כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי Geforce FX 6800 של gigabyte - 128mb ... היו לי בעיות עם הטמפ' שלו..(יש לו קירור פסיבי) במזג אוויר של היום בלי מאמץ הוא היה על בערך 74 מעלות.. קניתי קירור והיום הוא עומד במנוחה על 60 מעלות +- האם הטמפ' האלה טובות? או שיש לי מה לדאוג? תודה לעוזרים(:
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ח'ברה שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש מסוג NVIDIA עד 2000 ש"ח שיהיה מותאם למשחקים החדשים אני מעוניין לדעת עם החומרה שלי לא תהווה כל בעיה עבורו להלן: לוח -אם MSI K8 NIO4 כולל pci x16 מעבד AMD 64B 3000? זכרון פנימי 2558MB מערכת הפעלה XP ספק כוח 400W -----יוחלף בהתאם לצריכת הכרטיס החדש
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה עדיף? Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X 668 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=963 או ATI Radeon HD 5770 Sapphire 665 ש"ח http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=8926
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חשבתי על שתי מסכים של lg שראיתי בtradezone יש אחד ב450 שקל שנשמע לי סביר תבינו אני חייב מסך חדש בגלל שיש לי מחשב נורמלי אבל המסך 15 אינץ ולא lcd כך שאני חייב 800 על 600 שזה ממש לא שימושי במלא תוכנות גלישה ומשחק מה אתם מציעים
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?s=&threadid=17258828 http://www.ixbt.com/video2/fc12-2.shtml זה ברוסית דרך אגב :-\ תשימו לב באתר הזה רשום SM3 אבל הכרטיס הזה לא תומך SM3 אלה רק SM2B!! אבל תראו את ההבדל בין SM2 ל-SM2B איזה הבדל ענקי ואני חשבתי ש-SM3 נותן בוסט לגיפורסים!! תראו מה זה עשה לרדאונים (SM2B)
-
קניתי לפני 3 ימים את GIGABYTE 9800 PRO 128MB ,יש לי מחשב עם 2.4 מעבד,זכרון 256DDR ולוח ASUS P4S533VM למי שמכיר שתומך בAGPX4. השאלה שלי היא מה אני צריך לשנות במחשב כדי לנצל את הכרטיס מסך שלי בצורה הכי מקסימילית?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי מחשב בן שנה וחצי, ואני חושב שהגיע הזמן לשדרג אותו.. יש לי כרטיס מסך די ישן GEFORCE 7600 GS, בשנה האחרונה אני משחק כל המשחקים על ההגדרות הכי נמוכות ורזלוציה נמוכה קיצר אני לא נהנה עוד שבוע אני מקבל משכורת, אמרתי לעצמי יאלה אני חייב לשדרג את המחשב, אני רוצה להשקיע 1200 שקל על שיפוצים ושידרוגים למחשב אז ככה חשבתי על כרטיס מסך וזיכרון חדשים, כי מה שיש לי כרגע לא מספיקים העתקתי את המפרט מEVEREST : Dual DDR2 SDRAM Real Clock 666 MHz לוח אם Gigabyte GA-945P-S3 v1 160 כונן קשיח... לא צריך יותר מארז ג'נרי : http://www.zix.co.il/viewer.php?id=927077758.jpg http://www.zix.co.il/viewer.php?id=597417113.jpg וספק כוח נראה לי גם ג'נרי... אנ…
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן לא מעודכן במה שהולך בשוק ואני צריך את עזרתכם... מעבד Athlon 3000+ זיכרון 1GB מה הכי משתלם? נא לא לחרוג מהתקציב.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום חברים! במסגרת הגל הגדול של אנשים שמוכרים את ציוד הכרייה שלהם קניתי כמו כמה חברי הפורום את הכרטיס של Gigabyte R9 290X Windforce במחיר שהיה שווה מאוד יחסית לשימוש של 9 חודשים. עכשיו, בבדיקות שאני עושה לכרטיס, שכוללות בין היתר משחקים כמו BF4 , בנצ'מארקים וstress test ל GPU אני מגיע לטמפרטורות של 85 מעלות כאשר המאווררים של הwindforce מגיעים ל90 אחוז יכולות...