי (הכל מוצג על המסך). קודם כל רציתי לדעת אם זה ניתן לתיקון בידי טכנאים של חברה (האחריות…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי איזה בעיה שכשאני מנסה להפעיל את המשחק Star Wars : Comando republic הוא אומר לי שאני צריך pixel shader 1.1 or higher וכשאני מנסה להכנס למשחק רואים את הכל מטושטש ובצע לבן ואז המשחק יוצא לבד והוא אומר לי שיש בעיה. מישהו יודע איך לסדר את זה? נ.ב יש לי כרטיס מסך GF4mx440 128 mb תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום,כן.. אני שוב פותח ת'רד על כרטיס המסך שלי, אני פותח עוד ת'רד על הכרטיס בבושה (במיוחד ממך,Milk-Inc ,אתה שם לב בסדירות לת'רדים שלי) יש לי כרטיס מסך ,שממש הוצאתי עליו את הנשמה. גייסתי 900 ש"ח מכל מה שהיה לי כדי ליקנות אותו. חשבתי שכבר אני יוכל להינות ברמה נורמאלית ממשחקי המחשב האהובים עלי ,לא ציפיתי לרמה גבוהה,רק לרמה סבירה. אני לא יודע אם בשכל,אבל קניתי את הכרטיס nvidia Geforce 6600 256mb 128bit של gigabyte. מאז שקניתי אותו התחילו ליהיות בעיות כאלה: 1) לא כיף בכלל במשחקים. (הכרטיס נקנה עם מחשב חדש,ומייד שמתי לב לירידה באיכות של המשחקים) 2) תקיעות - נתקע במשחקים וסרטונים 3) מסך שחור - כל שניה המסך משחיר וחוזר לעצמו,משחיר וחוזר לעצמו.. עד שצריך לעשות ריסט. הורדתי…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תאמינו או לא, אני כרגע משחק SC2 על הכרטיס המובנה בלוח אם שלי (HD4200) והוא אוכל את זה באופן מפתיע - ממש טוב... בכל מקרה אני מבין שהתחרות היא בעצם בין 5770-1GB ל 460GTX-768MB. איזה מהם עדיף? אני יודע ש460GTX-1GB עדיף בהרבה, אבל הוא מעבר לתקציב שלי. האם כדאי לחכות מעט ולראות אם המחיר של 5770 ירד קצת? המסך הנוכחי הוא Viewsonic VP930-B, שזה 19'' מרובע. בתוך חצי שנה עד שנה אני אשתדרג ל23'' או 24''. תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9100 ב-XP במשחקים Painkiller 1 + 2 ו- No one Lives Forever 2 המחשב נתקע, יוצא מהמשחק וכותב שהיתה בעיה בכרטיס מסך... זה מעצבן בטירוף, במיוחד שאני כבר מת לסיים אותם... השאלות שלי הם: - האם יש דרך לטפל בבעיות האלה? - ואם אין (למרות שאני בכל מקרה שוקל את זה), איזה כרטיס חדש מומלץ לקנות? משהו לא יקר אבל עושה את העבודה גם עם משחקים יחסית חדשים - ודרך אגב, השאלה הגדולה מכולם, מה עדיף: רדאון או ג'י-פורס? כל אחד אומר לי משהו אחר...
-
- 12 תגובות
- 777 צפיות
-