זאת בעצם הנקודה שהטמפרטורה מפסיקה לעלות ונשארת יציבה, מיותר לציין שבניתי פרופיל אוורור ידני בתוכנת afterburner. ועכשיו לשאלה, אני יודע שהכרטיסים האלה בקירור הסטוק מגיעים ל95 מעלות, אבל עם קירור חיצוני חשבתי שהטמפרטורות יותר נורמליות ולא 85 מעלות...מה אתם אומרים זה תקין? כמו כן קיבלתי את התוצאות הנ"ל בFire strike ור…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הרצתי בדיקה עם 3DMARK05, והתוצאה שקיבלתי היא זאת- 3202. המערכת שלי מופיעה בחתימה. לדעתכם זה מעט או הרבה?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, ה6600GT שלי משמיע רעשים בצורה בלתי נסבלת לכן החלטתי לקנות אחד חדש, בהתחלה חשבתי לקנות את אותו הסוג, אבל אחרי שלא מצאתי, וראיתי שיש כרטיסים עם קירור פסיבי באותו מחיר עם ביצועים יותר טובים החלטתי ללכת על ה7600GT, האם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס ברמה של ה7600GT, טווח מחירים 700-850 . יש לי חנות שם קניתי את המחשב שלי שממנה אני רוצה לקנות את הכרטיס, אני אשמח אם תוכלו להביא לי לינק לכרטיס שאתם ממליצים לי. האתר הוא http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00037. אם שאתם מכירים חנות יותר טובה אשמח לשמוע. תודה. *שכחתי לציין הכרטיס הוא למשחקים.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כשרכשתי את הכרטיס מסך נאמר לי שיש באפשרותו להוציא גם סאונד... עכשיו קניתי לי כבל DVI to HDMI וחיברתי את המחשב לlsd, והכבל היה אמור להעביר תמונה וגם סאונד לטלויזיה ממה שהבנתי, וזה במידה והכרטיס מסך אכן תומך באפשרות כזאת... בסופו של דבר רואים מצויין אבל אין סאונד גם אחרי ששיחקתי בהגדרות של ''לוח הבקרה'' השאלה שלי היא האם אכן הכרטיס תומך ככרטיס קול כמו שנאמר לי, ואם כן מה עלי לעשות בכדי שהוא יעבוד? אני נורא זקוק לעזרה בנושא, ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
למרות שבחודשיים האחרונים אני הייתי בגישה ודאית של לקחת עוד 470 ולבצע SLI מאז שיצאו הביקורות על הGTX 460 אני בשיקולים כבדים של כדאיות העניין, ולמה? בסופו של דבר, 2 470 יגרמו לרמות חום שהמארז שלי עוד לא הכיר, כך שללכת לכיוון Tri-Sli אמנם קורץ לי בגלל הדרישות המאוד הכבדות של ה3D Vision שלי אך זה על גבול הבלתי אפשרי עם זרימת האוויר שלי כיום אז ידעתי ש3 470 יכריחו אותי ללכת לכיוון של עוד 750 ש"ח על מארז HAF 932 עם 4 מאווררי צד. 3*1650 + 750 ש"ח = 5700 ש"ח. עכשיו עם השקת הGTX 460 פתאום אני מסתכל על זה מכיוון של Tri-Sli עם GTX 460, ושוב למה? 3* 1234 ש"ח = 3702 ש"ח (אפשר אפילו להמתין לעוד חודש שיירדו מחירי ההשקה) צריכת הכח של 470 במערך Tri-Sli: 3 * 354 = 1062 צריכת הכח של 460 במע…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל המומחים איזה מהכרטיסים הבאים מומלץ ראדון 9000 pro 2 ראדון 9100 או ראדון 9200 אנא צרפו להמלצה גם איזו חברה מומלצת וכמה זיכרון (64 או 128) בתודה מראש דביר
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, מדי פעם המצלמה שלי מוציאה תמונות עם רעש (פיקסלים שלא שייכים לתמונה, בכל מני צבעים), והייתי רוצה לדעת כיצד אפשר להפחית אותו לאחר הצילום. חיפשתי פילטר מתאים בפוטושופ, אך לא מצאתי. האם יש לכם פתרון? בתודה מראש, עדי.
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס XFX6800NU , והתחילה לו בעייה בחיישן של מד הטמפרטורה. החיישן מראה 153C מעלות!!! והטמפרטורה היא לא מציאותית ומראה בבירור שיש לי בעייה בחיישן. ההגדרות של הדריברים של NVIDIA מאיטות אוטומאטית את הכרטיס מרגע שהוא מגיע לטמפרטורה של 127 מעלות. השאלה היא ,איך אני מסדר את החיישן???? אם בכלל או לחילופין איך אני מבטל את CORE SLOWDOWN אחרי שהוא עובר את ה127 מעלות? אשמח לעזרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי כרטיס גרפי חדש: asus 7600GS לוח אם: asus pb5 E plus במחשב הישן היה לי מסך עם חיבור אנלוגי ובכל פעם שרציתי לחבר את המקרן למחשב הוצאתי את החיבור של המסך ושמתי את המקרן. עכשיו יש לי כרטיס גרפי עם שני החיבורים כשהמסך (מחשב דק) מחובר לדיגיטלי, והמקרן יכול להתלבש על החיבור האנלוגי. אני לא רוצה לחבר את שניהם יחד כי אני לא יודע אם זה לא הורס (מותר?) האם זה מוריד מאיכות הצפיה אם שניהם מחוברים במקביל? האם הכרטיס שלי תומך בזה? האם יש לחבר את המקרן לחיבור של לוח האם? תודה לכל העונים אשמח לתשובה מהירה (רוצה לחבר כבר את שניהם) 8)
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
נו. אז Diamond חוזרים לעסקי הכרטיסים ובצעד אמיץ מציעים כרטיס חדש מבוסס על ה-Radeon 7000 הישן? (והטוב?). ראיתי שהכרטיס יוצע במחירים של כ-50$ בחו"ל. ואפילו יש כבר חנות שמציעות אותו בסביבות ה-30$. מישהו כבר ראה את הכרטיס הזה בארץ? הוא יכול להיות נחמד מאוד למי שרוצה לקנות כרטיס מסך למחשב יחסית ישן ואילן לו כוח או זמן להתווכח על מחירים עם אנשים שמוכרים מוצרי יד שנייה ברחבי הנט (אני חושב). מוצר חדש, עם אחריות, מבוסס על צ'יפסט אמין של ATI צריך להיות בעל עדיפות למי שמחפש כרטיס מסך Very Low Cost. מה דעתכם? אשמח לדעת עם מישהו ראה בנצ'מרק שלו איפשהו. ביחס לכרטיסי מסך ישנים מהדגם שלו. ואולי גם מחירים בארץ?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
נגיד עם הכרטיס לא נמצא ב3D אלה ב 2D אז מהירות שלו נמוכה יותר (MHZ) ?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
בזמנו שקניתי את המחשב לפני חצי שנה קניתי את כרטיס המסך Hercules Phrophet 9800 Pro 128Mb והוא שימש אותי יפה מאוד באותו הזמן זה היה הכרטיס הכי "שווה" בשוק ואף הכי מושך כמובן קבלתי אחריות מהיבואן הכל היה טוב ויפה עד שעקב תקלה במאוורר של הכרטיס וחוסר צומת לב שלי לבעיה שלהערכתי נמשכה שבןע ימים שהחלו להופיע צבעים על המסך ומהנסיון הקודם שהיה לי עם TI4600 ידעתי כבר מה הולך לצפות לי כשאר פתחתי את דלת המארז והצצתי... וכן כמו שקרה עם הכרטיס הקודם שלי גם לכרטיס הנוכחי נשרף המאוורר והכרטיס עבד חסר אונים וחסר קירור עד אשר החליט שהספיק לו והראה סימני גסיסה כמובן שהסרתי דאגה מלבי שכן הכרטיס בן חצי שנה וישנה עדיין אחריות נתתי לספק שלי לשלוח אותו ליבאון וישבתי בחיבוק ידיים כשבוע ימים שלאחר…
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, ישל לי שאלה אם הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא בחיבור .AGP אבל יש לי עוד כמה מקומות של כרטיסי מסך גראפיים והם PCIE. אז אם אני מוציא את הכרטיס מסך שלי שהוא AGP ומחבר למקומות של הכרטיסיים הגראפיים כרטיס מסך PCIE זה יפעל? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב שמיועד רק לעריכת וידאו . כרטיס המסך הוא GTX 570 המחשב משמש רק לעריכות וידאו . באיזה דרך אני יכול לחבר מסך שלישי ? תפקיד המסך השלישי לתת פריוויו / רפרנס שך התמונה כרגע מחוברים 2 מסכים שנותנים מענה למערכת העריכה . תודה !
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מתי הכרטיס יהיה ניתן לררכישה וכמה הוא יעלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לאור המלצות חברי האתר שהמליצו לי לקנות 9600 חבר שלי הציע לי לקנות את שלו ב200 אבל הוא אמר בגלל שאני חבר אני יגיד לך את האמת למה אני מוכר הוא אומר שהוא מפעיל crysis על הכי גבוהה הכי שעה המחשב שלו עושה ריסט בגלל החום של הכרטיס מסך א.כדאי לקנות ב200 שקל את הכרטיס מסך הזה ב.יש פתרון לבעית הכרטיס מסך
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-